World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg kõrözök a kurzorral az ikon fölött de nem merek rákattintani, félõ, hogy megkapom a szopóágat a reggel meg a tegnap délutáni 84% után.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elõször is megtanulni helyesen írni vagy legalább a böngészõben bekapcsolni az auto ellenõrzést.
Másodszor látod a bannerben az a szép zöld félkövér FAQ-GYIK linket?
Na arra egér bal gombbal katt.
Aztán ha még mindig van kérésed, tedd fel lehetõleg egy hsz-ben értelmesen megfogalmazva.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy tényleg fura bug. Csináltam 6k sebzést T57-el meg a 121-el is, aztán ilyen 1000 sebzést írt csak jóvá a végén 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ja és ne tier10el farmolj 😄
hanem mondjuk Stug3 vagy Churchill I
Miket kell löni vagy felderités elfoglalás,ilyenekre gondolok.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
AT-8at próbálgatom... jön egy KV-2 kicsinálom... megsebzek még 1 T71et 1 Su-122-44et és egy JT-88at
vége a csatának és az eredmények között csak a JT88 van ott LOOOL
a killem meg sehol meg a többi sebzés XD
Jo?
Az van.
Miregondolsz bocsi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mért nem jelenik meg az összes tank a játékban.
Vagy csak ha premium felhasználo vagyok akkor?
T34
M6A2E1
Type 59
Churchill 2
Meg a forumban is van sok ami nincs.
Pedig e leg frisseb frisités a 8.3 van fent.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
másodikat 1sec alatt kitaláltam
Grat mégegyszer feliratkoztam...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
új pöcsbõl 3 tank kell, AT-8, Churchill GC és Panzer I Aufs. C
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/125934-new-tier-10-mediums-possible-canidates/page__st__100
nekem tetszik 😄
kis tierben a free exp meg nagyon nagy hülyeség....
inkább ott kiszenvedem azt a pár 1000 expt és inkább tier5tõl nyomom el a modulokra a free exp-t ezáltal nem kell stock tankkal szenvedni t5 t6ban
Bár néha szerintem jó kis tierben menni, plusz akinek kell a tankmester, annak amúgy is ajánlott, fõleg ilyenkor amikor új ágak jönnek be.
200mm frontpáncél meg a tier5-6on elég durvának tûnik. Persze ha nincs az embernek free XP-je, akkor idõben lassabban éri el a tier7-t ezáltal nyilván, viszont jobban szórakozik.
Biztos lesz aki kihúzza a 6os churchill TD-t, mert türelmetlen...
ugyanolyan ez mint az S-51