World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már túl vagyok reggeli kávé mellett négy körön, mind win átlagos eredménnyel.
Most meg kõrözök a kurzorral az ikon fölött de nem merek rákattintani, félõ, hogy megkapom a szopóágat a reggel meg a tegnap délutáni 84% után.

Jó hogy nem csak én szoktam ilyeneket beírni az újoncoknak 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Pedig most türelmes hangulatban vagyok (ma még nem votoztam😊 ) Eldiskuráltam volna vele 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Uh...
Elõször is megtanulni helyesen írni vagy legalább a böngészõben bekapcsolni az auto ellenõrzést.
Másodszor látod a bannerben az a szép zöld félkövér FAQ-GYIK linket?
Na arra egér bal gombbal katt.
Aztán ha még mindig van kérésed, tedd fel lehetõleg egy hsz-ben értelmesen megfogalmazva.

patchaou
Érdekes. Nem lehet hogy olyankor csak simán kigyújtanak és leég a tankod?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem jár több kredit a nagyobb tier sebzéséért.
Amúgy tényleg fura bug. Csináltam 6k sebzést T57-el meg a 121-el is, aztán ilyen 1000 sebzést írt csak jóvá a végén 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem olyant szok csinálni hogy 600 életeröm van megsebeznek 70-el és meghalok
sebzéssel... lehetõleg magasabb tiert sebezz mint te...
ja és ne tier10el farmolj 😄
hanem mondjuk Stug3 vagy Churchill I
Pénzt hogy lehet a leggyorsabban szerezni a játékban fizetés nélkül?
Miket kell löni vagy felderités elfoglalás,ilyenekre gondolok.
Nagyon jó. Mindenképpen vedd meg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

te jó isten milyen bugok vannak teszt szerón 😄
AT-8at próbálgatom... jön egy KV-2 kicsinálom... megsebzek még 1 T71et 1 Su-122-44et és egy JT-88at
vége a csatának és az eredmények között csak a JT88 van ott LOOOL
a killem meg sehol meg a többi sebzés XD
patchaou
Jó.

Cromwell az milyen most akarom megvenni?
KW-1
Jo?
Az van.
Szerintem egyikkel se. A jó pénzkeresõ tank az amivel kis lõszer ár mellett tudsz sok sebzést bevinni. Ezek meg inkább a T5-6 heavyk TD-k.

Nekem nincsen sehol a t34 csak t-34 nemtom most milyen fajta kinai
Ja, most nézem hogy milyen tankokról van szó, azt hittem a garázsodban lévõk tûntek el. Igazából Patchau kolléga mondja jól, ezek olyan tankok amiket nem lehet megvenni (kivéve a T34et, annak ott kéne lennie), mert ezek spéci prém tankok.

Szerintetek melyik a legjobb könnyü tank amivel pénzt lehet keresni?
Értem Kösszi
patchaou
Ezek mind olyan prémium tankok amiket csak aranyért tudsz megvenni, vagy még azért sem.

Lehet egy kicsit pontosítani, hogy milyen "minden tank" nem jelenik meg és hol? Szpec arra gondolt, hogy a garázsban lévõ tankokat tudod szûrni a bal oldalon, így nem fog mindegyik megjelenni, csak az a nemzet fajta, amire szûrtél.

Regisztrálva vagyok
Igen.
Miregondolsz bocsi.
A fõmenü bal alsó sarkában lesz a megoldás 😉.

Tono34
Az egyik autó oldalára volt ráírva 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mért nem jelenik meg az összes tank a játékban.
Vagy csak ha premium felhasználo vagyok akkor?
T34
M6A2E1
Type 59
Churchill 2
Meg a forumban is van sok ami nincs.
Pedig e leg frisseb frisités a 8.3 van fent.
Mondjuk számomra Boston volt az amit nem tudtam felismerni, szvsz annak nincsenek olyan jellegzetességei mint a másik 4nek.

Teszten alaposabban kipróbálgattam a T62-t, hát azt kell mondjam hogy szerelembe estem<#szeret>. Nem is értem hogy miért szórakoztam én német, angol, amcsi medekkel Õ mellette.

Tono34
hollywood, san francisco, boston, las vegas, párizs ez az elsõ 5 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az extra 10-es pakkban ami le van tiltva, elvileg csak lájkolni kell és kapsz egy kódot amit be kell írni a menüben.

LA.

hol volt ilyen? vagy nektek különbözõek vannak? asszem 4 amerikai meg 1 európai város van, legalábbis nekem az elsõ 5 re ez jött ki 😄
Ez a cirill betûs város totál agyfasz, de nem érdekel akkor sem csalok, mostmár becsületbeli ügy. XDD

patchaou
A másodiknál még csak gondolkodni sem kell 😊 3.nál már nézelõdni kellett egy kicsit 😊

igazán elmondhatnátok már akkor hogy melyik város az XD
másodikat 1sec alatt kitaláltam
Jól összeraktad gratula,sok hasznos információ elhangzik esetleg ha a "szakkifejezéseket" bõvebben kifejtenéd az hasznos lenne, bár ez a videó nem a full kezdõknek szól szerintem.De biztos lesznek kezdõk is akik megnézik és nem fogjá érteni mi az az "amóvak?"
Grat mégegyszer feliratkoztam...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Jaja, elfelejtettem kiírni, hogy OFF, de magas szinten már belefutottam egy elég durva pályába. Ráadásul nem is angol nyelvterület hanem ilyen cirill betûs hülyeség. 😊

Az a hard rock cafe igencsak árulkodó volt. 😊

patchaou
Ez igencsak off 😊 De az elsõt simán kitaláltam...

Pursued

Ti vajon ki tudnátok találni, hogy hol vagytok? 😛

kipróbáltam 😄 az is kell
új pöcsbõl 3 tank kell, AT-8, Churchill GC és Panzer I Aufs. C
nem olyan hülyeség, én kizúztam múltkor tier6ig freebõl a kínain, mert gyorsan akartam haladni. Amúgy meg próbáld ki a másik 6ost, az tuti jobban bejön majd!
hoppá, milyen király med tank lenne ez😄 fõleg mondjuk egy 160es fronttal😊 torony nincs is 😄

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/125934-new-tier-10-mediums-possible-canidates/page__st__100
nem csak azok húzzák ki akik türelmetlenek hanem azok is akiknek tetszik 😄
nekem tetszik 😄
kis tierben a free exp meg nagyon nagy hülyeség....
inkább ott kiszenvedem azt a pár 1000 expt és inkább tier5tõl nyomom el a modulokra a free exp-t ezáltal nem kell stock tankkal szenvedni t5 t6ban
mondjuk én valószínûleg nem fogok nekiállni. Ez a 10es TD igazi lowskill nubok tankja 😄
de tier4ig ha nem skót az ember simán ki lehet húzni freebõl, de akár tier5ig is.

Bár néha szerintem jó kis tierben menni, plusz akinek kell a tankmester, annak amúgy is ajánlott, fõleg ilyenkor amikor új ágak jönnek be.

200mm frontpáncél meg a tier5-6on elég durvának tûnik. Persze ha nincs az embernek free XP-je, akkor idõben lassabban éri el a tier7-t ezáltal nyilván, viszont jobban szórakozik.

Biztos lesz aki kihúzza a 6os churchill TD-t, mert türelmetlen...
hát nem tudom 😄 két embernek való ez.... annak aki nem akar átmenni a kicsiken vagy annak akinek kell a churchill GC 😄
ugyanolyan ez mint az S-51
akkor meg pláne nem éri meg, mert tier5ig max 25kból el lehet menni. Totál fail az átmenet szerintem...