World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trentaro
Amikor sajnálhatja az ember a mellé lövést... még a csata közepe fele hibáztam kicsit el a srácot... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Na ez maradt ki...

Viszont az XVM berottyantott és nem mûxik. Azt mivel cseszhettem el???

pedal to the metal...

Hát elvileg már a javítottat szedtem le, mert a második linkedet megvártam a letöltéssel...

pedal to the metal...

Már nem rak.
Trentaro
Ja, az xp-t a legénység fejlesztésére meg pipáld be, különben meg tovább gyûlik potyára.

Igen, próbáld ki. Esetleg ha gnomefather hangokat használsz az a normál res könyvtárba is rak valait. Bõvebben: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/238028-no-sniper-mode-in-85/#top

tehát csak a 0.8.5 res_mods-ban lévõ scripts mappát?

wot név: _bitang

Trentaro
Miután felraktad a hangokat a 8.5-be, a teljes audio mappát is másold bele a res-bõl, nyilván ami már ott van a 8,5-ben azt ne írd felül és jó lesz.

töröld a mod könyvtárban lévõ scripteket, elvileg ottani file-ok zavarhatnak be

Nem, nem rontottál el semmit, a készítõ baszta el 😄 Ki is jött már a javítás, ITT tudod leszedni.
Értelme az hogy arany nélkül nem tudod kimenteni azt a 21k xp-t,hagyod a picsába és mész tovább másik tankkal.Többen elmagyarázták érthetõ módon hogy még egy 5 éves is felfogja,de te nem értetted meg.Megszívtad ottmaradt 21k xp amivel nem tudsz mit kezdeni,számold ki 1 arany 25 xp-t vált át,21k xp-hez mennyi arany kell,és vegyél aranyat.Nekem is van vagy 100k xp a T28-amon és nem sírok miatta,miért van rajta 100k xp kb? mert hülye voltam.<#zavart1>

Na mit találtam : Posted Yesterday, 04:52 PM

Greetings Commanders,
We are writing this message to make you all aware of an accidental exp reset that occurred at about 9pm CET on the 24th April (yesterday).

In short, there was reset for "first win of the day" bonus exp which took place at 9pm 24/4/13 (yesterday) this reset was the one was scheduled to take place at 9am 25/04/13 (this morning) This means that there was no first win exp reset this morning.

We would especially like to apologize to everyone who played between 9pm CET ysterday and 9am CET this morning as it means your have missed out on a 2x first win exp.
This error has already been corrected internally and the exp will reset at the correct new time tomorrow morning as detailed in the patch notes.

Nekem még mindig nem váltott reggel szóval dupla fail

Van mindkét helyen scripts mappa igen, mit kéne vele csináljak?

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül mit kéne felülírnom ahhoz, hogy visszaálljon eredetire az fps/ping/lag mutató (de csak ez)? Most az 'óra mod' van fent, de bezavar a találat sebzés jelzéseknél és igen zavaró. Itt a bal felsõ képre gondolok.

A segítséget elõre is köszönöm!
Feltettem ezt kiváncsiságból, gondoltam kipróbálom. Biztos nagyon szép motorhangok vannak benne, de valamit elronthattam, mert minden más hangom megszûnt. Szerencsére kimásoltam elõtte a 8.5 mappát, így most vissza tudtam állítani az eredeti állapotot. Illetve a majdnem eredetit, mert most meg behalt az XVM.
XVM Stat indításkor ez van:

Ezután bezáródik az XVM ablak.
Valakinek ötlete, hogyan javítható a dolog?

pedal to the metal...

Szorozd már be nekem létszíves a 25-öt 300-al.

Egyébként erre a kérdésedre is kaptál már választ a #222963 hozzászólásban, csak el kellett volna olvasni.
Bocsi, hogy segíteni próbálunk, de csak ilyen primitíven sikerül és ezért nem sikerül értelmezned. Az én kurv@ @nyámat.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Not sure if troll or just "special"

Megcsináltad az átváltást 300 arany erejéig, több nincs akkor ennyi tessék venni és máris sikerül. Elég sokszor le lett írva mi a probléma? (már ha tényleg nem troll vagy?)

Nekem valahogy nem jött be a ferdi, az a varázspáncél sajna nem az igazi, akinek van egy kis esze úgyis átlövi. Sebessége miatt nagyon ugrálni nem tudsz vele. A tizes ágyút összekapartam vele mentem két kört és eladtam, inkább a jagdpanther 2-öt tolom. Sokkal mobilisabb, pattogtatós, nekem élvezhetõbb. Szokás kérdése szerintem, nekem nem jött be, neked lehet igen. <#smile>

GaBenc
Na most akkor ez hogyan fogalmazod meg egyszerûen? Én nem bántottalak, Te meg....na ezen gondold meg. Szerinted ez engem minõsít. Én (a Te véleményed) alapján másként gondolom.
Egyébként a választ megkaptam és köszönöm. Lehet még rágni a csontot de én nem látom értelmét.
Ha valakit véletlenül bántottam, akkor elnézést kérek, de mint írtam én egy , megy, lõ, madár játékos vagyok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

A mods könyvtárban script mappa van? Az szokott bezavarni valami zoomhoz tartozik. Esetelg a normál res-ben script?

Tono34
A jó gun hamarabb összehozza a szükséges XP-t a többi modulhoz. Kitartás, nagyon jó az az ágyú. Fullos ferditõl mindig is tartok a mai napig ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem gun, majd a skuló odaér idõben, ha Te nem is. 😊
Te nem sértettél meg, nem is tudnál, viszont én téged igen. Szóval legyél szives és fejezd be a nooboskodást.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nem bánt senki csak értetlenek nem értik hogy lehet a játék ilyen alapvetõ ismerete nélkül játszani.
Szerintem ez az alap hogy legalább a menürendszert tudom használni.
Arról nem beszélve hogy mindenki segít a maga hangnemében egy ilyen valjuk be diletáns kérdésre.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

igen ez van/volt fent de nem jó...

xfire???
nekem olyan nincs, miaz?

GaBenc
Barátom. Én még mindig semmi sértõt nem írtam neked. De te már balfasznál tartasz. Akarok Én veled beszélgetni?

A J1mB0-ból szedd le a legfrissebbet. Azzal jó lesz.

http://stabi.atw.hu/crosshair_0.8.5.zip

A további 21000 xp átváltásához további 8-900 arany kellene kb. Anélkül nem fog menni.

áhá😄 így mindjárt mást.. de nem tudom megéri-e ennyi free xp eldobását..

inkább nyomj be egy nap prémet és grindelj xp-t😄 30k összejön egy nap alatt prémmel

régen az xfire okozott ilyen, de elvileg azt már javították...
valami mód tuti bekavar neked!!!!!
GaBenc
Akarok én veled vitatkozni?.........Hát nem.a rutinoddal gyõzöl....
Tudjátok mit. Semmit nem is kérdeztem.

Erre van egy csodálatos magyar kifejezés, mégpedig az, hogy b*lf**z

emberek, csak én vagyok ilyen balfasz, hogy szívok a sniper nézettel?

GaBenc
Nézd, nem váltja be. Ha a fejem tetejére állok akkor sem. Megcsináltam ezt az átváltási mizériátt és még így is marad 21xxxx ami elveszik. Erre kértem segítséget (ha van) és nem leugatást.

Nem jogosit fel semmire ez igaz. Viszont az hogy szövegértési / értelmezései gondjaid vannak az egyedül téged minõsít.

na a lényeg lemaradt....
az azért túlzás hogy összegyûjtöttem vele ennyi exp-t <#vigyor3>
GaBenc
Azért mert 3 éve játszol, még nem jogosít fel semmire. Én itt senkit nem sértettem, bántottam meg. De te vállaszoltál. Mivel ez egy fórum, innentõl gondolkodj el rajta, hogy kinek mit írsz. Ez nem bántás, csak tanács. Ha az van, hogy ezt nem lehet menteni akkor ez van, bebuktam. De ha primitíven válaszolnak akkor én "trollkodom".

GaBenc Nem érteni mit mondani. Ha nem érteni hozzá ne akarj segit.

amikor voltak a féláras felszerelések akkor
Ferdire, T25 AT-re, SU-101re mind bevásároltam ilyen felfüggesztés szarokat 😊
most h kaptam ingyé goldot le tudom õket venni és eladni amennyiért megvettem 😊
szal ez mind ingyen volt 😄
T25 AT-rõl meg SU-101rõl már le került..... francia 8as TD-re meg nem kell mert az meg egy kama3
pedig azt hittem!

egyébként ha már összegyûjtöttél annyi xp-t akkor én a helyedbe elõször az ágyút fejleszteném ki.

Trentaro a #222972-as hozzászólásában még le is rajzolta neked. Aranyért át tudod váltani: 25 free xp/arany. Ha nincs arany, nincs váltás. Értem?!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nem tudom hogy megy a játék 3 év aktiv játék után tényleg.

tettem fel rája aztata torziós rugós szarságot 😄
csigalom nyugavér nem ma kezdtem a wot-ozást <#idiota>
Bazdmeg.

A tankon lévõ XP (tapasztalati pont, jutalompont, anyámkinja) akkor válik konvertálhatóvé Free XP-re, ha a tankon minden modult és következõ tankot kifejlesztettél, tehát ELITE lett a státusza. Utána 1 goldért 25 XP-t kovnertálhatsz át Free XP-re.

ja és bazdmeg.

GaBenc
Barátom azt hiszem te trollkodsz. Én csak kérdeztem. A te válaszod meg téged minõsit. Ha nem tudod a választ akkor ne vállaszolj.

GaBenc
Tudod mit. Tessék. Válaszolj és elfogadom. Itt a kérdés.
Van egy tankom, aminél a tapasztalati pontok beragadtak a tech változtatása miatt. Ezt szeretném kimenteni. Van rá lehetõség? Vagy bebuktam?

Ja még valami:

"Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?"

Kicsit forditanék rajta. Van 1000 fórum, miért itt kell trollkodni?

de várjááá.. ha nincs fent a fejlesztett lánctalp akkor a 128mm-es ágyú nem megy fel.. kivéve ha ugye nem tettél fel felfüggesztést

Trentaro
A free xp-t már nem nem kell váltani, az elit tanokkal keresett xp-t amit nem tudsz már fejlesztésre költeni azt igen.