World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem biztos, hogy nincs igazam...
Viszont az XVM berottyantott és nem mûxik. Azt mivel cseszhettem el???
pedal to the metal...
pedal to the metal...
wot név: _bitang
Greetings Commanders,
We are writing this message to make you all aware of an accidental exp reset that occurred at about 9pm CET on the 24th April (yesterday).
In short, there was reset for "first win of the day" bonus exp which took place at 9pm 24/4/13 (yesterday) this reset was the one was scheduled to take place at 9am 25/04/13 (this morning) This means that there was no first win exp reset this morning.
We would especially like to apologize to everyone who played between 9pm CET ysterday and 9am CET this morning as it means your have missed out on a 2x first win exp.
This error has already been corrected internally and the exp will reset at the correct new time tomorrow morning as detailed in the patch notes.
Nekem még mindig nem váltott reggel szóval dupla fail
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül mit kéne felülírnom ahhoz, hogy visszaálljon eredetire az fps/ping/lag mutató (de csak ez)? Most az 'óra mod' van fent, de bezavar a találat sebzés jelzéseknél és igen zavaró. Itt a bal felsõ képre gondolok.
A segítséget elõre is köszönöm!
XVM Stat indításkor ez van:
Ezután bezáródik az XVM ablak.
Valakinek ötlete, hogyan javítható a dolog?
pedal to the metal...
Egyébként erre a kérdésedre is kaptál már választ a #222963 hozzászólásban, csak el kellett volna olvasni.
Bocsi, hogy segíteni próbálunk, de csak ilyen primitíven sikerül és ezért nem sikerül értelmezned. Az én kurv@ @nyámat.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Megcsináltad az átváltást 300 arany erejéig, több nincs akkor ennyi tessék venni és máris sikerül. Elég sokszor le lett írva mi a probléma? (már ha tényleg nem troll vagy?)
Egyébként a választ megkaptam és köszönöm. Lehet még rágni a csontot de én nem látom értelmét.
Ha valakit véletlenül bántottam, akkor elnézést kérek, de mint írtam én egy , megy, lõ, madár játékos vagyok.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Szerintem ez az alap hogy legalább a menürendszert tudom használni.
Arról nem beszélve hogy mindenki segít a maga hangnemében egy ilyen valjuk be diletáns kérdésre.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
nekem olyan nincs, miaz?
inkább nyomj be egy nap prémet és grindelj xp-t😄 30k összejön egy nap alatt prémmel
valami mód tuti bekavar neked!!!!!
Tudjátok mit. Semmit nem is kérdeztem.
az azért túlzás hogy összegyûjtöttem vele ennyi exp-t <#vigyor3>#vigyor3>

Ferdire, T25 AT-re, SU-101re mind bevásároltam ilyen felfüggesztés szarokat 😊
most h kaptam ingyé goldot le tudom õket venni és eladni amennyiért megvettem 😊
szal ez mind ingyen volt 😄
T25 AT-rõl meg SU-101rõl már le került..... francia 8as TD-re meg nem kell mert az meg egy kama3
egyébként ha már összegyûjtöttél annyi xp-t akkor én a helyedbe elõször az ágyút fejleszteném ki.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
csigalom nyugavér nem ma kezdtem a wot-ozást <#idiota>#idiota>
A tankon lévõ XP (tapasztalati pont, jutalompont, anyámkinja) akkor válik konvertálhatóvé Free XP-re, ha a tankon minden modult és következõ tankot kifejlesztettél, tehát ELITE lett a státusza. Utána 1 goldért 25 XP-t kovnertálhatsz át Free XP-re.
ja és bazdmeg.
Van egy tankom, aminél a tapasztalati pontok beragadtak a tech változtatása miatt. Ezt szeretném kimenteni. Van rá lehetõség? Vagy bebuktam?
"Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?"
Kicsit forditanék rajta. Van 1000 fórum, miért itt kell trollkodni?