World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Megjött a heti troll 😄 Srácok, szarjuk le.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
tuti a gun-al kezdjem a ferdin? mert már csak 5k exp kell rá....
de továbbra is lesz a gy kurva lomha, kurva lassan forduló TD-m egy jó gunnal.....
simán kitudnám fejleszteni most a motort meg a talpat..
akkor meg lenne már egy viszonylag fordulóképes és mobilis TD-m egy JP gunnal <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Egy tanknál van bent tapasztalati pont. Ezt szeretném menteni. Nem a free xp-t. Igen azt átt tudom váltani. De nem ezt kérdeztem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Másnak van olyan problémája, hogy nem mûködik a sniper mód??
feltettem a szokásos addonokat, és egyszerûen nem megy, töröltem a hajszálkeresztet meg a max kamera zoomot, és így se.
valami ötlet? mert így játszhatatlan..
wot név: _bitang
Mert a szádba rágták többen is. Még egyszer nem fogjuk. Így jártál. Ülj hátra.
Ezek után nyugodtan beszélhetsz velem fennhangon, avagy lekezelõen is, én a választ megadtam, mint ahogy elõttem mások is.
pedal to the metal...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Lenne egy technikai kérdésem.
Lehet játszani egy háztartáson belül, egy ip címmel ugye, több számítógépen egyszerre?
Rákerestem google-val de nem találtam választ kifejezetten erre e a játékra.
Elõre is köszi!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
feltettem a szokásos addonokat, és egyszerûen nem megy, töröltem a hajszálkeresztet meg a max kamera zoomot, és így se.
valami ötlet? mert így játszhatatlan..
wot név: _bitang
Leírták már páran, elismétlem: Tapasztalat átváltása gomb. Aranyért váltható... <#wow1>#wow1>
pedal to the metal...
Ha engem megkérnek én addig lövök mást.
Bár álltalában topgun-nál szokott jönni, hogy az 5 freges valami robog az utolsó ellenfél felé és írja, hogy kell neki. Én meg ücsörgök az artimban, célkör beszûkülve a célon, a halálvetõ betöltve... és nem lövök, bár bizsereg az ujjam... 😊
Közben meg szinte látszódik az éremvárományos tankjából csorgó nyál és szinte hallom ahogy a w-gomb egy reccsenéssel átszakítja a billentyûzetét. 😊
Ami fenn van:
XVM
J1MB0 + kitérithetõség jelzõ
MaxZoom
Damagepanel
Ja és melyik az a mod, amikor a sérült modulokat kirakja középre, ha megnyomom a CTRL-t?
Nem fogom megtartani, de kell hogy ki tudjam fejleszteni a leokat.
Mert most iszonyat rakat szar.... olyan szenvedés hogy az már fájdalmas!!!! M3 Lee ehhez képest egy álom még tier6okkal szemben is!!!!
Nekem pedig a kolobanov nem jön össze sose. Hát a Tarczayról meg a Nicholsról nem is merek álmodni 😄😄
Most voltam éppen egy T10-es csatában, ahol miután beírtam a sok arty sírásra, hogy legalább van esély a Burdára saját 2 csapattársunk is rákérdezett milyen medál az, azt hitték 4 arty kilövésénél többért nincs külön medál. <#vigyor1>#vigyor1>
kilõtted az összeset mi? <#vigyor2>#vigyor2>
[/url][/img]
Am 0 gold ammo 😄
Na most kaptak az artyk 😄
nem akartam idõ elõtt elkiabálni, már pár napja feltûnt, hogy épphogy kibírom õket hozni plusszba! elõtte még simán hoztak is pár ezret a kasszába, de most érdekes csatákat megyek velük....
ha megyek egy jó csatát bejön 28k elmegy 27k
átlagos csata 20k bejön 19k elmegy.... szar csata bejön 13k elmegy 13k....
elõtte nem így volt ez tuti!
Azt sajnálom nagyon, hogy a magyar nem világnyelv mert angolul nem tudom elég cizelláltan elküldeni a jó büdös ***** anyjába a sok agyhalottat.