World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazad van nem tudod átváltani ott marad.....lapozzunk

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Látom csoszi visszatért 😄 Welcome bro!

Megjött a heti troll 😄 Srácok, szarjuk le.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

GaBenc
Neked is. Nem az XP-rõl beszéltem. A tapasztalati pontokról, akár hogy is hívjátok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

ja és még 1 kérdés!
tuti a gun-al kezdjem a ferdin? mert már csak 5k exp kell rá....
de továbbra is lesz a gy kurva lomha, kurva lassan forduló TD-m egy jó gunnal.....
simán kitudnám fejleszteni most a motort meg a talpat..
akkor meg lenne már egy viszonylag fordulóképes és mobilis TD-m egy JP gunnal <#fejvakaras>
Egy azon dologról beszélünk mind, csak te nem tudod felfogni. Nehogy a végén még megmagyarázd, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

GaBenc
Nem vagy te kicsit elszállva? Még mindig nem a kérdésre válaszolsz.
Egy tanknál van bent tapasztalati pont. Ezt szeretném menteni. Nem a free xp-t. Igen azt átt tudom váltani. De nem ezt kérdeztem.

HAJRÁ FOXI!

De most mit vársz, mit mundjanak neked? Érthetõen le lett írva, hogy azt az xp-t csak goldért tudod átváltani szabad xp-re, hogy máshol esetleg fel tudd használni. Ha van rá felesleges goldod átváltod, ha nincs, akkor marad ott ahol van és nem tudsz vele semmit kezdeni. Ennyire egyszerû, csak te bonyolítod túl. Nincs más mód az átváltásra.
Talán mert annyira volt elég a 300 arany. 1 arany - 25 free xp tételben vált a játék, ha jól emlékszem. Az 7500 free xp.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

mégegyszer hátha..

Másnak van olyan problémája, hogy nem mûködik a sniper mód??
feltettem a szokásos addonokat, és egyszerûen nem megy, töröltem a hajszálkeresztet meg a max kamera zoomot, és így se.

valami ötlet? mert így játszhatatlan..

wot név: _bitang

GaBenc
Olvassatok már vissza. Kicsit próbáljatok gondolkodni. Mit is kérdeztem? Másról beszéltek, és le vagyok hülyézve. Neked meg gratulálok. Ennyit tudsz.

ok, csak kell a bíztatás mert iszonyat szenvedõs 😞
"De stabilan csak hülyének vagyok nézve"

Mert a szádba rágták többen is. Még egyszer nem fogjuk. Így jártál. Ülj hátra.

Nagyon sajnálom, de nem tudom jobban elmagyarázni. A szabad xp-id mellett van egy gom, az átváltás. Õ nem a szabad xp-t váltogatja, mert azt nem kell, lévén a neve is utal rá: szabadon felhasználható. Ha azátváltás gombra böksz, meglátod majd a csodát. Feljön egy lista az elit státuszú tankjaidról és ott pipával kijelölheted, mely tankod beragadt xp-it szeretnéd átváltani. Arany fejében lesz belõle szabad xp.
Ezek után nyugodtan beszélhetsz velem fennhangon, avagy lekezelõen is, én a választ megadtam, mint ahogy elõttem mások is.

pedal to the metal...

GaBenc
Most mit mondjak neked? Semmit.

Csatlakozom hellokittyhez. Hagyd inkább. Töröld le a gamet és hagyd a fenébe.

Tono34
A free XP-t nem kell átváltani ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GaBenc
Na akkor a Ti elvetek alapján át van váltva. De még mindig maradt 21xxx, de az aranyakat sikeresen elbasztam. Na ezt akartam megúszni. De stabilan csak hülyének vagyok nézve, a megoldás meg nem szerepel a válaszokban.

Szerintem inkább hagynod kéne, mert valamiért megoldhatatlan feladat neked ez...

Más is arról az xp-rõl beszél, csak te nem érted meg.
GaBenc
Neked is......lásd lent.

Trentaro
Ha úgy érted, hogy a routeredre aminek van 1 db ip címre több géppel is felcsatlakozol amin fut a játék, akkor igen. 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

GaBenc
Na már ha tényleg hülyének nézel........Csak neked csak most. Nem a szabad xp-röl beszélek. Egy tanknál lévõrõl. Ez érdekelne. De ha nem tudod akkor ne válaszolj.

Pales27
15 kritikus sebzés a rekord, 3 lövésbõl 2x gyújtottam ki 😄

Üdv!

Lenne egy technikai kérdésem.
Lehet játszani egy háztartáson belül, egy ip címmel ugye, több számítógépen egyszerre?
Rákerestem google-val de nem találtam választ kifejezetten erre e a játékra.
Elõre is köszi!
Már leírtam váltsd át.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Másnak van olyan problémája, hogy nem mûködik a sniper mód??
feltettem a szokásos addonokat, és egyszerûen nem megy, töröltem a hajszálkeresztet meg a max kamera zoomot, és így se.

valami ötlet? mert így játszhatatlan..

wot név: _bitang

Te tényleg nem érted, vagy csak tényleg unatkozol és trollkodsz???

Leírták már páran, elismétlem: Tapasztalat átváltása gomb. Aranyért váltható... <#wow1>

pedal to the metal...

Ezért tartasz ott, ahol. nc

GaBenc
Na még egyszer. Van egy tankom amit ki akartam grundolni fuulra. A legénység fejlesztése miatt. Volt 2 opció amit fejleszteni kellet. Az egyik meg volt, a másikra gyúrtam. Most elvették a másikat. A tank innentõl full, a legénység fejleszthetõ. De viszont, mivel én a másik tankra gyúrtam, így beragadt a fejlesztésre szánt valami. Mivel ez a tank már nem létezik, így a legénység húzható, viszont van egy marék fejlesztési pontom amit nincs mire használnom. (beragadt). Na a kérdés az, hogy ezzel lehet mit kezdeni, vagy megy a levesbe.

Trentaro
Komolyan kéne egy free for all mód a játékba...

Trentaro
Ez a játék a bajtársiasságról szól. Kilövöm a tankot ha ki tudom, de úgy játszok, hogy másnak is jó legyen és nõjön a bitfarka a plecsni miatt. DMG után jár az XP és nem pedig a jóarcság miatt, de ha lehet inkább jó arc vagyok ha bukok is XP-t.

Megéri, ne parázz!
Ez a játék nem a bajtársiasságról szól. Kilövöm a tankot ha ki tudom, nem azért játszok, hogy másnak jó legyen és nõjön a bitfarka a plecsni miatt. DMG után jár az XP és nem pedig a jóarcság miatt.

Trentaro
Nekem ez tüntette el az eredményjelzõt: "FragCorrelation.sw", miután átneveztem visszajött, egy próbát megér.

Trentaro
Kérd meg az artikat, hogy amig rábróbálkozol az ellenfelek artijaira, addig ne lõjék õket.
Ha engem megkérnek én addig lövök mást.
Bár álltalában topgun-nál szokott jönni, hogy az 5 freges valami robog az utolsó ellenfél felé és írja, hogy kell neki. Én meg ücsörgök az artimban, célkör beszûkülve a célon, a halálvetõ betöltve... és nem lövök, bár bizsereg az ujjam... 😊
Közben meg szinte látszódik az éremvárományos tankjából csorgó nyál és szinte hallom ahogy a w-gomb egy reccsenéssel átszakítja a billentyûzetét. 😊

Srácok, melyik mod miatt nem látom az eredményjelzõt?

Ami fenn van:
XVM
J1MB0 + kitérithetõség jelzõ
MaxZoom
Damagepanel

Ja és melyik az a mod, amikor a sérült modulokat kirakja középre, ha megnyomom a CTRL-t?

Szerintem nem rossz, pedig még nem fullos. Nem egy T-44, de azért szerintem simán el lehet vele lenni, hasonló talán, mint a panther2 így játékélményre. Ami nagyon jó benne az a negatív ágyúkitéríthetõség.

Nem fogom megtartani, de kell hogy ki tudjam fejleszteni a leokat.
könyörgöm valaki mondja azt hogy megéri a Ferdinand-al szenvedni mert jó TD lesz fullosan!!!!
Mert most iszonyat rakat szar.... olyan szenvedés hogy az már fájdalmas!!!! M3 Lee ehhez képest egy álom még tier6okkal szemben is!!!!
KoJin Mekre
Szia

Hogy viselkedik az indien pz? 😊 megérte?

hát kell hozzá mák az tuti...Nekem ez a 2. Az elsõ batchattel lett meg, úgy látszik ezek az autoladeresekkel lehet talán könnyebben.

Nekem pedig a kolobanov nem jön össze sose. Hát a Tarczayról meg a Nicholsról nem is merek álmodni 😄😄
áh túl drága amúgy, pedig úgy lenne az igazi a 13-90 😄
Nagyon nagy gratula! Régi vágyam már a Burda medál, de mióta 5-5 artyra korlátozták a mezõnyt nehéz. Hiába megyek Pattonnal, rögtön néznek engem a saját artyk és hamarabb kilövik a felfedezett ellenséget, így nagyon nehéz ötöt kilõni. Lehet elõször ki kellene lõni a saját artykat aztán indulni az ellenért. <#eplus2>
Most voltam éppen egy T10-es csatában, ahol miután beírtam a sok arty sírásra, hogy legalább van esély a Burdára saját 2 csapattársunk is rákérdezett milyen medál az, azt hitték 4 arty kilövésénél többért nincs külön medál. <#vigyor1>

0 gold ammo
kilõtted az összeset mi? <#vigyor2>
Ha valakit érdekel😄

[/url][/img]

Am 0 gold ammo 😄
<#eljen>

[/url][/img]

Na most kaptak az artyk 😄
Ti észrevettétek, hogy belenyúltak a tier8 bevételébe!?!??!
nem akartam idõ elõtt elkiabálni, már pár napja feltûnt, hogy épphogy kibírom õket hozni plusszba! elõtte még simán hoztak is pár ezret a kasszába, de most érdekes csatákat megyek velük....
ha megyek egy jó csatát bejön 28k elmegy 27k
átlagos csata 20k bejön 19k elmegy.... szar csata bejön 13k elmegy 13k....
elõtte nem így volt ez tuti!
Már hiányoltalak tegnap mert csatlakoztam volna hozzád a megszokott jóízû anyázásra. 😄
Azt sajnálom nagyon, hogy a magyar nem világnyelv mert angolul nem tudom elég cizelláltan elküldeni a jó büdös ***** anyjába a sok agyhalottat.

Elit tankról tudod csak átváltani, tehát minden modul ki kell hogy legyen fejlesztve rajta.