World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt írtad:
"Tegnap kétszer megcsináltam a szorzót és ma is kétszer csináltam."
tehát nem az elsõ napról írtad. kb 10-en mondták hogy csak az elsõ nap volt így, de te váltig állítottad hogy a 2. napon is.
ennyi.téma lezárva :-)
pedal to the metal...
2 A WOTEU fórumon is írták.
3 Téma lezárva.
Si vis pacem, para bellum!

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Itt tart a WoT...........
komolyan....😊
Na itt tart a WOT........
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ferdi a nagy ágyúja - és természetesen mellé motor sincs még - szinte autoloss, ekkorát én még nem szoptam semmivel. Na de az ágyú után milyen, hát én nem bántam meg, utána mindenért kárpótol. 😊
Én azért nem mentem JP2 irányba, mert
- ugyanaz a játékstílus, mint elõtte a JP
- gyors, de a többi néppel szemben még lopakodása sincs, a leakelt táblázat szerint féllel kevesebb az alap camoja mint a ferdinek, pedig annak sincs túl sok.. Ha ezt a stílust akarom, akkor inkább megyek franciára, vagy a kettes orosz ágra.
- a Ferdi az Ferdi, olyan mint a KT, van egy hangulata.
- és fõleg: ha top tiernek rakja be ellened, akkor melyikkel nem szeretnél szembetalálkozi? JP2 vagy Ferdi? Hát ENNYI.. 😊
pedal to the metal...
Wot játékstílusomra inkább az õrült jelzõ illik.
Nem biztos, hogy nincs igazam...
pedal to the metal...
Egyébként ha azt mondják, hogy kell 1000-1500 arany, hogy ki tudjam menteni, akkor az egész elkerülhetõ lett volna.De te adtál egy teljes infot, amit köszönök.
Ja egyetlen dumitru's medálom vele van, muhaha 😊
Nem kell csodálkozni, hogy sokunk elkönyvelt trollnak, azért kaptad amit.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Viszont ha ez nem sikerül, lehet, hogy a "pro" elmegy érted, mint it....

0 páncélzata van... tier8ba azért már nem árt egy kicsi
ferdi meg elég papír szegényke, meg nem is mobilis 😄
Az a baj, hogy ha valaki feltesz egy alap kérdést, (a proknak alap) akkor simán leugatják. Lehet ezt nem kellene egy nyilvános fórumon. Lehet nem válaszolni, lehet zárttá tenni a fórumot de nem lehet bunkó módra válaszolni. Illetve lehet....de az minõsíti a fórumot. Elég régen olvasgatom, de tényleges segítséget igen ritkán kap valaki itt. Mi lenne ha tényleg a játékról szólna a fórum és nem a ki vagyok én...........
AHA!!! gold ammos köcsög volt 😄 az mit alázott azzal az artyval bakker! sebezte a 300akat mint állat!
Inkább használom ezt minthogy 300-as sebzéssel meg 230-as átütéssel szenvedjek Tier 9-10-es tankok ellen.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
jobbnak tûnik mint a ferdi gun 😄
erre nem költök 1 free exp-t sem mert stockként is kurva jó TD 😊