World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legalább következetes légy:

ezt írtad:

"Tegnap kétszer megcsináltam a szorzót és ma is kétszer csináltam."

tehát nem az elsõ napról írtad. kb 10-en mondták hogy csak az elsõ nap volt így, de te váltig állítottad hogy a 2. napon is.

ennyi.téma lezárva :-)

Hát, mondjuk párunknak kiosztottad a jó válaszra reagálva, hogy ha nem tudjuk a választ, ne szóljunk bele...

pedal to the metal...

Fasza 88? 132-es pennel..... tényleg fasza...lassabb is, most a konish 157 pen 165 átlagsebzés.. goldal 221 a pen😊

Egyébként miért Konishal amikor van rá egy fasza 88-as ágyú? Ez régebben is érdekelt hogy emberek minek használják a VK-t konishallal amikor a 88 isteni rajta.

1 Én azt mondtam ami az elsõ nap volt.
2 A WOTEU fórumon is írták.
3 Téma lezárva.

Si vis pacem, para bellum!

Aki még nem próbálta az új Konishal a VK-t az ne hagyja ki😊.. Sokan még nem kapcsoltak, hogy arany nélkül is már 165 az átlagsebzése.. ugyanis most gold nooboztak le másodjára😊

GaBenc
Mellesleg hozd már azt a válaszomat ahol bunkóztam.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Na majd ha rá érsz. Olvasd csak vissza.
Itt tart a WoT...........

GaBenc
Igen, tudom te egy hõs vagy aki mindent tud. Hát én nem.

komolyan....😊

Az még semmi de vagy 30 hsz-ben próbált segíteni itt mindenki amire az volt a válasz hogy itt mindenki bunkó kivéve xy-t aki 31-x-re leírta ugyanazt.....
Na itt tart a WOT........

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

JP2 kicsit jobb RoF-el rendelkezik és ráadásul alapból megvan mind2 motor hozzá (Ferdihez csak akkor ha elõbb már mentél Maus ágon, ami nem kifejezetten gyakori).

Ferdi a nagy ágyúja - és természetesen mellé motor sincs még - szinte autoloss, ekkorát én még nem szoptam semmivel. Na de az ágyú után milyen, hát én nem bántam meg, utána mindenért kárpótol. 😊
Én azért nem mentem JP2 irányba, mert
- ugyanaz a játékstílus, mint elõtte a JP
- gyors, de a többi néppel szemben még lopakodása sincs, a leakelt táblázat szerint féllel kevesebb az alap camoja mint a ferdinek, pedig annak sincs túl sok.. Ha ezt a stílust akarom, akkor inkább megyek franciára, vagy a kettes orosz ágra.
- a Ferdi az Ferdi, olyan mint a KT, van egy hangulata.
- és fõleg: ha top tiernek rakja be ellened, akkor melyikkel nem szeretnél szembetalálkozi? JP2 vagy Ferdi? Hát ENNYI.. 😊
Igen, valahogy úgy, de nem ez volt a lényeg hanem hogy azt nem értette mit is tud azzal az általa "beragadtnak" nevezett tapasztalati ponttal kezdeni.

Értette õ, hogy gõzgép, csak azt nem, mi hajtja... <#nevetes1>

pedal to the metal...

Anyám miv an itt.. komolyan meg kell valakinek magyarázni hogyha goldért váltana xp-t akkor gold kell hozza?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tényleg értelmesen és jól válaszolt mindenki,és ha megnézed a konvertálását láthattad volna hogy mennyi arany kell hozzá,hogy nem számoltad ki a te hibád.De igazad van én egy pró vagyok,trollkodásban tuti.<#zavart1>
Wot játékstílusomra inkább az õrült jelzõ illik.

Trentaro
Igaz, de amikor artizok, nagyon szeretem õket, lassú is, nagy is és, hogy lõni tudjon gyakran kijön a fedezékbõl. 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Hmm... Újra telepítettem a dokant és megjavult... <#fejvakaras>

pedal to the metal...

Hoppá, bocsesz beszaggatott a netem és véletlenül kétszer küldtem el.

De ha makkos az ember és jókor forgatja be a ferdi páncélját, illetve a JT-jét simán meg lehet vele pattintani még egy E-100 troll gunos lövését is. Nah és olyankor jön a széles mosoly <#mf1>

De ha makkos az ember és jókor forgatja be a fordi páncélját, illetve a JT-jét simán meg lehet vele pattintani még egy E-100 troll gunos lövését is. Nah és olyankor jön a széles mosoly <#mf1>

Trentaro
Persze, csak ha valaki megveszi, az ne számítson arra, hogy szembõl védve van, hátulról okosba remek tank.

Igen, pont ezért írtam le "szájbarágósan" hogy értse hogy mi mirõl beszélünk, mert jogos hogy olyanok akik már 2-3 éve ûzik a WOTos ipart félszavakból értik egymást.

Így valóbvan nem írták le, hogy kell hozzá 1000-1500arany, csak az volt leírva, hogy mennyi xp kapsz adott goldért, meg, hogy még kb 900gold kellene, hogy a maradék xp-t be tudd váltani....
Persze de az álló 200-as páncél nem valami acélos, még a JT-m 250-es picit döntöt páncélját is átverik simán.

Trentaro
faszt voltam lekezelõ...

Trentaro
100-at mentem fredivel, ha nem õt lövik, akkor klassz, egyébként meg minden oldalról ledarálható, szembõl is... szerintem.

Valahogy kezdõknek is meg kell tanulniuk a játék csínját bínját. Egyébként jogos volt a felháborodásod, én is picit lekezelõnek éreztem a fórum társaim viselkedését, de tudjuk be ezt annak hogy sok gyökér játszik és picit mindenkinek tele van az a bizony cipelõje velük.

Egyetértek az elötem szólóval. Nekem Ferdim volt, nagyon élveztem vele a játékot. Imádtam a 128-as gunnak a nagy harapását. Viszont nagyon jó partnerem volt a platoon társam aki meg a JP2-vel játszott. Igazából tényleg mind a kettõ nagyon hasznos és jó tank a JP2 a medeseknek való. A Ferdi pediglen olyanoknak akik hozzá szoktak a lomhasághoz.

GaBenc
Teljesen korrekt. Köszönöm a válaszodat.
Egyébként ha azt mondják, hogy kell 1000-1500 arany, hogy ki tudjam menteni, akkor az egész elkerülhetõ lett volna.De te adtál egy teljes infot, amit köszönök.

Én tesztszerveren legutóbb mind a Ferdivel, mind a JP2-vel mentem kb. 5-5 csatát. Azt kell mondanom, med pártiként egyértelmûen a JP2-re kellene voksolnom, de azt mondom szerintem nagyon jól kiegyenlített ez a két TD. A JP2 gyors, jól fordul, fegyver ugyanaz. Cserébe tényleg papír és ami még nem hangzott el nagyon rossz az ágyúkitéríthetõsége minden irányban. A Ferdié ezzel szemben mind lefele, mind oldalirányban nagyon jól mozog, anélkül, hogy a testtel kellene mozogni. Szóval én ez alapján az 5-5 csata alapján nem tudtam dönteni, de közel sem biztos, hogy a JP2-re szavaznék. Szerintem mindkettõ nagyon jó, hozzátenném fullosan, szóval rosszul itt nem lehet választani úgy érzem.

Tény hogy szinte minden átlövi de sokkal többre becsülöm a mozgékonységot az armornál. Régen amikor t5-el kellett ferdi ellen menni nagyon akartam, aztán t8-ba érve már bármivel átlövöm, elég nagy weakspotjai vannak szembõl.
Ja egyetlen dumitru's medálom vele van, muhaha 😊

Nos Gabenc visszaolvasgattam a kérdéseidet, meg ezt az egészet. Nos ez úgy van hogyva van egy tankod ami a váltosztatások elött még nem érte el az elit szintet (Ez azt jelenti hogy nem volt minden eszköz illetve elérhetõ tank kifejlesztve). Nos miután változtatak a fejlesztési fán és kivettek annál a tanknál bizonyos eszközöket/modulokat innentõl kezdve elõ állhaat az a helyzet ami veled is hogy hirtelen egylépésben elit lesz a tank. Ilyenkor nem ragad be a EXP/Tapasztalati pont hanem aranyért át tudod rakni szabad tapasztatali pontá. 1 arany 20 Tp-t vált. Neked is ezt kellet tenned így ki tudtad szedni az általad beragadtnak nevezett TP-t. Remélem így érted hogy mi is történt, de ha nem szívesen válaszolok a kérdéseidre.

GaBenc
Biztos ha te mondod. De nekem a noobnak értelmetlen volt. De ennyi. Elismerem én vagyok a hülye, ti vagytok a helikopterek. Nem éri meg. Meg dolgom is van. Téma lezárva, sziasztok.

Nem csodálkozom milyen emberek vannak a szervereken ha a xp beváltása 200 hozzá szólás kb......

Annak a kinézetét elvileg a debugpanel.swf tartalmazza. Keress olyat mi neked szimpatikus. Nekem is belelóg, de engem nem zavar.

Így igaz!

Nem kell csodálkozni, hogy sokunk elkönyvelt trollnak, azért kaptad amit.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Trentaro
Reggel vol szó róla, hogy az artik a jó játékosokat szeretik kiszedni minél hamarabb, mint itt:

Viszont ha ez nem sikerül, lehet, hogy a "pro" elmegy érted, mint it....

nekem batchaten van 225k mert azt hittem abból is jön majd egy 10es 😄
JP2* ahh bakker nem tudok írni
Normális válaszokat kaptál a kérdésedre. Mikor sokadjára tetted fel ugyan azt a kérdést, és nem akartad felfogni, hogy mit írnak neked, akkor kaptál durvább válaszokat.
JP meg szerintem amúgy elég kaksi 😊
0 páncélzata van... tier8ba azért már nem árt egy kicsi
na, most mond hogy neked ma is volt már reset ! (07:00-kor)

de viszont mobilis és jól péncélozott....
ferdi meg elég papír szegényke, meg nem is mobilis 😄
GaBenc
Nem sírtam, kérdeztem. A válaszok nem tetszettek (illetve a modoruk). Ezért irkáltam. De mivel nincs más dolgom elbeszélgetek bárkivel.
Az a baj, hogy ha valaki feltesz egy alap kérdést, (a proknak alap) akkor simán leugatják. Lehet ezt nem kellene egy nyilvános fórumon. Lehet nem válaszolni, lehet zárttá tenni a fórumot de nem lehet bunkó módra válaszolni. Illetve lehet....de az minõsíti a fórumot. Elég régen olvasgatom, de tényleges segítséget igen ritkán kap valaki itt. Mi lenne ha tényleg a játékról szólna a fórum és nem a ki vagyok én...........

errõl jut eszembe.... múltkor port-on t8 csata SU-101el voltam... felmentem a hídra és megláttam a su-26os kis artyt épp császkált... na mondom nem lövöm ki... full tier8ban nem tud mit csinálni...
AHA!!! gold ammos köcsög volt 😄 az mit alázott azzal az artyval bakker! sebezte a 300akat mint állat!
Nekem Jagdpanther 2-m van de messze élvezetesebb mint francia testvére. A 2,9 aim time meg a szûk oldal kitéríthetõség nagyon idegesítõ

Eagle16
Én most a 120-assal használom, a célzási idõ förtelmes, de amúgy jó, pontos ás átüt mindent.

Inkább használom ezt minthogy 300-as sebzéssel meg 230-as átütéssel szenvedjek Tier 9-10-es tankok ellen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

minek kell róla gold-ért levenni ?? a tankkal együtt el tudod adni

na azért a francia 8as TD gunjára is kíváncsi leszek 😊
jobbnak tûnik mint a ferdi gun 😄

erre nem költök 1 free exp-t sem mert stockként is kurva jó TD 😊