World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
Vagy ha nem ammorack akkor mifene? <#fejvakaras>#fejvakaras>
pedal to the metal...
Remélem, hogy sem személyes, sem virtuális kapcsolatom nem lesz veled...
Mivel az utolsó hozzászólásodból azt szûrtem le, hogy Te egy fasz vagy...
Nem biztos, hogy nincs igazam...
csatlakoznék egy klánba,szeretném megtudni mi a menete
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenki hülye csak én nem!
Hassel74 köszönöm, big obrigado!
Utolsó kérdésem mára: tudjátok-e, hogy mit és hogyan kell beállítani, hogy a minimapon a tankikonok felett / mellett kiírja a vas típusát is?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
pedal to the metal...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sebzésekben gazdag estét. (na meg sört és nõket tankos bugyiban ) 😊
Na most, hogy van 1000 aranyam megvárom a sextont, hogy kijöjjön élesbe és rávetem magam<#eplus2>#eplus2>
TROLL MODE OFF
még mit nem😊...
A felsõ rész 101,6mm vastag, az alsó rész (LFP) 139,1mm.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
de azért még1 kód összejött .. 😊
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csak türelem és kitartás kérdése!