World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Most par ezer lekerdezestol osszeszarja magat az oldal? 😄 Alienware cuccot se veszek az biztos... 😄 Amugy is tularazott fosch.

Saor Alba

Nesu
még van 1600 db

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

A számláló szerint még van 1580, elõbb (2perce) 1626 volt. A get key fázisnál vagyok és morcos leszek ha itt akadok el végképp😊.

Jakuza1
Upsz tevedtem, lassan frissitett ez a szar

Keys Available: 1615

Solten
Allitolag nincs mar, hamarabb elkapkodtak mint az almab*zik egy Apple rendezvenyre szolot... <#alien>

Saor Alba

Nesu
képet tudsz feltölteni ???
és egy linket ,hogy hogyan is ???

kösz elõre is

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Jakuza1
Mar ugy sincs key.

Tono34
Ezt a tree-t nem bírtam megszokni, vissza is modoltam a függõlegesre 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az emberek nem szeretnek szöveget értelmezni😊

Tono34
Bocs srácok, de a mai kezdés szinte hihetetlen. Ezzel a kacattal minden nap meg kell küzdenem a dupláért..., de ma egészen döbbeneteset produkált:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nesu
Na nem mondom hogy villámgyorsan ,de haladok a fejlõdésben ...

"no matter what you think ,no matter what you feel
,never give up ,never forget your backward to see its free
if you run like a coward ,you'll be award the next fight
never retreat if its no chance ,may be is the last night "

Solten
Amugy a kancso jenkik is probalkoznak dacara a gyengebbek kedveert odairt szovegnek.

Saor Alba

Szevasztok, segítségetekre van szükségem. Van ez a fajta xvm file, ami így mutatja a térképet:

Viszont, sajnos sok adatot hibásan ír ki, a csata végi statisztika panelen az általam lõtt járgányoknál nem azt írja ki, hogy mennyit sebeztem rajtuk hanem egy zöld ábrát mutat s valami szöveget. A lényeg az lenne, hogy egy olyan minimap modot keresek, ami csak és kizárólag ennyit mutat: tankok típusai + diszkrét látótáv, se lövegirány se semmi más.
Solten
Legalabb megtudtuk hogy az alienware-nek hulladek szerverei vannak... <#alien>

Saor Alba

Hát ez nem fog már összejönni...:\ Na gyerünk inni inkább.
mijki
Egy kérdés, honnan volt a forrás a kód osztogatásról?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

felhívnám figyelmedet a múltidõre .. 😊

helló haver! 😄<#eplus2>
én 7 kódot szedtem össze még a legelején, a maradékot el is osztogattam a haveroknak .. kár hogy egy accounton csak egyet lehetett beváltani ..

Nekem bad gateway meg service unavailable váltogatja egymást, rosszabb mint a játék 😊

ne panaszkodj, én az oldalból még semmit sem láttam😄

502 Bad Gateway

regisztrációig néha eljutok de ott lefagy! <#falbav>
Tono34
Sikerült nagy nehezen belépni és megvan a kód. Ismételten Köszönöm.

Nesu
Na meg van a *Hummel*

Nesu
"Az a kurva arty ,hogy az anyját ... meg ,763 ÉP m a geci "

Szopóroller, meghalt az oldal, hurrá!

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Tono34
1 kód véletlenül nem jó több acchoz?

Tono34
Megvan a felh. jelszó, áldott a jelszómentés a firefoxon + az évezredenkénti újratelepítés ...

Csak így is terhelt az oldal.

dögcédula

nekem egyáltalán nem hozza be😞

Tono34
BF-re regeltem én is, de nem tudom mi volt...

Kicsit nehéz szülés volt, de meglett. Ezer hála és köszönet! <#puszi>
Eagle16
Nekem most még behozza, 2100 kód van még.

Az volt a mázlim hogy régebben már regisztráltam oda, szintén bónuszkódért 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
A ware szó nem csak a warezhez köthetõ amúgy... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Uhh, ne legyetek már hülyék... Nem warez oldal és mikor reklámozott a wot hivatalos oldala bármiféle bónuszkódot, amit a promóciós céllal egy másikcég osztogatott?!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A régi computerbild-es kódokat se írogatták ki az oldalukra, meg úgy egyáltalán ilyeneket nem szoktak😊..

Mellesleg pont ilyenkor nem nézem a fórumot.. ez már úgy érzem veszett fejsze nyele😄

Ha valami gebasz lenne vele, akkor a kódokat nem fogadná el a hivatalos wot oldal. Nyugodtan próbáld ki, nekem volt innen egy wotos kulcsom és még mindig megvan az accom. Megy a bf3 is.

voivod32
Igen? Ezt nem tudtam. Kösz!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az alienware az mióta warez okostojás?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Nem tudom, de nekem is gyanús. Miért nem említi ezt a WOT hivatalos weblapja? Én inkább kihagyom. De azért kösz.

Kár... Köszi a linket! Feláldoztam érte a t71 duplámat.😄

Tono, behozza az csak noszogatni kell, sok wotos biztos túlterhelte a szerverüket.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Az AlienWare mióta warezoldal? 😄

Én úgy tudom hogy "gamer" gépeket csinálnak illetve laptopokat.

Jakuza1
Bejon az, de biztos regisztralni akarsz egy warezoldalra ?

Eagle16
Amikor linkeltem akkor még jó volt, próbálkozzatok hátha behozza...most már lerohanta mindenki.

hellokitty92: egyet enged egy acchoz.

nem.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tono34
Köszi, sajnos nem igazán jön be az oldal.

Többet is lehet használni egy acchoz? Nem próbálta már valaki?😊

voivod32
Komoly esélyei voltak a JT 8.8-nak. Na ilyenkor szokott az ideg szétb@szni a csapat miatt, amelyik ezt lehetõvé tette. Én is hasonló körülmények közt fingottam ki ezen a meccsen.(is).

Eagle16
WoT bónusz kód meglévõ acc.-ra is! link

Regisztrálni kell!

Már csak 5000 van! Kipróbáltam, mûködik, egyet enged beírni csak!

• 1000 Gold

• Premium Consumables for your crew:
o Five Automatic Fire Extinguishers
o Five Large Repair Kits
o Five Large Medical Kits

Szívesen mindenkinek 😊