World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
De játszani még nem tanult meg 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mindig megnézem az ellenfélnél legtöbbet sebzõ játékost. Nem semmi srác, ha továbbgörgetünk még egy rakat prém tankot találunk. Jah, artyval volt, azzal a prémmel így került a lista élére.

voivod32
De kibaszottul idegesítõ! Mert hiába vannak nálunk is tízesek, ha minegyik kezdõ, vagy egyszerûen faszfej, mert én pl. egy Mausról max a Festéket tudom lekaparni egy VK4502a 200 penes lövegével!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Zsoltika 007
Nem csak téged 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

voivod32
Nem tudom felfogni, hogy ez a tetves MM állandóan tízes tankok közé tesz, ha 8-as tankkal megyek. De MINDIG!!!

Majd ez is változik, most még gondolom mindenki vadászik rájuk a medálok miatt.
Megnyugodtam, hogy nem vagyok vele egyedül. Van körülöttem 5 különféle tank, egyik puhább mint a másik, de csak engem lõnek az egyetlen IP-ben... <#rinya>
voivod32
Van amikor semmi sem elég...

Sunsetjoy
Jah, láttam ma is 3k csatás (tehát mondjuk max. 3500-3600 meccses) Maust. Az elképzelhetõ teljesítménnyel.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szombat reggeli életkép

Teljesen mindegy ,hogy valami kuka vagy hülye a player,elõbb utóbb ugyis meglesz neki!Meg sztem az olyanok úgyis addig húznak egy ágat amíg el nem érik!Van vagy 8k csatám de eddig soha nem volt kitartásom összeszedni!Mindig van egy kihuzott T8 vagy T9,amire elmegy,Fõleg a 50% modul akciJÓ,ott legalább 3 millát elhúztam!Na midegy
Csak viccesre akartam fogni ,nyilván soha nem lesz😊
Eagle16
Nehezen tudom elképzelni hogy nem lesz benne a top3-ben ezzel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Én is tegnap inkább azzal játszottam, valahogy kevésbé idegesít fel..sõt szinte egyáltalán nem.

Nincs vége!Megjáratom a Messereket meg a Zero-kat.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

D0vahkiin egy profi játékos, ehhez nem fér kétség. Nem akarom ezzel Szpecnyazt degradálni, mert tényleg jó játékosnak tartom, de D0vahkiin egészen más kategória, mint õ. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy neki kellene megnyernie ezt a versenyt, mert egy mázlis köre mindenkinek lehet, viszont egy összességében kiváló teljesítmény mellett szerintem sokkal nagyobb rá az esély. Kíváncsi leszek, hogy végül a 2803 exp mire lesz elég neki.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Na én is eladtam az is7 -t. Elegem volt hogy bujkálok a sötétben vagy rommá lõ négy arty... 😞
Menjen el lottózni ez a jóember. Nekem is szokott mákom lenni, de ennyi, mint neki ezen a meccsen hihetetlen. Jó, persze az ilyen körhöz kell is a mák rendesen. Érdekes, hogy sose láncot próbál lõni, én mindig arra megyek. Ha jól néztem inkább a kigyújtásra játszik, mert mindenkinek a fenekét próbálja lõni, ha tudja (T32, Proto).

Milyen jó hogy szombaton tartanak karban hihetetlen...
Ámen
úr isten nincs wot szerver vége a világnak
Koridor
Meg a többmagos motort is megvehetnék végre.

Én nem fikáztam még soha,a fejlesztõket(kivéve az arty buziságuk miatt)de azért most már nyilván volt annyi bevételük,amibõl fel tudnának venni olyan programozókat is,akik a 347-új tankmodellen kívül valami máshoz is értenek.
Mert minden egyes patch-el egyre játszhatatlanabbá lesz a játék.
Esküszöm,hogy a bétában,még a betegségei ellenére is jobb volt.
Egyre jobban laggol a játék,fõleg sniper nézetben.A 0-ás lövésekkel,meg az eltûnõ lövésekkel se tudnak mit kezdeni.A spot rendszernek is vannak problémái,a"tervezett karbantartásokról"nem is beszélve.
És még van pár dolog amit ideírhatnék...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

GaBenc
Gondolom a hibákat javítják. Mondjuk rá fér, de nem hiszem hogy azt javítják mit kell.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Mondjuk ennek én örülök; talán kevesebb low játékos fog T10-ben rohangálni. Bár a kitartóbbak mindenképp összegrindelik. <#pardon1>
mijki
Nincs WoT szerver...<#rinya><#rinya><#rinya><#confused>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Soha nem volt tier10 leárazás és biztos vagyok benne, hogy soha nem is lesz.
<#eplus2><#eplus2><#action><#action><#falbav><#falbav><#ejnye1><#ejnye1>
EHHH...Mikor lesz már egyszer,hétvégi event alatt a Tx 50% discount?????Jól jönne,mert mire összekaparok egynek az árát,elverem valami T8-T9 re :/
Azért az mekkora poén már, hogy a francia 8as arty szarabb, mint a 7-es. Hát ezt kár volt megvenni. Kihúzok egy artyt, és akkor sikerült kihúzni, pont a legszarabbat. Hihetetlen ótvar szar ez a batchat arty.
Vettem rá próbaképpen hét napos álcát, sokkal jobb lett! Volt hogy kezdéskor párhuzamosan, egyforma sebességgel mentünk egy IS-3-al és õt ripityomra lõtték valami túlbuzgó spotter segítségével, én meg vagy 20 méterrel közelebb voltam a spotterhez, de nem villant a lámpám, elég muris volt ahogy mögöttem tíz méterrel húznak el a skulók.
Eagle16
Ilyenek mellett ne legyél benne biztos: link

2500-as átlagsebzése van az IP-n...nekem annyi E-50-en sincs pedig valamennyire tudok játszani azért.

Van egy dagim, de azt a meccsek nagyrészébe nem scout szerepkörbe sorsolja be a MM. Spotter tankok közül melyik most a legjobb? Még mindig a francia vonalat érdemes vinni vagy az amerikai / kínai vonal változtatott az erõviszonyokon?
Hogy?

Így jár az aki önként nem akar jelszót cserélni. <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

Tegnap kaptam egy cool headed medált. Rettenet vicces volt, a T-54-gyel Ruinbergen kimentem a kis falun keresztül és belefutottam az összes ellenséges light tankba.

Azt találták ki, hogy nem fognak csoportosan lerohanni, mert arra biztos számítok, hanem inkább szembõl támadnak és egyesével.

Urak a WG honlapon bejelentkezés másnál is hüjje vagy csak nálam van valami prücök FF-al?
A fórumra gond nélkül belépek a szájt meg megpörgeti a fogaskereket aztán simán kidob bármi hibaüzenet nélkül.
IE-vel meg megint simán be tudok lépni.

GaBenc
Nyugi van most csak a leveleket néztem. Nem leszek itt, nem "trollkodom". Füvet kell nyirni meg a motort szerelni....szal van dolgom. De este jövök a véreteket szívni. A jelszó az mátyashun meg Budapest20 azt hiszem. <#ravasz1>

JeffDunham
Nem tudom hogy milyen, de hogy engem vesznek észre és pattintanak ki vele elõször az tuti. Olyan helyekrõl sem tudok lõni ahonnan eddig sniperezgettem, mert szinte azonnal bukta. <#ravasz1>

De ennek ellenére jól játszható tank, nekem bejött. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

GaBenc
Látod. Megint az van, hogy a net mögé bújva sértegeted (most engem) az embereket. Mi az értelme? Neked most jobb? Változik valami? Ezt hívják frusztráltságnak. Módjuk ha neked ettõl jobb akkor nyomasd. Nem akarom,hogy valami is beléd szoruljon. <#zavart1>

Nem vagy egyedül.
Az AT sorozat ès a T32-m is szeret ilyen sokat tûrni. De ezzel a SU-100-al már máskor is jártam így, szóval valamelyik sokat látott celebünk elárulhatná, hogy mi a pálya! 😉

pedal to the metal...

Trentaro
Hát, a profik majd megmondják a a tutit, de ma a legjobb szakaszunkban haverral (tier 3) õ kapott 250 találatott annyi relatív sebzéssel ami egy maus-t is megölt volna... 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Komolyan? Há' mi buziság már ez?! Külön számolja amit bekapok és külön ami pattan/0-ás...?...

pedal to the metal...

Trentaro
Az a sebzés amit bekaptál, nem számít bele.. 😊

<#nevetes1>

pedal to the metal...

Trentaro
Ja, akkor nyugodj békében... R.I.P 😊

Na ezt tudom. Csakhogy a kapott lehetséges sebzés pontosan 200 HP-val kevesebb volt, mint a saját HP-m. És BELEDÖGLÖTTEM!!! <#wow1>

pedal to the metal...

Trentaro
A "lehetséges sebzés" azt jelenti, hogy ennyi sebzést kaptál volna he nincs lepattanó, páncél által kivédett vagy simán sebzés nélkült benyelt sebzésed.

Szóval ha mindenki kiosztja rád a max sebzését, ennyit kaptál volna.

<#eplus2>

pedal to the metal...