World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0.9.1 változások.
El lesz távolítva a TD-k lövés utáni camo bónusza (kivéve prém TD-k).
JagdPanzer IV
Az alap lánc fordulási sebessége 32-rõl 34 fokra, a fejlesztetté pedig 35-rõl 38 fokra nõ.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 8/14/20%-kal javul.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 9/15/22%-kal javul.
Panzer I
Mozgás közbeni pontosság mindkét felfüggesztésnél 31%-kal nõ.
A 2cm Kwk 30 és 2cm Kwk 38 ágyúk célzási ideje 1,7-rõl 1,6-ra és 1,6-ról 1,5-re csökken.
Tiger I
88mm L/71 töltési ideje 6,7 sec-rõl 6,8 sec-re nõ.
88mm L/71 pontossága 0,34-rõl 0,35-re csökken.
88mm L/71 toronyforgatás miatti célkör szétesése 17%-kal nõ.
Életerõ 100 ponttal csökken mindkét toronynál.
Tiger P
88mm L/71 töltési ideje alap toronynál 9,1-rõl 9,3 sec-re, fejlesztett toronynál 8,6-ról 8,8 sec-re nõ.
88mm L/71 pontossága 0,34-rõl 0,35-re csökken.
Életerõ 100 ponttal csökken mindkét toronynál.
VK2801
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 20/18/10%-kal javul.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 22/20/11%-kal javul.
A végsebesség 60-ról 68 km/h-ra nõ.
VK3001P
Az életerõ alap toronynál 140, fejlesztett toronynál 90 hp-val nõ.
Cruiser Mk.I
A 40 mm Pom-Pom ágyú töltési ideje 8-ról 7,8 sec-re csökken.
Vickers Medium Mk. II
Alap toronynál: látótáv 290 méterre nõ, torony forgási sebesség 32-rõl 35 fokra nõ.
Fejlesztett toronynál: látótáv 310 méterre nõ, torony forgási sebesség 32-rõl 35 fokra nõ.
A OQF 3-pdr Gun Mk. II és QF 6-pdr 8 cwt Mk. I ágyúk célzási ideje 2,3-ról 2,2 sec-re csökken.
Universal Carrier 2-pdr
Tolatási végsebesség 8-ról 10 km/h-ra nõ.
A QF 6-pdr 8 cwt AT Gun Mk. I ágyú célzási ideje 1,7-rõl 1,6-ra csökken.
AT7
A OQF 20-pdr AT Gun Type A ágyú töltési ideje 5,8-ról 6,4 sec-re nõ.
Életerõ 50 hp-val csökken.
Hellcat
Alap felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 60%-kal nõ.
Fejlesztett felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 57%-kal nõ.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 9/14/9%-kal romlik.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 10/17/10%-kal romlik.
Tolatási végsebesség 20-ról 12 km/h-ra csökken.
A 76mm M1A2 ágyú torony forgás közbeni célkereszt szétesése 12%-kal nõ.
A 90mm M3 ágyú torony forgás közbeni célkereszt szétesése 25%-kal nõ.
90mm M3 ágyú töltési ideje 8-ról 8,5 sec-re nõ.
M4 Sherman
A 105mm derp ágyú célzási ideje 2,3-ról 2,5 sec-re nõ.
A 105mm derp ágyú töltési ideje 8-ról 9 sec-re nõ.
T18
Az alap felfüggesztés fordulási sebessége 28-ról 18-ra, a fejlesztetté 30-ról 22 fokra csökken.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 43/29/7%-kal romlik.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 46/40/12%-kal romlik.
Tolatási végsebesség 8-ról 6 km/h-ra csökken.
A 75mm derp ágyú töltési ideje 4,8-rõl 5,2-re nõ, a mozgás közbeni célkereszt szétesése pedig 12%-kal nõ.
A 2pdr Mk.IX ágyú töltési ideje 2,1-rõl 2,5-re nõ, a mozgás közbeni célkereszt szétesése pedig 17%-kal nõ.
Életerõ csökken 120 hp-ra.
T29
Alap felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 8%-kal nõ.
Fejlesztett felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 9%-kal nõ.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 18/11/8%-kal romlik.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 18/20/8%-kal romlik.
A 105mm T5E1 ágyú torony forgás közbeni célkereszt szétesése 11%-kal nõ, újratöltési ideje pedig 11,4-rõl 11,8 sec-re nõ.
A T136 torony látótávja 10 méterrel csökken.
T32
A 105mm T5E1 ágyú pontossága 0,41-rõl 0,4-re nõ.
T40
Látótávja 400-ról 370 méterre csökken.
A-32, AT-1
A 76mm (L-10) ágyú átlagsebzése 105-rõl 110-re nõ.
BT-7
A 37mm ZIS-19 ágyú célzási ideje 1,7-rõl 1,6 sec-re csökken.
MT-25
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 12/11/6%-kal javul.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 14/12/6%-kal javul.
A top 600 lõerõs motor helyett egy új 700 LE-s motort kap.
SU-101
A mozgás és fordulás közbeni célkereszt szétesés mértéke mindkét láncnál 5%-kal csökken.
A D-54S ágyú célzási ideje 2,1-rõl 2 sec-re csökken.
Életerõ 10 hp-val nõ.
T-28, T-46
A 76mm L-10 és KT-28 ágyúk átlagsebzése 105-rõl 110-re nõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

az sg fórum annyira 2014
Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerõstõl van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Használtam goldot (nem is keveset), mert nem igazán jó még a felszereltsége.
Ez van rajta: 85mm 56-85JT
Ezt leszámítva élvezetes kis kör volt, piszok nagy mázlikkal 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Valakinek azóta meglett?😄 vagy hol tartottok? nekem má cssak 109 ezer xp kell
angelus1991ster.blogspot.hu
az sg fórum annyira 2014
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lol? Ilyen még nem nagyon történt velem pedig már 18k csatánál tartok. Tényleg íratlan szabály prém jármûvel nem ölünk meg másokat? <#vigyor3>#vigyor3>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mivel a WoT automatikusan állítja a távolsághoz a löveg emelkedést ezért pl egy oldalát mutató tanknál ha másodszor is földbe lösz nem tudsz korrigálni feljebb emeléssel, mert akkor már a mögötte lévõ vagy nemlévõ tárgyra fókuszál és lazán ellõsz felette.
Igen zavaró, hogy hiába szeretnél feljebb célozni és akkor oldalba lõnéd de nem lehet.
Ez a szórás annak tudható be , hogy a nagyobb és lassabb kalibernek érzésem szerint nagyobb ballisztikus ívet adtak ami hasonlít az arty-éra.
Jó persze kicsit nevetségesek ezek a röppályák ilyen rövid távolságra, de a Wg-s fiúk így akarják életszerûbbre varázsolni, hogyha az engine miatt nem lehetnek nagyobb pályák akkor vissza arányosítunk mindent lövedék sebesség, röppálya, lövedék szóródás... ect.
Ám sajnos a troll platoonok alsó tagját (tier 10-ben 1-es 2-es tank) kilövöm, ha elfogadható, ha nem.
Pontosabban segítek neki a saját tierjében játszani.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Na jó ,befejeztem mára a panaszkodást , én se szeretem a sírósakat, de mai nap valami csúcs.
Mai felemelõ pillanat: amikor 3 lövéssel kell betalálnod a Chi-ri-vel hogy kikapj egy fv304-et. Nagyon buta gépnek érzem, gondolom a táras verzió sem fog sdegíteni.
WoT: Nishizumi77
Egyszerûen még ha random válogat is nem tudja elkerülni hogy valamelyik csapatba ne legyen a vérpistik száma indokolatlanul magas...
WoT Artyst
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És miért gondolod, hogy te tudod megmondani, hogy bárki adott tankkal hogy kell hogy játsszon? És ha nem úgy játszik, ahogy te gondolod akkor az a megoldás, hogy belelõsz?
Nem értem miért nem a saját tankjával és feladatával foglalkozik mindenki? Próbálj úgy játszani, hogy ne másra legyél rászorulva. Én sose kérek segítséget senkitõl, nem várom el senkitõl a spotot, csinálom azt, ami a dolgom. Ha nem tudom azt csinálni, akkor csinálok mást, de biztosan tudok hasznos lenni bárki segítsége nélkül is. A játékosok többségének fogalma sincs mit miért csinálok, pedig én csak kék játékos vagyok. Hidd el azért mert valaki a te kempelésedért és egy lövésedért nem szeretne öngyilkos lenni 3-4 szinttel gyengébb scouttal, attól még lehet hasznos a csatában.
Nem szeretnék flame-t generálni, de valahogy sosem értettem a saját csapatársakat meglövõket, semmilyen okból nem tartom elfogadhatónak.
Pluszban ide még azt írnám, hogy senki nem csinált még olyat, hogy kivárt a csata elején, hogy mi merre meddig, aztán indult el a megfelelõ irányba, ahol hasznos tud lenni? Miért ne tehetné meg Pantherrel, hogy a dombra felfutó ellenbe õ is belelõjön és utána menjen majd valahova? Miért csak a TD-k kiváltsága az a domb Mineson és az elsõ lövések?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csak azt kérték sokan, és a moderátor is, hogy ezt a spoiler-be tedd.
Úgy is megnézi mindenki aki tudja. Akinek meg mobil net miatt nem alkalmas, az majd otthon a nagy gépen nézi meg.
Ennyi. <#nezze>#nezze>
Engem csak az érdekel hogy miért nem lehet normális meccseket menni?!?
Teljesen mindegy melyik szerver,hétköznap,hétvége,éjjel,nappal,állandóan ez megy. Nekem is vannak kritikán aluli meccseim,de folyton csalódik az ember. Mai teljesítmény:20/4 win <#falbav>#falbav>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Azért szépen kilesek a szikla mögül és már jön is az ellen páncélos támadó éke az élen egy KV1-S -el, ahogy azt kell. Na de a KV1-S tornya hátrafele néz. Annyira meglepõdtem, hogy hirtelen nem is tudtam hova lõjek. Az alját szoktam lõni, na de a torony hátulja az még gyengébb, szóval tulajdonképpen ha az volt a taktika, hogy megtévesszék az ellenséget akkor 1-2 másodpercig be is jött 😊
Azért odapörrentettem neki és meg is sebeztem. Látnotok kellett volna milyen sértõdötten fordította elõre a csövét 😊