World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így kell tönkretenni azokat a dolgokat is, amik még eddig jók voltak.

0.9.1 változások.

El lesz távolítva a TD-k lövés utáni camo bónusza (kivéve prém TD-k).

JagdPanzer IV

Az alap lánc fordulási sebessége 32-rõl 34 fokra, a fejlesztetté pedig 35-rõl 38 fokra nõ.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 8/14/20%-kal javul.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 9/15/22%-kal javul.

Panzer I

Mozgás közbeni pontosság mindkét felfüggesztésnél 31%-kal nõ.
A 2cm Kwk 30 és 2cm Kwk 38 ágyúk célzási ideje 1,7-rõl 1,6-ra és 1,6-ról 1,5-re csökken.

Tiger I

88mm L/71 töltési ideje 6,7 sec-rõl 6,8 sec-re nõ.
88mm L/71 pontossága 0,34-rõl 0,35-re csökken.
88mm L/71 toronyforgatás miatti célkör szétesése 17%-kal nõ.
Életerõ 100 ponttal csökken mindkét toronynál.

Tiger P

88mm L/71 töltési ideje alap toronynál 9,1-rõl 9,3 sec-re, fejlesztett toronynál 8,6-ról 8,8 sec-re nõ.
88mm L/71 pontossága 0,34-rõl 0,35-re csökken.
Életerõ 100 ponttal csökken mindkét toronynál.

VK2801

Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 20/18/10%-kal javul.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 22/20/11%-kal javul.
A végsebesség 60-ról 68 km/h-ra nõ.

VK3001P

Az életerõ alap toronynál 140, fejlesztett toronynál 90 hp-val nõ.

Cruiser Mk.I

A 40 mm Pom-Pom ágyú töltési ideje 8-ról 7,8 sec-re csökken.

Vickers Medium Mk. II

Alap toronynál: látótáv 290 méterre nõ, torony forgási sebesség 32-rõl 35 fokra nõ.
Fejlesztett toronynál: látótáv 310 méterre nõ, torony forgási sebesség 32-rõl 35 fokra nõ.
A OQF 3-pdr Gun Mk. II és QF 6-pdr 8 cwt Mk. I ágyúk célzási ideje 2,3-ról 2,2 sec-re csökken.

Universal Carrier 2-pdr

Tolatási végsebesség 8-ról 10 km/h-ra nõ.
A QF 6-pdr 8 cwt AT Gun Mk. I ágyú célzási ideje 1,7-rõl 1,6-ra csökken.

AT7

A OQF 20-pdr AT Gun Type A ágyú töltési ideje 5,8-ról 6,4 sec-re nõ.
Életerõ 50 hp-val csökken.

Hellcat

Alap felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 60%-kal nõ.
Fejlesztett felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 57%-kal nõ.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 9/14/9%-kal romlik.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 10/17/10%-kal romlik.
Tolatási végsebesség 20-ról 12 km/h-ra csökken.
A 76mm M1A2 ágyú torony forgás közbeni célkereszt szétesése 12%-kal nõ.
A 90mm M3 ágyú torony forgás közbeni célkereszt szétesése 25%-kal nõ.
90mm M3 ágyú töltési ideje 8-ról 8,5 sec-re nõ.

M4 Sherman

A 105mm derp ágyú célzási ideje 2,3-ról 2,5 sec-re nõ.
A 105mm derp ágyú töltési ideje 8-ról 9 sec-re nõ.

T18

Az alap felfüggesztés fordulási sebessége 28-ról 18-ra, a fejlesztetté 30-ról 22 fokra csökken.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 43/29/7%-kal romlik.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 46/40/12%-kal romlik.
Tolatási végsebesség 8-ról 6 km/h-ra csökken.
A 75mm derp ágyú töltési ideje 4,8-rõl 5,2-re nõ, a mozgás közbeni célkereszt szétesése pedig 12%-kal nõ.
A 2pdr Mk.IX ágyú töltési ideje 2,1-rõl 2,5-re nõ, a mozgás közbeni célkereszt szétesése pedig 17%-kal nõ.
Életerõ csökken 120 hp-ra.

T29

Alap felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 8%-kal nõ.
Fejlesztett felfüggesztés: a mozgás és torony forgatás közbeni célkereszt szétesés 9%-kal nõ.
Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 18/11/8%-kal romlik.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 18/20/8%-kal romlik.
A 105mm T5E1 ágyú torony forgás közbeni célkereszt szétesése 11%-kal nõ, újratöltési ideje pedig 11,4-rõl 11,8 sec-re nõ.
A T136 torony látótávja 10 méterrel csökken.

T32

A 105mm T5E1 ágyú pontossága 0,41-rõl 0,4-re nõ.

T40

Látótávja 400-ról 370 méterre csökken.

A-32, AT-1

A 76mm (L-10) ágyú átlagsebzése 105-rõl 110-re nõ.

BT-7

A 37mm ZIS-19 ágyú célzási ideje 1,7-rõl 1,6 sec-re csökken.

MT-25

Az alap lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 12/11/6%-kal javul.
A fejlesztett lánc talajellenállási együtthatója jó/közepes/rossz talajon 14/12/6%-kal javul.
A top 600 lõerõs motor helyett egy új 700 LE-s motort kap.

SU-101

A mozgás és fordulás közbeni célkereszt szétesés mértéke mindkét láncnál 5%-kal csökken.
A D-54S ágyú célzási ideje 2,1-rõl 2 sec-re csökken.
Életerõ 10 hp-val nõ.

T-28, T-46

A 76mm L-10 és KT-28 ágyúk átlagsebzése 105-rõl 110-re nõ.
popey8
Mindezt egyetlen db gold ellövése nélkül. Hogy menne tökre mindegyiknek a gépe. Ilyen szánalmas bagázst.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Ezt a szexy szöszit kellene jelöltetni. Ooooooolyan cukika. <#szeret> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szerintem az elsõ szakállas jelentkezõ lesz a gyõztes!
HAXX:

az sg fórum annyira 2014

OFF:
Sziasztok!

Akit érdekelne esetleg egy jó konfig, itt van egy eladó, elég jutányos áron. Ismerõstõl van (konkrétan az unokatesómé), úgyhogy garantált minden, ami a hirdetésben van. Esetleg, ha Ti is tovább adnátok, megköszönném.
Na én valamit nagyon elrontok,mert arty kivételével(nem artyzok) az összessel megyek elõre a sûrûbe darálni.ÁÁÁÁÁ,Akkor ez a baj.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Német megvan, amcsi közel három negyed, az összes többi 10%-körül. De tier 4-5 vicc az egész. Meg alapból németeken kívül nem volt más tier 4+ tankom, azokat is ki kellett húzni. Amcsit még megcsinálom, de nem hiszem, hogy a maradék 5 nemzettel sikerül...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tono34
T-34-2 Ace Tanker

Használtam goldot (nem is keveset), mert nem igazán jó még a felszereltsége.
Ez van rajta: 85mm 56-85JT

Ezt leszámítva élvezetes kis kör volt, piszok nagy mázlikkal 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

SP event 80%. Kicsit idegesítõ hogy újra számlál a német. Ha egyszeri akkor miért számlál újra?

Valakinek azóta meglett?😄 vagy hol tartottok? nekem má cssak 109 ezer xp kell

angelus1991ster.blogspot.hu

Hypo
feljebb e sokkal jobb😊) ott meg a 8-910 es gold fiúk rohangálnak össze vissza😊)

játszik valaki tier 5-6-ban? igazából kabaré csaták vannak. 2 perc alatt vége. Szerintem ez komolytalan ami kis tierben megy. Igazából kár az idõt pazarolni rá. Agyaggalamblövészet. Taktika semmi, fut mindenki mint az ökör szanaszét. Pár csatában még mókás a dolog de így hogy farmolni kell ebben...nem bejövõs. Most jut eszembe arty alig van kis tierben. Le kéne rakni az összes artyt kis tier ellen puffogtassanak:-) vicces lenne, meg aztán el is menne a kedvük+ bevétel ohne WG.
az a baj, hogy túl sok ilyet láttam már....

az sg fórum annyira 2014

Ha ennyire nem bízott magában, akkor kergetõzés helyett beállhatott volna kepelni!
Sherman0070
*Hát

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ilyen esetek nállam minden nap történnek. Ma például Helcattel 200 HP-s T43 ellen pattogtam oldalról és kilõtt. De ház ez a "25%" RNG...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ToCsEk
ilyet még nem láttatok tuti 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ximix
Arra a mindent elvakító fehér villanásra ha jó tudom kéthete már volt megoldás.
Szóval teljesen átlagos csatám van, a vége felé IS6-al kilövöm a 200 hp körüli T28 proto-t. Erre kapom a debil gold player megjegyzést. Oké, mosolygok egyet. Aztán csata után még beszélgetni akar.

Lol? Ilyen még nem nagyon történt velem pedig már 18k csatánál tartok. Tényleg íratlan szabály prém jármûvel nem ölünk meg másokat? <#vigyor3>

voivod32
Na most hagyom abba! Csak egy kicsit laggol a játék! Egy csomó lõni való lett volna, de az utolsó fél percben már nem tudtam a játékba avatkozni! Az elsõ képen a Shermanunk jókívánsága a lényeg!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ximix
Ez nekem is feltûnt mikor újrakezdtem a WoT-ot, hogy a lövedék a célkereszt vízszintes tengelye alatt csapódik be viszonylag gyakran ahogy nõ a kaliber egyre látványosabban, oly érzés mintha rövidet lõnél vagy nem lenne jól beállítva a célkereszt.
Mivel a WoT automatikusan állítja a távolsághoz a löveg emelkedést ezért pl egy oldalát mutató tanknál ha másodszor is földbe lösz nem tudsz korrigálni feljebb emeléssel, mert akkor már a mögötte lévõ vagy nemlévõ tárgyra fókuszál és lazán ellõsz felette.
Igen zavaró, hogy hiába szeretnél feljebb célozni és akkor oldalba lõnéd de nem lehet.
Ez a szórás annak tudható be , hogy a nagyobb és lassabb kalibernek érzésem szerint nagyobb ballisztikus ívet adtak ami hasonlít az arty-éra.

Jó persze kicsit nevetségesek ezek a röppályák ilyen rövid távolságra, de a Wg-s fiúk így akarják életszerûbbre varázsolni, hogyha az engine miatt nem lehetnek nagyobb pályák akkor vissza arányosítunk mindent lövedék sebesség, röppálya, lövedék szóródás... ect.

Jórészt egyetértek.
Ám sajnos a troll platoonok alsó tagját (tier 10-ben 1-es 2-es tank) kilövöm, ha elfogadható, ha nem.
Pontosabban segítek neki a saját tierjében játszani.

patchaou
A helyzet az, hogy sajnos akkor is többet teszek a castáért mint a csapat 90%-a ha az elsõk között halok. És ez sajnos a csapatokat minõsíti nem engem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Savaran
Az ilyen játékosok akkor hasznosak ha az ellenfélnél vannak 😄 sokat lehet õket sebezni néha visszalõnek de nem túl veszélyesek, gyors XP szerzésre használom õket 😄

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Na jó, ma panasz napot tartok. De tényleg, ennyire gyenge rossz, balszerencsés napot. Himmelsfdorf, hú angol 6-os csodatetû TD-vel. Oké, elindulok a hegy alatti utcán. Mögöttem a derék csapattársak, köztük forgó tornyos TD, Jackson. Egyetlen egy ellenséges light mögénk kerül, jelzek, figyeljetek oda, lõjjétek ki, én ügye ezzel a szélsebes angol csodával, nem igazán tudok megfordulni. Jacksob meg toronnyal ügye rá tud...aha. Nem. Pislog mint hal a tepsiben, és elnézi ahogy a light beeáll a seggembe és kivégez. Az ilyen csapattárs rosszabb mint egy bot, vagy mintha AFK lenne. Ezt már csak úgy lehetne fokozni ha belém is lõne, igaz két csatával korábban valami japán izé csapattársam hátba is lõtt, mert elõttem elõle valami célpontot...

Na jó ,befejeztem mára a panaszkodást , én se szeretem a sírósakat, de mai nap valami csúcs.

voivod32
Furcsa?! De jó neked! Napi szinten futok bele ilyesmibe, természetesen, mindig kritikus helyzetekben, amikor az ellen ott van az orrom elõtt és rám néz. Olyan az egész, mintha egyenesen ez idézné elõ. Természetesen, mire visszakapom az irányítást, már füstölök, mert neki persze nem volt laggja!

Aha. Ma is tanultam valami újjat. Klassz, tetszik. Utoljára mintha akkor láttam volna hasonlót amikor a zárt béta alatt az USA-ban volt a szerver.

Desziknkronizációnak hívják egész pontosan 😊 Ezt én is gyakrabban érzem 9.0 óta. FTR-rõl: "The “shell fires outside of client aim circle” bug cannot be fixed. It is caused by desynchronization between client and server, can be influenced by connection quality. Some players claim that this started happening a lot after 8.11, Storm said he cannot confirm that information."

Ez mi volt? Laggolt a szerver? Épp lõttem egy ellenséget, és igen fura volt, mert lõttem lõttem, közvetlenül elõtte álltam, és nem sebzett, nem pattant, mintha átment volna a lövésem rajta, és a lõszer készletem se fogyott, pedig lövés hang az volt. Valami bug? Vagy lagg? Kissé meglepett, szerencsére mire elmúlt ez a jó kis poén, hátha támadtak és ki lõttek és vesztettünk, csak hogy meg legyen a napi öröm. De ez nagyon furcsa volt.

szétvet az ideg hogy nem lehet egy normális kört menni mert tele van artystával minden csata. 3 arty 3 ellen minden csatában. Nem igaz hogy ennyire felfuttatják öket ezekkel az akcióikkal és a többség számára játszhatatlanná teszik a játékot. Hova bújjak már a kur*wa artysta ne lásson meg.
Engem artyban csak az idegesít amikor vérvörös, 200 wn8-al rendelkezõ egyén kap ki menet közben. Én is játszottam régen artyval ill. most elkezdtem a brit t6-ossal és tudom mennyire nehéz eltalálni valakit/megjósolni merre megy majd.

Mai felemelõ pillanat: amikor 3 lövéssel kell betalálnod a Chi-ri-vel hogy kikapj egy fv304-et. Nagyon buta gépnek érzem, gondolom a táras verzió sem fog sdegíteni.

Hát itt én se tudtam hogy sírjak vagy nevessek

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Így kell artyzni, az enemy conqueror gc 8 kill-t csinált, a végén már nem tudtam sírjak vagy nevessek. Replay

Kétszer egymás után lõttem mellé egy 72 méterre lévõ t69-nek teljesen becélozva. Nagyon OP lenne ha minden a célkeresztbe találna.

Panzer IV Schmalturm pl egy sniper med. Rossz mozgékonyság, lassú torony, viszont pontos ágyú és camoval és + view rangeel szépen lehet vele aprítani.

WoT: Nishizumi77

Szerintem elértük az aktuális mm korlátait...
Egyszerûen még ha random válogat is nem tudja elkerülni hogy valamelyik csapatba ne legyen a vérpistik száma indokolatlanul magas...

WoT Artyst

Én arra akartam utalni, hogy sokan ezt teszik, és ha sokan ezt teszik..ahogy a mondás tartja egy millió légy nem tévedhet...

Lehet, hogy a Borsigot basztatták ? Ma gyakorlatilag csak lepattanót, 0 -át sebzõt, vagy mellé lõttem. Ráadásul a pontosság egy vicc. Minden lõvés leseik. Aztán csakhogy meglegyen a krém, mindenki észrevesz, pedig 100% álca, álcaháló 3 skilles legénység. Ücsörgök a bokorban és kiszúrnak. És hogy ki ? Egy Jt 8.8 . És nem volt spotter .Komyolan a végén már hangosan röhögtem.
Az elsõ ponttal maximálisan egyetértek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Éppen minap írtam ezt a hozzászólást a másik fórumon, úgy tûnik ide is beillik:

És miért gondolod, hogy te tudod megmondani, hogy bárki adott tankkal hogy kell hogy játsszon? És ha nem úgy játszik, ahogy te gondolod akkor az a megoldás, hogy belelõsz?
Nem értem miért nem a saját tankjával és feladatával foglalkozik mindenki? Próbálj úgy játszani, hogy ne másra legyél rászorulva. Én sose kérek segítséget senkitõl, nem várom el senkitõl a spotot, csinálom azt, ami a dolgom. Ha nem tudom azt csinálni, akkor csinálok mást, de biztosan tudok hasznos lenni bárki segítsége nélkül is. A játékosok többségének fogalma sincs mit miért csinálok, pedig én csak kék játékos vagyok. Hidd el azért mert valaki a te kempelésedért és egy lövésedért nem szeretne öngyilkos lenni 3-4 szinttel gyengébb scouttal, attól még lehet hasznos a csatában.
Nem szeretnék flame-t generálni, de valahogy sosem értettem a saját csapatársakat meglövõket, semmilyen okból nem tartom elfogadhatónak.

Pluszban ide még azt írnám, hogy senki nem csinált még olyat, hogy kivárt a csata elején, hogy mi merre meddig, aztán indult el a megfelelõ irányba, ahol hasznos tud lenni? Miért ne tehetné meg Pantherrel, hogy a dombra felfutó ellenbe õ is belelõjön és utána menjen majd valahova? Miért csak a TD-k kiváltsága az a domb Mineson és az elsõ lövések?

NoparaWot
Én is medként használom, jól szuperál 😊

joceruza
Általában úgy szokott lenni....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Tono34
Lehet nyerni, akkor amikor az egyik legrosszabb kört csinálod..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Igen, a Csörcsi 7 elég szoptatós, de a Black Prince-mnek biztos helye van a garázsban, még akkor is, amikor meglesz a Caernarvon.

Nincs tilalom a képek feltöltésére.

Csak azt kérték sokan, és a moderátor is, hogy ezt a spoiler-be tedd.
Úgy is megnézi mindenki aki tudja. Akinek meg mobil net miatt nem alkalmas, az majd otthon a nagy gépen nézi meg.

Ennyi. <#nezze>

joceruza
OFF: engem nem érdekel kinek milyen nete van akkor is felteszem...

Engem csak az érdekel hogy miért nem lehet normális meccseket menni?!?
Teljesen mindegy melyik szerver,hétköznap,hétvége,éjjel,nappal,állandóan ez megy. Nekem is vannak kritikán aluli meccseim,de folyton csalódik az ember. Mai teljesítmény:20/4 win <#falbav>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

R.I.P H. R. Giger

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
Egy kérdés: nem tudom figyelte-e már vki, h az 50 méteren belül spotolt ellen, ha hp-t veszít azt beleszámítja a spot dmgbe? Én mintha azt tapasztaltam volna, h nem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Axon
Na hétvégi csúcs noob élményem. Tier6-os csata, Hellcat-el vagyok. Kicsit elõrébb rohanok egy szikla mögé. Na nem túl messze, mert a full piros csapatom a zászló körül ácsorog, 1-2 meg tanácstalanul ténfereg. Ezen már meg sem lepõdöm. Ezeknek spottolni ugyan minek.
Azért szépen kilesek a szikla mögül és már jön is az ellen páncélos támadó éke az élen egy KV1-S -el, ahogy azt kell. Na de a KV1-S tornya hátrafele néz. Annyira meglepõdtem, hogy hirtelen nem is tudtam hova lõjek. Az alját szoktam lõni, na de a torony hátulja az még gyengébb, szóval tulajdonképpen ha az volt a taktika, hogy megtévesszék az ellenséget akkor 1-2 másodpercig be is jött 😊
Azért odapörrentettem neki és meg is sebeztem. Látnotok kellett volna milyen sértõdötten fordította elõre a csövét 😊

Sunsetjoy
Zsír!
Anno én is jól elvoltam szerintem vele, a prémcsörcs után könnyen megtaláltuk a közös hangot, a tier6-os church7-nél fájt elõször a grind.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...