World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
- apparently, WT E-100 will be “reworked” (SS: as in nerfed)
forrás
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
És akkor lesz hotfix:
"on Thursday morning (15/05/2014) ...The game servers will be unavailable starting from roughly 06.00 CEST (04.00 UTC). "

Content of the patch:

Fixed some issues with minimum rendering range.
Fixed low FPS when shooting automatic guns.
Fixed performance issues on Hidden Village.
Fixed artefact issues on some graphic cards (square on trees).
Fixed disconnections with FX and Phenom processors.
Fixed charging gold by default on maintenance page when changing gun module on a tank.
Fixed some rare memory leaks and crashes.
forrás
Hohó, akkor meg nem örülj ennyire a TD-nerf-nek. Ha nem próbálod ki, hogy mi lesz utána. Nem fair dolog ez így.

Evvel avval-t is kérnénk jelezni a pestieknek. 😊 Illetve az ez miatt az miatt-ot.
Na persze a helyesírásom drámai marad ez igaz.
Roger6
Jogos <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Vannak emberek... fullos T-54-el szétkapta a stock STA-1-emet a vérprofi és utána lenoobozott...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

j0nNyKa
egyenlõre a sorozatgyilkos darabolja a hulládat 😊
"egyelõre"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dehogy megyek. Elég volt egyenlõre belõlük.
Nem tudom mikor fog kifulladni a WoT mítosz. Az új tank ágak nyilván azok miatt a kezdetek óta játszó játékosok miatt kellettek, akik már minden létezõ ágat kihúztak, és valamilyen formában újdonság kellett nekik.

Akik késõbb kezdték, vagy most kezdik, azok meg a szinte már átláthatatlan bõséggel szembesülnek, és egyre reménytelenebb nekik az a fajta teljesség, ami az elsõknek megadatott.

Ez a baromi sok tank meg a fejlesztõk számára is öngól. Jó is, meg rossz is bizonyos értelemben. Mindenesetre sokkal nehezebb így balanszolni a játékot szerintem.

igazad van! utálatos a hetestõl kezdve mind az új német TD ágon ami van. Hogy néznek már ki? Csökevények, egy IFA alvázra rakott löveg. Kempelõ mind és semmi keresnivalójuk ebben a játékban. A Wg egyértelmûen a lehúzásra ment ezekkel a tankokkal amikor kitalálta ide. Ennyi erõvel egy lovasszekérre is tehetnének fel egy kurwa nagy ágyút ló vontatná és baromi nagyokat lehetne lõni vele. Kövér Berta szekérre rakva.
Azt arty-k esetébe is hasonlót csináltak nem? Meg elvileg most is azt akarják, hogy lövés utáni álcabónusz, nyista. Ami szerintem eleve hülyeség, mert nem ezt kéne, hanem csak a problémás TD-ek egyensúlyozni, van aminél az álcát, van ahol a sebességet, vagy az ágyút, melyiknél mit. Az nem tetszik, hogy megint ilyen eszetlenül na akkor csináltunk valamit módszert alkalmaznak.

Maala
Ha ilyeneket nyom sorban, akkor az látszik az avg dmg-en is. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Roger6
De hát pont azt írtam, hogy nem egy makker kör érdekel ami a statjában látszik (a legszarabb játékosnak is van Tank Ásza), hanem úgy adta elõ, hogy állandóan ilyeneket nyom. Ha ilyeneket nyom valaki sokat, akkor nem eshet nehezére elõkeresni pár ilyen replay-t.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Állítólag a WG-nél mindenféle statisztikai adatokat gyûjtenek minden tankról, amik alapján balanszolnak. Nem hiszem, hogy közfelkiáltásra módosítanának jelentõsen mûszaki paramétereket. Vagy nem jól tudom?

Zegi Norbi HUN
Az egész új német "TD" ágat ki kellene dobni a francba tier8-tól felfelé. Undorító op szarok, ezen nincs mit szépíteni. Remélem ettõl a camo nerftõl már nem lesz ilyen földöntúli álcájuk, mert ez nevetséges.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Maala
Az eredeti hsz-edbõl pont kimaradt a "nem" szó... (Hogy "nem mindre"... helyette "de mindre" van. Just saying.

Ne csodálkozz, ha így nem értik, mit akarsz mondani. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a baj, hogy minden nerf buff ész nélkül megy. Akkor mindent, így. Vagy akkor mindet úgy. Elhiszem, hogy problémás TD-nként beállítani, hogy milyen legyen az egyensúly, de hát végülis annyiran kérték ezt ,hogy mondhatják a WG-nél, ezt kértétek? Nesztek akkor, TD nerf, megkapjátok. Nem baj, majd fél múlva lesz valami med-eseknek való kitolás is, szerintem is.

Nem. Állítottál valamit, ami nem úgy van, és ez leellenõrizhetõ. De tök mindegy, hagyjuk. Ha szerinted kell és jó az általános TD nerf, akkor a patch után, javasolhatok neked pár TD-t? Majd menj csak azokkal egy darabig.

Maala
Technikailag nem kell replay, elég egy account név, amin le lehet csekkolni, tényleg volt-e már 6k dmg-es köre 50 120-al. 😄

De szépen megfogalmaztad a lényeget, nem mindet kellene és nem ugyanolyan mértékben😊
Imádom a td-ket, nagy TD buzi vagyok (de emellett minden más "classal" vonulok).
Így ennek fényében mondom, h WTe100, borsigra, fvtd-re igenis ráférne a nerf, természetesen mindegyikre másként. Alapvetõen én a t8-9 TD-k goldjának penjét 300-ban maximalizálnám, a t10-s td-k goldját elvenném a fenébe (szükségtelen, ne akarják hulldown-s is-7 tornyát átlõni 200 méterrõl), WTe100 JT gunjánál a lövések közti idõt növelném, a totál töltést szintúgy, a gun szórását még jobban meg kellene dobni ha tornyot forgatja. Borsig camojából igen sokat csapnék le, de azért nem nerfelném használhatatlanra, csak t8-ba illõen. FV-nél a gold elvétele után 1 rof növelés AP-ra, h jobb legyen mint ami Jpze100-nak van, természetesen mind2 alfáját 900-ra levenném kompenzálva roffal. Lentebbi szinteken hp-t dobnék a td-kre, ha már elveszik a lövés után camobónuszt. (hiszen nincs tornyuk ezeknek a szerencsétlen tankoknak...)
Amúgy értem én h leakarják csökkenteni a td-k számát, és ezzel együtt megakarják szüntetni a statikus játékot...csak sajnos pont az ellenkezõjét érik el, a hc td-sek (mint én), ugyan úgy tolni fogják, viszont én is a 2.-k vonalból hátra kényszerülök a 3.-k vonalba, többet kell majd campelnem, mivel nincs tornyom ezért rengeteg helyzetbõl/pozícióból kiesek majd mert könnyebben szúrnak ki.

Igazából együtt tudok én élni ezekkel a változásokkal is, csak azt se felejtsük el, h a heavyk, artyk, td-k után melyik csoport fog következni 😊 (medek 😛)
Ki vitatkozik ? Én csak az igazat mondom. <#vigyor1>
Égyébként meg egyforma camot mindennek.....
Ezt az újra számolást már említette valaki. Este direkt megnéztem, és mentem pár kört olyan nemzet tankjával, aminek már megvan a tokenje.
A meccs végi összesítõben az SP eventhez tartozó +xxx XP hozzáadva nem szerepel, csak a heti mission, illetve az ingyen garázshely számlálója lép egyet.

Amúgy ha mázlim van ma meglesz a japán, és hétvégére talán a francia is.
És akkor beköltözik hozzám a SuperPershing. :-)

Japóból még kb. 20.000 hiányzik, franciából kb 40.000. A többi megvan.

Szerintem meg nem csak a tdk camoját kéne buzerálgatni, hanem a csodálatos spot rendszert megreformálni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

De nem érted? Komolyan, olvasd már el, amit legelõször írtam. De leírom mégegyszer: igen, némelyik TD-re rá fér a nerf, de nem mindent kéne, ugyanúgy egyszerre, mert ezzel némelyik TD-vel kimondottan kicseszés. Most akkor mirõl vitatkozol? Az elõbb állítottad, minden TD ilyen. Most meg azt hogy nem. Figyelj, találd már ki, hogy mit is állítasz.

Nem beszéltem legyõzhetetlen td-rõl. Olyanokról beszélek amivel a legnoobabb piroska is tud négyezret sebezni pusztán az álcájának köszönhetõen. Na ferdi. Pont kiragadtad azt amivel semmi gond nincs. Sorolhattam volna a pzsfl mellé pont úgy mint a jagdtigert jagde100-at stb... Ezzekkel nincs gond, de ezek egyébként is világítottak. Lõniük sem kellett hozzá.
Amivel baj van az pl isu152 bl10. Ülök a bokorban jön a tiger 2. Õ nem lát engem ez rendben van mert õ mozog én nem. Én lövök leveszem a hp-ja felét és õ még akkor sem lát engem holott el kellett volna fújnia a bokrot a 152 milisnek. Tovább persze nem mer jönni tolatni kezd majd kapja a párját és vége neki. Akkor villanok fel. Jókor....
Egyszerûen amit állítasz az valótlan. A Wotinfo.net-en nézd már meg, hogy melyik TD-nek milyen értéke van. Továbbá, önmagában attól hogy valaminek jó az álcája, még nem lesz legyõzhetetlen.
Vígan lövöldöz a neki megfelelõ pozícióból és még észre veszik? Mint mondjuk a Ferdinand? Ami nagyon jó TD, de gyakorlatilag nulla az álcája, és lassú is. Ne általánosítsál már, mert ez egyszerûen nincs így.

Azért az ilyet minden lelkiismeretfurdalás nélkül szájba térdelném...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szapulja meg camperezi a fronton harcolókat, miközben õ maga még a kezdõkörbõl sem vánszorgott ki. De õ bázist véd, akik meg a félpályán túl harcolnak, azok a camperek... Ehhez már tényleg pofa kell <#levele>

Igaz ez szinte minden td-re. Ilyen extrém szar camosok vannak mint a pzsfl, de nem ez a jellemzõ. A jellemzõ az hogy egy heavyvel ellövöd magad és világít a majrélámpa, ( sõt van amelyikkel lõni sem kell ehhez ) , a td meg vígan lövöldöz egy neki megfelelõ poziccióból egy olyan löveggel amivel darabokra szed akár 2 lövésbõl is. Na nekem ez nem jön be.
Roger6
Félre ne érts. Elhiszem, hogy ennyit sebzel vele, azt is elhiszem, hogy sûrûn elõfordul. De ugye replay nélkül ezek csupán üres szavak, semmi mögöttes valós érték nélkül. Tanulni akarok, ezért nézek replay-eket.

Mmmhhhhhhhhhhhh.......
Mondjuk pont akkor lehet annyit sebezni mikor mindenki mazsola és te csinálsz mindent, de mivel nem tudom bizonyítani ezért most te nyertél , bár nekem van igazam. Jobban mondva nem hazudok.
Na most megint egy példát ragadsz ki. Nem minden TD olyan mint a Borsig. Látod? Ezt rohadtul utálom, fel se fogod amit elmondtam, csak fújod a magadét.

Roger6
Na, akkor várom a millió replayed, ahol mindenki mazsola, te meg a 6.000-et sebzõ király. Mert ugye errõl van szó. <#nezze> És nem egy makker kört kérek, mivel te sokszor sebzel 6.000-et ezek szerint. Mondjuk elég lesz kezdésnek tõled 3 ilyen replay a múlt hétrõl.

Ha már nem nehéz ugyebár, és van lelõhetõ HP...

Igen, azért panaszkodnak sokan a borsigra mert így van.
Egyébként mi olyan nehéz hatezret sebezni kilences tankal ? Van lelõhetõ hp bõven.
Ha lövés után a szájukban vagy, lõheted õket most is.

Ha megnyerted vona nem itt ülnél.
Roger6
Akurva, megint megnyertem az ötöslottót. Nincs bekapcsolva a replay? Ejjha! <#ejnye1>

Csak azt várom hogy lövés után ha már a szájukban vagyok akkor láthatom és lõhetem õket.
Mutatnék tizet is ha be lenne kapcsolva a felvétel de sajnos nincs. max a 6934-es tudod megnézni mint maximum sebzést.
Roger6
Mutatsz egy 6.000-es 50-120-as replay-t?

De mi a fenét vársz? Hogy gondolod, ha TD nerf lesz, utána...ez neked miért is lesz jó? Nos? Mert a TD-k miatt veszítesz mindig? Ezt ne mond, ez nem igaz. Akkor? Nem fog felugrani a winrate-ed, nem nõ plusz ezerrel a eff értéked. Tudod mi fog változni? Hogy ami eddig is vacak volt, vagy nagyon nehezen használható TD, annak még rosszabb lesz. És ennek tapsikolsz örömödben? Miért? Szívjon más is, másnak is legyen szar? De nem csak neked mondom, hanem mindenkinek, nem értem a minek örültök.

És ezredszer is, igen vannak Op TD-k, de nem mind az. Nem mindet egyszerre, ugyanúgy kéne. Ez a probléma.

Ja és teljesen mindegy mivel mész , ha szar a csapat akkor szopni fogsz bármivel. Nálam napok óta ez megy és már elegem van az agyhalott lelkinyomorult 15ezer csatás gyökér piroskákból de nagyon. 46%-os vagyok az 50.120-al. hiába sebzek 4-5-6ezret tök mindegy . A buzikon csak átgyalogolnak.
td-ztem igen. pl isu 152. Láthatatlan köcsög jószág. Vagy pl borsig , hellcat, object 704, vagy az orosz másik td ág. Ami eddig rossz volt a rejtõzése annak az is marad.
Más ágon is vannak tankok amikkel szívni kell. Próbáld az 50-120-at.
patchaou
Az nem lesz bántva mivel Serb kedvence..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Buzi TD-ktõl elveszik a rejtõzést? Most õszintén, mennyit TD-zel? De ne érts félre nem vitatom, hogy némelyikre rá fér, de nem mindre! Van néhány TD ami így is egy szar, vannak amik épp hogy jászhatók, hát ezek rohadtul szívni fognak. Komolyan, amint meg lesz a nagy TD nerf, menj úgy pár száz kört, csak és kizárólag azzal a nyomorult francia púpos ócska vas TD-vel. Semmi másssal csak azzal Minden nap, jó pár órát. Csak egy hétig csináld ezt. Aztán meséld el, kellett-e TD nerf.

Mi itt a gond? Komolyan nem értem. Ez nem rossz. Irónia nélkül. AZ a valami, ha mondjuk tier 7-esként tier 9-es meccsben vagy, és a tier 9es csapattársaid top tanként nullát sebeznek. Na az már durva. Vagyis az se durva, nekem az egész tegnapi napom ilyen volt. A lista elsõ harmadában lévõ top tankok nulla sebzéssel. Már bocs, de nálad csak egy nullát lövõ volt. Még kimondottan jók voltak.

Végre értelmes változtatások. Buzi td-ktõl elveszik a rejtõzést. Nerfeljék szarrá a statpaderek kedvencét a t18-at meg a hellcatet helyes. Értelmes embereknek nem fog hiányozni egyik sem.
A TD-k lövés utáni bónusza nekem se tetszik. Szerintem hülyeség. Bár némelyik TD-re komoly nerf kell, de mindre. Kiöntik a fürdõvízzel együtt a gyereket is.

T18 simán megérdemli. Semmit se lehetett vele kezdeni ha 1-2-es tankba voltál. Leforgott és 1 hitelt bárkit, ha nem 1 zombi vezette. T1-el messze elkerültem (esl legénységet fejlesztgettem benne)seggébe kerülni szinte esélytelen volt (pirosak 1 kupacba lemingeznek ált.), eleje nem átüthetõ még golddal se csak szerencsével (3 pixelsornyi gyenge vonal miatt), oldala se papír.

Hellcattel nem volt bajom, igaz a minap T29 ben ülve széjjellõtt 4-ed magával (legénység még 79-80% a tankba), mindíg láncot lõtt és sebzett szembõl 1 másodperces célzások után, konkrétan nem tudtam elmozdulni a többi 3 meg szépen rámmászot. :/ Nagyon adta a gyereknek a mákostésztát, persze nekem meg 1x sierült csak eltalálnom a kokkkkk legényekkel, 4 lövésbõl kb 150 méterrõl...

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

kv1s?
patchaou
A hellcat és a t18 meg is érdemli. A többivel szerintem nem volt gond.