World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forrás
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
És akkor lesz hotfix:
"on Thursday morning (15/05/2014) ...The game servers will be unavailable starting from roughly 06.00 CEST (04.00 UTC). "
Content of the patch:
Fixed some issues with minimum rendering range.
Fixed low FPS when shooting automatic guns.
Fixed performance issues on Hidden Village.
Fixed artefact issues on some graphic cards (square on trees).
Fixed disconnections with FX and Phenom processors.
Fixed charging gold by default on maintenance page when changing gun module on a tank.
Fixed some rare memory leaks and crashes.
forrás
Na persze a helyesírásom drámai marad ez igaz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"egyelõre"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Akik késõbb kezdték, vagy most kezdik, azok meg a szinte már átláthatatlan bõséggel szembesülnek, és egyre reménytelenebb nekik az a fajta teljesség, ami az elsõknek megadatott.
Ez a baromi sok tank meg a fejlesztõk számára is öngól. Jó is, meg rossz is bizonyos értelemben. Mindenesetre sokkal nehezebb így balanszolni a játékot szerintem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne csodálkozz, ha így nem értik, mit akarsz mondani. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Imádom a td-ket, nagy TD buzi vagyok (de emellett minden más "classal" vonulok).
Így ennek fényében mondom, h WTe100, borsigra, fvtd-re igenis ráférne a nerf, természetesen mindegyikre másként. Alapvetõen én a t8-9 TD-k goldjának penjét 300-ban maximalizálnám, a t10-s td-k goldját elvenném a fenébe (szükségtelen, ne akarják hulldown-s is-7 tornyát átlõni 200 méterrõl), WTe100 JT gunjánál a lövések közti idõt növelném, a totál töltést szintúgy, a gun szórását még jobban meg kellene dobni ha tornyot forgatja. Borsig camojából igen sokat csapnék le, de azért nem nerfelném használhatatlanra, csak t8-ba illõen. FV-nél a gold elvétele után 1 rof növelés AP-ra, h jobb legyen mint ami Jpze100-nak van, természetesen mind2 alfáját 900-ra levenném kompenzálva roffal. Lentebbi szinteken hp-t dobnék a td-kre, ha már elveszik a lövés után camobónuszt. (hiszen nincs tornyuk ezeknek a szerencsétlen tankoknak...)
Amúgy értem én h leakarják csökkenteni a td-k számát, és ezzel együtt megakarják szüntetni a statikus játékot...csak sajnos pont az ellenkezõjét érik el, a hc td-sek (mint én), ugyan úgy tolni fogják, viszont én is a 2.-k vonalból hátra kényszerülök a 3.-k vonalba, többet kell majd campelnem, mivel nincs tornyom ezért rengeteg helyzetbõl/pozícióból kiesek majd mert könnyebben szúrnak ki.
Igazából együtt tudok én élni ezekkel a változásokkal is, csak azt se felejtsük el, h a heavyk, artyk, td-k után melyik csoport fog következni 😊 (medek 😛)
Égyébként meg egyforma camot mindennek.....
A meccs végi összesítõben az SP eventhez tartozó +xxx XP hozzáadva nem szerepel, csak a heti mission, illetve az ingyen garázshely számlálója lép egyet.
Amúgy ha mázlim van ma meglesz a japán, és hétvégére talán a francia is.
És akkor beköltözik hozzám a SuperPershing. :-)
Japóból még kb. 20.000 hiányzik, franciából kb 40.000. A többi megvan.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amivel baj van az pl isu152 bl10. Ülök a bokorban jön a tiger 2. Õ nem lát engem ez rendben van mert õ mozog én nem. Én lövök leveszem a hp-ja felét és õ még akkor sem lát engem holott el kellett volna fújnia a bokrot a 152 milisnek. Tovább persze nem mer jönni tolatni kezd majd kapja a párját és vége neki. Akkor villanok fel. Jókor....
Vígan lövöldöz a neki megfelelõ pozícióból és még észre veszik? Mint mondjuk a Ferdinand? Ami nagyon jó TD, de gyakorlatilag nulla az álcája, és lassú is. Ne általánosítsál már, mert ez egyszerûen nincs így.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szapulja meg camperezi a fronton harcolókat, miközben õ maga még a kezdõkörbõl sem vánszorgott ki. De õ bázist véd, akik meg a félpályán túl harcolnak, azok a camperek... Ehhez már tényleg pofa kell <#levele>#levele>
Mondjuk pont akkor lehet annyit sebezni mikor mindenki mazsola és te csinálsz mindent, de mivel nem tudom bizonyítani ezért most te nyertél , bár nekem van igazam. Jobban mondva nem hazudok.
Ha már nem nehéz ugyebár, és van lelõhetõ HP...
És ezredszer is, igen vannak Op TD-k, de nem mind az. Nem mindet egyszerre, ugyanúgy kéne. Ez a probléma.
Más ágon is vannak tankok amikkel szívni kell. Próbáld az 50-120-at.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hellcattel nem volt bajom, igaz a minap T29 ben ülve széjjellõtt 4-ed magával (legénység még 79-80% a tankba), mindíg láncot lõtt és sebzett szembõl 1 másodperces célzások után, konkrétan nem tudtam elmozdulni a többi 3 meg szépen rámmászot. :/ Nagyon adta a gyereknek a mákostésztát, persze nekem meg 1x sierült csak eltalálnom a kokkkkk legényekkel, 4 lövésbõl kb 150 méterrõl...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI