World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép. 😊 A kis meggymagköpködõvel.

Elismerésem, én rühelltem azt a járgányt. Bár nem is nagyon adtam magamnak idõt megszeretni, csak át akartam rohanni rajta a magasabb tierû társai felé törekedve.
<#hehe>
voivod32
Azért, két órán belül, 2 Mastery Badge, ugyanazzal a tankkal, egész jó járgányt sejtet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

persze, mert nem akadályozza a többi playert...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

*nak
A gyors halál meg tényleg a legjobb módja a gyõzelemhez való hozzájáruláshoz😊
Sherman0070
Úgy érzem van néhány magyar aki felülmúlja a siemkák képességeit 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Tök mindegy, nem azért játszok hogy túléljem a csatát, hanem hogy megnyerjem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát Párduccal berzerker módban játszva hamar hal az ember <#nevetes1>
voivod32
Elkezdõdik a meccs, és MINDENKI ott marad, ahová a játék letette! Én hülye, bõszen sietek a helyemre, ám nem követ senki. A meccs idõtartama:
3:51. De nem mi nyertünk...

patchaou
Nekem aztán mindegy, amíg nem az Én csapatomban vagy addig nem zavar. Én berzerker módban játszok mindennel. (talán ezért nem vagyok lila)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja szigetet valamiért keverem a dombbal, de az arra vonatkozó aggályaimat meg már korábban leírtam.
Akkor szoktam is. De a második perc szerintem elég messze van a csata végétõl😊
Sniper med, meg TD helyén campelõ med. Érdekes vita, de elmondom én hogy kell ezt.

Az arty-k rohannak a legelsõ sorban egyenesen, a legrövidebb úton az ellenfél bázisához.
A TD-k elõre mennek felderíteni.
A Med-ek ügye campelnek a pálya bizonyos pontjain.
A nehéz tankok ki se jönnek a kezdõkörbõl, õk bázist édenek.
A light harckocsik meg: a saját csapattársaikat lövik, vagy blokkolják.

Így kell a Wot-ot játszani! Legalábbis sokak szerint.

Maala
Fõleg a csata vége felé. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szigetre mire fel értem volna, maradt volna kb. 1 lövésnyi HP-m. Faluban szintén jó móka lett volna fedezékharcolni az ISU-val meg a KV-2-vel, D4-ben meg remek agyaggalambot nyertek volna személyemben a dombon átkukkantgató, átüthetetlen tornyú hulldown amcsi heavyk.
Hát nem tudom hogy lehet vele med stílusban játszani a hatalmas, papír testével, lomha gyorsulásával, heavys fordulásával, és 135 alfás ágyújával, de rendben, elhiszem😊 Mindazonáltal én maradok ennél a stílusnál, eddig bevált.
patchaou
Én tegnap végeztem a Pantherrel. Nagyon megszerettem a végére, de szerintem nem a td-k melletti kempelésre való. 8-as csatában simán elõre lehet vele menni, de kilencesben is mehet nyugodtan a szokott med vonalakon ha nincs egyedül.
Szerintem nincs olyan hogy sniper med - olyan játékos van aki meddel sniperkodik... Azon a mapon én is meglõnék egy párducot ha oda állna XD

A minimap alapján legalább 3 hasznosabb pozíció lett volna (sziget, faluba a tiger mellé, és d4 mert nem volt arty). Meg az h egy med sniper, nem jelenti h passzívnak kell lenni vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mellesleg tudtommal a Párduc sniper med, mivel másra nem alkalmas (nagyon arra se). De rohadjak meg, hogy nem az elsõ vonalból sznájpolok😄
És Pantherral te mit tettél volna, hmm? Jobbra mehettem volna még esetleg, de ott senki nem volt, egyedül meg Panthernál sokkal acélosabb tankkal is megesznek.
Mondjuk én is szeretek odapörkölni a TD helyen kempelõ medeknek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Természetesen... nehogy már 1000m repülés után 300 alatt üssön át <#vigyor>

WoT Artyst

Maala
Ez meg R3nton altja.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Napi LOL

Kerettörténet: Meccs kezdete után másfél perccel a delikvens AMX belém lõtt kettõt, lekemperezett, majd elfoglalta a képen látható pozíciót, és közölte hogy õ nem játszik. 40k csatás csóka. Tényleg lehetnek csajok a virtuális csatamezõn, de ha épp a menstruálókkal hoz össze a balsors...
Maala
Elsõ 3 tár. Gold volt, mert õ Jeff altja.

voivod32
Visszavettem a Csörcsi 1-et az SP-eventhez! Mrgérte!

Roger6
Neked meg mi bajod van ember? Ez a kép azt mutatja, hogy éppen nincs nála, ki tudja, hogy az elsõ tár mi volt? Nem állítottam, hogy gold volt, de nem bizonyító erejû.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De minimum 600 as pennel 😄

GabeE3e
Igen, és nyilván feltöltöm ide úgy,hogy a többi meg Heat volt.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

j0nNyKa
kurva anyját a gold ammosoknak <#banplz>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

APCR-t az artiknak!!! <#banplz>

WoT Artyst

Troll mode on?

Az enemy gyereknek annyi köze van a játékhoz, hogy nem tudja azt sem, hogy az APCR nem feltétlenül gold lõszer.

itt már elfogyott? Többet vigyél legközelebb <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Hát ebbõl csak az látszik, hogy éppen most nincs benne gold.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GabeE3e
Gold noob -_-''

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Sunsetjoy
Igen ez a WG-s winrate-mánia másik oldala lesz😊

Amikor CSAK a winrate nem tud tökéletes képet adni, több mindent kellene (vagy nem? 😊 figyelembe venni buff/nerf megállapításához.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A te képed se zavart, ezeket a gifeket szeretem.
Amikor teljesítesz még egy plusz meccset, akkor úgy rémlik már nem jelenik meg az eredménylistában az elsõ fülön, hogy +1200 XP hozzáadva.

Az csak interface bug, FTR-en volt róla cikk.
de igen. azért kérdeztem.

Ha egy nemzettel teljesítetted, akkor már nem is számolja tovább azt az ágat.

Kár. Amcsival 2 óra lett volna, a brit meg napok -.-

Nem.
Kérdés: Ugyanazzal a nemzettel ha többször teljesítem a 75k t akkor is ad 2 nap prémet?

Tudom... 😊
Üdv újra az önkéntes idegeskedõk körében 😊

WoT Artyst

Mi az hogy már megint? Fél évig nem is játszottam hallod 😄

"it is possible to balance tanks based on their winrate, compared to the average winrate of various accounts (SS: the “new method”😉"

Forrás: FTR

Ez úgy kemény lenne. 😄 Tier 10ben kb 150-200 csata körül járok STB-1el 45%-os winrate 😄 Közben magasan ezzel a legjobb az átlagsebzésem az összes 10es med közül, viszont messze ezzel a legrosszabb a winratem.

Buffolják csak xd
amióta 1 körön belül szedtem ki 5 TD-t, abból 4 RHM-et Pershinggel hulldownozással, azóta szeretem õket...(kilõni<#eplus2>)