World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem teljesen korrekt kör volt. Egy párszor már megtaláltak engem is csata után, de nem érdemelnek egy válogatott szitkozódásnál több energiaráfordítást.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vagy a példád egy részlet Chuck Norris gyerekkorából?
Minden relatív. Engem is szokott szívatni a játék (sõt a lilákat is), de több sikerélményem van a wottal, mint bosszankodás. A jó játékosok használják az agyukat, míg a rosszak nem és a sikertelenségük miatt teljes mértékben a játékot okolják. Nem a játék a hibás, amiért nem ismered a mapokat, tankokat, nem látod át a szituációkat és nem hozol megfelelõ idõben jó döntéseket. Mindenki kap agyhalott csapattársakat, mégis vannak kékek, lilák magas gyõzelmi aránnyal. Nekem lassan úgy van 56%-om, h a legtöbb csatámat tök egyedül toltam le randomban. Még régen az IS-4-IS-7 párost prém nélkül húztam ki és meg is tudtam õket venni T5-ben farmolva. Aztán elkezdtem havi prémet venni, mert kellett gyorsabban, több T10 CW-re és egyáltalán nem bántam meg. Tegnap 4 csata, 4 vereséggel indítottam. A JP2 pontos lövege mindennek mellé hordott és nullást lõtt. Meg lett a dupla, aztán utána csak T9. Végül a napot 62,5%-os WR-tel és 2312 WN7-tel (3524 WN8) zártam. Úgy hogy az elsõ pár körben 50%-os találati arányom volt kb. 1400-as átlag sebzés mellett (2528 a nap végére<#awink>#awink>). Szal nem sírni kéne állandóan, hanem odafigyelni és tanulni. Pl. én is türelmetlen voltam elõször, ezért jó pár mellé lövés az én hibám is volt. Mondjuk a tegnapi eredmény miatt, lehet ma csak 30%-os WR-t fog adni😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Érdekel, hogy mit "rontottam el" mert a 19k csatám alatt nem kaptam beszólásokat. (egy kezemre sincs szükség, hogy hányan írtak rám mert gondjuk volt velem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Leszarom.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És fizetek is néha, hol prémium idõt, hol aranyat. Nem látom kidobott pénznek, mert maga a játék szórakoztat.
A nehézségeket meg inkább kihívásnak tekintem. Unalmas lenne, ha mindig a jobbik csapatban a nyerõ oldalra sorsolna az MM.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Engem az nem tölt el jó érzéssel, ha leiszom magam a sárga földig. Kinõttem már abból a korból.
Úgy tûnik valaki, vagy valakik sportból az összes hozzászólásra nyomnak egy kövér mínuszt.
Te látod azt, hogy ki mikor mire? Erre nincs valamiféle szabály, hogy ha valaki visszaél ezzel akkor azt valamilyen formában szankcionálják a moderátorok, rendszergazdik?
Nem errõl van szó! Én is játszva kifizetném a havi prém árát, nem pénz kérdés. Hanem az baromság hogy mint a mazoisták lennétek úgy szenvedtek a rossz team " az MM miatt és hiába játszol jól ha szívat a játék a csapattársak miatt. Na ekkor vagy ÖKÖR mert még fizetsz is érte! Ez hüjeség a négyzeten és még prémet veszel egy olyan játékért amiben játékélmény alig de viszont szopsz az egekig mert mazoista lettél. Na ekkor vagy ÖKÖR mert még fizetsz is érte! Erre egy forint is sok. És menj inkább ülj be egy kocsmában még az is jobb ennél, ott is megy a pénzed el de legalább jól érzed magad. Wot-ban jól érzed magad mikor szívat a játék?
WOT nick: tepi1
Van aki a harctéri sikertelenséget ezzel kompenzálja? <#mf2>#mf2>
Egyébként pontosan ugyanezt akartam én is leírni, amit te, csak már fáradt voltam hajnalban, mikor olvastam az (s)írását, úgyhogy itt van egy kicsit metaforikusabban, hátha vizuális típus:
Az ilyen vélemények miatt emlékeztet a játék egy nagy édességekkel teli szobára, ahova betéved egy óvodás és csak az alsó két polcon lévõ dolgokat éri el. Elõször örül neki, majd ráun és már a felsõ két polcon lévõ édességekre fáj a foga, amihez persze segítségre lenne szüksége. Miután erre rádöbben és nem kap segítséget, ugye elkezd hisztizni. 😊
Sajnos az óvodások többsége ilyen és itt meg is áll, folyamatosan bömböl. Az ilyeneknek azt tudom tanácsolni, hogy a sírás helyett nézzenek szét jobban a szobában, mert van benne néhány szék, asztal, stb., amire felmászva elérheti, amit szeretne. Csak hát amellett, hogy ezeket észreveszi, még valahogy oda is kell vonszolni õket, majd felmászni rájuk... 😊
Tapasztalatból mondom, mert én is ezt az utat választottam. Egy jól lakott óvodás.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Természetesen mivel mindegyik, így a WoT is, a pénzrõl szól, csak más üzleti modellt alkalmazva, nekik is elemi érdekük, hogy a fizetési hajlandóságot fenntartsák.
És ezt nem az egyes emberek egyéni hisztijei, hanem a jól követhetõ statisztikai adatok alapján teszik.
Most hogy a valóban "veszélyes" konkurencia a nyílt béta állapotába került, és boldog boldogtalan játszhatja, ez valószínûleg látszik a statisztikai görbéken.
Ezért jönnek az olyan kedvezõ eventek, amikkel megpróbálják visszaültetni a játékosokat a WoT elé. Ismét full XP duplázó hétvége, ilyen régebben csak elvétve volt. Várható, hogy lesznek még hasonlóan kedvezõ akciók elég sûrûn.
Természetesen mivel mindegyik, így a WoT is, a pénzrõl szól, csak más üzleti modellt alkalmazva, nekik is elemi érdekük, hogy a fizetési hajlandóságot fenntartsák.
És ezt nem az egyes emberek egyéni hisztijei, hanem a jól követhetõ statisztikai adatok alapján teszik.
Most hogy a valóban "veszélyes" konkurencia a nyílt béta állapotába került, és boldog boldogtalan játszhatja, ez valószínûleg látszik a statisztikai görbéken.
Ezért jönnek az olyan kedvezõ eventek, amikkel megpróbálják visszaültetni a játékosokat a WoT elé. Ismét full XP duplázó hétvége, ilyen régebben csak elvétve volt. Várható, hogy lesznek még hasonlóan kedvezõ akciók elég sûrûn.
A játék ingyenesen is játszható, a prémiummal csak idõt veszel, mert gyorsabban haladsz. Az a Te döntésed, hogy gyorsan akarod-e kigrindelni a T10-es vasakat, vagy hobbiból játszogatsz, és lassan haladsz. Prémtank sem kell, mert T8-ig prém nélkül is termeled a pénzt. A játék kínál lehetõséget az aranyszerzésre is, amibõl vehetsz prémet/prémtankot. ESL-en viszonylag könnyû aranyszerzõ helyet elcsípni, illetve CW orientált klánba való belépéssel is kereshetsz aranyat. Mit szeretnél még?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Volt olyan csatám T10-ben, hogy egyik oldalára nem ment senki a pályának és Leoval nekem kellett védenem. Jön az ellenség és mikor szedem ki õket sorban, akkor beírják, hogy kemper Leo, olyan jót mosolyogtam. Az valahogy nem tudatosult bennük, hogy ha nem védem a bázisunkat 2 perc lett volna a csata, mondjuk így is vesztettünk természetesen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szoval ez a resze nem igaz a lehuzo storinak.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.