World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Dehogy volt az 😊 Ne törõdj vele, vannak akik nehezen dolgozzák föl hogy vannak náluk jobbak. Az érdekes hogy ezek többnyire az egyébként alacsony átlag allat vannak. Ez az a kategória aki azt hiszi hogy aki nála jobb az csal és/vagy nincs élete...
Szerintem teljesen korrekt kör volt. Egy párszor már megtaláltak engem is csata után, de nem érdemelnek egy válogatott szitkozódásnál több energiaráfordítást.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szóval te egy olyan óvodás vagy aki csak az alsó két polcot éri el, de a nála 2-3x nagyobb és nehezebb asztalokat már gond nélkül odahúzza a szekrényhez...
Vagy a példád egy részlet Chuck Norris gyerekkorából?

popey8
Adhatnál egy nicket, mert kíváncsi vagyok milyen játékos vagy, de van egy tippem.

Minden relatív. Engem is szokott szívatni a játék (sõt a lilákat is), de több sikerélményem van a wottal, mint bosszankodás. A jó játékosok használják az agyukat, míg a rosszak nem és a sikertelenségük miatt teljes mértékben a játékot okolják. Nem a játék a hibás, amiért nem ismered a mapokat, tankokat, nem látod át a szituációkat és nem hozol megfelelõ idõben jó döntéseket. Mindenki kap agyhalott csapattársakat, mégis vannak kékek, lilák magas gyõzelmi aránnyal. Nekem lassan úgy van 56%-om, h a legtöbb csatámat tök egyedül toltam le randomban. Még régen az IS-4-IS-7 párost prém nélkül húztam ki és meg is tudtam õket venni T5-ben farmolva. Aztán elkezdtem havi prémet venni, mert kellett gyorsabban, több T10 CW-re és egyáltalán nem bántam meg. Tegnap 4 csata, 4 vereséggel indítottam. A JP2 pontos lövege mindennek mellé hordott és nullást lõtt. Meg lett a dupla, aztán utána csak T9. Végül a napot 62,5%-os WR-tel és 2312 WN7-tel (3524 WN8) zártam. Úgy hogy az elsõ pár körben 50%-os találati arányom volt kb. 1400-as átlag sebzés mellett (2528 a nap végére<#awink>). Szal nem sírni kéne állandóan, hanem odafigyelni és tanulni. Pl. én is türelmetlen voltam elõször, ezért jó pár mellé lövés az én hibám is volt. Mondjuk a tegnapi eredmény miatt, lehet ma csak 30%-os WR-t fog adni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

És az volt, mert én nem éreztem annak. A következõ futott égig a fejemben. 69hp-m maradt top tank vagyok a csapatban ergo én vagyok a damage dealer és Rof-om is elég jó, ha most kimegyek és beleálok egy lövében és meghalok azzal a csapat az egyik leg ütõképesebb tanját veszíti el ami nem jó tudva, hogy a csata még nem volt megnyerve.

Érdekel, hogy mit "rontottam el" mert a 19k csatám alatt nem kaptam beszólásokat. (egy kezemre sincs szükség, hogy hányan írtak rám mert gondjuk volt velem.
patchaou
Ha jól tudom be lehet állítani honnan ne mutassa azonnal a hsz.-t. Engem nem különösebben zavar ha görgetés közben klikkelnem is kell néha és aki írására nem vagyok kíváncsi azt úgysem olvasom el, csak ha egyáltalán nincs jobb dolgom 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha nem izgatna, akkor nem lennél kíváncsi a miért-re. Azt tudom, hogy én nem szoktam nézegetni se a sajátom, sem másét.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Biztosan van nekik statisztikájuk, amivel a trendeket figyelik. Elképzelhetõnek tartom, hogy abban a szépen felfelé kúszó görbében jól behatárolhatóan észlelhetõ némi negatív változás a nyílt béta indulása utáni idõszakra.

patchaou
Akkor egy kérdés. Minden hozzászólás után azt lesitek hogy áll a +- arány? Komolyan nem látom értelmét 😊

Röviden: Torz lelki világ, félrecsúszott élet, irigység, " dögöljön meg a másik tehene is", stb. <#fejvakaras>

Most, hogy a konkurencia open lett, láthatóan csökkent a játékosszám? Mennyien vannak fent csúcsidõben?

Tono34
Nem az fáj, hogy mínuszt rak. Nem izgat különösen, engem a miért az ami jobban érdekelne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
-X%-nál nem fogja megjeleníteni a hsz-edet. Én nagyon szomorú lennék, ha plusz egy kattintással látnád csak a hsz-eimet. De tényleg. Komolyan. Eskü.

Leszarom.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Na szépen megszerkesztettem... Szóval ha azt látom hogy valaki itt vinnyog a mínuszok miatt, akkor tõlem garantáltan kap még egyet csak ezért is XD Had rágja a fene 😛

Én összességében jól érzem magam mialatt játszom. Különben messzire elkerülném.

És fizetek is néha, hol prémium idõt, hol aranyat. Nem látom kidobott pénznek, mert maga a játék szórakoztat.

A nehézségeket meg inkább kihívásnak tekintem. Unalmas lenne, ha mindig a jobbik csapatban a nyerõ oldalra sorsolna az MM.

patchaou
Én mindig nKi nem szarja le mennyi a mínusz vagy a plusz? És miért fáj annyira ez egyeseknek?

Pales27
Ez itt általános jelenség, ne foglalkozz vele. Repkednek a mínuszok, mint a legkeményebb télen, bármit írsz...

Maala
R3nton az! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ne haragudj, de az szenved, aki hagyja magát. Én átlépek TSW-be, ha megunom a csapatokat. 😊

Engem az nem tölt el jó érzéssel, ha leiszom magam a sárga földig. Kinõttem már abból a korból.

Csak, ha nem te vagy az óvónéni. 😄

Maala
Te is kérsz kaja utáni böfiztetést az óvónénitõl? Jó nagy csöcsei vannak, mmm...

Jonnyka!

Úgy tûnik valaki, vagy valakik sportból az összes hozzászólásra nyomnak egy kövér mínuszt.

Te látod azt, hogy ki mikor mire? Erre nincs valamiféle szabály, hogy ha valaki visszaél ezzel akkor azt valamilyen formában szankcionálják a moderátorok, rendszergazdik?

"Szörnyû, engem is földhözvág a havi prém ára."
Nem errõl van szó! Én is játszva kifizetném a havi prém árát, nem pénz kérdés. Hanem az baromság hogy mint a mazoisták lennétek úgy szenvedtek a rossz team " az MM miatt és hiába játszol jól ha szívat a játék a csapattársak miatt. Na ekkor vagy ÖKÖR mert még fizetsz is érte! Ez hüjeség a négyzeten és még prémet veszel egy olyan játékért amiben játékélmény alig de viszont szopsz az egekig mert mazoista lettél. Na ekkor vagy ÖKÖR mert még fizetsz is érte! Erre egy forint is sok. És menj inkább ülj be egy kocsmában még az is jobb ennél, ott is megy a pénzed el de legalább jól érzed magad. Wot-ban jól érzed magad mikor szívat a játék?
Mostanában nincs idõm mindig végigolvasni az összes post-ot, úgyhogy emiatt nem tûnhetett fel. 😊

Aktív a csapat. :-)

Nem vettétek még észre, hogy nem õ nem válaszol semmire? Naponta 1-2 alkalommal beírja a fikázásait, majd játszik(!) tovább. Õ csak write only módban fórumozik.
Bocsi,de 35 minuszod van 😊

WOT nick: tepi1

Nekem is azóta van 32 mínuszom, mióta elkezdtem játszani a WoT-al, és bekapcsolódtam ennek a fórumnak az életébe is.

Van aki a harctéri sikertelenséget ezzel kompenzálja? <#mf2>

Szerintem, ha alapból annyi xp/credit járna, mint most prémiummal és a prémium arra ugyanúgy rádobna +50%-ot, akkor is ez lenne a véleménye. Ez a mentalitás valahogy alapból bele van kódolva az emberi DNS-be vagy nem tudom. 😊

Egyébként pontosan ugyanezt akartam én is leírni, amit te, csak már fáradt voltam hajnalban, mikor olvastam az (s)írását, úgyhogy itt van egy kicsit metaforikusabban, hátha vizuális típus:

Az ilyen vélemények miatt emlékeztet a játék egy nagy édességekkel teli szobára, ahova betéved egy óvodás és csak az alsó két polcon lévõ dolgokat éri el. Elõször örül neki, majd ráun és már a felsõ két polcon lévõ édességekre fáj a foga, amihez persze segítségre lenne szüksége. Miután erre rádöbben és nem kap segítséget, ugye elkezd hisztizni. 😊
Sajnos az óvodások többsége ilyen és itt meg is áll, folyamatosan bömböl. Az ilyeneknek azt tudom tanácsolni, hogy a sírás helyett nézzenek szét jobban a szobában, mert van benne néhány szék, asztal, stb., amire felmászva elérheti, amit szeretne. Csak hát amellett, hogy ezeket észreveszi, még valahogy oda is kell vonszolni õket, majd felmászni rájuk... 😊

Tapasztalatból mondom, mert én is ezt az utat választottam. Egy jól lakott óvodás.

Engem akkor is minuszol ha kérdezek. Szard le.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ne foglalkozz vele, valaki így éli ki magát. Tök mindegy, hogy segítõ postot írok, vagy vitatkozom valakivel, garantáltan nyomkodja a mínuszt. Mindenkinek megvan a maga fegyverneme, tartsuk tiszteletben. <#banplz>
AnarchoiD
.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Valami nem gömbölyû. Mintha beragadt volna a fórum.

Nem tudok egy olyan hivatalosan is fizetõs netes játékot sem mondani, amelyikben bármit is számon kérhetne a felhasználó. Mindegyikben a fejlesztõk, kiadók, szerver üzemeltetõk kénye kedve szerint mennek a változtatások.

Természetesen mivel mindegyik, így a WoT is, a pénzrõl szól, csak más üzleti modellt alkalmazva, nekik is elemi érdekük, hogy a fizetési hajlandóságot fenntartsák.

És ezt nem az egyes emberek egyéni hisztijei, hanem a jól követhetõ statisztikai adatok alapján teszik.

Most hogy a valóban "veszélyes" konkurencia a nyílt béta állapotába került, és boldog boldogtalan játszhatja, ez valószínûleg látszik a statisztikai görbéken.

Ezért jönnek az olyan kedvezõ eventek, amikkel megpróbálják visszaültetni a játékosokat a WoT elé. Ismét full XP duplázó hétvége, ilyen régebben csak elvétve volt. Várható, hogy lesznek még hasonlóan kedvezõ akciók elég sûrûn.

Nem tudok egy olyan hivatalosan is fizetõs netes játékot sem mondani, amelyikben bármit is számon kérhetne a felhasználó. Mindegyikben a fejlesztõk, kiadók, szerver üzemeltetõk kénye kedve szerint mennek a változtatások.

Természetesen mivel mindegyik, így a WoT is, a pénzrõl szól, csak más üzleti modellt alkalmazva, nekik is elemi érdekük, hogy a fizetési hajlandóságot fenntartsák.

És ezt nem az egyes emberek egyéni hisztijei, hanem a jól követhetõ statisztikai adatok alapján teszik.

Most hogy a valóban "veszélyes" konkurencia a nyílt béta állapotába került, és boldog boldogtalan játszhatja, ez valószínûleg látszik a statisztikai görbéken.

Ezért jönnek az olyan kedvezõ eventek, amikkel megpróbálják visszaültetni a játékosokat a WoT elé. Ismét full XP duplázó hétvége, ilyen régebben csak elvétve volt. Várható, hogy lesznek még hasonlóan kedvezõ akciók elég sûrûn.

A sokskilles legénység miatt szerintem a heavy vonalat érdemes tolnod.
Hiszed vagy sem, a WG nem a Máltai Szeretetszolgálat, hanem egy profitorientált cég.
A játék ingyenesen is játszható, a prémiummal csak idõt veszel, mert gyorsabban haladsz. Az a Te döntésed, hogy gyorsan akarod-e kigrindelni a T10-es vasakat, vagy hobbiból játszogatsz, és lassan haladsz. Prémtank sem kell, mert T8-ig prém nélkül is termeled a pénzt. A játék kínál lehetõséget az aranyszerzésre is, amibõl vehetsz prémet/prémtankot. ESL-en viszonylag könnyû aranyszerzõ helyet elcsípni, illetve CW orientált klánba való belépéssel is kereshetsz aranyat. Mit szeretnél még?
patchaou
Nekem a kill steal-es beszólás tetszett 😊

Roger6
Én adtam plusszt a hsz-re, és köszönöm a tippet!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
Ha valaki feltétlen késztetést érez és muszáj mínuszt adni, legalább írja már meg, hogy ugyan mi nem tetszett a pici lelkének. Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
T34-ben átképezed T1-nek a legénységet. Jó lesz az. Jó gyors lesz a T1-ed. Kis gyilkológép lesz azzal a legénységgel.

Roger6
M3 Lee után melyik ág a "gyorsabb"? M4 vs T1 Heavy? Heavy-be át tudnám pakolni az ezer csatás legénységet T34-bõl.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csatlakoznék a tegnap jó csapatokat kapók táborához:

Volt olyan csatám T10-ben, hogy egyik oldalára nem ment senki a pályának és Leoval nekem kellett védenem. Jön az ellenség és mikor szedem ki õket sorban, akkor beírják, hogy kemper Leo, olyan jót mosolyogtam. Az valahogy nem tudatosult bennük, hogy ha nem védem a bázisunkat 2 perc lett volna a csata, mondjuk így is vesztettünk természetesen.

Maala
Szörnyû, engem is földhözvág a havi prém ára. Az alkoholizmusba is menekülök miatta.

Tegnap 26 csatát mentem SP-vel és sikerült 2 tankászt is összehozni egy csomó pénz mellett 35%-os winnel. Nagyon élveztem a játékot vele és nem is érdekelt a gyõzelem csak a pénzre hajtottam. Csak alacsonynak tartom kicsit a 35%-ot persze az egyik ász is vesztes csatában jött.
Prémiummal?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

En szinte csak 9-es meg 10-es tankokkal jatszok es dol a credit mint a pizzai torony. 18 milla a szamlan plusz kb 700 nagy szerelo, elsosegely es tuzolto amit akkor vettem mikor felaron volt(800/tipus).
Szoval ez a resze nem igaz a lehuzo storinak.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Na a 6-ban nem gyulladt ki, jó arány 😄
Sokat már úgysem lehet rontani rajta <#nevetes1>
Nekem ennyire nem durva, de igen, hajlamos gyulladni a kis görény.
kiváncsi vagyok akció után mi lesz a sorsa az SP-nek? Szerintem majd kap egy jó nagy kredit nerfet aztán leshetjük.