World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én detto,beszól nekem egy unicás köcsög,hogy noob vagyok,õt kilõtték a csata közepén ,én utolsónak döglöttem meg,megint top dmg-vel (3200),de én vagyok a loser

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

és lol kemény, mert az 5. csatámban is kigyújtottak, de jó hogy beraktam az automatát. Hát ez nem semmi ez a tank. Ezt nem tudom hogy gondolták, ez durvább, mint az A-44 😄
Angol 10-es nehéz testét el kell dugni, a feje kemény állítólag. 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Azért kíváncsi vagyok mit raknak be helyette (többek között ezért is húztam ki). Már ha megérjük egyáltalán.
Lol nagyon kemény ez a 10es angol heavy. 4 csatát mentem vele és ez alatt 5x gyújtottak ki 😄 EPIC fail 😄 Azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy a legszarabb 10essel van dolgunk 😄 Az tuti, hogy rárakom az automata tûzoltót, és szerintem a elsõsegély csomag helyett meg a sima tûzoltót. Egyszerûen kell rá és kész.
popey8
Kb. 1 órája játszom. 4 csata, 4 vereség. Állandóan retardokat kapok, pedig még csak csütörtök van...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ilyen csak a mesében van.3500-körül sebzek folyamatosan,és minden csata bukó.Nem kell ide xvm,vagy mijatököm.Ekkora noobmágnes td nincs még egy ebben a játékban,valószínûleg ezért lehet ritka.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

JeffDunham
Micsoda felismerés. Welcome to the real world. <#hehe><#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mert mi van a scout buffolással?
Csak scout "buff" és kharkov pálya. Scout buffolás hát valami szégyen.

angelus1991ster.blogspot.hu

Csatolok egy replayt, aki szeret elemezgetni az megtenné, hogy megmondja, hogy az ellenfél Tiger I a csata után mi a francért jelentett föl? Már vagy 3x néztem végig, de nincs semmi meg magyarázhatatlan. Egyszerûen csak jól jött ki a lépés a csapattársak supportáltak/fedeztek illetve a T150 és KV2 most nem egme mint low Hp tankot akart kiszedni (100-ból 99x ha bele döglenek is akkor is kibújnak, hogy kilõjék az embert.)

http://www.wotreplays.com/site/download/895044
már nem tudtak mit kitalálni azért hozták ki ezt a német TD ágat. Minden megmozdulásuk a pénzlehúzásról szól. Miért nem mondják meg nyíltan havi perkát kérnek a játékért. Ja azt nem merik mert akkor lehetne rajtul számon kérni a normális mm-et és egyébb csalafintaságokat. Így meg azt a taktikát követik hogy ingyenes, vagyis sumák módon ingyenes mert amúgy nem haladsz ha nem költessz rá pár hónap prémet. Vagyis mégse ingyenes, nem is beszélve hogy tízes tankal mész csak akkor jó ha nullára hozod az egyenlegedet. Szóval a lehúzás aljas, sunnyi módját követik, de mi semmit nem kérhetünk rajtuk számon. Egyoldalú az egész perspektíva. Folyton állítgatják a tankok paramétereit hogy most ezt fejleszt ki, holnapután meg azt, toljad a lét most ebbe, holnap meg egy másikba. Vegyed az aranylöszert mert nem üti át a két tierrel magasabb szintût, és kinlódsz a tankal, hát persze hogy venni kell. Mindenük a pénz lehúzásának szolgálata minden módon.
Mekkora egy hulladék td ez a su-122-54.Az ágyú olyan pontatlan,hogy 50m-rõl nem lehet eltalálni vele gyenge pontot,200-ról meg full lutri minden lövés,lassan tölt,kicsit sebez.A német 9-es tróger ráfordul,azonnal lõ sebez,ez a fos meg 1 óráig céloz,és akkor is lepattan,mert olyan szórása van ,mint egy Ka-26 mezõgazdasági permetezõnek.Undorítóan op-k a német td-k,az oroszok meg a legszarabbak lettek.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Tono34
Javarészt táboroztam, így szép számú sebzést sikerült kiosztani, de ez is hiába..

Replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szerintem is jobb az IS-4, de fasza az IS-7 is.
Agyonnerfelt tízes? Játszhatatlan? A legszemetebb páncélzatú tízes heavy. Tornya gyakorlatilag átüthetetlen, weak spot nélkül, testén egyedül a has lõhetõ, de ha már kicsit forgatva van, az is izzadós. Illetve ha be van forgatva, az elsõ láncfeszítõ görgõt lõve viszonylag könnyen sebezhetõ. Egyébként furcsállom ezt amit mondasz, hogy a játékosok 90%-a az IS-4-re szavaz az összehasonlításkor. Én még szerintem egyszer nem láttam olyat, hogy valaki ne az IS-7-et mondta volna jobbnak.
Az meg, hogy ki milyen tankot, milyen fórumon szid, egyáltalán nem mindig releváns. Mindig vannak hülyék, akik a legópébb tankkal se tudnak játszani.
9.1 teszt 2 patch notes elsõ három pontja:

- returned the 9.0 shooting sounds
- Hellcat and Jackson engine sounds returned to the ones in 9.0
- returned the tank explosions from 9.0

Szóval akkor mi is lesz a patchben? <#hehe>
Tono34
Ilyen nálam is lett. Lerohant 3 tank közé és csodálkozott, hogy ki lett lõve (speciel pont én szedtem ki).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Javítva 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amikor ha belegebedsz sem hozhatsz le egy csatát...

[/spoiler]
http://kepkezelo.com/images/szbbdb15ofvel440znu.jpg
http://kepkezelo.com/images/koxh6dxt8qwlp942lv.jpg
http://kepkezelo.com/images/m4axxs4bfhlgtjmzqooi.jpg[spoiler]

Néha még belépek játszani de komolyan mondom nem tudom eldönteni mi legyen a reakcióm, a belem fordul ki vagy mosolygok egy nagyot.

Ja, hogy Hungarian Armored Company, miért csodálkozom? Kérem vissza a "vanmagyar?" noobokat.

maximalisan egyetertek. eg es fold a ket gep kozott a kulonbseg.
Maala
Komolyan, azzal a 20mm pentöbblettel már OPztél? Wow...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

igen csak annak light MM-je van és nagyon sokat van 10esben. Egyébként szerintem elég jó cucc, mentem már vele 9 killes kört, orlik+ stb
Maala
Pedig mind a kettõ nagyon jó tank, egyik legjobbak a tierben. Szerintem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Vagy meg kéne tanulni játszani és nem mindig a lánctalpat lõni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Wz132 nem 1 light szerû med? Csak mert az se durva...inkabb idegesítõ 😊
biztos nem kovetik el megegyszer ugyanazt, mint a type59el! 😄DD
egyértelmû nerf 😄 De nem tudom, hogy a T-54 light, hogy nem lehet OP 😄 Ha abból indulunk ki, hogy mozgékonyabb lesz, mint a T-54. Még ha egy D10-t kap fos armorral, akkor is durva lesz 😄 Gyakorlatilag egy light szerû med 😄
Most négy lövés egy t-30 oldalába,hármat elnyelt,egy lánc volt...
Ezek a sunyi kis nerfek...tipikus ruszki módszer...
mai adag:

- it’s not yet decided how developers will deal with Type 59 armor

nah itt megis mire gondolhatnak? buff vagy nerf? ha rosszindulatu lennek arra gondolnek, h jon a 8as uj t54proto, azt akkro nerf, h legyen annak keletje..
Tono34
Megint szórja a kreditet 😊 Nem is kell prém járgánnyal menni 😊

Antimat
Hja, bele vagyok tenyerelve a jóba (szépen magyarosan), mert én is most húzom a T54E1-et. Az AMX 50B már megvan, ebbõl kifolyólag tudom mondani, hogy az 50-120-szal 54% WR-em lett 158 csata alatt, na az amcsi tankkal kb. fele meccsszámból (86) tartok 42-nél... Sz'al kitartás.

Gabee: biztató a Type 61-gyel kapcsolatosan, hogy legalább a torony felrakásával ilyen jó lesz a rof a kis ágyúra. Bár nekem 55k xp-t akkor se egy nap lenne kihúzni vele a nagy ágyúra.

cyka blyat

Nyolc lövésbõl ÖT lepottyant a célpont elõtt. Rhm Borsiggal...
A vak k... anyját a sok rohadt ruszkijának...
Köszi, rég nevettem ilyen jót. A vége különösen vicces és IGAZ!

váro fél-egy percet de akkor legyen igazságos az MM. még hogy azért ilyen ratyi mert a t5-ös T-34-nek egy csatában kell lennie a Tigris I-el. Mikor? amikor a Tigrisnek ritka szar az MM -je. tierlimitessé kell tenni néhány tankot. Chi-To, Chi-Ri, Tigris I, .....

Ti melyik tankokat tennétek tierlimitessé?

Super Pershinges küldetésnél jó lett volna. Csak már rég megszereztem. WZ-120 fejlesztéséhez jól jön.

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Örülök, ha szerinted az IS 7 még mostanág is jó. Sajnos nem vagyok errõl teljesen meggyõzõdva. Állandóan fikázzák azt a tankot, itt is, más fórumon is és ha játék közben beírod : IS 7 or IS 4 99%-a IS 4-et ír vissza és az IS 7-est gyakorlatilag mindenki egy agyonnerfelt tizesnek véli és már játszhatatlannak. Ezek szerint tévedés ez ?

király (y)
Még mindig állandó résztvevõ. Egyébként szerintem azért, mert azzal kell a legkevesebb speciális "tudás". A páncélzata elég noob-baráttá teszi. Ezzel együtt a hülyék ezzel sem váltják meg a világot.
Igen, én is szívtam vele rendesen. Valószínûleg ez is ugyanannyira ammorackes, de van rajta vizes lõszer, meg már százas lett a stafe stowage, így már azért igen ritka a besárguló lõszer.
Meg tudnátok mondani, miért a noobok szinonímája IS 7-el menni ?<#csodalk> Pont azzal, amikor 1 éve (T10 TD megjelenéséig) minden CW állandó résztvevõje volt? <#whatever>

Egy kis kedv csináló : <#taps>
https://www.youtube.com/watch?v=yLsXxwRReso

3:05-nél hangzik el az utalás, ami már régen eltrejedt

És mennyire ammorackes? Mert nekem a Conquerorral az a bajom, hogy szembõl ellövik az ammot, sokszor ráadásul ha megjavítom utána is ráadásként
Koszi !
popey8
Lehet buktál egy kis kreditet😊 Az amerikai szerón az STB ág akciós a top of the tree keretén belül. Mennyi esély lehet vajon arra, h az EU-n is ez lesz? A legutóbbi 2 alkalommal ua volt a 2 szerveren, de elõtte nem.

Én nagyon imádkozom, h ne a Japán ág legyen, mert a Type 61-et csak nem rég kezdtem és még 240k xp kell az STB-hez, amit mindenképpen meg akarok venni, de jó lenne akciósan😊 Free xp-m sincs sajnos túl sok.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Kicsit off, de mivel vannak benne tankok is és sok játékos van itt gondoltam szólok, hogy ingyenes a Battlefield 3 3.-ig.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2064568/remove-file.html
Így.

A dgen.exe, 100%-on pörgeti a processzort. Van, néhány vírusírtó, ami nem látja.
"Uninstal an application named PCDApp located in C😛rogram FilesPCDApp.
Kill Dgen.exe process from task manager before uninstalling.
It would be better by using Your Uninstaller to get rid unwanted files off.
I'm not sure what bring PCDApp in to my PC but most probably when I'm installing Android SDK Manager (adt-bundle-windows-x86-20140321). Restart your computer once done."

Ez a menete. Nekem azóta jó. Simán uninstallálni kell a pcdapp fileben található "uninstall mappával".
Remélem sikerülni fog neked is😊
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2064568/remove-file.html
Nemrég lett meg az FV, egyelõre vegyesek az érzelmeim.
Mozgékonysága tényleg kiváló, a Conquerortól örökölt 34 km/h-ás végsebességet leszámítva. Pörög-forog, dombokon se megy át motorsérült Mausba, remekül gyorsul, csak ugye nem nagyon van hova.

Az ágyúja remek, ebbe a Conqueror lövegbe 7 és fél másodperces töltéssel tényleg nem lehet belekötni.

Páncélzata már nehéz ügy. Az UFP-je erõs, pattognak róla, csak ugye megörökölte a szép nagy, abszolút papír LFP-t, amit T10-ben már minden hülye ismer. Megoldás lehetne a sidescrape, elvégre hátsó tornyos tank, de ez a 100 mili vastag oldalpáncél még mindig igen gyengécske, úgyhogy nagyon, NAGYON óvatosan kell sidescrapelni, ha nem akarod hogy átlõjék.
Tornya megint vegyesfelvágott, tényleg vastag, csak persze megintcsak megörökölte a Conqueror viewport-weak spotját, és T10-ben már mindenki, de tényleg mindenki azt lövi, ha csak a tornyát látja. Nem egy nagyon egyszerû weak spot, kicsi, és jó helyen kell eltalálni hogy sebezzen, de azért 5-bõl 2 lövés mindig átviszi, és nem 50 méterrõl.
Hogy lehet kiirtani ?
A dühítõ az, hogy nem is neked bányássza a bitcoint, hanem a terjesztõ hackernek. :-)