World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szep dolog elvinni a fraget a masik elol jobb RoFfal😛 <#awink>
Probald ki ezt. Regen hasznaltam, lehet nem ez ami neked kell:
WOT tank osszehasonlitas, modulok, stb
Sunsetjoy
Tanknumbers.com, van magyar felülete is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
Na jó mostantól mindenkit fel plusszolok,csak ejtsük a témát.

Más,

Type 61 nagy gunnal brutálisan jó tank.

megint más, azt néztétek FTR-en ,hogy a Stronkhold modban az épületek akár 50%-os kredit illetve xp bónuszt adnak kimaxolva?
Ez azért nem gyenge.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Melyik az a weboldal, ahol meg lehet nézni, hogy egy felszerelés mennyit változtat egy tank tulajdonságain (töltésgyorsítóval mennyivel tölt gyorsabban, venti mennyit javít a legényeken stb stb)?
Bevallom neked oszinten, a legkevesbe foglalkozom azzal ki hogy all +- ertekelesben, barmelyik forumon. Ha az aktualis poszt szerintem nem allja meg a helyet, akkor nem foglalkozom vele. Ha sokszor nem, akkor a tobbi posztot is kihagyom az illetotol 😊 Attol (az en szememben) nem lettel kevesbe hiteles mert kaptal par minuszt.
Na nem offolok tovabb mert rampirit valaki😊
"hekkelest" nem kernek toled. Minek szivnal emiatt. Ha az megoldhato, hogy a sajat accountra adott minuszt (esetleg pluszt) meg lehetne nezni (kitol, melyik poszta) az nem lenne rossz dolog. Csak a sajatot lehetne megnezni, maset nem. Aztan akit zavar vagy erdekli az ok, az intezi priviben.
patchaou
Nem rossz ez az ingyen sp 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én nem bánnám, ha innen kiszednéd a +/- opciót.

Azt is elmondom, hogy miért: Más fórum topikokban is aktív vagyok, olyanokban is, amik komoly szakmai kérdéskörûek, ahol szívesen segítek mindenkinek, aki kérdez elektronikai, számítástechnikai problémákról.

Ott eddig nem nagyon kaptam negatív értékelést, mert ott értékelik a segítséget, a jó szándékú hozzászólást. És ott elvileg számíthat egy jó tanács elfogadásánál, hogy az aki adja, mennyire hiteles.

Az hogy ebben a topikban otthonos néhány aberrált lelkületû kiskölyök, akinek kielégülést nyújt más fórumozók hitelességének rombolása, az sajnos kihatással van az egész SG.hu fórumrendszerére is.

ég az mindentõl, nálam inkább az üzemanyagtartály megy rottyra. Motor talán még nem is meny tönkre. Viszont minden körben van 5-6 modulsérülés és ember sérülés.
Ha az üzemanyagtartályt lövik meg. Ha az FV miatt vennéd, ne tedd, az azért ég gyakran, mert a motorját lövik el szembõl.
Miben kapott buffot? Más light tankok is kaptak?
Master91
-t a szavazó rendszernek !
j0nNyKa
van ilyen fura ellentábor is, javaslom, hogy valami online szavazó szar segítségével csináljunk egy szavazást, hogy hányan szeretnék hagyni a +- rendszert, meg hányan vennék szivesen, ha kiszedném

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

patchaou
50%-al nõ az üzemanyagtartály tartóssága, szóval szerintem igen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

co2 tartály csökkenti a tûz esélyét?
patchaou
Ilyen erõvel ki is lehet venni, mert rajtuk kívül a kutya nem nézegeti hogy állnak a +- -ok fõleg nem 10 percenként 😊

azert mert par ember hiusagi kerdest csinal a minuszolasbol, azert nem kene kivenni.
Visszavettem a VK2801-et, mert kapni fog egy kis buffot. Érdemes volt:

Map: Komarin
Vehicle: VK 28.01
Exp: 5 580 (x2 for the first victory each day) Credits: 60 990
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Master Gunner, Sharpshooter, Kolobanov's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Total: 36 331 WN8: 29 546 (100)

Replay.

Alapvetõen HE-vel lövöldöztem, de muszáj volt néhány goldot is bevetni. A végén annyira remegett a kezem, hogy mellélõttem egyszer az artynak... 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

légy szíves

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

j0nNyKa
nincs sajnos semmiféle hivatalos eszközöm ennek a minuszolgatásnak a kezelésére
nemhivatalos van, de azért már egyszer bannolva lettem 😊

azt tudom felajánlani, hogy ebben a topicban valahogy kihekkelem az egész +- rendszert, ha szeretnétek
szeretnétek?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem egészen értelek, akciókkal és bonusz kódokkal jutottam el kb 10 prémium tankig. Ajándékként jutottam hozzá a video kártyám mellé még goldhoz. Amennyiben nem akarsz rá költeni, tényleg nem kell. Ahogy Bee is leirta, csak idõt sporolsz a prémmel.
De érdekes módon mindenki elkezdett sirni amikor az IS-6 akció volt, hogy miért nincs jobb átütése, most majd jön az SP vel is. Mekkora szemetek, hogy az ingyen adott prémium tank nem visz át mindent... (Arany lõszer nélkül is használhatóak és még pénzt is hoznak)

miert is lenne problema, h egy ilyen egyszeru dolgot sem tudnak megcsinalni normalisan..

- Storm doesn’t consider it a problem that the GPU is stressed in the new hangar more than in combat
Don't feed the troll! <#eplus2>
Mivel a polcrendszerek rendszerint a falhoz vannak rögzítve, így a 2 éves fiad lazán átpakolja a bárszéket a pultal együtt egy megfelelõ helyre, hogy aztán a megfelelõ helyekrõl hozzáfréjen az edességekhez. Na ez pont kimeríti a Chuck Norris dolgot. 😛

Ezt a hhuck norris dolgot én sem értem, a fiam 2 éves és lazán felmászik a bárszékre onnan meg a pultra, bár lehet hogy õ lila baba. néha kívánok is egy kis nerfet neki 😊

pointer4
Mondjuk ha a WOT aktív közössége nem csökkent, a WTben meg minden este ott látok 50-60k embert (bár ez világ szintû szám lehet, nem régiós), Akkor ezek szaporodnak 😊

Azért azt be kell vallani, hogy annyira más a játék, a játékmenet, és a célok is, hogy nem csoda, hogy sok idõ, mire a közösség beletanul a WT tankos részébe.
Ezt magyarázd el az "énmindentmindenkinéljobbantudok" fórumtársnak 😊
Persze az érvelése alapján ezek megragadnak árkádban (amely tézis már megdõlt).

pointer4
Hát, ha a vérvörös iskolaszökevényeket nézzük, akik a lélegzõ növény értelmi szintjén vannak. Azoknak a grafika a fontos, úgyhogy irány a WT 😄
Ergo, átlapátolódik a szar innen, oda 😄
Igen, éppen ma indították.

Éppen tegnap volt a wt topikban egy kis vita, sajnos begyûrûzött oda is (nem tökölt sokat mondjuk) az összeesküvés-elmélet, szopóág stb. Újraélem a wot topikot ismét...

A másik meg: örvendezett egy tinó régebben, hogy a wt hûmilyenjó, hogy a "nehezebb" játékmódokban nem lesz zöldség, mert az szûrõ meg ilyenek...hát ez sem jött be. (amúgy a játék jó)

Imádom a jövõbelátókat, kár, hogy valamiért elfelejtik a jóslataikat revideálni.

edit: szimulátor a tököm, már bocsánat. A tankos rész abszolút nem az, még a SB módja sem. A repcsisnál mondjuk más a helyzet, de vérszimesek elmondása alapján az is messze van egy szimtõl.

pointer4
Mert egy árkád FPS játéknak egy szimulátor sose lesz konkurenciája, más a "vevõkör".
Az lehet, hogy pár embert átvonz, de azok eleve oda mentek volna ha egyszerre indulnak.
pointer4
Jó, ma már 😊
Szerintem mindenféleképpen konkurens játék.

Miért is nem? Pl. elég sokan átnéztek innen is oda, lehet ott is ragadnak jópáran.

Sunsetjoy
Bizony, bizony. Ha nem havidíjas (sokszor akkor is) valami MMO, akkor a mikrotranzakciós modellel adják a tápos hozzávalókat- ergo költesz rá, jobb, erõsebb vagy a csórónál. Bizonyos esetekben olyat is megszerezhetünk pénzért, amit ingyen is lehetne, csak tovább tartana, ilyen módi is van.

Na ezekhez (fõleg a havidíjashoz) a paytowin cuccokhoz képest a prémfiók itt nudli.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Össze vannak eresztve. Van is káosz.

pointer4
Egyelõre be nem tudod kapcsolni. Még nincsenek összeeresztve, csak AI repcsi van. Bár 200 csatából egyszer már az is szedett ki, hogy nyamvadna meg XD
Tényleg a WT-ben, ha tankkal akarsz játszani, ki tudod kapcsolni a repülõket?

pointer4
A WOT-nak A WT nem konkurencia.
Igen, de prem nelkul sem lenne iszonyat rafizetes szerintem. Ha valaki hagy 2-3 tier 5-7-es tankot a garazsban es megcsinalja vele a napi duplazokat siman ki lehet hozni oket plusszosra. Igaz akkor nem jut premium kiegeszitokre, de valamit valamiert. Az a havi 2500 credit nekem meg er(t) annyit, hogy a szar tankokon hamarabb atjutottam.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hagyd, csak trollkodik szokás szerint 😊
Egyébként a lányom idén megy oviba, de a székeket már lazán odahúzza a polcok elé, hogy pakolni tudjon.
Látom ismét sikerült kihámoznod a lényeget... Elismerem, az asztal lehet túlzás volt, de egy könnyebb széket már el tud húzni egy óvodás. Egy szóval sem mondtam, hogy gond nélkül és könnyû odahúzni, illetve nem telik idõbe. Nem kell ide szuper erõ, semmi köze/közöm Chuck Norris-hoz. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Online* ofc 😊

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

Ha ennyire elégedetlen vagy, akkor miért nem hagyod abba? Keress egy olyan játékot, amelyik szórakoztat, hiszen ez lenne a cél!
patchaou
Azok meg is érdemlik. Szánalmasak azok akik a wg "halálát" kívánják miközben hónapok-évek óta egész nap a wot-on függenek...

FosTalicska - ha a botok valóban úgy mûködnek mint némelyik youtube videón, akkor bizony jobban örülnék ha a játékos állomány felét botok váltanák fel.

Nem tudom néhányan miért sirnak hogy fizetni kell pl a prémium miatt .
És ha nem élvezik a játékot akkor egyáltalán miért játszanak.
Én pl egy free to play mmorpg-böl jöttem át wot-ba .
És nagyon tetszik hogy nem tudsz tényleges elönyt venni RM-ért itt.
Idöt spórolsz ha költesz , de a csaták kimenetelét befolyásoló felszerelést nem.
Nem tudom mit szólna az illetö aki pl a prem fiókért sír ha esetleg csak rm-ért megvehetö OP ágyukat, erösebb motort és hasonló finomságokat tennének be.
Pedig sajnos rengeteg onlyne játék e felé halad. Megjártam rengeteg mmorpgt és láttam hogy az agreszív üzletpolitika és a profitorientáltság hogy változtatta ezeket a játékokat freetoplay-ról paytowin-re.
Szoval pont hogy wg az aki nem esik át a ló ezen felére .
Voltam olyan játékban ahol ha nem vettél prem fiokot akkor a content 1/3-ába bele sem szagolhattál, gyakorlatilag lockolva volt. Ezen felül a cég árulta a p2w itemeket.
Szal ha pre fiokert sirsz wotban ,amivel gyakorlatilag idöt sporolsz akkor nez körül és örülj neki.

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

Magyarán: akkor nem fog csõdbe menni a wg...páran itt a kardjukba dõlnek hamarosan 😄

Ebbõl vajon mennyi a bot? Mennyire valósak azok a számok?

popey8
Én egyelõre nem látok változást. Még mindig 200k+ palyer szokott fent lenni esténként.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png