World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lett belole valami? vagy elfelejtodott szepen?
" Konkrétan ha meglátnak 1 vk-t akk berezelnek és szinte hisztérikus rohamban lőnek a legrosszabb helyekre, majd miután elfüstölnek sírnak h op lett a tank."
Ez a gond hogy az átlag user bepánikol.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.09.12. 15:04:18
Simán belehet ütni a tornyán lévő függőleges részt a lövegpajzs mellett, a kupola rettentően gyenge és nagy célpont, ráadásul a torony felső, döntött részét a 122-s overmatch-eli, szval instant pen még az ilyen hoki is-6 és stock is-3tól is 😄 (persze nem a 600 eff-s gyerek fog ott lőni).
Na most végre kapott buffot, viszont azóta akik eddig a tornyát lőtték a tanknak, elkezdték az alját lőni.....akárhány kört látok, mindenki bőszen próbálja nem csak az lfp-t, de ami még meglepőbb a beforgatott ufp-t lőni. Konkrétan ha meglátnak 1 vk-t akk berezelnek és szinte hisztérikus rohamban lőnek a legrosszabb helyekre, majd miután elfüstölnek sírnak h op lett a tank.
Sima AP-val is üthető tehát szemből, persze nem 300 méterről. Prohorovkán láttam tegnap is h 5 tank próbálta 350-400 méterről kikapni az általam spottolt vk-t. Addig míg "hulldown" (csak a tornya látszott ki) pozícióba nem került, mindenki a testét lőtte a torony helyett. Utána persze gyorsan elfüstölt.
Végső esetben ha vki mégis ilyen messziről akar besnipe-olni 1 heavy-t az töltsön goldot "komolyfenyegetés" tanácsát megfogadva...bár apcr az messziről kevésbé hatékony nem? 😄
Btw, 1 jó tanács, próbálj meg higgadt maradni és okosan cselekedni 1 vk esetében, ha meg annyira gáz a helyzet, ott kell hagyni és máshol tenni vmit. Ha nem megy, akk nincs mit csinálni, van amikor meg kell b.szódni 😊
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Volt idő amikor a Maus is ilyen volt, szinte szemből alig akadt ami átlőtte volna, nagyon sok HP, de minden arty-nak elsődleges célpontja lett, Ha meg nem a lassú tohonya tankot tuti hogy tizen kerítik be.
"Egy atomtank lett túlbuffolták." Ezt hogy érted? Valami tesztszerveres tapasztalatokról beszélsz? Mert ha igen akkor lehet igazad van, azt nem próbáltam...
Egy atomtank lett túlbuffolták.Nem beszélve általában a hozzámcsapott artyjátékosok full nyomorékok fingjuk nincs nem csak arról hogy hogy kellene játszani arty-val de fogalmuk sincs hogy kit kéne zaklatniuk hogy legyen is érteleme a játékuknak.Ahányszor közelharcoltam VK ellen soha egy arty nem lőtt rá hogy segítsen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.12. 13:25:33
Deeeee... Nem értem. Azért vagyok fizetős gyökér, mert T34-el mentem? Az SP az mi? Az nem fizetős? Vagy ingyen szerezte? És én nem szerezhettem ingyen a T34-et még anno? Nem értem a logikát...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Esetleg egy ilyen szituban mást kellett volna csinálnom? Azért kérdezem, mert még csak most barátkozom a med játékkal (több kevesebb sikerrel), és hátha valamit alapból rosszul gondolok 😊 Az elmúlt időszakban kicsit jobban odafigyelek a játékra, és nem csak ész nélkül gurulgatok, (noobmeter ezt tökéletesen tükrözi is), így ezért kérdezem ezt. Lehet hogy jobb lett volna ha erdőbe megyek scoutolni?
véleményeket előre is köszönöm (fikázni ér 😄)
És itt az ominózus csata.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Mindenki hülye csak én nem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
totál beszűkült célkeresztnél (távolságra 1 másodpercet írt) mellélőtt... azon a meccsen 5 ilyen lövésem volt ami mellé ment és nem voltak sokkal távolabb. Mentem még egyet dettó ugyan ez. Gondoltam átülök a Tiger 1-be kv-1s-t nem találtam el, ha eltaláltam pattant vagy nem sebzett semmit rajta pedig nem volt messzebb 80 méternél (egy domb volt köztünk) természetesen a fedezékem hamar elhalt és egy chiri a semmiből szépen lecsipegette a hp-m, mikor már sikerült volna kilőnöm a kv1s-t chiri még egyett belém lőtt a semmiből és kakukk...
Szóval a random faktor tuti benne én ezen az állásponton vagyok, az egyik csapat mindig handicappelve van.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nekem is sikerült most egy 2.400-as sebzést összehoznom, 7-ből 7 találattal, CSAK tier 8-as (tehát semmi 9-es nincs benne, mint nálad), bár nekem nem volt közelharcom, az SP-n kívül mindegyik 200 méter felett volt. Ja, és semmi spot dmg, semmi láncolásos, meg hasonlók, szóval tiszta sebzésről van csak szó. Mégis a keresetem jóval magasabb, mint a tiéd, pedig nekem sincs prémiumom. Neked 29 volt, nekem 46 k. Azért elég szignifikáns különbség. Lehetne szó arról, hogy kilőttek, de az is max. 7.600 kredit különbség lenne a javítás miatt. Szóval nem értem a te verziódat egyáltalán.
Itt a bizonyíték:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Továbbá tényleg ilyen kretének a WoT "fejlesztői", hogy egésznap ilyeneket néznek?
-követik a jó játékost? ilyenkor jó , hogy nem vagyok jó játékos, különben ha feltennének kérdéseket , már búcsút mondhatnék a WoT felhasználómnak<#banplz>#banplz>
angelus1991ster.blogspot.hu
7/1-el mentem nagyon jó kört, ha jól emlékszem 5870 körüli sebzéssel, reménykedtem az ace tankerben ....., de csak 1 osztály....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
egyszerűen annyir a utálom, hogy...
melyik ágyúval toltad? Eddig a trollal mentem, de most felraktam azt a waffe-t. mintha jobb lenne picit így.
amúgy köszi a választ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.12. 07:47:27
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem tudom, pedig már megvan rá az XP.
A 7-es pantherre kellett még 300xp a 93700-ból, erre nem megyek egy 4k xp-s kört? 😄 (2k feletti 25%-al, meg befejeztem a lightos küldit. 😄) /me noob.