World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Korábban volt szó arról, hogy az Mt-25 ből mennyi xp kell a következőhöz. Ez érdekelne, a többire emlékszem
köszi
Győzelem!
Csata: Winter Himmelsdorf
Jármű: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 365 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1)
Szerzett kredit: 9 605 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 417)
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Én is jobban szeretem a régit. Az új valamiért szarrá laggol amikor forgatom a tankot... a csata meg megy full grafikán. :/
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.12. 05:50:20
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
- azoknak a fejlesztőknek a WR-je, akik a szabadidejükben is játszanak, átlagban 52-54% körül van
- egy nemrégiben történt felmérés szerint a medekkel való játék a legszórakoztatóbb, az artykkal való a legkevésbé (no shit, Sherlock)
- a minszki fejlesztők néha néznek videókat amerikai/európai streamelőktől, de nem szeretik, ha képekkel van kitakarva a minimap. Ettől mindig felébred a gyanú, hogy az illető illegális modot használ
- egy részük szeret videókat nézni MightyJingles-től, de nem szeretik a becenevet, amit a Jagdpanzer E-100-nak adott (milyen pöcsöm kérdések ezek már megint)
- a fejlesztők nem hajlandók változtatni a felhasználói felületen, vagy modok támogatásával foglalkozni, amíg a Havok nem kerül be a játékba: “sok minden meg fog változni, egy letisztult felhasználói felületet akarunk, még mielőtt a modokkal kezdenénk foglalkozni, már ha egyáltalán. De az illegális modok listáját kiegészítjük majd a Havok megjelenése után”
- egy fejlesztő azzal foglalkozik, hogy egy "igazán jó játékost" találjon az USA szerveren. Ha ezzel meglesz, követni fogja az illető statisztikáit, illetve ha lehetséges, személyesen is feltesz neki majd pár kérdést. Az "igazán jó játékos" alatt olyasvalakit ért, aki nem szakaszozással húzza fel a statját, (egy bizonyos százaléknál kevesebb szakaszos csatának kell lennie az accountján), magas a csatánkénti átlag xp-je, illetve "fürge", és "körültekintő". A fejlesztő vagy igen, vagy nem fogja felfedni a játékos előtt a kilétét. Az orosz és európai szerveren hasonlóképp fog eljárni, a sorrend még nincs eldöntve (valszleg az orosz először, aztán az EU)
Van még egy sor, de azt már le sem érdemes fordítani. Így is elég baltával faragott fordítás lett ez, de már az angol verzió is elég baltával faragott volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.11. 23:32:30
cyka blyat
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ágyú ereje hasonló az STA-1-éhez.
angelus1991ster.blogspot.hu
Vagy ha csak a prémium nélküli bevételt nézzük, akkor itt van még SP-vel ez a replay. Itt a dmg ugyanannyi, mint az én replay-emben, az SP bevétele 9000 credit-el volt több, viszont volt 1.000 spot dmg is.
Mondjuk azért a penetration-ök száma is érdekes. T34-el nekem (tudom, hogy senki nem vagyok a WoT-ban, de most magamat hozom példának) 16 találat, 14 átütés, a két SP-nél pedig: 36 találat 26 átütés, illetve 28 találat 22 átütés.
Neked az fekszik, másoknak más. De szignifikáns különbséget nem látok a két tank bevétele között. Azért szeretem a T34-et, mert a 248-as átütése elég T10-be, viszont az SP 170-es penje meg kevés Tier 9-hez. Volt SP-m, asszem olyan 400 köröm van vele.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.11. 22:09:28
Mindenki hülye csak én nem!
Mindenki hülye csak én nem!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.11. 21:40:32
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
meg egy par evig ugyis hitegetnek majd a q&a-kba vele, es csak azutan tunik el 😊
Igen, valószínűleg soha nem hallunk erről többet. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.11. 19:25:16
lexlutor: na a 100-as ágyú meg se néztem. A KV-85 meg szerintem nem jobb mint a KV-1.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a kv85 ment le tier5be sealklubbernek helyette.
A mozgékonysága megmaradt, legalább is én erre emlékszem. Páncélját nem nagyon tudom megítélni, mert folyamatosan T8-ba rakott, azok lazán átlőtték. Na de az ágyú. Na az egy hulladék. Irgalmatlan pontatlan, és ezt szó szerint kell venni, fullra szűkült célkereszttel is össze-vissza lő, rohadt lassan szűkül, nagyon lassan tölt(100%-os legénység+töltésgyorsító+venti= 17 sec). Az se menti meg hogy a legtöbb HP-ja van T6-ban(870).
Szóval aki a KV-1S nerfre várt az megkapta.
KV-220-as még megérné, de a light-okkal való játék számomra eggyenlő a stat tönkrevágásával.
De ha SU-122-44 vagy Párduc/M10 lett volna , akkor még csinálnám, főleg, hogy utóbbi tierlimites.
angelus1991ster.blogspot.hu