418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #345433 Természetesen jól jön, és jól is van így, de ennyi erővel a dudor miért nem gyenge pont? Messziről gyakorlatilag úgyis beüthetetlen, közelről viszont ad egy lehetőséget az azonos szintű és kisebb tankoknak, hogy felvegyék a kesztyűt. De persze akkor nem vennének elég goldot a népek. Elbűvölő, hogy a WG milyen ügyesen ösztönzi a játékosokat a prém lőszer vásárlásra. Eleve betesznek egy tankot, amit a gyenge játékosok (akik ugye a player base túlnyomó többségét teszik ki) tele fognak tömni golddal, majd leveszik a dudor weak spotot a frontjáról, hogy még az adott tank ellenfelei is kénytelenek legyenek goldozni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.06. 22:33:06 -
Angelus1991ster #345432 Csodálatos.
Ismerjük be azért jól jön amikor a kupola sebzése segít nekünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Továbbá:Csodálatos , hogy a wg-nek mennyire bejött a kokó.
Előttem van a wall street farkasa egy-két jelenete.
Yuri pasoló műve amúgy ez?
ha a tudjuk melyik tank netán mégis bekerülne, mert éppen az egyik wg-s leállt a kokórol és jófej, akkor az a faszi azt is elcseszné
Nem lehetne inkább új tier 9-es heavyként behozni? miért kell kicseszni azzal akinek z a kedvenc tankja.
Még jó , hogy nem IM reward tank:D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.06. 22:31:00 -
yossarianHUN #345431 Na és mint megtudtam, NEM lesz weak spot a dudor a frontján, mivel a WG a történelmi hűségre hivatkozva (kac-kac) mostantól minden tank kollíziós modelljéről leveszi a géppuskadudort. Ennyi erővel az, hogy a parancsnoki kupola lövésével sebezhető a tank, az rohadtul realisztikus. Ja, hogy az balansz tényező? És ez miért nem? Szóval a frontja a saját szintjén gyakorlatilag beüthetetlen lesz gold nélkül. -
Angelus1991ster #345430 Mi a faszom ez? Faszgamingban megint túl sokat szívtak ? Hiteles ez egyáltalán? VK 4502 B mellé kéne, amolyan kiágazásnak mint a Jagdpanther II.
Miért akarnak ezek hiteles játékot? Sosem lesz ez szimulátor. Arra ott a WT.
Nem vagyok ellene, sőt kifejezetten faszán néz ki. Tier 9 -es E-100 és Maus gyereke.
Mint az E-100 és a Löwe esete a VK7201-nél.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.06. 22:19:50 -
#345429 Nem állítottad az oknak az ellenkezőjét. Egyszerűen SEHOL sem említetted magát az okot. Sem most, sem a korábbi vitában. Rövidre zárhattad volna ezzel az 5 sorral, ehelyett 20-30 hszen keresztül vitáztál Masterrel, ami csak abból állt, hogy ugyanazt mantrázod. :) Aztán jössz itt, hogy érveljenek mások helyetted, az általad indított vitában, mert te erre nem vagy képes. Csak azt szajkózod, hogy "de megtörtént". "Én láttam. Ott voltam. Átéltem". Aztán amikor kifigurázlak, hogy milyen retardként viselkedsz a "vitában", felháborodsz, majdhogynem elküldesz az anyámba.
Ugye milyen kínos érzés olvasni, ahogy más vergődik? Na, te is ilyen kínos szoktál lenni. Ahogy a WG-s összeeskéseket szajkózóknál is ugyanez az érzés kerülgeti az embert.
Peace péntek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 21:22:14 -
DantesHUN #345428 Már csak az nem világos, hogy talán ennek az ellenkezőjét állítottam? Talán azt mondtam, hogy ez nem függhet a magasságtól? Ezért nem világos, mit kell ezen vitatkozni. És mielőtt elkezdenéd: fogd már fel, hogy mondtam, hogy ez mindennapos eset, és mindig átlehet lőni IS-el, csak azt hogy megtörtént. A többi az csak szaros vergődés, és nyomorék trollkodás a részedről. -
#345427 Csak próbáld ki, és majd mondj véleményt. :) Pattint az 350-et is. -
#345426 Biztos? Tudok ám érveket is mondani. Függ a magasságtól. Attól, hogy te milyen magasan vagy, az ellen milyen magasan van, a tankod, amivel lövöd a VK-t, milyen magas.
Függ a kalibertől. 122mm szovjet ágyúknak is 175mm a penje, 100mm-es med ágyúknak is 175mm a penje, az egyiken mégis megvan legalább a 2x-es overmatch, ami már nem jelent autobounce-t találat esetén (ugye 40mm-ről 60mm-ra buffolták a torony tetejének vastagságát).
Ez utóbbi miatt nem különbözik az, hogy Jg-vel, vagy IS-el lősz a kupolájára. Egyiknél sincs már 3x-os overmatch ugyanis. Csak az első pontban - általad kívánt - "érvként" leírt magasságkülönbségtől (az ágyúd, és a VK toronytetőé) függ, hogy lesz-e pen, vagy sem.
Azt hiszed, véletlenül szoktam Luchssal VK B motorháztetőkre vadászni? :P -
yossarianHUN #345425 Kicsit sok nekem itt a "ha" és a "talán". -
DantesHUN #345424 Utoljára: elég. -
#345423 rég játszottam már.. ám gondoltam hogy lesznek új op tankok :D -
#345422 Cserébe a Jg lassú, így mire odaérsz, már lesznek hullák, jellemzően sarkokon, amiken használhatod a dolgot is, nem? -
yossarianHUN #345421 Nos de, fogok. Egyrészt mert a Jadg totál alkalmatlan bokorból lövöldözésre, másrészt meg mert ha alkalmas lenne, a pályák akkor sem azok. -
#345420 Én sem megyek fel minden nap Luchssal háztetőkre VK-t lövöldözni. De ha már felmegyek, és ott van, hát meglövöm a motorháztetejét.
Komolyra fordítva a szót (:P), azt írtad most eredetileg, hogy lőhető a VK tornyának a teteje. Ami kilátszik egy tankból, az lőhető. Erről szól a játék. Más kérdés, hogy átmegy-e, vagy hogy érdemes-e rálőni az adott részre. :D
Szóval ha a teljesen természetes dolgokat állítasz (mármint hogy lőhető a tornyának a teteje), az ember feltételezi, hogy trollkodsz. Ne várj mástól se mást.
Amúgy mi van veled, hogy ilyen ingerült vagy péntek este? Nem hívott el Foxi bulizni?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 20:21:16 -
DantesHUN #345419 Persze hogy nem könnyű. Nem is mondtam hogy könnyű volna. De ez is olyan dolog, hogy ha egy elvileg erős páncélzatú tankban ülsz, amiről ha ellene voltál minden lövésed lepattan, ha te vagy vele, meg úgy érzed minden vacak átlő. És fordítva is így van. -
#345417 Melyik mapra gondolsz? Redshire-on pl. nem sok. Ettől még léteznek ilyen helyek, és ki is kell őket használni. Jellemzően a csaták végén tudod, de addig úgysem fogsz közelharcolni a TDdel, nem?
#345414: Mivel a cikk nem említi, így nem tud róla senki semmit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 20:13:24 -
DantesHUN #345416 Még egyszer elmagyarázom. Lassan. Nem azt mondtam ,hogy minden csatában egy IS át lő egy 9-es VK-t. Érted? Nem azt mondtam, hogy minden napos eset. Hanem hogy megtörténhet. Igen, ritkán. De átlőheti. Láttam, többször is. Amikor megkapta a buff-ot a VK igen sok csatát mentem vele, és előfordult. Nem minden csatában, de megtörtént. Ennyit állítottam. Te meg nekem ugrasz, trollkodsz. Szóval, vagy cáfold meg amit állítok, vagy fejezd be a trollkodást.
Hagyjuk már ezt a hányadék moslék stílust, mert rohadtul nem tudtom felfogni, miért nem lehet normálisan vitázni. És azt se fogom fel ,hogy a házigazda, ugyan miért nem szól már közbe, mert már rohadtul unom az egészet, és újra elmondom, hogy ezzel a bicska nyitogató trollkodással, állj le. Azt hiszem, elég normálisan kértem, pedig elküldhettek volna anyádba az ilyen beszólásokért. -
Gyuszopapa #345415 Elég sokat találkozom a 9-es VK-val.Igen lőhető a teteje szemből csak el kell találni ami nem olyan könnyű főleg ha előre hátra mozog.Meg ha eltalálom is nem mind viszi át.A másik probléma az hogy nekem meg kell állnom egy helyben hogy biztos eltaláljam megfelelően.
Ha megállok akkor ideális artycsemege vagyok.
Nagyszerű érzés az mikor a első 2 lövésem pattan a tetejéről az meg már a 2 tolja bele az ST-I-m frontjába és közben még az arty is telibe ver.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.06. 20:11:52 -
yossarianHUN #345414 A cikkbe csak futólag beleolvastam, a képeket néztem inkább. Kézenfekvőnek tűnt, hogy ezzel kompenzálják a pontos lövések arányának csökkentését, de akkor ezek szerint ez nem így lesz. Kár. -
#345413 Nem is akarok érvelni veled szemben, mert nem lehet téged meggyőzni ebben a témában sem. Múltkor próbálták észérvekkel, nem ment, mert te nem is akarod érteni, mit mondanak mások. Így marad ez. Sok sikert az VK B-kre lövöldözéssel 175 pennel. Én maradok a 40 penes Luchsnál. Felmászok egy háztetőre, és a motorháztetejét overmatchelem. Mert belőhető.
#345412: Az is megtörtént, amit én mondok. Talán azt állítod, hogy nem?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 20:00:56 -
DantesHUN #345412 Ja, és ráadásul nincs igazad se. Nem állítottam semmi ilyesmit ,hogy minden csatában előfordulhat, -de megtörténhet, és meg is történt, sőt többször is láttam rá példát. - lentebb különben ki lett tárgyalva.De muszáj beletrollkodni...agyatlan módon...értelmes beszéd, vita, érvek...áh. -
yossarianHUN #345411 És hány helyen van lehetőséged ilyesmire, hmm? Egyszerre a hasát és az oldalát rejteni? -
#345410 Két irányban lehet forgatni, nem csak sidescrape irányban. Ha az alja el van rejtve, és az oldalát is elrejted, mert befelé forgatod, akkor hol látnak az oldalára?
Első 50 csatámban én is rühelltem a JG-t, nem is volt vele csak 2k avg dmg-em. De aztán rájön az ember, hogy hogy érdemes vele játszani. -
Gyuszopapa #345409 Igen statpadder accountos. -
DantesHUN #345408 Ember, érvelni azt nem tudsz, csak trollkodni? Akkor inkább ne mondj semmit. Baromira elég már ebből. -
yossarianHUN #345407 Ezt nemtom hogy érted. A felépítménye 260 miliméter körüli effektív védelmű. Ha forgatod, ez növelhető 280-290-ig, onnan már belövik az oldalát. A legtöbb T10 gold simán átviszi. -
#345406 Maus Chen. Occó', kínai. -.-
#345397: Sok embernek gurult már el a gyógyszere itt fórumon a játék miatt, de nem nagyon láttam még mást itt a fórumon azt szajkózni másnak, hogy "remélem kiirtják a családodat". Őt igen. Meg is kapta érte innen a permabant. Sajnos csak innen.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 19:53:16 -
lexlutor #345405 kb igen. 'chen' kicsinyitokepzo a nemetben.
esetleg egerentyű :) -
#345404 Én legalább csak trollkodom, de te komolyan gondolod. Ez a baj.
Luchssal is tudom sebezni a Maust. Ráugrok felülről, á lá Girl und Panzer. Más kérdés, hogy mennyiszer lesz rá alkalom. Ahogy IS-sel sem sokszor lesz alkalmad rálőni VK-ra. Bejött neked? Oké, gratula. De ne akard úgy beállítani, hogy minden csatában meg fogod tudni csinálni.
És ezt már a múltkor is mondták neked, akkor sem értetted meg. Most újrakezded a lemezt. -
#345403 Mäuschen -t hogy kell erteni? Egerke? :)) -
#345402 Azért az a kezelőn is múlik, hogy egyedül marad-e a JgP. Ahogy az is, hogy átlövik-e golddal, vagy sem. E3 mellett a másik TD, ami megteheti, hogy addig marad belőhetetlen beforgatva, amíg lehet.
Az, hogy a player türelmetlen, és sebzést akar, már nem a tank hibája. Legrosszabb esetben nem lesz dmg-ed.
Ugyanolyan ez, mint amikor sírnak az emberek, hogy milyen OP-k a TD-k a meccs végén, amikor egy lighttal kell rámenniük. Akkor sem mondja senki, hogy rá kell menni a TD-re. Semmi sem akadályozza meg, hogy beállj egy bokorba, és megvárd, amíg elindulnak. Legrosszabb esetben döntetlen lesz. -
lexlutor #345401 en ezert nem ertem h az aleinkiralyno helyere miert akarnak ezutan megint egy boszmenagy agyus tankot berakni. -
DantesHUN #345400 Muszáj ilyen fasz trollnak lenni? -
#345399 Loltraktorral is belőhető a Maus. Belőhető, ismétlem, belőhető! Feltételes mód. -
#345398 Nincs szó a cikkben az extrém negatív szélsőségekről. Csak annyit ír, hogy a kapáslövéseket nerfelték azzal, hogy a célkereszt közvetlen közelébe csapódó eddigi 16%-ot 10%-ra szabályozták, a 6% különbözetet pedig a következő "körszelet"-hez adták hozzá. Továbbra is a belső 5 körszelet lesz a lövedékek 70%-ának a becsapódási helye.
Egyébként tényleg ez látszódik a képen, de ez csak egy kép, ebből nem lehet ezt a következtetést levonni így. -
#345397 En nem ertem mi bajotok Rivankaval, sokat szakaszoztam/stronkholdoztam vele. Lehet hogy legutobb kicsit elgurult nala a gyogyszer de semmi kulonleges devianciat nem tapasztaltam a reszerol (kiveve heti egyszer kb berugva jatszott :D). Teamspeaken is eleg ertelmes es normalis szemelyisegnek tunt.
Ha Rivanka gazos, akkor mi van a "nagy" magyar klanokkal? Fele primadonna, azt kepzelik magukrol hogy ok sz@rtak a spanyolviaszt :) -
foxbat88fx #345396 XD -
#345395 Bazz, most hogy mondod, ma megcsináltam T92-vel, de a 1500dmg-es észrevétlenül maradós volt aktív. :D -
yossarianHUN #345394 Egyiket se, de az A-20-szal talán barátibban bánik az MM. -
yossarianHUN #345393 Na ja, csak az artykat nem szedik szét minden lövés után (vagy anélkül).