418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Ha már az user missionoknál a számomra legutolsó 4nél leragadtam akkor már csinálok valami értelmeset.
  • markastor84
    Common Test másnak megy? Engem nem enged be.
  • Sherman0070
    Nekem a med15 elsőre meglett :P Tökéletesre :P
  • Oddball29
    Erről eszembe jutott egy vicc.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Scottish old timer in Scotland, in a bar, talking to a young man.

The Old Man says, "Lad, look out there to the field. Do ya see that fence? Look how well it's built. I built that fence stone by stone with me own two hands. I piled it for months."

"But do they call me McGreggor-the-Fence-Builder? Nooo..."

Then the old man gestured at the bar. "Look here at the bar. Do ya see how smooth and just it is? I planed that surface down by me own achin' back. I carved that wood with me own hard labour, for eight days."

"But do they call me McGreggor-the-Bar-builder? Nooo..."

Then the old man points out the window. "Eh, Laddy, look out to sea...Do ya see that pier that stretches out as far as the eye can see? I built that pier with the sweat off me back. I nailed it board by board."

"But do they call me McGreggor-the-Pier-Builder? Nooo..."

Then the old man looks around nervously, trying to make sure no one is paying attention.

"But ya fuck one goat..."
  • Negritis
    én a type t-34től kaptam anno agyfrászt
  • yossarianHUN
    A gunja nagyon jó, de a tanktól magától kiütést kapok.
  • Maala
    De jó a gunja. :) Egynek érezheted magad a sokezer T-34-ből, ami megnyerte a háborút. :D
  • yossarianHUN
    A küldetések miatt én is visszavettem a T-34-et, és konstatáltam, hogy még mindig utálom ezt a szart. Ilyen törékeny fostalicskával még az életben nem játszottam, T37-tel T9-ben játszva nem éreztem magam ilyen sebezhetőnek. Komolyan egy light tovább bírja az ellenséges tüzet mint ez az üvegkalitka.
  • Maala
    Tudod, elég sokat játszottam már online ahhoz, hogy tudjam, egy ember olyan valójában, ahogy idegesen viselkedik másokkal. A többi csak púder, és álcivilizáltság. Aki idegesen is normálisan viselkedik más emberi lényekkel, nem vetíti ki rájuk egy játék hibáit, az amiatti frusztrációt, azzal éri meg barátkozni.

És igen, összeilletek, mert nem egyszer nálad is elgurult már a gyógyszer itt. Csak épp teszem azt arty onehitek miatt, és nem mission miatt. Szerintem nincs is egymással dolgunk, te jobbra, én balra el. Pá.
  • Maala
    Megnéztem már a JG-t is.

Sajnos a teljes képet az átütési értékekkel passzolom, hogy lehet elmenteni, de oldalára 309, szemből 301 mm jön ki. Az alján a kis 3szög 168, a láncnál 272-ig megy el kb a görgő középpontjáig. A kötényzet pedig 260-350mm közt változik a felépítmény vonaláig. Ez sidescrapeben.

Ha viszont az elejét dugod így ki, hogy a mutatott oldal van fedezékben, akkor a háromszög utáni rész autobounce, a felépítmény meg 360mm effektív. Bár arra már az sem biztos, hogy rálátnak.
  • Angelus1991ster
    Nah akkor beizzitom a Typeminátor T-34-est:)
  • foxbat88fx
    arty 3 dmg -> GW Tiger P gold ammoval
    arty 15. -> M40/M43

med két nagyobb hvy kilövése -> Panther
    med nagyobb kigyújtása -> T-34
    med 15. -> T-34
  • Pares
    Nem a cimborám, nem nézem el neki. De ahogy megismertem, ez egy anomália volt. Összeillünk? Látod, látod, rögtön alá is támasztod, amit írtam.
  • Maala
    Nyugodtan nézd el neki, hogy más családjának a kiírtását kívánja, csak mert a cimborád. Összeilletek.
  • Pares
    Rivankával semmi probléma nem volt, teljesen normálisan viselkedett, azt az egy napot leszámítva... Mellesleg a bicskanyitogató stílusért neked sem kell a szomszédba menned...
  • Maala
    Na, megnéztem WoT Inspectorban, és tényleg nincs collosion modellben dudor a pl. a Tigrisnél. Szóval a HD-vé átvarázsolás tünteti majd el szépen ezeket. Megkövetlek. :)

Kár az MG portokért. :)
  • Pares
    JagdE100-nak kb. az ágyúja az, ami tényleg ér valamit. Frontpáncél fele egy óriási weakspot, ott a kupola a tetején, amit szintén gyakran belőnek, plusz a "mobilitása" miatt bárki be tudja kerülni, és akkor gyakorlatilag meg is deglettél. Ja, artyt nem is említettem. Amint Yoss is írta, nem egy leányálom, és nerf helyett inkább buffra lenne szüksége...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.07. 12:53:36
  • Angelus1991ster
    mivel? ha szabad kérdezni?
  • foxbat88fx
    eléggé hülyén vannak a missziók nehézségei megcsinálva
    artynál egy csomót szoptam a "sebezz meg 3enemyt 1 lövéssel" missziónál
    majd meglett, feloldódott a 15. és 2.körben kész is lett

mednél szintén csomót szoptam a "gyújts ki egy nagyobb enemyt"
    és a "ölj meg 2 enemy hvyt ami nagyobb mint te" misszióknál
    nagy nehezen meglett, feloldódott a 15. ahol 3 TD-t kell kiszedni....
    2.körben 4 TD-t kiszedtem és meg is lett :D
  • yossarianHUN
    Végülis nem kivitelezhetetlen, csak egy hülye ellenfél kell hozzá, jó nagy alfás ágyúkkal. De hogy ennyi idő alatt hogy csinálta meg...
  • Negritis
    duplához elég egy kv1 sztem, ha toptank vagy és elég a sügér akkor úgyse lőnek át
  • Sherman0070
    Még ha egész nap játszanék akkor sem jönne össze E-100al a dupla annyi lepattintós misszió :D
  • Maala
    Nincs annyinak, a múltkor be volt linkelve az oldal, ők aranyat kapnak érte. 4 volt akkor, úgy emlékszem.
  • yossarianHUN
    Nem, egyáltalán nem lesz ott dudor, a collision modelen olyan lesz, mintha egy, lapos felület lenne az egész UFP-je. Legalábbis ennek a képnek az alapján.
  • Maala
    De ezt úgy kell érteni, hogy nem lesz a frontpáncélzathoz képest gyengébb páncélátmérőben. Attól még ugyanolyan weakspot lesz, mert csökkenti az effektív páncélvastagságot a 90°-hoz közelebbi beesési szög miatt. Pont olyan lesz, mint most a VK-nál az A1 pont, ahogy később írtad.

Magyarul nem a géppuskadudort szedi le, hanem a collosion modellből veszi ki a géppuskadudor kisebb páncélozottságát.

Szerintem ez pont, hogy értelmes, nézd meg egy T14 géppuskarészét, meg egy német "dudort"... azért a kettőt nem lehet összehasonlítani, nem?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.07. 11:47:59
  • Sherman0070
    Én utolsó 4 misszión agyfaszt fogok kapni
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.02.07. 11:45:34
  • Maala
    A VK 4502 hátsó tornyos (B) tervének agyonbuffolt változata. Ugyanannyinak kéne a testének lennie, mint a VK 4502 A-nak, mert csak a torony helyzetében volt különbség kb.
  • foxbat88fx
    azért jó ám ez a T28 concept :) megérte szenvedni érte
  • Angelus1991ster
    Vagyis a VK 4502 A buffolt változata?
  • Maala
    A T-54 variáns, vagy az IS-X az létezett, ez meg csak a T8-as agyonbuffolt változata. Látni fogod még T8-asként, alternatív hull opcióban. Majd egyszer. Talán.
  • Oddball29
    Elég elkezdeni. Gunnerre viszont armorer helyett designated target. Utolsónak snap shot.
  • Maala
    Mindegyik skill, szóval nem fontos a csere.
  • Toweliee
    Köszi, érdemes átszerveznem, vagy kezdjem el fejleszteni?
  • Oddball29
    Snap snapo-clutch brakes-jack of all trades hiánycikk.
  • Angelus1991ster
    De még most is geciség hogy kiveszik a VK 4502 B-t. Évek óta része a játéknak.

Bezzeg az orosz ágon ha lenne még egy T-54 variáns vagy IS-x tier 9-es akkor azt simán behoznák mellékágba.
  • yossarianHUN
    Ok, thx.
  • Maala
    4-től indul, 5-6-7 lesz a min. Szóval 5-ös.
  • Angelus1991ster
    Tier V-ös.
  • yossarianHUN
    A T28C küldetésekhez minimum ötös, vagy hatos tank kell?
  • Maala
    2044 DPM a 128-assal, míg 2300 a 150-essel. Utóbbira ráférne egy nerf, különben nagyon bébifókavadász lesz a kis occó' kínai egér.