World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az bizony, mivel a víz nem oltja sem az üzemagyag, sem az olaj tüzeket. 😊
Egyelőre 50%, de valószínűbb, hogy az lesz, mint nem. Valahol november végét olvastam, remélhetőleg ezzel is késnek.
Én mindenesetre most fogom megvenni a Comet-et, veszteni nem veszthetek semmit, mostanában úgysincs konkrét elérendő célom tankok terén.
Annyira, mintha azt mondta volna neked a WG, hogy a hétvégén Te nyered a lottó ötöst.
ezért adtam el a Centuriont 7/1-et 😄 nem hiányzik, hogy átbasszanak...
Solten
A WG hitelessege egy magyar politikuseval vetekszik.

Saor Alba

Sziasztok!
Mennyire lehet készpénznek venni ,hogy 2015. januárjában a britt 10-es medből tier 8-as prémtank lesz?

Legutóbb azt írták, hogy nincs jó alternatíva a FV havy cseréjére.
Pont ezért kell neki a fürdős tüzoltás.
Count Adyn
Jah lol, meg majd FV b-vel mindig vízben kell tartani a seggét és jó tank lesz😄 Bár addig lecserélik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sunsetjoy
Bakker, vízzel poénos ám üzemanyagból táplálkozó tüzet oltani...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Lehet a jövőben a motor tüzet kioltja a víz ha belehajtunk."
Mekkora marhaság. Az tank ami ég pirosra lőtt motor/váltó/üanyag tartállyal biztosan el fog érni a pocsolyába.
Nagyon unatkoznak a srácok.
Ok, köszi.

Én se vettem észre letöltést, de a bónusz attól még működik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

joe662
Sajnos én sem,de én azért mert öszefosta magát a lapos.<#rinya>
Addig is amíg megérkezik a kis dráágaszáág<#ravasz1> valaki meg tudná mondani,hogy megy-e a játék win8 alatt és hogyan??

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tono34
13-75 Ace Tanker, campinovka

Nem gondoltam volna, hogy ezzel összejön vala is, nem igazán érzem a light tankokat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Két hete nem indítottam el a játékot, ma igen, de nekem nem töltött le semmit és a verziószám sem változott. Ez Nálad is így van vagy valami gixer van nálam?

TOMSILENT
<#love11>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ezzel a mai micropatch-el a közepes prémtankok úgy fossák az xp-t, mintha legalább 3x-es event lenne. Még vesztes csatára is többször megadta a 2k-t, nyertesre a dupláját is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

inkább nem mondok semmit 😊)))))
Majd ha meszet evett😄
Master91
Haditechnika topikból:

Szerintem úriemberként visszaküldhetted volna a goldot!
Antimat
Hm, nagyon szeretem a Leo1-et:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

Én annak idején JP E-100-ra, főleg mert arra már felment a superheavy.
Tulajdonképpen nem mondtak újat. Arról sosem volt szó, hogy a lövedékek fizikájával bármit babrálna a Havok, a tankok mozgásával kapcsolatban viszont nem mondanak teljesen igazat. A teljes, fejtetőre fordulás például a Havokkal jelenik majd meg.
ja igen úgy igen.... bár én csak t8-ig megyek.... KV-4-re tettem
Ennek így akkor sok értelme lesz.
- on Havok: “Havok is just a client-side destruction eye-candy. And nothing more. It is not in any way related to tank and shell physics and other stuff.”

Úgy még cikibb, hogy lassan fél éve halasztódik (előreláthatólag további kb. fél évig).
Artyk ellen kell lassú tankokra magas tierben. Sokat számít, ha nem telibe lőnek.
tettem rá 😊 igen a low tier tankra szinte kötelező, high tierbe jóval kevesebb a HE tank
Páncél repesz minden tier 3-as tankra. Sőt nekem márt minden magas tierűn is az van.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.12. 20:51:35
hehe köszi 😊 nem tudom én mennyire leszek sikeres vele.... hétfőtől kemény meló 😊
úgy is abba akartam már hagyni a wot-ot.... vagyis teljesen nem, de kicsit hanyagolni....
visszatérve a Pz S35-re, úgy vettem észre hogy a HE a legveszélyesebb rá, de még csak 2 csatát mentem vele 😊
Jó vétel. Már megvan a tank ászom vele. 64 % WR. Pattogós T3 rettegi.
legénység 😊
Lehet ,hogy az lesz .
De sose tudom rendesen végigolvasni mert kapkodok hogy visszajussak a játékba .
Te nem lehet, hogy a Win-es "beragadó billentyűkre" gondolsz? Ha 5-ször lenyomod a shiftet gyors egymásutánban.
Arra aminél lecsapja alulra a játékot és feljön 1 ablak és valami billentyű kombinációról vagy mi a faxságról hadovál és rákérdez , hogy igen vagy nem . Akár az igenre vagy a nemre kattintok, és visszanyitom a játékot, összevissza csipog a gombnyomáskor egy ideig.
mihez kellett a 60k kredit??
Oké én is megyek ráírok az artyra! Hol az aranyam? <#idiota>
és mivel úgy néz ki lesz munkám és nem sok időm marad wot-ra így YOLO!
Megvásárolva:
'Pz.Kpfw. S35 739 (f)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 60 000, arany: 1 000 .

magyarul szereztem egy Pz S35-öt azzal, hogy le TK-ztak XDDD
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.12. 20:04:22
na ne, ezen beszartok 😊

nemrég mentem egy csatát Awfull pantherrel... 2 perc után előrementem a félpályához kb....
a pálya Tundra volt.... középen ugye dimbes dombos gödrös.... na az egyik gödörbe bebaszódtam, mellettem egy társam Su-122-44-el 10 méterre
rámfordul belém lő, majd rámmászik megint belém lő, majd megint és meghalok, ő bekékül, egyből kapta az 1 órás ban-t....
mondom ez mi a franc volt?!?!?!? semmi okot nem adtam a TK-ra, úgy tűnt mintha ellenségnek nézett volna...
ráírni nem tudtam, mivel offline volt a TK miatt, na mondom akkor ez rejtély marad....

DE NEM!!!! most írt rám a player nemrég!

pipovec (19:41:42) Sorry for my teamkilling. I am noob. I send you litle gift. Plaese check web. Sorry for my english.
pipovec (19:41:51) thanks

mondom mivan?!?!?! egyből beugrott a gift shop! felmegyek wot oldalra.... gift shop...
You have a new gift! This package contains: 1 000 gold szöveg várt.
ez pedig mellé üzenetnek:

Sorry for teamkilling. It is my big fail. I'd like to send the gift as an excuse. Once again I'm sorry, but I was tired of working.

na ezt sosem gondoltam volna!!!!!!!!!!!
A hétvége előtt a csúcson kell abbahagyni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

akkor segítek 😛 mind a kettő gyors, de teljesen másként kell használni a kettőt!
BT-7 a könnyebb talán, mert annak nincs durva MM-je, hamar betölt. nagyon mobilis, mész a többiekkel és darálsz
PZ2G nehezebb, mert többször tesz be nagyok ellen, amiket átvisz, de ugye neked nincs sok HP-d, és erre vigyázni kell,
és lassan tölt (ez a 95mm ára)
utóbbi 2 csata:

1. Feltartom az ellenséget komoly túlerő de a másik oldalt az a 2 tankot legyűrik és mennek capelni. Meghalok és az ellenfél is elkezd foglalni. Térkép közepén felvillan egy 10 hp-s leopard ami láthatólag nem sok vizet zavar. Erre a legtöbbet foglaló hellcat elmegy és megöl. 5 másodperc múlva nyertünk volna, nem ő elhagyja a zónát, vesztettünk.

2. IS3-ra rávetem magamat centurionnal. Kb 10-15 méterről harcolok vele, simán meglesz gondolom én naiv. Saját arty telibe lő engem és utána még ő írogat chat-be hogy idiot centurion. Ismétlem nem facehug, messze álltam. Biztos 300 méterről kelett volna spotolnom mert szegényke nem tud célozni. M44 csata végéig lőtt 6-ot és sikerült vele 188-at sebeznie. Ja meg azt az 500-at belém (ammorack dmg ofc).
Én szeretném elfogadni hogy retardált szegényke és ezért artyzni kell de ha már teamkill akkor ne neki álljon feljebb.
Strongholdozassal kapcsolatban keresztkerdes:

itt azt irja, a tablazatban hogy: Continuous effect Reserves

viszont lejjebb meg azt: Every Reserve has a limited duration.

nah most ha jol sejtem a masodik az igaz. viszont igy mar eleg nehzkes ez az egesz: a reserve aktivalashoz kell egy ora, aztan utan ket oraig mukodik a plussz. nah most ha valaki csak egy orat jatszana, az mar bukta.. jol ertem?
Kösz !
A BT-7 és a PZ2G közül lesz valamelyik .
mivel én szeretem a low tiert is így ebben tudok segíteni 😛
Renault UE 57, brutál camo, nagyon jó átütés....
PZ1C, megy mint a barom, darál is, de meg kell nézni mire lősz vele mert gyenge az átütése, papír ellen epic OP
PZ2G 95mm átütés... szarrá szed bármit
nekem bejön a PZ4A 75mm-es full HE-vel 😄 papírra nagyot sebez.... de a páncélozott tankokat is szépen csipegeti lefele
Sexton 2 fasza low tier arty
orosz BT-7 megy mint a meszes, egész yo gun
(nekem ezek vannak meg tier 3-ban amik nem prém tankok)

1. PanzerIC, Marder III. Állítólag a Ke-Ni is elég jó.
2. Melyik billentyűparancsos faxságra gondolsz?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

"Tartalék Csata fizetség teljesen felhasználva." Ez mit jelent?

Sziasztok !
2 kérdésem lenne :
1. Tier 3-ban melyik a legjobb tank vagy vadász ?
2. WIN7-ben mit és hol kell kikapcsolni, hogy ne ugorjon fel időnként az a tetves billentyűparancsos faxság ?
Előre is kösz a segítséget !
nice
kosz!