World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindenesetre most fogom megvenni a Comet-et, veszteni nem veszthetek semmit, mostanában úgysincs konkrét elérendő célom tankok terén.
Mennyire lehet készpénznek venni ,hogy 2015. januárjában a britt 10-es medből tier 8-as prémtank lesz?
Pont ezért kell neki a fürdős tüzoltás.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mekkora marhaság. Az tank ami ég pirosra lőtt motor/váltó/üanyag tartállyal biztosan el fog érni a pocsolyába.
Nagyon unatkoznak a srácok.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Addig is amíg megérkezik a kis dráágaszáág<#ravasz1>#ravasz1> valaki meg tudná mondani,hogy megy-e a játék win8 alatt és hogyan??
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem gondoltam volna, hogy ezzel összejön vala is, nem igazán érzem a light tankokat.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
cyka blyat
Úgy még cikibb, hogy lassan fél éve halasztódik (előreláthatólag további kb. fél évig).
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.12. 20:51:35
úgy is abba akartam már hagyni a wot-ot.... vagyis teljesen nem, de kicsit hanyagolni....
visszatérve a Pz S35-re, úgy vettem észre hogy a HE a legveszélyesebb rá, de még csak 2 csatát mentem vele 😊
De sose tudom rendesen végigolvasni mert kapkodok hogy visszajussak a játékba .
Megvásárolva:
'Pz.Kpfw. S35 739 (f)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 60 000, arany: 1 000 .
magyarul szereztem egy Pz S35-öt azzal, hogy le TK-ztak XDDD
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.12. 20:04:22
nemrég mentem egy csatát Awfull pantherrel... 2 perc után előrementem a félpályához kb....
a pálya Tundra volt.... középen ugye dimbes dombos gödrös.... na az egyik gödörbe bebaszódtam, mellettem egy társam Su-122-44-el 10 méterre
rámfordul belém lő, majd rámmászik megint belém lő, majd megint és meghalok, ő bekékül, egyből kapta az 1 órás ban-t....
mondom ez mi a franc volt?!?!?!? semmi okot nem adtam a TK-ra, úgy tűnt mintha ellenségnek nézett volna...
ráírni nem tudtam, mivel offline volt a TK miatt, na mondom akkor ez rejtély marad....
DE NEM!!!! most írt rám a player nemrég!
pipovec (19:41:42) Sorry for my teamkilling. I am noob. I send you litle gift. Plaese check web. Sorry for my english.
pipovec (19:41:51) thanks
mondom mivan?!?!?! egyből beugrott a gift shop! felmegyek wot oldalra.... gift shop...
You have a new gift! This package contains: 1 000 gold szöveg várt.
ez pedig mellé üzenetnek:
Sorry for teamkilling. It is my big fail. I'd like to send the gift as an excuse. Once again I'm sorry, but I was tired of working.
na ezt sosem gondoltam volna!!!!!!!!!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
BT-7 a könnyebb talán, mert annak nincs durva MM-je, hamar betölt. nagyon mobilis, mész a többiekkel és darálsz
PZ2G nehezebb, mert többször tesz be nagyok ellen, amiket átvisz, de ugye neked nincs sok HP-d, és erre vigyázni kell,
és lassan tölt (ez a 95mm ára)
1. Feltartom az ellenséget komoly túlerő de a másik oldalt az a 2 tankot legyűrik és mennek capelni. Meghalok és az ellenfél is elkezd foglalni. Térkép közepén felvillan egy 10 hp-s leopard ami láthatólag nem sok vizet zavar. Erre a legtöbbet foglaló hellcat elmegy és megöl. 5 másodperc múlva nyertünk volna, nem ő elhagyja a zónát, vesztettünk.
2. IS3-ra rávetem magamat centurionnal. Kb 10-15 méterről harcolok vele, simán meglesz gondolom én naiv. Saját arty telibe lő engem és utána még ő írogat chat-be hogy idiot centurion. Ismétlem nem facehug, messze álltam. Biztos 300 méterről kelett volna spotolnom mert szegényke nem tud célozni. M44 csata végéig lőtt 6-ot és sikerült vele 188-at sebeznie. Ja meg azt az 500-at belém (ammorack dmg ofc).
Én szeretném elfogadni hogy retardált szegényke és ezért artyzni kell de ha már teamkill akkor ne neki álljon feljebb.
itt azt irja, a tablazatban hogy: Continuous effect Reserves
viszont lejjebb meg azt: Every Reserve has a limited duration.
nah most ha jol sejtem a masodik az igaz. viszont igy mar eleg nehzkes ez az egesz: a reserve aktivalashoz kell egy ora, aztan utan ket oraig mukodik a plussz. nah most ha valaki csak egy orat jatszana, az mar bukta.. jol ertem?
A BT-7 és a PZ2G közül lesz valamelyik .
Renault UE 57, brutál camo, nagyon jó átütés....
PZ1C, megy mint a barom, darál is, de meg kell nézni mire lősz vele mert gyenge az átütése, papír ellen epic OP
PZ2G 95mm átütés... szarrá szed bármit
nekem bejön a PZ4A 75mm-es full HE-vel 😄 papírra nagyot sebez.... de a páncélozott tankokat is szépen csipegeti lefele
Sexton 2 fasza low tier arty
orosz BT-7 megy mint a meszes, egész yo gun
(nekem ezek vannak meg tier 3-ban amik nem prém tankok)
2. Melyik billentyűparancsos faxságra gondolsz?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
2 kérdésem lenne :
1. Tier 3-ban melyik a legjobb tank vagy vadász ?
2. WIN7-ben mit és hol kell kikapcsolni, hogy ne ugorjon fel időnként az a tetves billentyűparancsos faxság ?
Előre is kösz a segítséget !
kosz!