418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Negritis
    akkor meg lehet hogy 67 db sebzés + 33db 0 volt bent náluk, mert fixen 100al osztanak és most értél el oda hogy ez a 65% fölé kerüljön
    nem ismerem a programjukat, csak tippelek
  • darkwraith
    Sziasztok

A T-55A-nál az MT-6 küldetésnél mi a feladat?
    Megcsináltam már 2x is de nem adja be

Elvileg a szakasznak kell 3 különböző tankot kilőni.

• EmR3
    Ez a stug küldi?

Nekem a hétvégém ráment a t28 SPG 5-6-7 küldetésre. Igaz mást is csináltam mellette, de a 6-os elég húzós volt. Még a top xp-s küldetések elég fingatósak lesznek, de a többi megoldható.

• szabii98
    jajmár.
    ne így gondolkodj, ehhez egy külön formula van megadva, és a 68 csatádat veszi alapul. 100 alatt is simán ad ilyen markot
  • okosszöszi26
    nem hinném

ez nemcsak az én csatáimat nézi, hanem az összes játékosét ezzel a járművel az elmúlt két hétben, abból számít egy átlagsebzést, és elvileg a játékosok 63,5%-ánál jobb voltam ezzel az eredménnyel
    csak ezt nem értem, hogy pár csatával előtte 1750-et sebeztem, arra meg semmit nem adott

ráadásul ezzel még csak 68 csatát mentem, nem is vehet alapul 100-at
  • markastor84
    Basszus: el sem hiszem. Elsőre megcsináltam az SPG-15-öt kitüntetéssel. Egy 83% első skilles GW Tiger P-vel. :D

• Negritis
    amit kaptál az az utolsó 100 csatádat nézi az elmúlt 2 hétben
    ergo az első csatád volt egy 500 sebzéses, ahelyett most bejött a 700
    így 64%ról felmentél 65%ra, ami elég a kiválóság jeléhez
  • Simulacrum
    Az arty lánclelövős küldetésnél vagyok. 10-ből 9-szer kiszed az arty mikor megyek felé 50-el kacskaringózva. Legyen akár vérvörös statos játékos vagy lila. Most már csak röhögök. Hihetetlen.
  • lexlutor
    hoppacska, holnap patch az oroszoknal.
  • okosszöszi26
    hova került ki? milyen csata?
  • Negritis
    valószínűleg egy kisebb sebzésű csatád került ki és így pont a limit fölé kerültél
  • McFrost
    Az mitől lehet, hogy van 40-60 fpsem a játékban. Aztán ha jönnek a szöveges üzenetek, hogy xy kilőtte yx-t, akkor elkezdek laggolni. Ha kilövök valakit, akkor óriási laggolás, tegnap este kilőttem egy T-34-85-öt, aztán hosszú időre megdermedt a kép.
  • okosszöszi26
    ezt most hogy?

kiválóság jele összesen 719 sebzésért?

• lammaer
    Na ja, elég pró programozók kellenek egy ilyesmihez. És tudjuk, a WGnek van pénze megfizetni a legjobbakat :)
  • okosszöszi26
    hát sikeres volt a ténykedés, mert gyk. mindenki csak szív!

ezért valami programozói bill geci díjat kéne kapnia annak, aki csinálta
  • lammaer
    Hehehe :) Nem vagyok látnok, csak részt vettem a specifikáció elkészítésében :D

Rengeteget kellett agyalnunk azon hogy ne legyen ismétlődő a szívatás mert akkor mindenki rájönne hogy belenyúlunk.

A legnehezebb egy olyan matchmaker elkészítése volt, hogy a játékban mind a 30 embernek ne legyen esélye az olyan jellegű küldetéseket megcsinálni mint a lőjj ki 2TD-t vagy a semmisíts meg 2 1 tierrel nagyobb medet. Ja és persze mindezt úgy hogy mindíg egy oldalon legyenek a piros játékosok szemben csupa lila E25 szakasszal.

De valahogy megoldottuk végül...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.09. 15:52:20
  • ilovearty
    Te valami látnok vagy ? Himmelsdorfon su-152-vel már 3850 sebzésem volt, és már csak egy lövés hiányzott a 4000-hez, és ekkor a jagdphanter ellőtte a löveget, az m4e3a6e72a6e3a2 meg a lőszerrekeszt. Mindezt töltést közben . Végignéztem ahogy a csapattársak szépen kiszedik őket előlem....
  • ilovearty
    Ja igen T150 / 107 mm gun
  • ilovearty
    XVM szerint szurke jatekos ugy lott ossze 1430 sebzest , hogy gyakorlatilag nem is celzott, raadasul nem is kis tavolsagrol. Ha meg is allt akkor is szinte azonnal lott. Pont azzal a szarral aminek fel nap alatt szukul a celkore. En a szutykos t1 heavyvel meg sem tudtam karcolni pedig alltam es fullra celoztam. Kb erre szamitok a pontossag nerf utan is. Meg nagyobb szelsosegekre mint eddig.
  • okosszöszi26
    hát igen!

hihetetlen, hogy miket ki nem találnak, és hogy tudják manipulálni, azt a híres véletlenszámgenerátorukat, hogy nekünk ne legyen jó!
  • lammaer
    Azért minden tiszteletem a ruszkiknak hogy milyen kreatívak tudnak lenni.... normális esetben én azt mondanám hogy kapsz mondjuk egy ammoracket vagy simán csak mellélősz. De ők képesek voltak azt leprogramozni, hogy mindíg vmi változatos módon szívassanak meg, az olyan snassz lenne hogy csak nem találsz és meghalsz, inkább ellövették a toronygyűrűdet hogy szenvedj :)

Figyeld meg, a következőnél az lesz, hogy az ágyúdat lövik el, hogy ne tudj lőni és szenvedj tovább. De az is lehet hogy megfigyelik hogy van e még javító kited, és ha már nincs, akkor kapsz egy ammorackot hogy 10 sec helyett 30ig tölts majd ráddől egy nagy szikla az utolsó másodpercben.

Furmányosak szergejék ha szemétkedésről van szó :(
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.09. 15:10:04
  • Simulacrum
    Igen, a statisztikai adatokban azért nem jelenik meg, hogy OP lenne, mert rettentő sok gyenge játékos játszik vele. Ez a tank pedig gyenge játékos kezében kimondottan UP.
  • okosszöszi26
    már nem azért de akkora egy rohadt tetű köcsög ez a játék, hogy nincs még egy ilyen az univerzumban!

ST-1-el nyomom, 1836 sebzésem van, ugyebár 2000 kéne a küldetéshez, jön egy Cromwell

mondom király!

töltés 1 s múlva kész, semmi más dolgom, csak addig követni az ágyúval, bezúzni a 400-at az arcába, és utána az özönvíz, már nem érdekel, hogy szétszednek, mert persze én voltam az utsó harcos, a szokásos 2:15-re álltunk
    erre mi történik?

az utolsó pillanatban, a 20km-re lévő Borsig eltalál, és ezzel nincs is semmi gond, de ellövi a tornyot, nem tudom forgatni tovább!!!
    ez csak akkor tudatosult bennem, mikor nem találtam el a szaros cromwellt, és egyszerűen nem értettem mi történt, hisz az egész célkör tele volt vele

naszóval mindent megtesz ez a köcsög játék, hogy kib@sszon az emberekkel, és ez egész addig nem lenne undorító, amíg beleférne egy normális véletlen faktorba ez a sok cumi, de ami itt folyik az egyértelműen, csakis és kizárólag a játékosok mélytorkoztatásáról szól.
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.09. 14:57:53
  • Antimat
    Nálam is szokta csinálni sajnos.
  • madmanic
    eladtam azt a fost.

A buldoggal hátha könnyebb, nagyobb a látótáv, valamivel jobb a camo.
  • popey8
    Ez aztán csodás. És még resetelni sem lehet. Rohadt jó.
  • besti
    Engem mostanában az MM szeret Erlenbergre rakni, minden módban. Ott mentem fel vele a várhoz és spottoltam délen a hídon átjövőket akik szintén a várhoz tartottak.

• Oddball29
    Nem működik, csak display bug, hogy igen.

Csak azért szívfájdalmam, mert férfi rádióst akartam négy női tag mellé rakni, mert artis küldiket nem nyomtam. Úgy voltam, max nem lesz BIA. Erre resetnél hozzá se nyúlt.
  • Negritis
    nem, mert az SIA :D
  • popey8
    WTF!!! Na ne... Ez komoly? Legalább ha férfiak közé teszem működik az ő BIA-jukkal?
  • Oddball29
    Ó a kurva élet, hogy nem lehet beresetelni a női BIA skillt... Most kell még négy token.
  • András77
    Ez a WG baja vele, ők a diverzifikáció irányába akarják tolni a játékot. Tulajdonképpen igazuk van, csak népszerű prém tankhoz óvatosan nyúlnak a várható parasztlázadás miatt.

Lehet persze azt is gondolni, hogy azért népszerű, mert op és egy jó tank tényleg, felőlem lehet op is, de nem tartok tőle különösebben, minimális beforgatás után nem tud velem mit kezdeni. Az lehet, hogy nem tudom kivédeni az első 1-2 lövését, de utána általában már felspotolom, illetve beforgatom a tankot.

Az is biztos, hogy rengeteg a bűn rossz játékos E25-ben, akiknek a leghalványabb f.ngjuk sincs róla, hogyan kéne játszani vele. Tipikus f.szláma előrerohan vele és lő, amíg van hp-ja.

Ha meg én megyek E25-el, akkor tudom, hogy csak nagyon óvatos, nagyon taktikus játékkal lehet vele igazán érvényesülni. Szeretek vele menni, jól szorakozom, op-nak én nem tartom, de nem azért megyek egy tankkal, mert op, a játékmódja speciális, érdekes.

Ugye meghallja vérpista, hogy op az E25, rohan(t) venni, aztán rohadtul nem ment vele a játék, mert 150 átütés, az micsoda? Aranyat neki, de azzal sem sokkal jobb a hatás, akkor meg sz.r a tank. Gondolom ez a tipikus történet vele.
  • lexlutor
    az mondjuk durva h egymillio feletti csataszam van mar az e25nel.
  • Pares
    Az a tank a brutális DPM-ről szól. Gyors és mobilis, viszont ágyúkitéríthetőség az gyakorlatilag nincs, ami kellemetlen, és meg kell szokni. Az ágyú is elég pontatlan, viszont jó felszereléssel és jó legénységgel ez már elég jól javítható, szóval ez nem akkora gond.

"Despite being a premium tank, the SU-122-44 boasts extremely high DPM, has an excellent angled armor for its tier, excellent mobility and speed, and great ammo capacity. The SU-122-44 is also an amazing brawler and can outbrawl almost any tier 7 or lower tank." - Wiki
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.09. 13:36:59
  • lexlutor
    tenyek makacs dolgok! meghajolok!
    es orulok h nem a su152 jott ki vegul :)
  • András77
    Tier 7 TD WR rank

A vbaddict szerint az E25 a 6. TD WR szerint. T28 concept - SU12244 - Su100m1 - At7 - AT15a és itt jön az E25 - challenger - su152 stb.

A WR-ben kéne megjelenjen az, hogy mennyire univerzális és ott tud lenni mindenhol, segíti a győzelmet stb.

A su12244-t minden szempontból erősebb TD-nek mondanám egyébkén, az ha top tier-be kerül mindenkit bedarál egy E25 egyáltalán nem.

Sebzés alapján a sorrend: t28 concept - su12244 - E25, de elég komoly a különbség a su javára, ráadásul tényleg sok pro nyomja E25-el, nem tudom, ez mennyire torzítja az összehasonlítást.

Egyszóval a statisztika alapján a su12244 jobb, sokkal inkább a harctér ura, illetve a T28concept, de ott meg nyilvánvaló a hatás, hogy prok kezében van még csak.

Arról nem is beszélve, hogy a normál tankok átlagában aztán minden benne van, a legutolsó szerencsétlen stock tank eredménye is, 50% legénységgel stb.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.09. 13:32:57
  • Pares
    Szemből elég sokkal meggyűlik a baja, főleg nehezekkel, főleg ha döntött a páncél, főleg ha még be is van forgatva...
  • DasIsFuck
    a su-122-44 mennyivel rosszabb a 7-es szovjet gépektől?
    konkrétan e 25 után második legjobb álca.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.09. 13:29:53
  • lexlutor
    es a wg evvel pont ugyanugy belestealt a dologba mint anno a type-al...
  • DasIsFuck
    su-152-nek nem rossza az álcája.