World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem ragaszkodnék a notebook-hoz. Lehet kapni olyan notebookot, ami reccenéstelenül futtatja az említett játékokat - csillagászati áron.
Hamarosan amúgy is önálló gépet kell venned a fiadnak, ha nem akarsz végleg kiszorulni a pc használat örömeiből.
Én vennék egy asztali gépet a gyereknek. AMD konfigból viszonylag olcsón lehet összerakni egy gépet, ami egy darabig kiszolgálja a játék igényeket. 8GB bőven elég szinte mindenre. Ha meg majd egyetemre jár, és csúcs 3D gépipari szoftvereket akar használni, lehet bővíteni.
Magadnak meg vehetsz egy szerényebb laptopot, ami futtatja a WoT-ot, a többi dolog, netezés filmnézés meg a leggyengébb laptop számára sem gond.
Nálunk a családban mindenkinek van saját gépe, így szent a béke. <#vigyor0>#vigyor0>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
amúgy ezeket szoktam , használni. Hasznos oldalak.
Bár régebben, a youtube forrásfasztudjából kilehetett venni és letölteni a videót, programok használata nélkül is. Ezt egyszer tudtam bejátszani. azóta megváltoztatták a kis buzik. flv vagy swf-be jött le a videó asszem, khónvertálnom is kellett mp4-be
angelus1991ster.blogspot.hu

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
angelus1991ster.blogspot.hu
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.09.16. 23:50:19
Trance&Friends nothing more..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.16. 22:51:51
Az egy Mx17R5 lesz,egy gtx880m-el<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2014.09.16. 22:47:16
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Crysis1,2,3
SniperElite3
Wolfenstein:TheNewOrder,stb
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
#327633 Mai világban még elég a 4Gb RAM, csak a legújabb csilli-villi grafikával rendelkező játékok (általában FPS-ek) követelik meg a 8 gigát, bár azok is csak ajánlottan.
kosz azert!
Akik értenek a számítógéphez,tőlük kérdezném,a mai világban 8Gb ram elég,vagy kell a 16?
Lényegében idáig egy 6 éves notin csak videót, wot+ 1-2régebbi játékot toltunk a fiammal.Ami 2 hete sajnos feladta a harcot,no Wot<#rinya>#rinya>
Azóta nyúz a fiam,hogy olyan gépet vegyek ami nem azt írja ki egy újabb játék telepítéskor,hogy"not supported video card"<#wilting>#wilting>
Úgyhogy rendelnék egy új notit de ezt nem tudom kell-e a 16Gb ram,meg hát nem vagyok egy műszaki zseni se,hogy majd én belepattintom azt a+8gigát.
A választ előre is köszönöm!
Arl 44-et próbálom minél előbb letudni, de többször szed ki arty mint tank.
Kicsit bosszantó mikor a t6-os FV arty pár másodperc alatt két 400+ sebzést visz be egymás után. Nincs még meg a fejlesztett motor (18k xp) plusz az a kis mocsok minden hová belő.
Nagyon nem szórakoztató, hogy szikláról sziklára kell kúsznom 15km/h-val az összes csatában.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Csak 4-be rak inkább.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.16. 20:06:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

1600 exp nem elég???
Csata: Karelia
Jármű: Pz.Kpfw. S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 593
Szerzett kredit: 19 221
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
szerk.: ja bocs, van benne misszió is... de akkor is... 7 kill és nagy kaliber nem elég? :S
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.16. 19:37:42
rá kattolok replayre, mindenki 0 dmg, kivéve az E-25, ő sebzett 146ot,