418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Jó a chi-ri-t kiszedte kihasználva a helyzetet mert az béna volt.Az előbb a téli Ruinberg-en egy ilyen narancssárga M44 simán csinált 3 killt míg én szerencsétlenkedtem az Amx-el 0-át sebezve.Ennyi ettől még nem lett hirtelen jó játékos.
    Vagy a másik csatában az egész csapatom ölt annyit mint én arty-val.Nem lettem epic csak béna volt a csapatom ha jobb a csapat lehet még többet öltem volna.
    Lényegében ez is a random számlájára írható,de a jobb játékosok képesek a random álltal eldöntött dolgokat az ügyességükkel felülírni.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.10. 00:05:39
  • TiborTamas
    Mi scusi!
  • ximix #345872
    Dumitru's Medal
  • Angelus1991ster
    "Gébet kell pokeolni"- miez atlantiszi magyar-okampa nyelv?
  • GabeE3e
    Kinek van kedve HT 15 és HT 12 küldetést "okosan" megcsinálni ?

adok TS-ipt :ruby.voic.in:7330
    jelszó :OHG

Gébet kell pokeolni
  • SzocsA
    Azt meg lehet valahol nézni, hogy hány embernek accon van kihúzva az összes tank? külön régiónként is.
  • WR104
    A Chi-Ri volt a lenyeg meg ahogy helyezkedett es spottolta sajat maganak amig az a szerencsetlen barom foglalni probalt.
  • WR104
    Azert kell figyelni, hogy rad tud e fordulni. Ha ugy latod, hogy mindjart utoler akkor kell iranyt valtani. Ha csak ugy kacsazol elotte akkor az auto aim lekovet a loveg kiterithetoseg hatarain belul es meg szukul is a celkeresztje. Ha viszont folyamatosan fordul utanad es ugy kell neki visszaforditani a csovet akkor teljesen szetugrik neki a celkereszt. Persze ez sem szentiras, hogy igy nem szed ki, de igy en jovok ki tobbszor jol a szitubol.
  • Gyuszopapa
    Megnéztem a replay-t.Igazából nem csinált nagy dolgot sebezgetett a kör végéig majd kiszedte a KV-3-at ami nem nagy cucc mivel valószínüleg szarrá volt lőve és replay szerint kurva lassan ért oda.Tehát vagy nem volt soför vagy motor ami miatt egy könnyű kill.A második kill amit te felspottoltál neki arty,mivel ő épp hegy mögött volt így köszönheti az M44-nek hogy ki bírta lőni mert én nem bírtam volna a 6-os AMX-el ugyanis annak laposabb a lövési szöge sokkal mint az amerikaiaknak.Meg az M44 amúgy is elég jó gép vettem észre.Ez neki egy jó szerencsés kör volt jól adta neki a random meg az M44.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.09. 23:06:36
  • Simulacrum
    Az a baj, hogy ott meg kicsit eléd céloz és azért szed ki. Sajnos nagyon durva lett a helyzet. Mondjuk én az arty teljes kivétele mellett vagyok, de ha csak elvennék tőlük a 50m-en belüli lövés lehetőséget már azzal javítanának valamit a helyzeten.
  • WR104
    En azt vettem eszre, hogy ha kacskaringozva kozelitek az artyhoz szinte mindig telibebasz a kurva auto aim miatt. Inkabb egy iranyba, sregen megyek full gazzal es nezem, hogy ram tud-e fordulni. Legtobbszor mogem lo ilyenkor.
  • Sunsetjoy
    Én a minap jöttem rá, hogy sebzésküldetésekhez jó ha be van kapcsolva (vagy vissza) az assault és/vagy encounter mód. A normál eseteknél többen tobzódnak kevesebb helyen, tehát nem annyira "szétszórva", mint randombattle esetén.
  • yossarianHUN
    Van, akikben megvan a potenciál. Nekem volt olyan, hogy egy vérnarancs csávó randomban rámszólt hogy szakaszozzunk. Na mondtam magamban akadályozni csak nem fog, a játékosok 80%-a egyébként is ilyen képességekkel rendelkezik. Aztán szépen hozzám csapódott, egyre ügyesebben csipegetett, majd 5-10 csatával később már szinte minden meccsben sebzett annyit, vagy többet, mint én. Vannak fejlődőképesek, akiknek csak egy kis útmutatás kell, de sajnos ritkán.
  • WR104
    Ez a gyerek nagyon jol hasznalta ki a palya nyujtotta lehetosegeket. Nem a damage meg a kill szamit hanem ahogy megoldotta a veget. Ezt nem vartam volta egy ilyen kaliberu jatekostol. Sokszor kekek vagy zoldektol sem lat ilyet az ember.
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2015.02.09. 22:37:39
  • Negritis
    én is hasonló szinten vagyok, és ez az a kategória hogy vagy 145s win8 (semmit nem csinálsz ás kilőnek)
    vagy pedig csinálsz egy 2-3000es win8at, a köztes eset ritka (nálam legalábbis)
  • Simulacrum
  • WR104
    Az elobb mentem egy csatat az E-25-tel. Bukora alltunk a vegen, de egy 750 wn8-as gyerek(hivjuk nyugodtan agent orange-nak) egy M44-es arty-val kurva profin jatszva lehozta a meccset szinte egyedul. A replay az en nezetembol lesz, de onnan is lehet latni milyen okosan megoldotta.
    Nem hittem volna, hogy valaha egy patkanyt fogok dicserni es most nem is az a lenyeg, hogy arty-val jatszott hanem, hogy egy vernarancs jatekos is kepes jol jatszani. Csak azt nem ertem maskor miert nem igy tolja?

REPLAY
  • Toweliee
    Mindenhogy.
  • Simulacrum
    Amikor olyan feladat van, hogy az ellenfél bázisának elfoglalása az csak normál módban megy vagy támadás és ütközetben is?
  • Negritis
    igen, csak ami itt van azt nem teljesen látom át
    vbaddictos jó lesz végülis, csak bíztam hátha van vmi jobb

köszi azért
  • Gege00
    Talán ez: http://www.noobmeter.com/tankStats/eu
    Több már nem rémlik.
  • Negritis
    igen, ezt megtaláltam csak hogy van-e másik ami esetleg jobb vagy átláthatóbb
  • Gege00
    http://www.vbaddict.net/tankstats/germany/heavy/e-75-38

Én nem jöttem rá a honlapon való egyszerű eligazodásra, így ha egy tankra kíváncsi vagyok, csak google-ba beírom pl.: E75 vbaddict.
    Alul van "List all Commanders" lehetőség is.
    Viszont itt csak azok lesznek, akik regisztráltak is ide.
  • Negritis
    hol tudnám megnézni hogy a játékosok milyen átlag statot tolnak pl E-75el?
  • Gyuszopapa
    Az ilyen taigetosz szökevények tartják el a játékot hidd-el.A nagy klánok és jó játékosok sehol nincsenek hozzájuk képest pénzköltésben.
    Nem egy 200-300 wn8-al rendelkező játékost láttam aki szinte az összes prémtankkal rendelkezik.
  • yossarianHUN
    Ezt én is tapasztalom Hummellel. Ha egy scout elér hozzánk, ráfordulok, és minimális/nulla szűküléssel lövök rá TD nézetből, bár én autoaimot nem szoktam használni. 5-ből 4-szer kicsapom. De az is szép volt, mikor én és egy másik arty maradt a csapatunkból Siegfried Line-on, az ellenségnél csak egy Grille. A mi bázisunk északon, a "gödörben" volt, a Grille valahogy elsunnyogott odáig, és foglalni kezdett. Én a nyugaton lévő mezőről mentem vissza, megálltam a gödör peremén, felspottolódott a Grille, és célzás nélkül úgy kikaptam, hogy csak úgy füstölt.
  • Simulacrum
    Biztos, hogy régen nem volt ilyen, mert nagyon sokat mentem akkoriban is lighttal és ahogy lammaer is írja ritka volt, hogy ki tudott volna arty szedni. Most meg szinte mindig. Kíváncsi vagyok a mostani nerf mennyire lesz erre hatással.
  • R3nton
    undorító az az autoaim, ez régebben nem ilyen volt szerintem, de én már nagyon sokat használom. Sima tankokon is sokat használom, de artyval meg nagyon gusztustalan amit művelni lehet vele.
  • Pares
    Újabb Taigetosz-szökevény:

De klánt legalább jól választott...
  • lammaer
    Sajnos ez nem ritka, atriban ülve és a másik oldalról is látom/tapasztalom. Régen ha bejutott egy scout az artik közé akkor volt nemulass nekik.. mostmeg többször purcan ki a scout mint az SPG ilyen esetekben.
  • Pares
    Rettegett E25 szakasz, "annyira OP, hogy még a noobok is a fél csapatot lemészárolják vele":

Swamp, 3 percig éltem, 2-t tudtam lőni, egyik se talált, 5 percig tartott a csata. Mind a kettő E25 (egyik 20k csatás 45%-os, másik 10k csatás 47%-os) tőlem kb. öt méterre campelt.
  • R3nton
    Annyira nem nagy szám, berak t9-be és keresztül pisálja minden. T7ben viszont tényleg egész jó. Nekem a stug is tetszik. De az igazi móka a T-55 meg az object. A 10-es nagyon izzasztó lesz. A T-55 nálam már elérhető közelségben van :)
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.09. 17:42:03
  • Simulacrum
    Jaj, nem egy könnyű kérdés, hogy T5-ben melyik a legjobb light. Most megvettem egy próbára az ELC-t, mentek bele a polar maciból a legények. Erre első kör ilyen lett. Brutális lövege van, hihetetlen sebessége és az aprósága miatt nem találják el. A T21 volt azt hiszem a másik olyan tankom, amivel első körre ászt csináltam. Amúgy vicces ez a swamp. Nehéztankkal egy rémálom, míg lighttal paradicsom.

• EmR3
    Engem meg a legénység nem érdekel. Mondjuk van hova tennem őket. Szóval inkább olyan géppel megyek amit amúgy is húzok (T37, Bulldog, T95, GwP). De a jutalmak azok nagyon jól jönnek. Meg kíváncsi vagyok meddig sikerül eljutnom, mindenféle célorientáltság nélkül.
  • foxbat88fx
    Te hol voltál az elmúlt 1-2 hétben? :D
    sokkal ritkábban fog menni a skuló a célkereszt közepébe :) én örülök neki, legalább a sok barom lövi mellé a gold ammot :DDDDD
  • voivod32
    Nerfelik a pontosságot? Akkor a Francia és kínai fosokat akár a kukába is lehet baszni.
  • foxbat88fx
    pedig a T28 concept megéri.... főleg szerdától lesz jó :))))
    (szerdán jön a peccs, végre nerfelik a pontosságot, necces lesz belőni nagy távból a Concept-et)
  • voivod32
    Stock 110-el T10-ben: Imádom!
  • markastor84
    Igen, még csak ott tartok. Igazából csak az 5 csajszi miatt csinálom, annyira nem éri meg h. kapj egy kreditet alig termelő tankot.
  • Negritis
    - destroy 3 enemy vehicles of three different classes of vehicles (win,survive)
    ftr leírás
    szal ahogy nézem nem szakaszba hanem még soloba kell tolni
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 16:58:54