World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2014.09.17. 17:05:16
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
És mondá a sok összegyűlt játékos kit irányíták nehéz tankjukat: a jókurvaanyádbazdmegakönnyűtankjaiddal!
Loál. Hát ez érdekes lesz élesben.
Bezzeg a sárgák, narancsok, és vörösek, akikkel találkozom! 😄 Na ők aztán osztják a full dmg-eket. 😊
Trance&Friends nothing more..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Himmel tényleg necces, függ nagyban attól, hogy felmegy-e akkora erő a hegyre, amivel tudtok nyerni ott, vagy sem. Általában megvárom, amíg ott már nem figyelnek rám, és akkor előjövök a várnál, aztán pukkpukk. 😊 Amúgy visszavettem a WZ 132-t most hétvégén, és azóta nincs gondom a spotdmg-el. Eszméletlen táp ez a 8-as light. -.- De összességében elég élvezetes lightokkal játszani, csak néha bosszantó, hogy 2 lövés vagy mindennek, és persze akinek van XVM-e, az rád száll, mert nem akar meghalni 1 percen belül. 😄
Medes küldivel csak az a baj, hogy mióta elkezdtem, kivégeztem mind3 9-es medet, így már csak STA-1, és Superpershing maradt, ami nem 10-es, meg a Cromi... 😄 És számításaim szerint STA-val is végezni fogok az event végéig.
Ami jó, mert már csak két 9-es tankom lesz a senior engineerig. Szóval jöhetnének már az új lightok! Nem mintha nem lenne meg egyből a következő mindegyikből. Csak a parancsnokuknak meglegyen addigra a 6. érzék...
Szerk.: Ahogy látom, jövő hét eleje, és patch.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.17. 15:03:39
Az esetek 10%-ban van olyan h murovanka, prohorovka v campinovka...😊
Rettentő unalmas t10-ben állandóan városi mapon szenvedni. Oké 1k dmg megvan jópár alkalommal, már pár orlik is összejött, xp is ömlik így....de h a spot dmg-t pár százasával kell összekaparni...eszméletlen. 1x voltam szerencsés, és 1 murovanka befigyelt 6k spot-al utána meg 1 prohorovka 5k spottal...3.-k csatával már meg is volt a spot dmg el-halluf-on 😄
Számomra a medes egyszerűbb, t20/panther kombóval egész szépen megvan ráadásul minden mutatóm növekszik, chaffee-vel a WR-em 50%-ra esett jó meredek módon....😄 (egyszerűen nem tudom befolyásolni a t10-s városi csatákat...)
Viszont a nagy random isten a light-s szenvedéseimért cserébe, rég nem látott artys "skill"-t adott. Csatáim nagy részét nyílt mapokon játszhatom (a fent említett murovanka,campinovka és prohorovka trión), ahol rendre 4-5k dmg körül sebzek, végre meglett gw tigerre az ace plecsni is. Olyan mozgó light-okat kapok ki h csak pupillázok, ráadásul a medeket szinte aprítom 50-60-al is telibe kapom a népet és rendre full sebzéseket tol be. Volt olyan köröm h 6 lövésből 6,7k dmg jött össze 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont tegnap azt vettem észre, hogy tier8ban jobban jön az xp. Jóval.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.09.17. 14:06:26
Na kit talált telibe mesteri pontossággal? Végül is 100% hit rate. Annyi gerince nem volt, hogy egy bocsánatot vagy valamit beírjon. Természetesen volt vagy 150 méterre az ellenséges tank szóval ötletem sincs hogy sikerült neki ezt így.
Igen duplázó és nyertük. Köszönöm szépen "csapattárs".
Mindenki hülye csak én nem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Így kellett hozzá 20 csata és kb. 2.5 óra. Nem tudom ezt lehet-e rövidebb idő alatt/kevesebb csatával megcsinálni. De általában 45% wr-em szokott lenni amíg a küldetést csinálom 😊 Máskor inkább meg sem nézem, hogy mennyi időbe telik.
És még van aki ezután nekiáll a light-nak? (Maala)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mérsékelten érdekel, néha még sürgetem is őket hogy gyorsabban haljanak, mert kellene a tankom <#nevetes1>#nevetes1>
hogy háborognak a kis csírák XDD
de van mikor utánam jönnek 😄😄
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
minden csata elején belemegyek a vízbe vagy lezúgok egy szakadékról 😄
kiváncsi vagyok az agyhalott csapatom tud-e valamit kezdeni nélkülem...
eddig 4/4 bukó 😊
https://www.facebook.com/WorldOfTanksMagyarPortal/photos/a.400694300006898.93961.400685130007815/698080716934920/?type=1&theater

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
rohadna meg az összes low pöcshuzogató birka..
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤