418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az egyik legjobb alfa sebzésű :) A T30-ason is hasonló teljesítményű cucc csücsül. -
Azt kell mondjam, hogy elég szépeket sebeznek azok a narancsok. :) -
Tedd hozzá a 260mm-es lövegpajzsot, ami a teljes front részének kb. 1/5-öd részét teszi ki, tedd hozzá, hogy a frontális keresztmetszete kb. 2/3-a a JT-nek, tedd hozzá, hogy a páncélzatáról messze nagyobb eséllyel pattan le a lövés, tedd hozzá, hogy a láthatósági értéke kb. 10x jobb, mint a JT-nek, és tedd hozzá, hogy a játékban lévő legjobb alpha damage-ű, nem arty ágyú van rajta.
Szóval lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de nekem valahogy nem úgy tűnik, hogy az Object 704-nek panaszkodni kellene. Eleddig viszonylag kevésszer kerültem 1 vs. 1 helyzetbe O704 ellen JT-vel, most így hírtelen három jut az eszembe, de kettőt ő nyert meg (egyet úgy, hogy végig nem láttam, lőnni nem tudtam rá pontosan, csak megeresztettem egyet oda hozzávetőleg, ahonnan a lövés jött, a második esetben három lövésből kettő pattant le róla), egyet én (itt viszont irtó hülye volt az O704 játékos, mert a előre rohant egyedül, és a faluban, oldalról kaptam el Malinkován, így nem tudott rám fordulni). -
exoterm #18031 Ja, csak mióta nerfelték a bl10-et, mintha naranccsal dobálóznék. -
Ez se rossz T-90 és a védelmi rendszere hogy harc helyzetben hogy állná meg a helyét az más kérdés.
http://www.youtube.com/watch?v=LXIoDLVT-Jw&feature=related
Jaj tezstvíreim ez meg itt a susogo nadrágos reszájkling menedzserek mennyországa http://www.youtube.com/watch?v=QDFywHrfmXQ&feature=related -
Meg még egy-két apróság...alacsonyabb, ami abban is segít hogy messziről ne találják el egykönnyen, frontális lövésektől szerintem nem megy tönkre a motorja, oldalról erősebben páncélozott, gyorsabb mint a JT, jóval nagyobb szögben mozog az ágyúja és ugye maga az ágyú...hiába lassú, az egy lövéses max. szerintem sokat számít.
Felőlem 1000 HP-ja is lehetne a JT-nek, ha ezeket tudná. -
TDantes #18028 Igen, de az Object jobban álcázza magát, és jó eséllyel pattannak le róla a lövések. A lövegpajzsa meg gyakorlatilag átlőhetetlen.
Ezzel szemben, csekélység, hogy csak 120 mm a frontpáncélja -
exoterm #18027 Figyi már, object 704-nek 120mm-es frontpáncél + 1350 HP jutott. Szted ez mennyire tier9? Semennyire... Akkor buffoljuk még 400mm-ig a JT páncélját. -
balika95 #18026 ez a javelin hmmmm
olyan dejavu érzésem van, hétközben nem játszok sokat, mert edzek, de hétvégén, óránként láttam ilyet, csak akkor s51-es lőtt és az is-1-est vagy 3-asomat, de az eredmény a videón látható lett :) -
Ez egy "mókolt" teszt, a küzdőtérbe (nem alá, ahol amúgy a lőszertároló van) bepakoltak 150kg nem túl stabil robbanóanyagot. Szó se róla, egy valódi T-72-es sem úszta volna meg simán a találatot, no de azért nem is párolgott volna így el. :) -
Kedvenc FPS játékom mai napig. -
Operation Flashpoint volt még nagyon király. Ott nagyon észnél kellett lenni a tankokkal. -
Annó ez sem volt rossz game főleg az tetszett, hogy a T-72 volt valami tolólap szerűség és betudtad magad ásni http://www.youtube.com/watch?v=k4ixInV7a3c&feature=related
Ez meg csak érdekes főleg a második kamera állás
.
-
Szóval valami ilyesmi most a menetrend:
EU servers -> open beta -> clan wars beta -> game release & hard wipe -> clan wars release & clan wars wipe (global map wipe)
Az EU szerveres rész már a héten jön, szóval úgy nézzétek. -
yossarianHUN #18020 Ajánlom mindenki figyelmébe a Bf1942 Secret weapons of WWII-t abban ki lehet próbálni a jószágot. -
davidbog #18019 Valóban jó az észrevételed. Kettővel magasabb ágyúk és kb 1,5 szorzó a tűzgyorsaságra. Bár kétlem hogy a 155-ös megkapja az 1,5-ös szorzót, akkor iszonyatosan erős lenne.
De a legutóbbi patch óta a 120 mm-es ágyú is tier 10-es, tehát az amerikaiaknak két tier 10-es ágyúja van nehéztankokra, mivel ha a T34-re (tier 9-es) is 155 mm-est lehetne tenni akkor T30 lenne, nem T34. A jelenlegi elcseszett besorolás miatt van ez így, de már vannak elképzelések hogyan javítsák ki.) Lesz javított usa tank fa. Abban nem lesz külön T28 és T95, hanem egyetlen gép lesz T28/T95 néven. Véleményem szerint a gyengébbik TD, ebben az esetben a T28/T95 kapja a gyengébbik ágyút a 120 mm-est, az erősebbik a T30 (az a mostani tier 10-es heavy amit majd tier 9-es TD-ként sorolnak be) az erősebbet a 155 mm-est.
Ha megjelennek úgy az amerikai TD-k még a javított tank fa előtt, akkor külön lesz T28 mint tier 8-as és külön T95 mint tier 9-es. Ez esetben szerintem a T28 120 mm-es, a T95 155 mm-es ágyút kapja majd meg.
A valóságban a T95 szinte ugyanaz mint a T28. Minimális módosítás után egyszerűen átnevezték a T28-at T95-re. Eagle már rakott be képet a WoT-os T28-ról, az egy korai prototípus volt még oldalanként egy lánctalppal és más frontkiképzéssel. Ezt a prototípust később továbbfejlesztették és abból lett a Patton Museumban jelenleg is látható T28/T95. Eagle által berakott képen szerintem 120 mm-es ágyú volt a T28-ason. -
yossarianHUN #18018 Azért a BF1918 mod se volt kutya -
A régi szép Bf42-es évek. De szerettem azt a játékot, mekkora újítás volt repülni, tankozni, és gyalogosan menni + hajók...ehhh. De nálam a Forgotten Hope mod vitt mindent...lehet fel is rakom
-
yossarianHUN #18016 Abból viszont már tényleg lincselés lenne
-
:) Rosszúl emléxel, az m10 heavy tanknak volt beállítva de akkora a lánctalpvastagsága hogy egy félamatőr is meglövi 20 tank távolságból. Mi még mindig nyomjuk a tankladdert ahol az egyik oldalt m10 van a másik oldalt tigris és semmi esélye nincs az m10nek a tiga ellen. Viszont a csiter tank az a T34/85. Olyan a tűzgyorsasága mint egy pz4-esnek, pici a lánctalp-vastagsága(mint a tigrisnek) ugyan vannak gyenge pontjai de mozgásközben csak a legelvetemültebbek céloznak kupakra :)
Na a lényeg hogy m10-el ha meglátsz egy pz4-est akkor jobb ha behúzódol valahova vagy elkezdesz teljesgázzal felémenni közben jobbra balra ingázni hogy a lánctalp máshova essen hátha packet-lossa van az ellenfélnek :D (lánctalp) -
peter9228 #18014 Beraknak egy Leopárd II modellt loltraktor tulajdonságokkal, és kész is. -
yossarianHUN #18013 Hát ezt nem tudnák annyira
-
Adjunktus #18012 "Addig voltak jók amíg nem találták el őket."
Ezzel azért voltak így egy páran!
-
peter9228 #18011 OP? Úgyis legyengítenék, mint minden német tankot... -
yossarianHUN #18010 Leopard II-t? leopard II
Na az lenne az OP :D -
peter9228 #18009 Leopard kettőt nem fognak betenni? -
Szakesz #18008 Mert a T95-ről nem találtam érdemleges információt, s mivel a legtöbb TD esetében igaz, hogy 1 tierrel nagyobb ágyút kap, s mellé még másfélszeres tűzgyorsaságot, ezért gondoltam úgy, hogy az amcsiknál se lesz másként. -
TDantes #18007 Miből gondolod, hogy a 155-öst kapja meg, és hogy gyorsabban tölt majd? -
Szakesz #18006 Erre én is kíváncsi vagyok, de ha a T95 megkapja a 155mm ágyút, s kb. másfélszer fog gyorsabban tölteni, mint a T30-as, akkor ott bizony megy majd a sírás, meg az OP-zás! :)
Egyébként a T95-nek már nem lesz forgatható tornya, igaz? -
davidbog #18005 Én azért nem vagyok ennyire alragadtatva az amerikai páncélvadászoktól. :) Addig voltak jók amíg nem találták el őket. Az akkori leggyengébb páncéltörő ágyúk is könnyedén átüthették akár szemből is bármelyikat az általad említett 3-ból.
Tényleg elgondolkoztató milyen ágyú lesz rajtuk. Az M36-oson szerintem lesz 105 mm-es. Az ágyú 9-es szintű és mivel TD lesz nagyobb lesz a tűzgyorsasága olyan 9 lövés/perc körül, kétlem hogy lesz hozzá 120 mm-es. Amire semmi panasz nem lehet majd. Az orosz és a német társa is hasonló képességű ágyúval rendelkezik, mint amilyen feltételezhetően a 105 mm-es TD ágyú lesz. Az előnye a forgatható tornya lesz.
A 120 mm-es ágyút szerintem a T28/T95 kapja majd meg. Ami szintén jó ágyú lesz, véleményem szerint ez is olyan 9 lövés/perc körüli tűzgyorsasággal rendelkezik majd. Ami 248 mm-es átütéssel és 400-as sebzéssel szintén megfelelő lehet a szintjéhez képest. -
lammaer #18004 Ejjó, ezt el is felejtettem
-
Ezzel tisztában vagyok ettől még áll az ,hogy "hülyeségnek tartom a mapok kb 80%án" -
muszáj vagyok, miután kikerültem a lángoló roncsaitokat
-
lammaer #18001 "hogy ne lőttek volna egyből vissza, mikor magamnak scoutoltam és nem volt társ elöl..."
Szoktál úgy is játszani?
-
Adjunktus #18000 Pedig van ellenarty tevékenység igaziból is.A háborúban még visszametszéssel csinálták a kidolgozók.De ez bonyolult szakmai téma.:D -
lammaer #17999 Nekem IS/IS3/T-43/T-44 tankokon is van wet rackem, pont azért, amiért irtad is.
T-44 esetén még igy is sokszor ellövik már elsőre is a racket, de legalább nem robban fel.
- vegyél wet rackot az IS3-ra
- mindig legyen betöltve a 3000 credites repair kit, ha kilövik a racket utána megjavithatod vele és még 2 percig fullosan üzemelsz. -
JT motorját szinte lehetetlen eltalálni. Beesési szög miatt. Meg ki az a hülye aki azt kockáztatja ,hogy semmilyen sebzést sem ér el csakhogy 100 ból 1x valahogyan motort találjon én mindig a jármű kb. mértani közepét célzom nagyon ritkán ugyan szoktam AP vel szórakozni ha betalál az tud nagy sebzést okozni (1cm mellé megy akkor meg 0-t) de az sem 1 lövéses halál azt eddig csak oldalról sikerült és az is szerintem ammo rack volt. Tény az arty a TD-k egyik legnagyobb ellenfele ami elől ráadásul el sem tud bújni de ez a jövőben sem fog változni inkább érdemes felrakni egy spall linert és elfogadni azt ha egy arty kilő. Mintahogyan az arty is elfogadja ha az elején 1 A-20/Leo/akármi felderíti és az ellen rommá lövi aztán mozizhat a kör végéig. Amúgy a counter arty is komolyabb mint régen bár én ezt hülyeségnek tartom a mapok kb 80%án de ez egy másik téma. -
Bizonyos vallásos kultúrákban a game over után respawn van :) -
Adjunktus #17996 Passz!Lehet,hogy az utóbbi időben csináltak vele valamit,de anno amikor én IS-3-at nyomtam,nem vettem észre ilyesmit.Pedig stabi,rammer meg álca volt rajta csak.Fullosra fejlesztve a IS-3 minden pillanata élvezetes volt.:) -
davidbog #17995 Igen az IS-3 az ilyen. Meg kell rá venni a wet ammo nevű kiegészítőt. Akkor már jobb lesz a harcértéke.