A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #18005 Én azért nem vagyok ennyire alragadtatva az amerikai páncélvadászoktól. :) Addig voltak jók amíg nem találták el őket. Az akkori leggyengébb páncéltörő ágyúk is könnyedén átüthették akár szemből is bármelyikat az általad említett 3-ból.
Tényleg elgondolkoztató milyen ágyú lesz rajtuk. Az M36-oson szerintem lesz 105 mm-es. Az ágyú 9-es szintű és mivel TD lesz nagyobb lesz a tűzgyorsasága olyan 9 lövés/perc körül, kétlem hogy lesz hozzá 120 mm-es. Amire semmi panasz nem lehet majd. Az orosz és a német társa is hasonló képességű ágyúval rendelkezik, mint amilyen feltételezhetően a 105 mm-es TD ágyú lesz. Az előnye a forgatható tornya lesz.
A 120 mm-es ágyút szerintem a T28/T95 kapja majd meg. Ami szintén jó ágyú lesz, véleményem szerint ez is olyan 9 lövés/perc körüli tűzgyorsasággal rendelkezik majd. Ami 248 mm-es átütéssel és 400-as sebzéssel szintén megfelelő lehet a szintjéhez képest.