A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tedd hozzá a 260mm-es lövegpajzsot, ami a teljes front részének kb. 1/5-öd részét teszi ki, tedd hozzá, hogy a frontális keresztmetszete kb. 2/3-a a JT-nek, tedd hozzá, hogy a páncélzatáról messze nagyobb eséllyel pattan le a lövés, tedd hozzá, hogy a láthatósági értéke kb. 10x jobb, mint a JT-nek, és tedd hozzá, hogy a játékban lévő legjobb alpha damage-ű, nem arty ágyú van rajta.
Szóval lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de nekem valahogy nem úgy tűnik, hogy az Object 704-nek panaszkodni kellene. Eleddig viszonylag kevésszer kerültem 1 vs. 1 helyzetbe O704 ellen JT-vel, most így hírtelen három jut az eszembe, de kettőt ő nyert meg (egyet úgy, hogy végig nem láttam, lőnni nem tudtam rá pontosan, csak megeresztettem egyet oda hozzávetőleg, ahonnan a lövés jött, a második esetben három lövésből kettő pattant le róla), egyet én (itt viszont irtó hülye volt az O704 játékos, mert a előre rohant egyedül, és a faluban, oldalról kaptam el Malinkován, így nem tudott rám fordulni).