banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    JT motorját szinte lehetetlen eltalálni. Beesési szög miatt. Meg ki az a hülye aki azt kockáztatja ,hogy semmilyen sebzést sem ér el csakhogy 100 ból 1x valahogyan motort találjon én mindig a jármű kb. mértani közepét célzom nagyon ritkán ugyan szoktam AP vel szórakozni ha betalál az tud nagy sebzést okozni (1cm mellé megy akkor meg 0-t) de az sem 1 lövéses halál azt eddig csak oldalról sikerült és az is szerintem ammo rack volt. Tény az arty a TD-k egyik legnagyobb ellenfele ami elől ráadásul el sem tud bújni de ez a jövőben sem fog változni inkább érdemes felrakni egy spall linert és elfogadni azt ha egy arty kilő. Mintahogyan az arty is elfogadja ha az elején 1 A-20/Leo/akármi felderíti és az ellen rommá lövi aztán mozizhat a kör végéig. Amúgy a counter arty is komolyabb mint régen bár én ezt hülyeségnek tartom a mapok kb 80%án de ez egy másik téma.