418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #18114 Himmelsdorfon vívtam 2 T-54-es és egy T20-as ellen (80-90%-on voltak) a csatám T32-vel. Végül mind a hármat kilőtt(em), bár közrejátszott a szűkös mozgástér, valamint ők a bázisunkat foglalták (s persze én mentem vissza, mert mindig zombikkal játszom). A legdurvább mégis az volt, hogy mikor 5. perce küzdöttem hármuk ellen, egy T29 visszajött, s kilőtte mindhármat 2-3%-ról, s a végén persze neki gratuláltak. :)
Na de a lényeg az, hogy igenis kilőhető a T-54, de pszichológiai fegyvernek tökéletes. A véletlenszerűen összeállított csapatok mikor meglátják az ellenséges T-54-ket, már alapból úgy indítanak, hogy vesztettünk. :)
Most olvasom Paul aláírását: "Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.", ez egy nagy igazság, főleg ebben a játékban. A múltkor feltűnően jól haladtunk, kinyírtunk vagy 11 ellenséges tankot, saját oldalról pusztán hármat vesztettünk. Azonban a másik szárny elesett (mint lenni szokott), a maradék 4tank átért a bázisunkra, amit persze senki nem védett, s kevesebb, mint fél perc alatt elfoglalták azt.
-
Egyszer sikerült egy face-to-face-t nyomjak a T34-esemmel egy T-54 ellen, :) mikor elkezdődött gondoltam is hogy pusszantlak drágám! (ahogy Ricsu-haver mondaná) hát kinyírt. Mégpedig azért mert nagyon nehezen tudtam rálőni mert olyan gyorsan került körbe körbe hogy mig én 1x ő 5x eltalált és ebből az 5ből 4 biztosan nem az elülső pajzsom volt, szal fájt.. (a lánctalp leszedés szart se ér, tán nem is érdemes olyan hamar felteszi) -
twi452 #18112 Kell fújni minden oldalára egy stoptábla jelet :D -
jó, majd szólok neki, hogy álljon meg egy picit
-
Lelövöd a láncot és nem köröz :D -
Én attól kapnék agyfaszt hogy nem forog a tornya és közben meg körözik valaki körülöttem -
Jó kis gép, bár néha idegőrlő :) -
Gyerekek, vettem egy Hetzert. A világ legjobb ötlete volt, újra élvezem a játékot :P -
ezzel mondjuk semmi baj sincs (egy vk tulaj
)
-
exoterm #18105 Soft wipe előtt 500 méterről ütöttem át a vk4 frontpáncélját. (ratbag tanusíthatja
) Tegnap kb 100-150 méterről cseszekedett velem.
-
Elkezdték összeszerelni őket, ergo még minimum 1 hónap . Mi ezen a bonyolult ? :) -
twi452 #18103 Volt olyan mendemonda a fórumon, hogy a héten lesz már EU szerver, aztán az eltolódott jövőhét végére aztán elvesztettem a fonalat :D -
Akkor mirefel a kijelentés, hogy nem lesz ? :)
Ettől persze a szájbab*szott féreg dev-ek még elmehetnek a jó büdös picsába .
-
twi452 #18101 Majd akkor lesz amikor senki sem számít rá :D Bedobnak egy 2 napos "frissítés szünetet" aztán majd mindenki pislog utána :D És természetesen a magyar nyelv még akkor sem kerül majd be :D -
WaseK #18100 Szerinted kiadnak ezek hivatalosan valamit? Természetesen nem megerősített..
-
Hivatalos, megerősített, hogy nem lesz sw ? -
WaseK #18098 - nem valós adatok vannak néhány járműnél
- anyázások
- nem lesz SW
- pár dicsekedő hsz
- miért OP a T-54
kimaradt vmi?
-
283 új üzenet, most jöhetne a tpik hírlevél, köszi :) -
A skillekre ahogy észrevettem :-) -
DarkBlade #18095 A tanklegénység 100% -os tapasztalattal rendelkezik, be van nekik rakva az álcázás, javítás, tűzoltás skill.
Ha be van pipálva a gyorsított képzés, akkor az xp a skillekre megy, vagy ilyenkor már sehova? -
lammaer #18094 FAQba nincs, de az alapozóban talán megvan. De mindjártt beleirom a FAKKba. -
lammaer #18093 Pszichoanalizised tökéletes, szerintem aki dedikált medes (mint például én az "aranykorban" meg most mióta volt értelme a T-44et ismét elővenni) pontosan ezt a repesztős, odavágok, kamikáze vagyok de megölöm az artyt játékstílust favorizálja, leszarva hogy egy csata kb 2 percig tart majd fizetni kell a 15k-t a javitásért.
Tegnapi élményeim pont erről szóltak: malinovkán ugyan nem, de prokhorovkán, komarinon és a sivatagoson voltak ugyanazok az élmények: T-54-ek, T-44-ek, VK3002DB-k összeálltak az elején 3-4en. Megvártuk amig kicsit beindul a csata, és tettünk egy teljes kört - lezúzva először az egyesével szembe jövőket, utána a zászlónál az artikat majd a végén segbedurrantva azokat, akik el voltak foglalva a mi heavijeinkkel.
5 percnél egyik csata sem tartott tovább. Viszont ha kicsit is bizonytalan volt a fő húzó med, esetleg a többi med fedezékből akart lőni, akkor nem sikerült lendületet szerezni, és általában az elsők között, kill nélkül haltam meg. Vagy belefutottam egy IS7-esbe, ami elől még ezzel se lehet meglógni :)
Viszont ekkor is 800-900XPs victoryk lettek, gondolom azt a kis előnyt hogy megmutattam hol vannak az artyk, az ellenséges főerő, a csapat ki tudta használni. (pedig ha belegondolunk, a másik oldalon életben maradt az engem ellensúlyozó Tier9es, ami akár IS4/VK45 is lehetett)
-
nono55 #18092 köszönöm a segítséget! -
Ez tiszta alkímia ... egy titkos tudomány ...
Hiszen a jobboldali "Convert Experience" gomb is úgy el van dugva ... -
FAQban nincs leírva...most nézem én is...valaki tegye be hogy az aranyat hogyan lehet Free XPbe fektetni, had ne írjam már le 26x-re... -
nono55 #18089 HOGYAN CSINÁLTÁL ARANYBÓL FREE XP-T? -
:) utsó mondatod valszeg minden t54-es tulajra igaz.
Így utólag már nem bánom hogy barakták (eddig sajnáltam a ww2 filling miatt) mert végre izgalmassá teszi az olyan pályákat is mit Malinovka. Képesek egymaguk áttörtni a fronton szerintem azt élvezik hogy mindenki őket lövi de mégis eljutnak az ágyúkig és persze elpusztítják. Miután nincs ágyú már mindenki felbátorodik és normális gém alakul ki.
Pl olyan nekem még sose volt még az aranykorszakban se (2010.07-2010.10) hogy az is3-nak minden lőszerét kilőjem és ezért menjek zászlót foglalni.. -
lammaer #18087 Milyen a T-54? OP mint állat.
Ugye az elérése miatt sokat toltam megint az utóbbi időben a T-44-el. Minden tekintetben azonos vagy jobb mint a T-44, gyakorlatilag a T-44 összes gyengeségét megszüntették. Értem ezalatt:
- az ammo rackja mint egy svájci bank atombiztos széfje. Ha szénné lőnek is benne (mert hülye vagyok, és bemegyek a tömegbe), a rack sosem sérül, még wet rack hiányában se. T-44-en pont forditva van, ott a meccsek 80%-ában még wet rackkal is ellövik a lőszertárat, ami ugye nagyban redukálja a használhatóságot. Főleg ez volt rossz a T-44ben.
- ugye a track repair sebességről mindenki tud, t-44en a javitókészletet rendszeresen használtam a láncalp visszarakása céljából. Itt nem kell, repkit nélkül is fellökik sitty sutty (igaz, vettem tooboxot meg 2 ember már közel 100% repairral van)
- ugye a páncélzata is legendás. T-44-et ha trackelik, onnantól kezdve nem él sokáig. T-54 az ellenség szájában 2-3 trackelést is túlél.
-HPban is jelentősen jobb, mert ha elkövetem azta hibát hogy a seggemet mutatom egy KT-nek :) akkor is 3-4 nem lepattanó találatot minden további nélkül kibir, és még modul damage se lesz.
- az első két ágyú alapvetően ugyanaz (100mm) mint a T-44-é, viszont nagyobb ROF, és - gondolom a magasabb tier miatt - kevésbé pattog. Jellemző hogy harc közben elég autoaimmal lőni miközben körözöl, és pl KT-t/Panther-t még igy is nagy valószinűséggel átüti. Az egyetlen amire nem lövök autoaimmal miközben körözök az IS4/IS7 meg az US heavy-k. (VK45/Maus az gondolom szintén ilyen kategória).
Nem tudom mi lesz ha megszerzem a 3. ágyút, de az még brutálisabbá fogja tenni.
- a manőverezése, gyorsulása jelentősen jobb, mint a T-44-é. Hihetetlen jól fordul, sokkal jobban mint a T-44 (meccsek elején miközben várok a scoutokra hogy elfogóvadász játsszak, szoktam full gázzal helyben köröket leirni. A T-54 gyakorlatilag fele akkora rádiusszal fordul)
A Leohoz tudnám legjobban hasonlítani ebből a szempontból.
Egy nagy hibája van: rohadtul túlbizakodottá teszi az embert, pillanatok alatt azt veszed észre hogy megint full gázzal döngetsz az ellenfél zászlójához miközben tudod hogy valószinüleg még mindenki ott van. Nyilván ott szétkapnak mint a szart, de győzelem esetén 800xp meg 25k credit alatt még ekkor se kaptam - pedig szerintem csak scout bónusz volt.
Gyanitom a reward szorzója is jobb lehet mint az átlag, mert T-44el ilyen esetekben nagyon karcsú XP jött.
Egyszóval, ahogy vártam, egy brutálisan sikerült tank, megérdemel egy nerfet. -
lammaer #18086 xp-m annyi van mint a rosseb, az arany a limit. Minden tankomon van minimum 20-30k plusz XP, Leopardon vagy 60k, hummelen is 100k volt (még a nerf előtt sokat toltam)
Aztán főleg mióta a duplázó miatt minden - régebben nem használt tankommal megyek egy kört, az általában 1500 XP naponta olyanokon is mint az IS vagy a T43 :) Igaz, naponta 2 óra biztos elmegy arra, hogy letolom a kötelező duplákat, mielőtt konkrétan ráállok arra a tankra amit gyúrni szeretnék.
Eddig nem költöttem konverzióra, mivel úgy volt hogy lesz softwipe (és akkor ugye csak pocsékolás free XP-re konvertálni), de mivel úgy néz ki nem lesz, fogtam 2000 aranyat azt csináltam belőle free XPt.
-
Azért a Jadtiger meg a nagy TD-s témához hozzászólva azt sem kell kifelejteni hogy a játékban mi az elfoglalt szerepe és itt az árra gondolok. Árban ugyanannyi mint egy Tier 9-es nehéztank és ha szembekerülök a JT-vel az én VK45-ömmel akkor finoman szólva is kétesélyes a menet. A T10-es tankok közel dupla annyiba kerülnek, ehhez képest viszont sokkal jobban ütik őket mint én a VK-val. A láthatósághoz nincs hozzáfűznivalóm, az tényleg el van b@szva :-) -
Mivel szedtél ki ennyi free xp-t? -
Vagy a Pz. IV túl nagy :D
Végül is sokat nem számít az a 10-20cm, csak néhol azért fura. -
A KT is sokkal kisebb, mint amilyen a valóságban volt. Állj egy PzIV mellé, és meglátod. :) -
Amúgy néhány helyen komoly méretaránybeli problémák vannak a játékban...
Játékban meg ekkora:
-
Mesélj, milyen? :) Én még egyelőre csak a T43-nál tartok. -
Milyen messziről lőttél rá? Csak mert a távolság függvényében csökken az átütés ereje. Pl. Sherman-el is látszik, az M5 Stuart 105mm-es HE-vel közelről teljesen zöld, míg kb. 300m-ről már teljesen piros, olyan messziről már nem tudom egy lövésből kilőni. -
exoterm #18078 ui.: soft wipe előtt az összes tankra auto aimmel lőttem bl10-el, mert nem volt értelme célozni.... -
exoterm #18077 vk4 vol1.:
152 BL-10-el lövöm: 3 pattan le a testről, 2 a toronyról. Engem ott üt át ahol akar, kilő a faszba.
vk4 vol2.:
130 s70-el lövöm: kb 10 pattan le a testről, tornyot nem is mertem lőni. Engem ott üt át ahol akar, kilő a faszba.
Ezek után mondja nekem valaki, h nem elég erősek a német harckocsik!!! GRRR NERFET NEKI!!!! -
Gratula !!!!!!! :D -
lammaer #18075 Ja, az X+1-et úgy értettem, hogy teljesen más játékstilust képviselnek mint a hagyományos heavyk esetében. Amúgy mint a 4 US heavy tényleg egykaptafa, és mivel a T29 nagyon erős helyről indul, nekem T32 felett nem is kell a többi.