A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #18093 Pszichoanalizised tökéletes, szerintem aki dedikált medes (mint például én az "aranykorban" meg most mióta volt értelme a T-44et ismét elővenni) pontosan ezt a repesztős, odavágok, kamikáze vagyok de megölöm az artyt játékstílust favorizálja, leszarva hogy egy csata kb 2 percig tart majd fizetni kell a 15k-t a javitásért.
Tegnapi élményeim pont erről szóltak: malinovkán ugyan nem, de prokhorovkán, komarinon és a sivatagoson voltak ugyanazok az élmények: T-54-ek, T-44-ek, VK3002DB-k összeálltak az elején 3-4en. Megvártuk amig kicsit beindul a csata, és tettünk egy teljes kört - lezúzva először az egyesével szembe jövőket, utána a zászlónál az artikat majd a végén segbedurrantva azokat, akik el voltak foglalva a mi heavijeinkkel.
5 percnél egyik csata sem tartott tovább. Viszont ha kicsit is bizonytalan volt a fő húzó med, esetleg a többi med fedezékből akart lőni, akkor nem sikerült lendületet szerezni, és általában az elsők között, kill nélkül haltam meg. Vagy belefutottam egy IS7-esbe, ami elől még ezzel se lehet meglógni :)
Viszont ekkor is 800-900XPs victoryk lettek, gondolom azt a kis előnyt hogy megmutattam hol vannak az artyk, az ellenséges főerő, a csapat ki tudta használni. (pedig ha belegondolunk, a másik oldalon életben maradt az engem ellensúlyozó Tier9es, ami akár IS4/VK45 is lehetett)