banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Milyen a T-54? OP mint állat.

Ugye az elérése miatt sokat toltam megint az utóbbi időben a T-44-el. Minden tekintetben azonos vagy jobb mint a T-44, gyakorlatilag a T-44 összes gyengeségét megszüntették. Értem ezalatt:

- az ammo rackja mint egy svájci bank atombiztos széfje. Ha szénné lőnek is benne (mert hülye vagyok, és bemegyek a tömegbe), a rack sosem sérül, még wet rack hiányában se. T-44-en pont forditva van, ott a meccsek 80%-ában még wet rackkal is ellövik a lőszertárat, ami ugye nagyban redukálja a használhatóságot. Főleg ez volt rossz a T-44ben.

- ugye a track repair sebességről mindenki tud, t-44en a javitókészletet rendszeresen használtam a láncalp visszarakása céljából. Itt nem kell, repkit nélkül is fellökik sitty sutty (igaz, vettem tooboxot meg 2 ember már közel 100% repairral van)

- ugye a páncélzata is legendás. T-44-et ha trackelik, onnantól kezdve nem él sokáig. T-54 az ellenség szájában 2-3 trackelést is túlél.

-HPban is jelentősen jobb, mert ha elkövetem azta hibát hogy a seggemet mutatom egy KT-nek :) akkor is 3-4 nem lepattanó találatot minden további nélkül kibir, és még modul damage se lesz.

- az első két ágyú alapvetően ugyanaz (100mm) mint a T-44-é, viszont nagyobb ROF, és - gondolom a magasabb tier miatt - kevésbé pattog. Jellemző hogy harc közben elég autoaimmal lőni miközben körözöl, és pl KT-t/Panther-t még igy is nagy valószinűséggel átüti. Az egyetlen amire nem lövök autoaimmal miközben körözök az IS4/IS7 meg az US heavy-k. (VK45/Maus az gondolom szintén ilyen kategória).

Nem tudom mi lesz ha megszerzem a 3. ágyút, de az még brutálisabbá fogja tenni.

- a manőverezése, gyorsulása jelentősen jobb, mint a T-44-é. Hihetetlen jól fordul, sokkal jobban mint a T-44 (meccsek elején miközben várok a scoutokra hogy elfogóvadász játsszak, szoktam full gázzal helyben köröket leirni. A T-54 gyakorlatilag fele akkora rádiusszal fordul)
    A Leohoz tudnám legjobban hasonlítani ebből a szempontból.

Egy nagy hibája van: rohadtul túlbizakodottá teszi az embert, pillanatok alatt azt veszed észre hogy megint full gázzal döngetsz az ellenfél zászlójához miközben tudod hogy valószinüleg még mindenki ott van. Nyilván ott szétkapnak mint a szart, de győzelem esetén 800xp meg 25k credit alatt még ekkor se kaptam - pedig szerintem csak scout bónusz volt.

Gyanitom a reward szorzója is jobb lehet mint az átlag, mert T-44el ilyen esetekben nagyon karcsú XP jött.

Egyszóval, ahogy vártam, egy brutálisan sikerült tank, megérdemel egy nerfet.