418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• BoneDragon
    Újabb gyöngyszem!

• RatBaG #18473
    csak egy kis kiegészítés:
    - nem tudom, függ-e attól, hogy mennyit száguldozol, de mikor rögtön kör elején bekapcsoltam, akkor kb 13-14 percnél bekrepált a motor. persze a kör eleji helyezkedés után ha benyomod, az tényleg olyan utána, mintha végig használnád.
    - a legutóbbi patch óta már nem lehet büntetlenül használni, ha 100%-on fejezed be a meccset, akkor is 75% fogad a garázsban. elég ha bekapcsoltad, nem a konkrét motorsérüléstől függ.
  • Metwork
    Szerintetek megéri a lassabb de nagyobb tűzerejű ágyú?

Mert most az IS-en az alap van az 14 rounds-os, ráteszem még a 85mm D5T-85BM az 11-es, sebzésük kb. egyforma de a Penetration értéke jobb.
    Viszont ott a 100mm D10T ami csak 8 rounds de elég jó sebzése és átütése van.
    De agyfaszt kapok amikor lőni kéne és csak tölt csak tölt csak tölt.
  • Tono34
    Ez is prémiumos :)
  • BoneDragon
    Érdemes felrakni is3-ra? Mitől lesz jobb a tank ha berakom?:)
  • lammaer
    Én meg végiggrindeltem az egész orosz medium ágat, és a végén egy csata közben tudommeg :D
  • TVelvet
    régóta azt használom t44hez :) joféle
  • lammaer
    Egyetértek, miután megvan a 105-ös, T29-en azt KELL használni, de amig megszerzed, kénytelen vagy a 90essel beérni.
  • lammaer
    Más: hátha nem csak nekem volt új: orosz tankokon, a 3000 credites removed speed governor -magyarul turbó - "consumable":

- nem fogy el, elég csak egyszer megvenni
    - ki/be kapcsolgatható szükség szerint
    - az egész meccs alatt használható, nem csak 2 percig mint a többi 3000 credites cucc
    - igazából nem robban le tőle a motor, vagy csak nagyon-nagyon ritkán (tegnap használtam elég intenziven).

Tehát a kötelező medikit/repair kit mellé nagyon jó 3. consumable itemnek.
  • BoneDragon
    Én 105mm-es ágyút használom t29-re. Szerintem jó. De tény, hogy marha drága bele a lőszer.
  • lammaer
    Ahogy irták előttem is, a 90-es ágyú az korrekt, T29-en használtam sokat, és a jó ROF és olcsó lőszer miatt remekül lehet apritani vele a mediumokat meg a te szinted közeli vagy kisebb heavyket. Plusz lehet faházbontásra is használni, ami sok pályán remek alkalom a faházakat fedezékként használó nagy tierek bosszantására.

A T1-hez képest az M6 ég és föld, a T1-el semmit nem lehet csinálni mert még az alatta lévő medek is átlövik az ágyúja pedig vicc, az M6 minden tekintetben felülmúlja, és ha nem is übertank, legalább tudsz vele harapni (páncélzata ennek se ér túl sokat, de legalább a kisebbek ellen véd, de pattantam már le nem egyszer Tier8-assal is róla. Ugyanezt T1-ről nem tudom elmondani).

Ha választhatsz hogy free XPből melyiket léped át, mindenképpen a T1-et lépd át és az M6-al grindelj.

Eddig három tankom volt amit a legnagyob örömmel gyújtottam fel a grind végén:

Hetzer, Lee, T1 (borzalom szerinti növekvő sorrendben).
  • lammaer
    Az nem ér, rendes halál számit csak. :)
  • Eagle16
    Én egyszer kaptam Hummel-el 0 xp és 0 kreditet, mert idióta a volt a csapat és kiléptem :)
  • BoneDragon
    Akkor még mindig én vezetek a prémium accos 4 xp-vel :)
  • Tuvok #18460
    Ne buzdítsd őket, mert megint több száz új üzenetet kell átnéznem
  • Tono34
    A20-al volt ma egy csatám, kb 3-4. voltam a csapatban.
    Duplázva 8 XP.

Na jó, 10 méter megtétele után hadvare malfunction és leállt a gépem.
  • Imation
    Miután a bétán bizonytalan mikor lesz törlés, túl komoly energiákat nem akarok bele fektetni így elindultam én is a T1 felé de az M3-at akkora szívásnak érzem hogy szerintem nem lesz türelmem végig csinálni. Most azon tűnődöm hogy kipróbálom az orosz TD ket. Az orosz szerveren van egy hetzer em de gyűlölöm rendesen viszont a stug-ra meg nagyon vágyom. :)
  • f24sg
    szar dolog realizálni, hogy lassan dobhatod a kukába az elmúlt fél év munkáját. (és ez csak nálam, a többség régebb óta tolja)
  • Sir Charles
    Azért a T1 Heavy sem rossz. Tegnap volt egy csatám (Első győzelem aznap), egy Tigrissel meg egy IS-el csikicsukiztam. Rendesen aprítottam őket, de hálistennek besegített a tüzérségünk is. A meccs alatt kilőttem 3 ellenséget, meg egy csomót megsebeztem és győztünk is a végén, de azért így is majdnem lefordultam a székről amikor kiírta, hogy XP:4080.
    Majd délután beszúrom a képet is csak most dolgozok.
  • Metwork
    Az érdekes volt a múltkor, hogy amikor megvettem az IS-t, első csatámban én voltam a top:)
  • Imation
    Tegnap este volt az első olyan csatám mióta elhagytam a tier 2- öt hogy nem volt tüzérség. Hát megtudnám szokni!!! Még mindig a PzIV et gyűrőm és én voltam a legkisebb a csapatban de baromi élvezetes volt így arty nélkül.
    Másik hogy durva mikor én vagyok a 'top tank' meg mondjuk másik PzIV és a másik oldalra besorsol 2-3 KV-t. Hiába mindegyik V ős de valahogy nem egy kategória a kettő. :( Sajnos tegnap este volt pár ilyen menetem.
  • LSSAHPAUL
    Csendbe vagytok gyerekek, mi a fasz van veletek? (szerző: egy Nyíregyháza drukker a hazaiak golja után, a fradi szurkolókhoz)
  • f24sg
    A 90mm M3-at létfontosságú kikutatni, ugyanis a későbbi T29 alap ágyúja egy 76mm fos, ami helyett feltehető. Ráadásul használható is, én utóbbi tankon egész addig használtam, még meg nem lett az xp a T32-re.
  • BoneDragon
    Jobb az m6! Én elég brutális csatákat vívtam vele, de az igazi ugrás a t29 lesz. Olyan mintha az m6 után ugrottál volna még 2 tiert.
  • Wlanseraf
    90-es gunnal egész elvezhető szerintem:)
  • malystryx
    Tegnapelőtt eléggé rossz meccseim voltak, rámjárt a rúd.. KV-val mentem, 107-es ágyú, szokásos. 3 olyan tankról pattogtak a lövedékek, majdnem leestem a székről. Egy amcsi heavy, M6-os jött velem szembe, 2x rálőttem, lepattant. Majd kilőtt. Aztán egy T-34/85 játszotta el velem ugyanezt, aztán IS-től kaptam egy pofont. Pedig "tüdőnlőttem" őket. A 3 tank bármelyikét akárhol átviszi a 107-es.. Mindezek után azért beugrott 1-2 jó meccs, ott sikerült leterítenem IS-3-at(szemből) és KT-t is. Ezek után 'télleg nem értem...

Most elterveztem, hogy megszerzem a T29-et, gyors átugrottam a T1 heavy-t mert az kín, és kéne gyűjtenem az M6-ra. Lehet hogy régebben kérdeztem már, talán Lammaer válaszolt is, de nem emlékszem már, rég volt.:)
    Mennyivel jobb az M6, mint a T1 heavy? Érdemes rátenni a 90 mm-es ágyút? Mert ha engem berak a nagyvadak közé, (ami biztos) az M1A1-es ágyúval csak a festéket karcolom, hiába gyors a ROF-ja. M1A2 dettó..
    Tudnátok tanáccsal szolgálni?
    Előre is köszi :)
  • lammaer
    Nos, azért a loss nélküliséghez a csapat is kellett... :)
  • lammaer
    azaz left rush... sok ez a két kéz.
  • [NST]Cifu
    Konspirációs elmélet: A győzelemhez enyhén köze lehet annak, hogy a ti oldalatokon 3db T-54-es volt, az ellenfél oldalán egy sem? :)

Amúgy meg igen, ha a csapat rendesen együtt dolgozik, akkor lehet ilyen szép csatákat összehozni. :)
  • lammaer
    Rajta vagyok a képen, rajta vagyok a képen...!

Amúgy egy brutális west rusht toltunk, a kis térképen látszik hol lett a vége, de gyak mentünk egy teljes kört.

Remek csapat, mindenki nyomta az affirmativeot a "right rush, take no prisoners" kérésre.
  • Achmed927
  • BoneDragon
    Nem, csak mire odaértem az egész enemy team a bázisunkon volt. :)
  • BoneDragon
    Azzal.
  • a.carkey
    4 xp? Nekimentél a loltracktor lánctalpának, vagy mitől? :D
  • a.carkey
    Egy T32, egy VK3601, egy Panther és én a DBvel rohamoztuk kampinovkán a hegyoldalt a malomig. Nos, mindhárom purcant, mert ezt hitték ők az istenek, csak én nem, pedig 152 HPm maradt. Na ezzel vissza bázisra. Közben elröff, hogy az egész enemy army a hegytetőn IS3mokkal és barátaikkal. Nem kéne rusholni a bázisukra? Mire a csapat: de. Meg is lepődtünk. JTiger hátulmaradt védeni a bázist, többiek rush. Én is. 152HPval még két tankot lőttem ki DBvel, mire kempelékor egy arty engem, mert nekem volt a legkevesebb HPm kilőtt. (Köcsögje a killre ment, nem a győzelemre, meg is pusztult.) Amúgy draw lett. De a DBvel szinte mindent túl lehet élni. Nagyon jó kis tank. Ok, néha kilő az arty, de le kell szarni. Van ez így, nem ez az ált. fogatókönyv ...
  • [Rush]
    premiummal?:D
  • BoneDragon
    Na ezt pipáljátok le ha tudjátok!

• davidbog
    Érdekes. Én is ennél a bázisnál láttam.
  • lammaer
    Semmire nem emlékszem :)
  • Boron Power
    Lehet, hogy csak itt dől ki? Én ugyanezen a bázison láttam.