A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #18464 Ahogy irták előttem is, a 90-es ágyú az korrekt, T29-en használtam sokat, és a jó ROF és olcsó lőszer miatt remekül lehet apritani vele a mediumokat meg a te szinted közeli vagy kisebb heavyket. Plusz lehet faházbontásra is használni, ami sok pályán remek alkalom a faházakat fedezékként használó nagy tierek bosszantására.
A T1-hez képest az M6 ég és föld, a T1-el semmit nem lehet csinálni mert még az alatta lévő medek is átlövik az ágyúja pedig vicc, az M6 minden tekintetben felülmúlja, és ha nem is übertank, legalább tudsz vele harapni (páncélzata ennek se ér túl sokat, de legalább a kisebbek ellen véd, de pattantam már le nem egyszer Tier8-assal is róla. Ugyanezt T1-ről nem tudom elmondani).
Ha választhatsz hogy free XPből melyiket léped át, mindenképpen a T1-et lépd át és az M6-al grindelj.
Eddig három tankom volt amit a legnagyob örömmel gyújtottam fel a grind végén:
Hetzer, Lee, T1 (borzalom szerinti növekvő sorrendben).