banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Tegnapelőtt eléggé rossz meccseim voltak, rámjárt a rúd.. KV-val mentem, 107-es ágyú, szokásos. 3 olyan tankról pattogtak a lövedékek, majdnem leestem a székről. Egy amcsi heavy, M6-os jött velem szembe, 2x rálőttem, lepattant. Majd kilőtt. Aztán egy T-34/85 játszotta el velem ugyanezt, aztán IS-től kaptam egy pofont. Pedig "tüdőnlőttem" őket. A 3 tank bármelyikét akárhol átviszi a 107-es.. Mindezek után azért beugrott 1-2 jó meccs, ott sikerült leterítenem IS-3-at(szemből) és KT-t is. Ezek után 'télleg nem értem...

Most elterveztem, hogy megszerzem a T29-et, gyors átugrottam a T1 heavy-t mert az kín, és kéne gyűjtenem az M6-ra. Lehet hogy régebben kérdeztem már, talán Lammaer válaszolt is, de nem emlékszem már, rég volt.:)
    Mennyivel jobb az M6, mint a T1 heavy? Érdemes rátenni a 90 mm-es ágyút? Mert ha engem berak a nagyvadak közé, (ami biztos) az M1A1-es ágyúval csak a festéket karcolom, hiába gyors a ROF-ja. M1A2 dettó..
    Tudnátok tanáccsal szolgálni?
    Előre is köszi :)