418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #19474 A Ferdi akkor volt jó, amikor én kezdtem a játékot. Ritka is volt, és ha valahol felbukkant...ment és ölt. Persze, tankokban a legerősebb a Tigris volt, vagy az IS, nagyon ritkán lehetett Királytigrist, vagy IS3-at látni.
Nekem akkoriban PzIII-asom volt. Aztán mire meglett a KT-m, a Ferdi már messze nem volt olyan félelmetes. Addigra túl sok lett a magas tier-ű jármű. -
A balance rendszerben az IS-sel együtt folyamatosan a top3-ba kerülök vele, vagy első helyre.
Ezt hívják mák-faktornak. Neked ilyet dobott a gép... :)
Megdöbbentem, hogy mennyire bírja a lövéseket.
Erre egy kis mellékvágányra térnék ki, ugyanis ezzel egyetértek. Jól bírja a lövéseket a hp mennyiség miatt. A JagdPanthernek, ami szintén Tier VII.-es, mindössze 850hp-ja van (és hozzávetőleg a Tigrishez hasonló páncélzata és fegyverzete!). A Ferdinek, ami Tier VIII.-as, 1200hp. A Tigrincsnek meg alap toronnyal 1350, fejlesztett toronnyal 1450hp! Ez bizony azt jelenti, hogy a Tigris a Ferdihez képest egy átlagos Tier VII.-es vagy a gyengébb Tier VIII.-as ágyúkból egy plusz bekapott találatot bír elviselni! Igen, a Ferdi felépítménye kétszer vastagabb, de amúgy viszont ugyanolyan páncélzattal bír, mint a Tigris, de nincs tornya!
Ez a dolog elég nagy sokk azért, én továbbra is úgy vélem, hogy a JP, Ferdi, JT balance terén egy kicsit túl van értékelve, nem igazán indokolt módon... -
ennyit tudok én is,de én erre nem mondom,hogy 100%.
Szerintem az lenne fair,ha megcsinálnák,bár akkor meg mindenki IS-7,maus,T-54-el fog rohangálni. -
Annyit irt, hogy:
"It is likely to be extended for the upcoming week end." -
Wlanseraf #19470 Azért most csúnya anomáliák vannak:) jelzés nélkül rohangáló tankok..:)
az előbb meg a Ferdim sorozatlövő modba kapcsolt:D össze szűkült célkereszt lőttem es úgy maradt:) kb 5 lövésig :D szegény Tigris:) -
Wlanseraf #19469 Van egy plusz accom ha kell valakinek:)
Talán még érdemes mókázni vele:) 6100 gold van rajta+39 nap premium
T28/SU85:) -
Jaja,Ő írta,hogy gondolkodnak azon,hogy kitolják hétvégéig,de én neki nem hiszek,ha csak hivatalos nem lesz a dolog.Sajnos a hivatalos fórum nekem most nem megy,azért kérdeztem,hátha valaki tud valami biztosat. -
Na akkor én is mesélek. :) Köszönhetően a bonusnak, sokkal nagyobb elánnal estem neki a játéknak, így két napja a PoTBS-be be se logoltam.
Gyors áttekintés:
Meglett az IS-hez minden cucc, így mozgékonyabb lett. A legnagyobb ágyúja katasztrofálisan szar. Egyszerűen nem talál el semmit. Az alatta levő, szintén 122-es viszont pontos. Holott a statisztika szerint a különbség mindössze a reload rate...
Meglett a Tigrishez is minden cucc. És itt most CIFU értékelésének picit ellent kell, hogy mondjak. A balance rendszerben az IS-sel együtt folyamatosan a top3-ba kerülök vele, vagy első helyre. A hossú 88-as lövege sokkal pontosabb, és nagyobb tűzgyorsaságú, mint az IS 122-ese, kifejezetten jó löveg. Lomha, lassú, de annyira azért nem, és ilyen csatákban a steel wall érem szinte 100%-os. Megdöbbentem, hogy mennyire bírja a lövéseket. A Tigris egy jó tank itt is. Nem legyőzhetetlen persze, de jó.
Meglett a SU152. A 100-as után kész szenvedés. Alig fordul, alig megy, a 152-es lövege nagyjából 3 méterre használható, onnan a lottó5ösre is nagyobb esély van eltalálni. Az 1937-es 122-es löveggel már kicsit jobb lett, de nem olyan, mint a kisebb tesói.
Meglett a Jagdpanther. Egyelőre nem tudok véleményt alkotni, mert csak a 88-as löveget tudtam feltenni rá. A JgdPzIV után sokkal erősebb, de kevésbé mozgékony. Jobb, mint a SU152.
És a nap fun-faktora: a T44. Összejött. Hát amit ez a tank tud, az valami elképesztő. Alap cuccokkal simán hozza mozgékonyságban azt, amit a T43 előtte fullosan. De valahogy még természetesebben. Pörög-forog, megy előre-hátra, valami brutál. Egyik haverral tegnap ketten mentünk, ő T54, én T44, és visítottam a röhögéstől, annyira nagy élmény volt. Mint a régi, Leopardos időkben az arty-vadászat. Nagyjából hasonlóan is viselkedik, de még agilisebb, bírja a lövést mindenhol, mindenkitől (VK4502 seggbelőtt 3x és még mindig volt vagy 20% HPm). A lövege még csak a 85ös, de majd ma lesz 100as is.
És a mai hajtás célja a T54.
Aki szórakozni is szeret, nem csak kempelni, meg sniperkedni, annak a T44-T54 kötelező, mert hatalmas feeling. Csak állni nem szabad vele. :)
-
Overlord mondott ilyet? Hogy hétvégéig kitolják? -
Skacok,akkor van már végleges döntés az 5x szorzó hétvégig kitolásáról?Overlordnak én nem hiszek.:) -
Orulok, hogy neked tetszik, de attol meg szar >) -
Miért? A VK-n is szerettem, üt mint az ipari áram :-) -
Nemár, egy felüdülés a vk-hoz képest, nekem nagyon bejön. Idáig 1vs1 ben egyik tier10-es sem állt meg ellene, nagyon sok az a 3200hp ám :-) -
Szerintem az ágyúja az katasztrofális... -
Bucsulevel. -
Ez a maus szenzációs :-)
Mint egy erődítmény, isteni. Nekem nagyon bejövős eddig. Mit érdemes rátenni? Spall liner meg ROF gyorsító gondolom alap, mi legyen a harmadik? -
garaib #19458 Tényleg nagyon jó lett a T34 a 120mm ágyúval.
3-4 óra játék után összejött 6mill credit és 150e XP és megvettem a T30-at. :)
-
Ezt de szépen írtad :O :) -
Ámen! -
A T29el az a bajom, hogy nem tudok fejleszteni mellette más tankot, mert mindig túléli a csatákat és elqur nekem 5-7 percet IS ezekben az 5x szorzós időkben.
-
A Tigrisben az a jó, hogy játszani kell vele. Ez alatt azt értem, hogy ha lenyomsz két csatát, és mellette maradsz, akkor látja, hogy bízol benne, és meghálálja. Olyan szitukban képes kisegíteni maga a chassis, amit más HVvel még nem tapasztaltam. Mikor már azt hinnéd, hogy kilőnek, pont lepattan, és te lövöd ki. Egy jó lóhoz tudnám hasonlítani: ha látja, hogy ápolod, szeretsz vele lenni, akkor tüzön-vízen átvisz. Nyomj vele többszáz meccset, és azonnal kijönnek azok az erényei, amit pl. KT barátunknál sosem tapasztaltam. :) -
Láttalak. Én is ott voltam, amikor lemészároltak minket. :D -
Igazából mi a pozitívum a fejlesztett toronyban? -
Hát szerintem pedig pont itt van egy nagyon nagy ugrás, két osztállyal nagyobb ágyú is felmegy a KT-re, a hosszú 10,5-ös brutális fegyver ám, össze sem lehet hasonlítani a 88-assal :-( -
Szacsa007 #19450 Ebben a játékban minden tank egyformán kilőhető, legyen az IS-7, vagy MAUS. Persze nem mindegy, hogy közben milyen az érzés,vagy sikerül-e valakit kilőnünk. Természetesen a játék ilyen, meg az emberek, akik ezt kérték. Szerintem mindenkinek megvan az egyéniségéhez illő tank. Van aki a nehéz tankot, van aki a könnyűt, stb. De a lényeg a játék, s most még könnyebbé tették - feltehetően a szerver tesztje miatt -, s ez szerintem jó. Ezeknek a tankoknak nem sok közük van az igazihoz, de a harc illúzióját elég jól visszaadja szerintem. Úgyhogy mindenkinek javaslom, hogy próbálja meg a játékot élvezni, hisz ez itt a cél. A trágár kifejezések és egymás becsmérlése nem ide tartozik. Akinek erre van szüksége, az menjen el egy kocsmába, s ott megkapja a hozzá hasonló emberektől. De normális embereket ne akarjon a saját szintjére sűlyeszteni. Szóval jó játékot kívánok mindenkinek, s élvezzük még ki ezt a néhány órát,ami hátravan a kiemelt díjazásból!
-
Nem tudom Renegade hogy csinálja, de ő elég szépen alkot az egérkével. Pedig általában megy előre mint a meszes, nyomja a padlógázt, alig bírom utolérni a JagdTigerrel. :D
Az mondjuk tény, hogy az egérkére is igaz az, amit már Ferdinél megállapítottam: ha egyszer elindultál egy irányba, sose fordulj vissza. Egyszerűen nem jutsz el így sehova, túl lassú, átadod az ellenségnek a kezdeményezést, hogy hol harcoljon. Ez csak azért baj, mert az utóbbi időben a bázis védelme, alias "kempelése" főbenjáró bűnnek számít az embereknek, emiatt soha senki nem is marad védeni. Ezt párosítsuk össze a "mindenki egy irányba, mint a birkák" taktikával, és garantált is a "Defeated!" képernyő.... :\ -
Szerintem nem sokban marad el a KT-től. Nekem még mindig az egyik kedvencem a Tigris. Sajnos el kellett adnom, mert kellet a pénz a KT tápolására. Persze ez még az 5x idők előtt volt :) -
Hát Wittivel nyomtunk közösen egy jó pár kört, ő volt a hetessel én meg a vk45-tel. Ott meggyőző volt, az is-4 nem állt meg vele szemben, más kategória, hiába ugyanaz az ágyúja. Ugyanaz mint én a maus ellen. Volt hogy mindenét kilőtték, mindene sérünk volt és még mindig 92% on volt, egyszerűen nem lehetett megállítani. Persze ha egyedül van szétszedik mint minden mást de akkor is, mozgékony, 50-nel repeszt a maus 20-a helyett. -
Én egy kicsit bohóckodtam vele régebben, mindenbe belemart csak nevetségesen keveset. Feltettem a 88-ast és onnantól nem volt kérdés mi a jobb. -
crossy104 #19445 Én is tegnap vettem IS7-et.Szerintem marha jó.Én imádom. -
Kaphatsz helyette egy Maust, es akkor meg sirni is fogsz :) -
No, én a bónusz-beetetős időben a Tigrincsig jutottam. A VK3601(H) mondjuk annyiban kellemes volt, hogy a Pz.IV-hez hasonlóan még "gyors-de-gyorsan-is-esik-szét" érzést megkaptam. Megpróbáltam jópár játékon át a kónikus ágyút is... hát szegénynek tényleg nincs értelme sajnos. Egyetlen említésre méltó esemény az volt vele, amikor egy T34 lánctalpát kb. egy percig konstansan lelőttem - csak közben ő először a mellettem lévő Tigrist, majd engem lőtt szitává... Őszintén szólva lelkiismeretfurdalás nélkül adtam el...
A Tigrincs... hát a végére nagyon megszerettem. Azt hiszem a Tigris legnagyobb baja a Tier-kiosztás és a match-making rendszer. Sokan felteszem azt várják, hogy a Tigris a hírnevéhez méltó lesz. Nos nem, ebben a játékban nem. A fegyverzete a maga Tier-jében persze egyáltalán nem rossz, sőt, a hosszú 88-as egyenesen csodálatos fegyver, ha távolról tudsz lövöldözni. Viszont a páncélzata az szánalom kategóriává lett silányítva. Már a Tier V.-ös ellenfelek is jó eséllyel átlőhetik, és ez főleg a T29-hez képest kellemetlen, mert a T29 toronypáncélzatát szemből talán egyetlen más Tier VII.-es sem tudja átlőni. Ez már magában is megtépázza a Tigris "átlőhetettlen" páncélzatával kapcsolatos vélekedéseket. A második csapás pedig a match-making rendszer. Az, hogy 29 csatából egyetlen egyszer nem kerültem olyanba, ahol Tier VII. lett volna a top tier, ugyanis végleg megtépázza a járműbe vetett bizalmat. Egyszerűen Tier VIII., Tier IX., pláne Tier X. ellen csak arra jó, hogy a többi magas Tier háta mögül, távolról puffogtasson - viszont sebezni őket alig-alig tudja szemből, tehát ennek a létjogosultsága is nehezen indokolható. Szó se róla, volt olyan is, ahol az Arty-val és Renegade T-34-85-ösével együtt kiiktattunk egy VK4502(P)-t, de ez a ritka kivételek esete. Szóval szerethető kis jármű, de igazából nála is azt vettem észre, mint anno a TD-knél megállapítottam: a csata élvezeti értéke általában attól is nagyban függ, mennyire van fent a táplálékláncban. Ha alul vagy középen vagy, ritkábban fogsz igazán élvezetes csatákat vívni, míg ha a top tier vagy, akkor sokkal inkább van esélyed ilyesmibe kerülni.... -
exoterm #19442 Mindenkit óva intek az IS7-től. Egy katasztrófa az a tank, az is4 szinte minden szempontból jobb nála... áhh, de nagyot csalódtam.... -
Azért érzed úgy, mert a T29-est direkt testén lövik, mivel a tornya baromi vastag, és mivel lapos építésű a test, ezért oldalról a test nagy része lánctalp. -
Imation #19440 Azért ez a nehézgép kezelés külön szakma! :-o
Ami bosszant ezen a jenki csodán (T29) hogy úgy érzem mindegy hol találnak el, mindig leesik a lánctalp. Mire a balfékek felrakják már darabokban vagyok. -
Velem csak olyan fordult elő, hogy "send to barracks" helyett "dismiss"-re böktem véletlenül :) -
Én is jártam így annyira kapkodtam hogy eladásnál nem vettem észre hogy a team is benne pihen 
áh erre kitalálhatnának vmi olyat hogy betegye ilyenkor a barakba őket -
Ez csak arra utalt h uTorrent helyett azureusom van, de játék közben sosem megy -
Hát nehéz lesz visszaszokni :) Mondjuk nekem amúgy sincs semmi időm játszani holnap estig, szóval nem igazán tudom értékelni egyelőre az 5x szorzó okozta örömöket :)
Remélem, kitolják a dolgot hétvégére legalább, és akkor tudok én is darálni végre :) -
lammaer #19435 Ez az ultimate beetetési stratégia... ezek után, ha visszaváltanak nem szorzósra, ki az aki képes lesz prémium nélkül játszani? :)