A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na akkor én is mesélek. :) Köszönhetően a bonusnak, sokkal nagyobb elánnal estem neki a játéknak, így két napja a PoTBS-be be se logoltam.
Gyors áttekintés:
Meglett az IS-hez minden cucc, így mozgékonyabb lett. A legnagyobb ágyúja katasztrofálisan szar. Egyszerűen nem talál el semmit. Az alatta levő, szintén 122-es viszont pontos. Holott a statisztika szerint a különbség mindössze a reload rate...
Meglett a Tigrishez is minden cucc. És itt most CIFU értékelésének picit ellent kell, hogy mondjak. A balance rendszerben az IS-sel együtt folyamatosan a top3-ba kerülök vele, vagy első helyre. A hossú 88-as lövege sokkal pontosabb, és nagyobb tűzgyorsaságú, mint az IS 122-ese, kifejezetten jó löveg. Lomha, lassú, de annyira azért nem, és ilyen csatákban a steel wall érem szinte 100%-os. Megdöbbentem, hogy mennyire bírja a lövéseket. A Tigris egy jó tank itt is. Nem legyőzhetetlen persze, de jó.
Meglett a SU152. A 100-as után kész szenvedés. Alig fordul, alig megy, a 152-es lövege nagyjából 3 méterre használható, onnan a lottó5ösre is nagyobb esély van eltalálni. Az 1937-es 122-es löveggel már kicsit jobb lett, de nem olyan, mint a kisebb tesói.
Meglett a Jagdpanther. Egyelőre nem tudok véleményt alkotni, mert csak a 88-as löveget tudtam feltenni rá. A JgdPzIV után sokkal erősebb, de kevésbé mozgékony. Jobb, mint a SU152.
És a nap fun-faktora: a T44. Összejött. Hát amit ez a tank tud, az valami elképesztő. Alap cuccokkal simán hozza mozgékonyságban azt, amit a T43 előtte fullosan. De valahogy még természetesebben. Pörög-forog, megy előre-hátra, valami brutál. Egyik haverral tegnap ketten mentünk, ő T54, én T44, és visítottam a röhögéstől, annyira nagy élmény volt. Mint a régi, Leopardos időkben az arty-vadászat. Nagyjából hasonlóan is viselkedik, de még agilisebb, bírja a lövést mindenhol, mindenkitől (VK4502 seggbelőtt 3x és még mindig volt vagy 20% HPm). A lövege még csak a 85ös, de majd ma lesz 100as is.
És a mai hajtás célja a T54.
Aki szórakozni is szeret, nem csak kempelni, meg sniperkedni, annak a T44-T54 kötelező, mert hatalmas feeling. Csak állni nem szabad vele. :)