banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    No, én a bónusz-beetetős időben a Tigrincsig jutottam. A VK3601(H) mondjuk annyiban kellemes volt, hogy a Pz.IV-hez hasonlóan még "gyors-de-gyorsan-is-esik-szét" érzést megkaptam. Megpróbáltam jópár játékon át a kónikus ágyút is... hát szegénynek tényleg nincs értelme sajnos. Egyetlen említésre méltó esemény az volt vele, amikor egy T34 lánctalpát kb. egy percig konstansan lelőttem - csak közben ő először a mellettem lévő Tigrist, majd engem lőtt szitává... Őszintén szólva lelkiismeretfurdalás nélkül adtam el...

A Tigrincs... hát a végére nagyon megszerettem. Azt hiszem a Tigris legnagyobb baja a Tier-kiosztás és a match-making rendszer. Sokan felteszem azt várják, hogy a Tigris a hírnevéhez méltó lesz. Nos nem, ebben a játékban nem. A fegyverzete a maga Tier-jében persze egyáltalán nem rossz, sőt, a hosszú 88-as egyenesen csodálatos fegyver, ha távolról tudsz lövöldözni. Viszont a páncélzata az szánalom kategóriává lett silányítva. Már a Tier V.-ös ellenfelek is jó eséllyel átlőhetik, és ez főleg a T29-hez képest kellemetlen, mert a T29 toronypáncélzatát szemből talán egyetlen más Tier VII.-es sem tudja átlőni. Ez már magában is megtépázza a Tigris "átlőhetettlen" páncélzatával kapcsolatos vélekedéseket. A második csapás pedig a match-making rendszer. Az, hogy 29 csatából egyetlen egyszer nem kerültem olyanba, ahol Tier VII. lett volna a top tier, ugyanis végleg megtépázza a járműbe vetett bizalmat. Egyszerűen Tier VIII., Tier IX., pláne Tier X. ellen csak arra jó, hogy a többi magas Tier háta mögül, távolról puffogtasson - viszont sebezni őket alig-alig tudja szemből, tehát ennek a létjogosultsága is nehezen indokolható. Szó se róla, volt olyan is, ahol az Arty-val és Renegade T-34-85-ösével együtt kiiktattunk egy VK4502(P)-t, de ez a ritka kivételek esete. Szóval szerethető kis jármű, de igazából nála is azt vettem észre, mint anno a TD-knél megállapítottam: a csata élvezeti értéke általában attól is nagyban függ, mennyire van fent a táplálékláncban. Ha alul vagy középen vagy, ritkábban fogsz igazán élvezetes csatákat vívni, míg ha a top tier vagy, akkor sokkal inkább van esélyed ilyesmibe kerülni....