A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #19450 Ebben a játékban minden tank egyformán kilőhető, legyen az IS-7, vagy MAUS. Persze nem mindegy, hogy közben milyen az érzés,vagy sikerül-e valakit kilőnünk. Természetesen a játék ilyen, meg az emberek, akik ezt kérték. Szerintem mindenkinek megvan az egyéniségéhez illő tank. Van aki a nehéz tankot, van aki a könnyűt, stb. De a lényeg a játék, s most még könnyebbé tették - feltehetően a szerver tesztje miatt -, s ez szerintem jó. Ezeknek a tankoknak nem sok közük van az igazihoz, de a harc illúzióját elég jól visszaadja szerintem. Úgyhogy mindenkinek javaslom, hogy próbálja meg a játékot élvezni, hisz ez itt a cél. A trágár kifejezések és egymás becsmérlése nem ide tartozik. Akinek erre van szüksége, az menjen el egy kocsmába, s ott megkapja a hozzá hasonló emberektől. De normális embereket ne akarjon a saját szintjére sűlyeszteni. Szóval jó játékot kívánok mindenkinek, s élvezzük még ki ezt a néhány órát,ami hátravan a kiemelt díjazásból!