418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nobodyattis #20034 mivel Gw tigerem is van 2 lövés volt egy IS 7 es ez volt az első találatunk mindenki csak csodálkozott 1 lövésből lement 65% ra a másikból meg kilőttem csak nem értem belő egy arty akkor miért nem mozog el csak ott áll 30 sec van rá az fél perc addigra tölt újra és még mindíg ott áll aztán elkezd szidni hogy csalok meg ilyenek -
nobodyattis #20033 jó a maus ha tudol vele játszani én raktam fel gyorsabb töltést meg gyorsabban forgó tornyot meg nagyobb sebzést és leszoktam az automata célzásról és ennek eredménye most már kiállok akár több ellenféllel is tegnap például egy is7 est meg kisebbel harcoltam igy maradtunk én egyedül ők 3 an már kongatták a harangot felettem mondjuk az IS 7 nem volt a helyzet magaslatán mert oldalt fordult nekem és bumm egyből felgyújtottam toronyra lőttem maradt 10% a akkor már egy lövés és megvolt bár a kicsik szedtek rendesen végül az egyik megvolt bár itt is ha tudtak volna játszani míg leköt az IS 7es addig ők elfoglalhatták volna a pontot de nem így lett. én meg örültem mint állat meg kaptam a gratulációkat:) -
Szacsa007 #20032 Örülj neki, hogy csak melléd lőtt....:) -
Szakesz #20031 10méteren belül elvileg sebez... -
Rájöttem nem is a maus az op, hanem a gw tiger és társai... Mellém lő 2 méterrel és -1200hp is7-nél.. Hát WTF??? -
Akkor mázlista volt vagy a maus béna. 1vs1 nem ellenfél az egérkének egyik sem. Cserébe mindenki őt lövi és senki sem fázik meg benne a menetszéltől
-
Szacsa007 #20028 Valaki konkrétan mondja már meg a VK4502-t hol kell lőni szemből, mert rohadtul nem tudom sebezni...Pedig lőttem már mindenhol. Amikor meg én megyek vele 2-3 lövéssel kiszednek. Már nem egyszer egy lövéstől porig égett, pedig tök fullos, még mindenféle tűzoltó vacak is van benne, mégis. Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy nem tudok játszani, de akkor is érdekelne....:) -
Szerintem a T30 lerammolta, olyan közel került hozzá, hogy csak a tornyára tudott lőni, akkor már van esélye. T32-vel jó taktika ez, beállasz közvetlen az ellen elé és csak a lövegpajzsodat kopogtatja, mert nem fordul lejjebb a csöve, hogy a frontodat lője. Ehhez persze olyan körülmény kell amikor több ellen nincs a közelbe aki megkerül. -
Megfogsz lepődni, de pont most volt egy olyan csata maus vs t30. Beszorította maust a sarokba és úgy kiszedte, hogy a t30 54%-on maradt.. Nem tudom, hogy csinálta, de megtörtént! -
Szakesz #20025 100méterről nem is meglepő, viszont ehhez tudni kell hova kell célozni, másodsorban iszonyat pontosan kell lőni. Éles csatában látom, amikor a sok kicsi elkezdi lőni a Maust, de nem tudják hová kell célozni, így nem is sebzik. Szerintem kell, hogy legyen gyenge pontja, ha "javítják" ezeket, akkor sokan néznek majd, mert kapunk egy sebezhetetlen tankot. :)
Például egy T30 amcsi heavy tankot távolságtól függetlenül mindenhol lehet sebezni, kivéve a torony elülső részén. Bár, hogy őszinte legyek, amikor rátekintek a tankomra, akkor 5lövésből 4 átvitte a tornyomat szemből, s ez az arány borzasztó. Lehet ti a Mausban ülve másként érzitek, de én eddigi WoT-os pályafutásom alatt nem találkoztam olyan tankkal, amivel szemből esélyem lett volna legyőzni egyet közülük. Pedig itt IS-7/T54/T30 kaliberű harckocsikról gagyogok, s mégse mertem face to face kiállni elé, s harcolni.
T30-cal már egy tier 5-ös tanktól is növekszik bennem iszonyat mértékben a "fosási faktor", s szerintem ez nincs jól. Múltkor 100 életem maradt, s már csak egy PzIV-t kellett volna kilőnöm, sajnos még töltöttem, s ő egy lövéssel kivégzett. Ha egy Mausban ültem volna simán nyerünk, nem elhanyagolható tényező!
-
elit tankon is lehet nem fullos crew... -
Jóféle vasak ilyen szempontból az orosz járgányok, ott az OffRoad mindennapos KATT a Dakar meg mintha leugranának kenyérért a bótba :)Kamaz
Én ezt ismertem meg közelebbről TMM-3M
Esetleges patchelések közötti szünetekre fő a változatosság :)
http://am-test.tankionline.com/en/ -
A másodlagos képességek is gyorsabban fejlődnek... -
Igen, akkor amikor jönnek a francia tankok. Valószínűleg nem lehet majd egyszerre lövöldözni a két ágyúval, de kitudja...
Plusz mintha olyat olvastam volna, hogy ez a 75-ös ágyú nem egy egyszerű ágyú volt, hanem kónikus löveg volt, de ebben nem vagyok biztos. -
mondjuk azt továbbra sem értem mi értelme az accelerate crew trainingnek hogyha úgyis csak akkor lehet használni ha már elite a tankod... -
nobodyattis #20019 ma már kérdeztem csak nem kaptam rá választ hogy igaz e hogy a Maus megkapja a 75mm es ágyút a 128mm es mellé?? -
Ja meg a taktikákhoz még annyit, hogy jó ötlet bizonyos szögben lenni mikor épp áll a tank és akkor is mikor mozog, (kb. olyasmi szögben mint a képeken alattam), mert a tapasztalatlan WoT-osok ilyenkor elkezdik az oldalát lőni, amiről minden le fog pattanni, mert 185mm páncél jó 30-35 fokban azért durva.
A tapasztaltabbak ilyenkor is elkezdik lőni a front gyenge részét és sajnos így is átlövik, VAGY elkezdik lőni a tornyot.
Ilyenkor kell azt csinálni, hogy ha lőttél, utána el kell forgatni a tornyot, hogy a nagy 210mm-es oldala valamilyen erős szögben mutasson az ellen felé aki éppen lő rád, mert ilyenkor nem tudja eltalálni a gyenge 220-as elejét és legalább kevesebb az esélye hogy ammo racket ad vagy meghal a kezelő személyzet egyik tagja.
Aztán ha rádlőtt és lepattant, megint te jössz, lősz és megint forgatsz stb. -
A periszkóp szerintem az összes tankon sebezhető bármivel, még a T-54-esen lévőket is átlövi egy Leopárd.
A torony meg egész jó lenne, csak ha pont ott lövik meg ahol nincs görbület akkor könnyen átmegy a 128-as, 130-as, mivel ott csak 220mm páncél van.
Ami most nagyon zavaró az az elülső 100mm-es rész, illetve a közte lévő 200mm-es, ami elvileg a szögek miatt erősebb mint a test felső frontja, de igazából meg nem. De ezeket ugye javítják nemsokára. Aztán ott van ugye az ágyú is, azt általában mindig kilövik, de ez nem csak ennek a tanknak a hibája.
Tegnap Is-7-est lőttem kétszer egymás után ágyún (szerintem), mivel bemondta hogy kritikus találat, de nem sebzett semmit (T30-al voltam).
A második ilyen után 60%-ról kilépett a csávó a csatából :) Ezért gondoltam hogy elvittem az ágyúját kétszer is, aztán gondolom ideges lett és lelépett. -
Renegade #20016 -
Ninju #20015 Na ha valamit, akkor azt bizonyíthatom, hogy Renegade beteg!
-
Renegade #20014 -
Renegade #20013 Na, Ninjuval teszteltük egy kicsit az egérkét. a Stug 120-as pennel nem tudta átlőni a sárvédőt, ez jó. Az ágyúcsövet lőve viszont sebzett, továbbá a periszkop csúcsot minden egyes lövése sebezte (ehhez viszont nagyon pontos ágyú kell), illetve, ha merőlegesen rááll az egér oldalára, akkor nem tudom lőni. Ha betud lőni a torony és a test közé, akkor is sebződik :-)
Szóval a stug is átviszi, bármilyen ágyúval, bármilyen irányból.
-
crossy104 #20012 Nálam forditva volt.Bent áltam IS7-el az erdőben, álcaháló fent.Legénység fullos, plusz kettőnek álcázási képessége is van.Szóval.Állok, egyszer csak elkezdenek szétszedni kb. négyen. Semmit sem láttam, lőni sem tudtam mert nem volt mire.Szétkaptak seperc alatt.Utána kiderült, három VK4502, plusz KT. volt.Én sem értem néha, de ez van.Le is szedtem az álcahálót, fetettem a plusz optikát amit cserélni is lehet a tankjaim között, és annak több értelmét látom. -
crossy104 #20011 Gold lőszer nem éri meg.Szerintem. -
Adjunktus #20010 Ahoz,hogy valaki élvezze a Maussal való játékot,betegnek kell lenni!:) -
Sir Charles #20009 A láthatósági rendszerről csak ennyit:
Komarin pályán a meccs elején én a Ferdimmel, egy T-32 meg még egy csapattárs elfoglaltuk a szigetet középen. Jött egy-két med, azokat kilőttük, majd jött egy IS-7 és megállt a hídon(!!!). Lőttünk bele vagy két kört és mi történt? Eltűnt. A hídon. Egy IS-7.Úgy kilőtt mind a hármunkat, hogy csak azt láttam, hogy a hídról jön a lövedék és bumm. Nem voltunk tőle 100 méternél messzebb.(egy kocka a minimapon 100 m kb)
Ilyenkor eszembe jut, hogy fel kéne venni a meccseket, aztán a devek orra alá dörgölni, hogy ezzel kezdjenek valamit, ne RO-kat osztogassanak a hivatalos fórumon. -
Mester61 #20008 Tudom már sokat voltunk így is úgy is. -
Renegade #20007 Peter_Waffen -
nobodyattis #20006 Mester61 mi már akadtunk össze egy párszor de voltunk együtt is:) -
Mester61 #20005 Mármint mi nem éri meg, a MAUS, IS7, vagy a GOLD lőszer.............hi -
nobodyattis #20004 ja ja jó a Maus de jó társak kellenek hozzá pénzes méregdrága extrákkal lehet rajta javítani de én akkor is az E-100 ast várom -
Mester61 #20003 Megkérdezhetem milyen nic néven játszol? -
crossy104 #20002 Maust IS7-el.Kiváncsi voltam megéri-e. Nem éri meg.Ugyanannyi pattan le ha nem célzol. -
Renegade #20001 jaja, védekezni jó, vagy áttörni fronton, de oda bizony kellenek a jó társak, de tény ügyesen használva nagyon halálos, meg mókásan fest ahogy "táncoltatja" az ember :-) -
Mester61 #20000 Mit lőttél goldal?
-
crossy104 #19999 Köszi! Kipróbálom.
-
Renegade #19998 lőd az első sárvédőt, ott 100mm + sík (jelenleg egy bug miatt nem a lánctalp van mögötte, hanem maga a tank, tehát sebződik), szóval merőlegesen találod el, tehát alacsony a lepattanó :-) -
crossy104 #19997 Basszus arany lőszerrel lőttem, ötből három lepattant.Eszem megáll tőle. -
Mester61 #19996 Köszi.
Nagyon komoly amit mondasz, akkor ezzel a kütyüvel csak akkor tudsz jól menni, ha melletted legalább két-három normális társ, ha meg egyedül farmolsz cak a saját ügyességeden múlik minden.Ez nem annyira szívderítő. Tudtam, hogy a 3200 HP nem minde, de látom csatát nyerni egyedül szinte lehetetlen. -
crossy104 #19995 Lehet, hogy én vagyok béna / sőt biztos / be iszonyat nehezen tudom meglőni a Maust.Én IS7-el lövöm, és marha sok pattanik le.A gyenge pontja talán amit irtak lent a lánctalpak között, és az ágyú löveg környéke.Sokszor lövésem sincs mit kezdjek vele.Más tankoktól nem is tartok, de ha Maust látok ideges leszek.