A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A periszkóp szerintem az összes tankon sebezhető bármivel, még a T-54-esen lévőket is átlövi egy Leopárd.
A torony meg egész jó lenne, csak ha pont ott lövik meg ahol nincs görbület akkor könnyen átmegy a 128-as, 130-as, mivel ott csak 220mm páncél van.
Ami most nagyon zavaró az az elülső 100mm-es rész, illetve a közte lévő 200mm-es, ami elvileg a szögek miatt erősebb mint a test felső frontja, de igazából meg nem. De ezeket ugye javítják nemsokára. Aztán ott van ugye az ágyú is, azt általában mindig kilövik, de ez nem csak ennek a tanknak a hibája.
Tegnap Is-7-est lőttem kétszer egymás után ágyún (szerintem), mivel bemondta hogy kritikus találat, de nem sebzett semmit (T30-al voltam).
A második ilyen után 60%-ról kilépett a csávó a csatából :) Ezért gondoltam hogy elvittem az ágyúját kétszer is, aztán gondolom ideges lett és lelépett.