banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nobodyattis
    jó a maus ha tudol vele játszani én raktam fel gyorsabb töltést meg gyorsabban forgó tornyot meg nagyobb sebzést és leszoktam az automata célzásról és ennek eredménye most már kiállok akár több ellenféllel is tegnap például egy is7 est meg kisebbel harcoltam igy maradtunk én egyedül ők 3 an már kongatták a harangot felettem mondjuk az IS 7 nem volt a helyzet magaslatán mert oldalt fordult nekem és bumm egyből felgyújtottam toronyra lőttem maradt 10% a akkor már egy lövés és megvolt bár a kicsik szedtek rendesen végül az egyik megvolt bár itt is ha tudtak volna játszani míg leköt az IS 7es addig ők elfoglalhatták volna a pontot de nem így lett. én meg örültem mint állat meg kaptam a gratulációkat:)