banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    100méterről nem is meglepő, viszont ehhez tudni kell hova kell célozni, másodsorban iszonyat pontosan kell lőni. Éles csatában látom, amikor a sok kicsi elkezdi lőni a Maust, de nem tudják hová kell célozni, így nem is sebzik. Szerintem kell, hogy legyen gyenge pontja, ha "javítják" ezeket, akkor sokan néznek majd, mert kapunk egy sebezhetetlen tankot. :)

Például egy T30 amcsi heavy tankot távolságtól függetlenül mindenhol lehet sebezni, kivéve a torony elülső részén. Bár, hogy őszinte legyek, amikor rátekintek a tankomra, akkor 5lövésből 4 átvitte a tornyomat szemből, s ez az arány borzasztó. Lehet ti a Mausban ülve másként érzitek, de én eddigi WoT-os pályafutásom alatt nem találkoztam olyan tankkal, amivel szemből esélyem lett volna legyőzni egyet közülük. Pedig itt IS-7/T54/T30 kaliberű harckocsikról gagyogok, s mégse mertem face to face kiállni elé, s harcolni.
    T30-cal már egy tier 5-ös tanktól is növekszik bennem iszonyat mértékben a "fosási faktor", s szerintem ez nincs jól. Múltkor 100 életem maradt, s már csak egy PzIV-t kellett volna kilőnöm, sajnos még töltöttem, s ő egy lövéssel kivégzett. Ha egy Mausban ültem volna simán nyerünk, nem elhanyagolható tényező!