418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I.C.ram
    sima PZ3 már med.
  • Eagle16
    Te még mindig ezzel játszol? :D

Mondjuk ha eddig nem adtad fel, most tuti otthagyod az egészet :D

Pz. III-assal mehetsz felderíteni, ha nem a kicsik közé rak. (ja és te még csak a Pz.IIIA-nál vagy, a sima Pz. III is felderítő lesz)

Amúgy azt kell kinyírnod aki veled szemben van a csapat összeállításban, nem azt kell nézni hogy huh, te most mit kezdjél egy KV-val. Azt hagyd meg a Pz IV-eseknek meg a T-34-eseknek.

A legtöbben itt adják fel, mikor meglátják hogy a kis tankjukkal hova rakja őket, pedig ez aztán abszolút nem katasztrófa, ezek után meg már az lesz a baj ha Pz IV-el Királytigrissel találkozol, Királytigrisben ülve a másik oldalon meg Is-7 lesz...
  • spiczi91
    Javaslom a FAQ elolvasását, amúgy igen az. Kb. 50-50 az aránya annak, hogy PzII/T26/T46okhoz kerülsz vagy KV/T-34/PzIV-ekhez.
  • Molnibalage
    Megvettem az első Pz III-at. Hova dobott be első csatába? KV meg T-34-es súlycsoportba. Normális ez...? Egy löveéssel nyírtak ki...
  • Molnibalage
    Simán. Úgy megy át az alján, mint kés a vajon. Csak aztán ráomlik, a bent ülők meg elég rendesen összetörik magukat. A nagy lövegben levő robbanóanyag meg elég rendesen odavág egy épületnek...
  • spiczi91
    Hidd el hogy nem tetszene, csak lépj feljebb vagy két tiert és megérted miért. ;)
  • pett3rson
    azt megnézném, hogy egy 5 emeletes épületet hogy bont le egy 50 tonnás tank...
  • pett3rson
    menjél neki mindennek és meglátod mi az ami bomlik :) mondjuk SU-85B nem mindent visz át, némely fa vagy erősebb épületen fennakad, míg egy Ferdinand vagy bármely nagyobb tank vígan átviszi azokat is. persze van olyan ház ami direkt nem rombolható, azok fedezékként szolgálnak, városi pályán legtöbb az ilyen, ott az autók és kisebb díszelemek, forgalomjelző táblák, ilyesmik rombolhatók. tapasztald ki, úgy a legjobb :)
    azért nem mindent érdemes szétszedni, mert pl a parasztkunyhók mögé elbújva kibekkelhetsz egy arty gránátot vagy más támadást.
  • Molnibalage
    Pedig ez így - már elnézést - lószar. 50-610 tonnás tanok 120 milis lövegével sem bonhatóak ilyen akarályok. Ez valami vicc? Pont ettől lette kibaszott jó...
  • spiczi91
    Nem, a legtöbb nem bontható. Mekkora anyázás lenne itt ha minden bontható lenne. :DD:D:D:D
  • spiczi91
    Ja a személyzet:

58% még nem nevezhető képzett személyzetnek. Több féle opcióval is át lehet konvertálni őket egy másik tankra/TDre/artyra. 200 arany/fő ha nem akarod hogy veszítsenek a képességeikből, 20000 credit/fő ha 10% veszteség elég és ingyé is lehet átrakni őket, csak akkor 20%ot buknak. Következésképp csak egy 90% körüli személyzetet érdemes átrakni, de azt is creditért.
  • Molnibalage
    Egyébként minden tereptárgy bontható? Vasút is?
  • spiczi91
    A PzII Breda ágyúja nagyon is jó, én legalább is nagyon kedvelem, a kicsik közt nem nagyon van amit ne ütne át. Bár ha neked már ez szar, akkor kíváncsi leszek mit mondasz a PzIIIa-ra és a PzIII-ra.

A kép amit linkeltél:

Nincs aranyad, enélkül pedig bonyolult dolog kovertálni. Minden nap kapsz 250 aranyat, avagy majd holnap ki tudod venni az XP-t a traktorból. Később az arany lesz a fizetős része a dolgoknak.
  • Molnibalage

Ez még le van bénítva? Azért nem megy? Mi a fenét csináljak a régi, de képzett személyzettel?
  • pett3rson
    light tankoknál elsődleges feladat a felderítés és nem az ölés :) másik light-ot talán több lövéssel ki tudsz lőni, de nem ezért vagy ott. bújkálj és maradj életben amíg tudsz, ne állj le mindenkivel harcolni.
  • Molnibalage
    A 20mm-es ágyúk jók bármire is? Képtelenség bármit eltalálni vele...

A Pz III-hoz meg csak ilyen fossal lehet eljutni...
  • TDantes
    Minden idők legszánalmasabb csatája

Azt hiszem ennél nincs lejjebb. Ez olyan szinten siralmas, szavak nincsenek ilyen szégyenre. 15-1-re elvernek, és az az egy tank akit sikerül kilőni egy nyomi kis Stuart? Hihetetlen
  • pett3rson
    a 152-es baromi lassan tölt újra, nekem az nem tetszik.
  • Eagle16
    A KV pont a nagyobb ágyúktól lesz jó, 122mm-essel csak szenvedés, másik KV ellen amin a 107-es van vagy a 152mm-es esélyed sincs azzal.

Hiába gyorsabb a torony, nem éri meg a kisebb tűzerő.
  • mszabi45
    A KV legjobb alap toronnyal és egy 122mm-es ágyuval
  • bazza
    Hatalmas élményben volt részem :) Tier10-es csata, volt minden nagy vad ami csak létezhet. Én párduccal voltam. Szoros volt, vesztésre álltunk, nehezen eljutottunk az ellenfél bázisáig (miközben a miénket egy Maus és egy-két tank védte a fő seregük ellen), erre egy elbújt tigris felgyújt, majdnem kivégez. Erre látom, hogy egy VK4502 bemászik elém, teljes takarást adva. Felfog 2-3 lövést, kicsit kibújok, kilövöm a tigrist. Chat:
    Én: thx
    Ő: np, team :)

Hát öröm, hogy vannak akik értik a csíziót :)
  • pett3rson
    a KV-t Te milyen ágyúval használod?
  • Cukii
    Sas, a hard előtti héten nem lenne kedved accot cserélni? Ki szeretném próbálni a T30-at meg a Maust Lehet van olyan tankom ami meg téged érdekelne Ha érdekel akkor megbeszéljük privátba.
  • spiczi91
    A T2 light akkor jó, ha berakja a T1-T2k közé, de akkor valami orbitális fun, persze azt leszámítva, hogy néha nem üt át egy trakort, de ez azért nem gyakori.
  • Cukii
    Ez lenyűgöző!
  • Eagle16
    Mivel prémium, ezért valószínűleg fullos volt :)

Valószínűleg azért tudott ennyi kört menni, mert senki sem tudott célozni abban a csapatban :D De ilyen célra akár M3 Stuart is jó lehet, mert az is tud 45 km/órával körözni egy tank körül :D Jó, nem megy 72-vel, de tényleg iszonyat fürge, és megkapható kreditért is.

De már csak azért is jobban megéri a Leo, mivel nagyobb a látótávolsága, több a HP-je, erősebb a páncélzata, szóval egy direkt felderítőnek tervezett tank, ez arra való és szerintem ezért a legjobb.

Kipróbáltam az A20-ast, egy az hogy 72-vel csak lejtőn mentem vele, másik meg hogy úgy fordul mint egy csuklós busz, a 76mm-es HE-s ágyúja viszont elég jó a kicsik között. Ez az a fajta tank amit nem fogok megtartani és eladom majd, amint meglesz a T-34-es.
  • Plata
    Most voltam egy csatában,szinte csak nehéz tankok voltak,1-2 medium és pár td.
  • Szakesz
    Német TD, minden hiányosságuk ellenére jobban bejönnek tier 8-ig, mint a ruszki megfelelőik. Tier9-ről egyelőre nem tudok nyilatkozni, de majd hamarosan...:)

Amcsi oldalon egy T32-t szerzek be, T34-gyel nem szenvedek még egyszer T30-ig, az biztos.

Úgy gondolom ettől több tankba fölösleges gondolkozni, de talán még az amerikai TD-ket megnézem. :)
  • a.carkey
    Láttam párszor nagyok és kicsik között is scoutnak megfelelő terepen. Eszméltetlen volt amit tudott. Platoonban volt, artyval, és nekik spottolt. Gondolom fullos volt. Sok scouttal hozott már össze a sors, de nem volt semmi, ahogy a tank fordult, repesztett, és ahogy mente a köröket anélkül, hogy ki tudtuk volna lőni. Kicsik között kalap kaki, de nagyok (Tier V+) között istencsászár.
  • noname23
    HW után tankba szállni már nem élvezet gyorsabban szétszáll mint a képzelet
    csak döcög és töfög hú de nem klafa miközben szétszedik az új cuccokkal*

*Tier8-as artykkal
    *szuper TD-kkel Geschutzwagen-E, T92.
  • Eagle16
    A T2 light meg valóban hatékony felderítő lehet kemény 300m-es látótávval, úgy fogják majd kilőni a nagyobbak hogy észre sem vett semmit se :D

Persze biztos lesznek Pz. III-asok, A-20-asok is, de van akkora a legtöbb pálya, hogy egy tank ne tudja felderíteni mind a 15 ellenséges tankot és maradjon nekem is elég :)
  • Plata
    Szerintem ha vége bétának és resetelnek akkor abba hagyom,premiumal jobb a játék,de én nem fizetek érte.Úgyhogy én abbahagyom szerintem,prémium nélkül nehéz az élet.
  • Eagle16
    Az orosz szerveren konkrétan csak egy Tier 2-es SPG-m volt, de azt is eladtam hamar, szóval nem abból gazdagodtam meg.

Egyszerűen amíg eljutottam az E8-as Shermanig, meg a T29-esig, csak pluszos köröket mentem, T29-essel már előfordult olyan kör amikor buktam 4-10k-t is. Szóval a kisebbekkel csak gyűlt a pénz.

De ahogy írtam több tankom lesz, biztos lesz olyan helyzet hogy nem lesz elég pénzem, de csak ideiglenesen, aztán ahogy több ágon is eljutok a Tier 4-5-ös tankokig, jobban állok majd.

Mire meglesz a Leopard, addigra szerintem még nem lesz annyi nagy tank, szóval nagyrészt kicsikhez fog berakni --> lehet pusztítani vele --> sok profit :)
  • a.carkey
    Halkan megjegyezném azért, ne felejtsd el, hogy ruszkin már ment a live, így volt nagydarab ellenfél ami sok xpt, creditet hozott egy artynak. Ha ez a beta livera megy, meg nem felt. lesz. Nem ugyanaz a szitu. Elkezded gyúrni az artyt, lehet, hogy percekig fogsz várni, hogy legyen nagy tierű ellen. Aztán teszem azt még túl is éled, nem fog annyi creditet hozni, max. xpt. Ha meg Leoval akarsz scoutolni más is, plusz lesz ott T2 light tank, ami viszont gyorsabb nála, meg más is scoutolni fog, nem csak te a Leoval. Ezért kell több tank az elején, hogy gyorsan pörögjön a dolog. Szerintem.

Más lesz ez a live, mint a ruszki. Ezért is írtam, hogy a Löwe teljesítményét se lehetne most leszűrni, mert ha most tesztelnénk teszem azt a ruszki beta szerveren (ha majd ismét lesz) akkor nagytankok közé fog bedobni, míg a ha livera megy a cucc, max. a Löwe lesz Htier, nem lesz IS7 és egyéb szir szar. :(
  • TDantes
    Most tier 9-es nehézzel, prémiummal ez igaz, de lazán pozitívan jövök ki. Csak ezzel megyek, és szépen gyűlik a credit.

• davidbog
    Valószínűleg nekiállok a német és orosz heavy ágnak. Párhuzamosan szeretném fejleszteni a kettőt, talán sikerül.
    A németeknél a Királytigris a cél, majd ha bekerülnek akkor az E-széria. A ruszkiknál az IS-7. Amit szándékomban áll megtartani az oroszoknál a KV-3, az IS-3 és az afelett lévők. A németeknél a VK3601 és a Tigris (+ értelem szerűen a célok). De a Tigris csak addig amíg meg nem jelenik az E-50, aztán megy a süllyesztőbe. Az olyan rondaságok mint a VK4502 és a Maus továbbra se kellenek. :D Azt hiszem ennyi elég is célnak, mert ezeket se biztos, hogy teljesítem.

Ha a teljesben is hozzák ezt a színvonalat, akkor inkább én és is Cuki példáját követem. Pár hónapon belül megjelennek a ruszkik a Navy Fieldben, akkor inkább a Sovietsky Soyuz és a Project 24-et farmolom ki.
  • a.carkey
    Ok. Te tudod.
  • Eagle16
    Na ne mond. Az orosz szerveren T29-esig vittem prémium nélkül, szóval tudom hogy mire elég a pénz és mire nem az elején :)

Nem kell ahhoz 6 féle különböző Tier V-ös tankot begyűjteni, hogy legyen elég pénzed. Tier 7-nél fentebb amúgy sem éri majd meg prémium nélkül, de amellé nekem elég volt egy A3E8-as Sherman is, hogy fen tudjam tartani.

Szovjet ágon ott a KV, németen a Leopard, SPG-k akkor is profitot hoznak ha semmit nem csinálsz csak leszeded egy Pz II-es lánctalpát :D

Amcsi részen meg ott a T1 hvy, M6, ezektől sem mész éppenséggel anyagi csődbe.

Nem kell Tier V-ös német ág, mikor Pz. IV helyett ott a KV, ami enyhén szólva is erősebb, Stug helyett meg Su-85, az meg viccesen OP (300as sebzés, 167mm-es pen. Tier V-ben...)
  • Renegade
    díszes
  • a.carkey
    Artym, KV-1s, P2 biztos nem lesz ...