A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mivel prémium, ezért valószínűleg fullos volt :)
Valószínűleg azért tudott ennyi kört menni, mert senki sem tudott célozni abban a csapatban :D De ilyen célra akár M3 Stuart is jó lehet, mert az is tud 45 km/órával körözni egy tank körül :D Jó, nem megy 72-vel, de tényleg iszonyat fürge, és megkapható kreditért is.
De már csak azért is jobban megéri a Leo, mivel nagyobb a látótávolsága, több a HP-je, erősebb a páncélzata, szóval egy direkt felderítőnek tervezett tank, ez arra való és szerintem ezért a legjobb.
Kipróbáltam az A20-ast, egy az hogy 72-vel csak lejtőn mentem vele, másik meg hogy úgy fordul mint egy csuklós busz, a 76mm-es HE-s ágyúja viszont elég jó a kicsik között. Ez az a fajta tank amit nem fogok megtartani és eladom majd, amint meglesz a T-34-es.