banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Valószínűleg nekiállok a német és orosz heavy ágnak. Párhuzamosan szeretném fejleszteni a kettőt, talán sikerül.
    A németeknél a Királytigris a cél, majd ha bekerülnek akkor az E-széria. A ruszkiknál az IS-7. Amit szándékomban áll megtartani az oroszoknál a KV-3, az IS-3 és az afelett lévők. A németeknél a VK3601 és a Tigris (+ értelem szerűen a célok). De a Tigris csak addig amíg meg nem jelenik az E-50, aztán megy a süllyesztőbe. Az olyan rondaságok mint a VK4502 és a Maus továbbra se kellenek. :D Azt hiszem ennyi elég is célnak, mert ezeket se biztos, hogy teljesítem.

Ha a teljesben is hozzák ezt a színvonalat, akkor inkább én és is Cuki példáját követem. Pár hónapon belül megjelennek a ruszkik a Navy Fieldben, akkor inkább a Sovietsky Soyuz és a Project 24-et farmolom ki.