banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Na ne mond. Az orosz szerveren T29-esig vittem prémium nélkül, szóval tudom hogy mire elég a pénz és mire nem az elején :)

Nem kell ahhoz 6 féle különböző Tier V-ös tankot begyűjteni, hogy legyen elég pénzed. Tier 7-nél fentebb amúgy sem éri majd meg prémium nélkül, de amellé nekem elég volt egy A3E8-as Sherman is, hogy fen tudjam tartani.

Szovjet ágon ott a KV, németen a Leopard, SPG-k akkor is profitot hoznak ha semmit nem csinálsz csak leszeded egy Pz II-es lánctalpát :D

Amcsi részen meg ott a T1 hvy, M6, ezektől sem mész éppenséggel anyagi csődbe.

Nem kell Tier V-ös német ág, mikor Pz. IV helyett ott a KV, ami enyhén szólva is erősebb, Stug helyett meg Su-85, az meg viccesen OP (300as sebzés, 167mm-es pen. Tier V-ben...)