418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #23154 Félreértesz, nem erről van szó. Szó sincs arról ,hogy baj hogy kempeltek, elvégre valakinek védenie kell a bázist.
De ez szerinted teljesen normális, és pusztán véletlen, hogy egy tier 9-es TD, meg egy tier 10-es nehéz tank meg még pár kisebb, még szinte sebezni sem tudta a bázist elfoglalni akaró támadókat?
Ebben szerinted semmi trükk nincs? Most őszintén, szerinted ilyen helyzet hogy lehetséges?
-
Készüljetek a rohamra, az egyik legnagyobb torrent oldalon vki feltette. Már most néhány perc után 100 fölötti volt a letöltő. -
Tegnap este GW Tigrissel 98%-ról lőttem ki egy Is-7-est :D Néztem egy nagyot, általában 1k hp-nál nem szoktam nagyobbat sebezni.
Amúgy 1,76-os ROF-al a hajamat tépem mikor fölémegy néha, de összességében élvezhető :D Majd ha hazaérek veszek jó kis gold ammo-t, 10m-es robbanási kör az már valami :D
Más tankot már nem is veszek a kiadásig, ami még kéne az nagyon messze van, de majd azokat kipróbálom az utolsó héten, Cuki-val cserélünk majd acco.-t :) -
lammaer #23151 Tehát: mostmár odáig jutottál, hogy a balancer kispécizett téged, és beválasztott melléd 13 olyan játékost akiről tudta hogy kempelni fog...
vagy rólad is azt saccolta hogy kempelni fogsz, de te ügyesen kijátszottad és csak azért se kempeltél...
-
TDantes #23150 Úgy, hogy teljesen véletlenül kerül be az ember egy ilyen csapatba, vagy direkt? -
TDantes #23149 Most is, a csapat összes nagy tier-ű tankja nulla killel esik el? Ez hogy lehet? Ennyire bénák? Ennyire véletlen? Hogy a tökömbe eshet el nulla killel egy T30, meg egy object , miközben védekeznek, és a támadó csapatból nem hogy nem esnek el, szinte sérulés nélkül mind 100%-on robog tovább. -
lammaer #23148 FElmész a hun channelre, beirod a csatiba hogy "platoon vki? Tier xxx körüli kéne"... és az esetek többségében szében jelentkeznek az emberek.
Ezért MMO vagy mi a szösz :) -
lammaer #23147 És ez hogy illik bele a balancer okozta csalásba amiről trécselünk?
Nehogy már ezt is ráird a devek számlájára :D -
És, hogyan lehet jó kis platoon-od, mert részemről elegem van ebből a sok idiótából, aki állandóan otthagy a T-54-eseknek őrizetlenül. -
TDantes #23145 Hm, csak annyit, az véletlen hogy olyan csapat van, Erlenberg-en ahol mindenki kempel? Még a T-54-esek is?
Meguntam, és előre rohantam felrobbanni. -
Bár ez egy magas labda de mégsem ütöm le.
Viszont annyit hozzáfűznék ,hogy a 5x XP óta rengetegen ülnek nagy járművekbe és játszanak idióta módjára rossz nézni őket. Ha az ilyen emberek 1 oldalra kerülnek akkor előfordul a 15-0 de ha van egy jó platoonod akkor sokat lehet ezen változtatni. -
TDantes #23143 Baszki, az is véletlen volt...az Object-re céloztam -
Váá. Nehéz volt kilőni a Stuart-ot? -
lammaer #23141 Nézd, te magad is irtad, csomószor már első ránézésre is látszik hogy egy csapat csupa félhülyéből áll abból, hogy HOGYAN viselkednek. Ehhez nem kell semmilyen manipulálás a devek részéről, kivéve ha a tankok emberi rányitás mélkül baromkodnak.
Igen, vannak durva esetek, 15-0k itt meg ott, de mivel mindkét oldalon előfordul és a csaták szignifikáns része NEM ilyen eredménnyel zárul, sztem kár tovább ragozni a témát.
Csomószor látni, hogy amikor pl az elején hirtelen elhullik egy csapat top 3 tankja és a másik oldal lendületet vesz, akkor nincs esély megállítani őket.
Természetesen kényelmesebb ráfogni a programra hogy csal (bár érdekes hogy valahogy mindig ellened :) ), annak viszont tökre nincs értelme van hogy a gép úgy csal hogy egyszerhol kedvez egy embernek egyszer hol nem. Mert már ilyeneket is irkálnak az emberek :D, ami valljuk be, elég sületlen dolog. -
TDantes #23140 De nem is az a gond, ha veszítek, mert én azt is sikeres körnek tartom ha veszítek, de kapok hatvanezer creditet...
Ezek a körök, egyszerűen...túl furák, ezért tűnik úgy mintha itt már pedig valami nem stimmelne.
De mindjárt megyek is fel, és meglátjuk mi van. -
TDantes #23139 Tessék
15-1. Véletlen? Hívjuk az X-aktákat? -
Mivel 14 embert tök véletlenül vág be melléd, ezért simán lehet, hogy végig szívsz akár 10 kört is egymás után.
Viszont ha kellően sok csatát játszol, akkor 50 % körül kell alakulni az eredményednek, mivel ekkor már hasonló arányban kapod meg a jókat és a rosszakat is.
A kisebb eltérést az 50%-tól fel és le már okozhatja az egyéni teljesítmény is, főleg ha high tier tankkal játszol, ahol jobban befolyásolhatod a csatát. -
TDantes #23137 Csak annyit fűznék hozzá, én nem gondolom, hogy jó vagyok, mondjuk közepes képességű játékos vagyok.
Lehet, hogy úgy van ahogy mondod, és pusztán véletlen, de.
Véletlen az, hogy vagy tíz meccsen zsinórban szarrá páholják a csapatot, és csak fakezű vakok vannak benne?
Persze, van amikor én hibázok, van hogy tényleg nincs szerencséje az embernek, mert olyanokba fut bele, akik túl erősek, de az egy másik dolog.
Akkor, az hogy mennyit ér a tank, az csak véletlen, hogy vannak meccsek amikor mesterlövész puskaként működik az ágyú, és vannak amikor a közvetlenül előttem álló hegynyi tankot se találom el, és úgy lő a legénység mintha részeg volna?
Sok ez már véletlennek, de nem tudhatom persze hogy mi van valójában. -
lammaer #23136 Váááóóóó... hires vagyok :)
Köszönöm anyukámnak, a szponzoromnak és Istennek hogy engedte hogy az emberek tankokkal irtsák egymást egy játékban :) -
"na erre jó hogy rájöttek↓
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése"
Bizony, túl gyorsak :) -
Valamit csináltak a srácok. Ma 4 mérkőzés Ferdivel, 3 győzelem és vagy 14 kill. Nagyon szar lehetett a statom, ha ennyire jót akar nekem. -
Szerintem tök egyszerű a képlet. Aki sok csatát nyomott, adja össze, hogy hányszor került össze a tényleg jókkal, hányszor magyarokkal, akik jók, volt-e csapatban teszem azt Jegessel, Lammerral, Peter Waffennel, stb. Ez kb hányszor fordult elő? Nos, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor találkoztam velük összesen, pedig van minden tierből gépem (kivétel a 10es), és használom is őket. Szóval, volt szervercsere, volt csökkentés, nem vagyunk annyian, hogy ne dobja fel őket, ált. onlineok amikor én is, szóval össze is jöhetne, de nem jön. Szóval részemről ua emberek közé kerülök be folyamatosan, akik közül egyik sem top player. Ellenben több olyan figurával találkozom az ellennél, akikről tudom, hogy jók. Főleg az artysok. -
Hidd el itt is lesznek.... -
JÓ ok értelmeztem -
Elnézést mi az hogy előrendelés? -
na erre jó hogy rájöttek↓
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése
van egy két értelmes változtatás
pl:
Assault mód - egyik csapat meg kell védjen valamit másiknak meg el kell foglalnia
itt nem lessz probléma kinek mi a dolga a sok camper most nem védekezhet azzal hogy de hát kell védeni is
-
Adjunktus #23128
1, Megjelenés, hardwipe, arany árak
Előrendelések: február 20-25.
Teljes játék+hardwipe: március 10-15.
Arany: USA szerveren dollár EU szerveren euró
Az árak mind a két pénznembe, azonos szintre lesz hozva tehát nem lesz az, hogy 1 dollár = 1 euróval.
Az előrendelők kapvan valamennyi aranyat indulásból, valamilyen kedvezményt és 3 prémium tankot (A-32, Pz. V / IV, M6A2E1).
2. Következő patch tartalma
Az első patch 0.6.3.7 február 14-17 között várható. Erről sok infó nincs.
A következő patch február végén várható. Ez a következőket tartalmazza:
# Új járművek:
- 3 tier 8 SPGs: Objektum 261, Geschutzwagen-E, T92
- 2 prémium tartályok: Lowe és KV-5
- 2 új tank: Pz38 NA, KV-13
# Térképek:
- 2 új térkép
- Teljesen újratervezett Pagorki térképen
- Átdolgozott Komarin térkép
# Néhány tanknál a találati felület fixálva (Maus, Jagdpanther, IS-7)
# Speciális beállításokat a voice chatben, és néhány új beállítás
# Játékos némítása a voice chat-ben
# Arany átadása klán tagok között
# Átdolgozva a bázis körvonal jelölés
# Új rendszer a mozgás akadályozásában. Kb 70-80% olyan esetet alakitanak át ahol fennakadt, beragadt a tank
[Esetleg] Átdolgozott fegyverzet: Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger
[Esetleg] Átdolgozott különleges grafikai hatásokat, ami jobb fps-t biztosít
[Esetleg] Company harci mód átalakítása, max tier vagy valami általános szint megállapítás csapatonknál
3. Láthatóság
Visibility and spotting system are being worked on. Below are some details.
# Overall performance if the system will be optimized so as to consume less server resources
# The rate of visibility checks will see significant increase (approx 3-5 times more frequent)
# The number of "hard points" (special spots are verified during visibility checks and located on the vehicles) will be increased several times. That is supposed to make visibility mechanics more accurate and credible when determining sight between tanks.
# The number of visibility "sight lines" each vehicle emits is going to be increased several times. Small objects (posts, stones, bushes etc) won't affect visibility mechanics the way they do it now, their influence is to be reduced.
# "Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs. Currently there is some # "Post-firing" visibility will be systematized and redesigned according to gun specs
4. Tech tree átalakítás
Tervben van, hogy átalakítják a tech tree-ket. De még nincs elfogadás alatt, de az Ameriakit nagy mértékben át akarják alakítani.
5. Match-making System
# Overall match-making will be improving steadily, this kind of work goes non-stop
# Match-making spread for the majority of the vehicles is not planned to be decreased
# Most of improvements will be done by means of changing match-making value ("weight") of the vehicles, that enables us to adjust the probability of getting into battles of a particular tier without changing actual match-making spread
# It will be possible to assign unique match-making value to each individual tank (currently assigned according to tier and type, i.e. all tier 8 heavies have the same value)
# Several adjustments will be made when tier 8 SPGs (soon) and tier 5 light tanks (not soon) are added
# Match-making value for tier 9 medium tanks is to be increased that will bring them in battles of higher tiers
# No match-making system for company battles
# Company battles are going to be divided into several sub modes: according to overall tier of a company, limited to min/max tier of vehicles in it, faction-based company battles
# Most probably overall tier division for companies will correspond to current battle leagues
6. clanwars
A teljes megjelenés után pár hónappal indul.
# új területek a térképen
# speciális map-ok a legjelentősebb történelmi tartományokhoz
# felderítési lehetőség
# építményes a saját területeken: bunkerek, aknamezők (ez mint AI irányitott dolos lesz)
# tüzérségi és légicsapás kérése az adott területre
# nagyobb létszámú csapatok
# Politikai lehetőségek: diplomácia, szövetség, lázadás
# Zsoldosok behivása
# Nomád klánok (ez nem tudom mi)
7. Német járművek
# maus páncélzat átalakítás alatt.
# TD-k álcázási képességének átértékelése
# Tigris és Tigris II max sebesség átértékelése
8. SPG
# nincs jelentősebb változtatás tervben
# Tier 8 tüzérek nem lesznek annyira kiemelkedőek a mostaniakhoz képest.
9. új játék módok
# számos új játék mód van fejlesztés alatt
# Assault mód - egyik csapat meg kell védjen valamit másiknak meg el kell foglalnia
# Domination mód - van egy pont amit el kell foglalni és védeni bizonyos ideig.
# jelenlegi térképek át lesznek dolgozva ezekhez a játék módokhoz
10. Új "Detracking" mechanika
The size of front and rear trucks/wheels for each particular vehicle will be specified in %.
I.e. suspension/tracks will consist of 3 major parts:
- front (approx 15-20% of its length)
- middle
- rear (approx 15-20%)
Hits for each part are to be calculated separately:
Hitting the front and rear parts will detrack the vehicle the way it works currently, ie the damage done to leading wheel or idler.
The middle part will have more hit points and reduced chance to be damaged.
The above is supposed to reduce the effectiveness of plain firing at tracks. One will need to aim accurately to detrack the opponent (damage either front or rear wheel/truck) -
Szóltam az ismerősöknek ugorjanak már át, ezekhez a kockákhoz baseball utővel.
Használt Ferdi megállíthatatlan volt, de mégis buktuk. Gondoltam beugrok a Tigrisbe is. Egy kill és egy kapott lövés, persze hogy tűz lett belőle.
Asszem visszaküldöm őket. -
a nap képe 1 lövés -2101 demamge 
úgy hogy az elöttem lévő 7eske is ugyan így járt
és ezen akarnak változtatni hogy még több és erősebb arty legyen
oké biztos tankozni fogok majd HW után
-
malystryx #23125 Na nekem itt lett elegem. Igaza volt néhányótoknak, hogy előre el van döntve, és manipulálják a játékot. Megjöttem melóból, kaja, gyerkőc, stb.. Lefeküdt a fiam, mondom nyomok pár meccset. Az kb. 20-25 lett csak, és abból 1 győztes, a többi vesztes. qrvaanyázva kiléptem, és megnéztem egy filmet. Nemrég megint visszamentem, hátha most jobb lesz. 15 meccs, mind vereség.. Ráadásul a kedvenc AT-1-es, és PZJGI-es gépeimmel, amikkel a legtöbb killem van. Minden nulla. Ez felfoghatatlan. Ilyen nincs.
A igénytelen ruszki szemét. F@sznak kell beleköpködni más szerencséjébe.. Remélem emiatt sokan otthagyják őket. Megérdemelnék.. -
Visszatérve a Maus kontra T-54 910 damage-ra az imént gyújtottam fel egy IS-t ez adta az ihletet
Tehát lehet a T-54 nek is sikerült felgyújtania csak a Maus -os eloltotta esetleg időben ?
-
stork13 #23123 15:1
-
Wlanseraf #23122 Vicc az egész.... bementem kiszedni a dupla XP-t, első két meccs talán 1 találatom volt.. 3 meccs:D lol
-
-
Renegade #23120 mostani patchba javítják, ott van a listán -
Én voltam a legkisebb :)
Confederate + Halonen's Medal
-
Imation #23118 Nem tudom mennyire lehet gyakori, sosem tűnt fel hogy bármi eltűnt volna abból amit kilőttem a csőből. -
Renegade #23117 szerintem:
top tankoknál kellően nagy minta esetén a winrate már számít, t8alatt csak említés szinten
dmg/battle tényleg jó
plecsnyik száma.... ő de jut eszembe, minek számolgatni???
az urban legend egyértelmű: ha a szar a statom akkor 14:1, 15:0-ra nyerek :-)
-
bonyi, mert nagy tankal nagyobb sebzést lehet elérni pl Maus kontra PzIV így aki csak a tier 5 nél tart nem hasonlítható a tier 10-hez
Tiere lebontania tankjait és azok összes sebzését elosztani a csatákkal akkor megkapnánk hogyan szerepel az adott tierben, de ez rengeteg meló -
lammaer #23115 Mester, tankra jellemző átlag XPt irtam, nem totalt...
A damage/battle viszont nem rossz ötlet, csak hogy számolgathassak még pluszba :)