A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem tök egyszerű a képlet. Aki sok csatát nyomott, adja össze, hogy hányszor került össze a tényleg jókkal, hányszor magyarokkal, akik jók, volt-e csapatban teszem azt Jegessel, Lammerral, Peter Waffennel, stb. Ez kb hányszor fordult elő? Nos, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor találkoztam velük összesen, pedig van minden tierből gépem (kivétel a 10es), és használom is őket. Szóval, volt szervercsere, volt csökkentés, nem vagyunk annyian, hogy ne dobja fel őket, ált. onlineok amikor én is, szóval össze is jöhetne, de nem jön. Szóval részemről ua emberek közé kerülök be folyamatosan, akik közül egyik sem top player. Ellenben több olyan figurával találkozom az ellennél, akikről tudom, hogy jók. Főleg az artysok.