418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
3 medium 3 különböző stílus. Másképp kell játszani velük de a fák is így lettek kitalálva minden nemzet merőben más játékstílust képvisel. P2-t is szerettem a pontos ágyúja miatt. T-54 meg kifejezetten nem tetszett. -
Wlanseraf #23273 Így van, meg pár apróság és jó lenne. -
Renegade #23272 hát én csak kettővel (p2, t-54), bár a szovjet kütyü még elégé stock, de már így is agyonveri a fullos p2-őt, na de majd meglátuk patch után
Jeges: jaja, bennem is érik a gondolat, hogy szintre lesz ez hozva, már csak üzletpolitikai megfontolásból is -
Wlanseraf #23271 Tényleg itt csak hülyék vannak akik nem fogadják el a vereséget..
De mivel a többségnek mindenből van minden, talán mát alkothat véleményt.... -
Mind 3 mediummal játszottam és szerintem a Pershing a legjobb.
T-54 kilövése sohasem okoz gondot ezután még könnyebb lesz kilőni mivel magasabb lesz ha kilövöm a láncát lassabban teszi fel. Manőverezni amúgy is a Pershing tud jobban. -
Adjunktus #23269 Én azért még várnék ezzel a "bánom hogy Németet kezdtem"dologgal.
Túl sok volt már a sírás miattuk.Sok az ígérgetés velük kapcsolatban.Az EU szerveren óriási tábora van a Német gépeknek.Elképzelhetőnek tartom,hogy piszkálnak rajtuk valamit.
Olyan nagyon nagy dolgokat nem is kellene rajtuk változtatni egyébként.
A TD-iknek pl csak egy normális álcázhatóság kellene és máris lényegesen jobbak lennének. -
Hát Én csak azt tudom neked ajánlani, hogy először ne csak a t54-re hajts. Vele együtt vigyél vmi amcsi, német cuccot is. Akkor fogsz igazán tudni játszani ha nem orosszal tolod. :D A t54 túl OP. Oroszon kívül ha jól nyomod akkor már tényleg jól nyomod. ;) Ez csak 1 ajánlás. -
Renegade #23267 szvsz nem lesz az számottevő nerf a harcértékét illetően:
-fenttartás
-lánctalp
-top ágyúval kevésbé lesz láthatatlan
-picit magasabb lesz
ettől még egy gyors, "sebezhetetlen", atomágyús dög marad -
Renegade #23266 hálátlan időpontba csatlakoztál be szó se róla.
A scout tankok igazi értéke akkor jön meg, ha álcaháló 100-as skill + álcázás skill, ülsz a bokorban, nem lősz és spottolod a népet (dől a pénz és xp), addig sajnos halál, pláne úgy, hogy sok más scout már bír a felsorolt képeségekkel. PzIV jobb lesz, mert ott már normális csatákba fogsz kerülni, de nagyon fontos megjegyezni, hogy a stock tank bizony rosszabb, mint az előző maxos. Szóval általánosságban igaz, hogy egy adott tankkal az első x csata szenvedés, az utolsó x pedig móka -
Gunslinger #23265 Na pont ez a problémám, hogy kötelező átesni a scoutolós bujkálós mizérián, holott én alapvetően nem ilyen beállítottságú emberke vagyok, de mégis rákényszerülök és mire eljutok egy Tiger-ig vagy Pz. IV-ig, addig
1, elmegy a kedvem az egésztől
2, a végén már minden más harckocsival is így fogok játszani, hogy becampelek egy bokorba, mert csak így tudok majd játszani. Az SPG way nagyon hidegen hagy, a TD-ken gondolkoztam egy ideig, de megint vissza kéne mennem kb. a nullára vele. Már bánom, hogy a németekkel kezdtem, nem néztem meg a tech tree-t mikor belevágtam, valszeg átigazolok a végleges verzióban az oroszokhoz, ott korábban el lehet indulni a Heavy és Medium vonalon, sokkal korábban, de az amcsiknál is, de az ő járgányaik nem jönnek be. Érdekes, hogy TD-jük sincs, pedig simán behazudhattak volna oda is valamit a dev-ek, hiszen németeknél is annyi nem létező harckocsi van, amik rajzasztalig jutottak maximum, jó esetben pár protóig, közepes tankjaik fele ilyen. -
spiczi91 #23264 A20/PzIII úgy tudom lát T10est, de igazából mindegy is. :D
(az betegség, hogy szeretem a PzIIIat és a leet?) -
Mivel a kiadás közeleg(márc 10-15) érdemes 1 fán elkezdeni haladni és akkor el tudsz jutni a top járműig. T-54 nem rossz választás bár pont mostanában fogják gyengíteni. -
Maust talán nem, de Tier 9-es Heavyt viszont lehetséges. -
Renegade #23261 szerintem ez csak rajtatok múlik, persze vezető legyen a talpán, aki összefog 100 embert, pláne ha figyelembe veszük az életkori sajátosságokat, hogy jó eséllyel, 15-50 között bármi lehet a szórás. :-)
Viszont ennyi ember között akad webprogramozó, céges (céges szeró jeje), szóval minden csak motiváció kérdése, már ha komolyan akarjátok csinálni. :-)
Az meg sajnos elkerülhetetlen (kivéve, ha annyira komoly, hogy lepapírozzátok), hogy lesznek páran, akik ilyen-olyan megfontolásból szivárogtatnak.
Na de gl-hf, éljen a Magyar klánok konzorciuma :-) -
Így fogsz járni. :( De ne add fel, mert ha megvan a PZIV, rá a 10,5-es v. 75-ös L/70-es, az már más lesz. Túl kell esni ezen a PZIIIon, utána jobb lesz. Ez van. Amerikai oldalon a Lee még ekkora trutyi, utána már jobb a helyzet. (A Leeből majd a T1 felé menj el!!!) -
Gunslinger #23259 Azt nem lehet megunni, de néha pihentetni kell. :-) XTC-t nyomattam legutóbb, de inkább megvárom a végleges verziót, mert tényleg annyi még a bug. Nyáron jön elvileg, legutóbbi verziót fel sem raktam, mert olvastam, hogy megoldottak 5-6 komolyabb bugot és szültek mellé még vagy 10-et. De ez itt nagyon OFF. -
spiczi91 #23258 A PzIII-al nemhogy Tigrist, de még Maust is fogsz látni. A te dolgod a scoutolás, avagy bujkálás, mint ahogy írtad is. Ezen át kell esni, a PzIV már használhatóbb lesz a 10,5es röfögővel. -
Adjunktus #23257 Azért mert a T-54 op,meg azt ajánlották többen,még nem biztos,hogy neked az lesz a legjobb.Még nagyon az elején vagy.Egyenlőre figyeld meg,hogy melyik az a stílus,ami legközelebb áll hozzád és a saját stílusodhoz válassz gépet.
Hiába op a T-54 ha neked pont nem jön be a"NAGYARCCAL ROHANGÁLOK MERT ÉN VAGYOK A ZSÍRKIRÁLY" stílus.(pl én tökéletesen tehetségtelen vagyok a gyors gépekhez)
Az elején még van időd kisérletezgetni.Lassan úgy is HW.Addig megtalálod a neked való típust.
-
Meguntad az X3-at? -
Két napja még én is nyávogtam, de azóta megtáltosodott a Jószágom, és reggel kivégeztem az első IS-7 -et. Amit furcsállok, hogy 15-2-es győzelemre szinte éppen annyi Cr-t kaptam mint ami a javítás és utánpótlás került. -
Gunslinger #23254 Sziasztok!
3 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal, nagyon bejön, csak ne lenne ennyire arcade meg random. Sajnos még nagyon az elején tartok, Panzer III-as a legjobb masinám, az utóbbi időben nagyon nehezen ment az XP és pénz szerzés. Ehhez kapcsolódna néhány kérdésem.
A sztori röviden: A németekkel kezdtem három napja, nagyon jól ment a játék a Leichttraktor-al, gyakorlatilag már a második csatámban három tankot is kilőttem és akkor még nem igazán olvastam utána a játéknak, azóta elolvastam az itteni FAQ-ot, angol nyelvű segédletet és Cifu írásait is. Szal a lényeg, hogy pár óra alatt elértem a fejlesztésekben és pénzben, hogy meg tudjam venni a PzKpfw 35(t) harckocsit, ezzel is baromi jól ment a játék és már sikerült kiismernem a pályákat is, gyakorlatilag egész nap három különböző pálya között variálgatott, de igen ám, észrevettem, hogy a Tech Tree-ben ezzel a harckocsival nemigazán arrafelé tudok haladni, amerre szeretnék, ahhoz PzKpfw II-es kéne, vagyis azzal kéne a Research-hez pontokat szerezni, mert elég drága, az arannyal free XP váltás.
De itt kezdődtek a problémák, a PzKpfw II-es annyira nem feküdt a 20mm-es játékköpködőjével, hogy alig lőttem ki valakit, gyakorlatilag 3-4 meccsenként jó ha egyet, eszméletlenül nem feküdt nekem az a harckocsi és a játék mégis rákényszerít, hogy használjam egy darabig.
Szerencsére többnyire nyertes csapatba kerültem, így röpke 10 meccs után tovább léphettem a PzKpfw III Ausf.A harckocsira, aminek volt már normális fegyvere, gyors is volt, bár a páncélja papírvékony, de gondoltam majd kompenzálom a sebességgel. Nah itt jött a hidegzuhany. Korábban, mikor még csak a PzKpfw 35(t) harckocsit vezettem elég gyakran kerültem bele olyan csatába, hogy a top harckocsikat a PzKpfw III Ausf.A és a PzKpfw II Luchs jelentették. A korábban említett harckocsimmal remekül fel tudtam velük venni a harcot, gyakran lenyomtam őket, de amikor megvettem a PzKpfw III Ausf.A-t, akkor gyakorlatilag 22 csatából összesen egyszer(!!!) rakott be ilyen csatába a gép, a többi kivétel nélkül olyan volt, hogy T-34-ek, KV-k, T1 Heavy-k, M4 Shermanok, PzKpfw IV és azonos Tierbe tartozó páncélvadászok, SPG-k ellen kellett mennem, a lista legutolsó 2-3 hely valamelyike jutott nekem rendszerint. Egyszer még egy Leichttraktor-t is láttam, hogy beraktak egy ilyen csatába, hát nem élt sokat szegényke, az még lassú is, egy nehéz harckocsi gyorsabb nála, totál nem értem ezt az egészet.
A PzKpfw III Ausf.A ugyan gyors, de nagyon rossz a forduló képessége így igazán light tankként sem tudtam segíteni a csapatomat, mert hiába mentem előre felderítőset játszani és bújtam el, az orosz light tankok ha felderítettek, akkor többnyire lenyomtak, egyéb nehéz masinákról nem is szólva. Volt olyan kör, hogy egy Panzer IV-es, egy lövéssel legalább 500 méterről kiszedett pedig nem is láthatott volna és esélyem sincs ilyenkor visszalőni. Szal gyakorlatilag light tankként bujkáltam együtt a TD-kel a bokrokban, tiszta szánalmas, egyszerűen nem tudtam beleszólni sehogy a harcok menetébe, csak azért voltam ott, hogy meglegyen a létszám, meg néha volt velem hasonló PzKpfw III Ausf.A is, hasonló sikert könyveltünk el. Az még rátett egy lapáttal, hogy valamiért a játék a korábban általam ismert pályák közül gyakorlatilag alig rakott be, az esetek legalább 80%-ban totál ismeretlen terepen kellett (volna) harcolnom.
Szóval elnézést a hosszú írásért, az lenne a kérdésem, hogy ez mi a búbánatért van, hogy egy ilyen gyenge hk-val (ami mellesleg nem volt egyből fullra fejlesztve, csak később tudtam fejleszteni hozzá 50mm-es ágyút, stb.) ilyen csapatba pakol, holott mikor egy Tierrel korábban voltam rengetegszer láttam ilyen hk-kat harcolni velem, engem meg most nem igazán rakott be olyan csatába, pedig úgy lenne fair, hogy egy ilyen, egy olyan, hogy azért szokjam a törődést, de sikerélmény is érjen, hogy egy drágáért megvett vassal néha a jobbak közt szerepeljek, de ezt a hk-t gyakorlatilag a tech tree miatt kellett erőltetnem és csak szívatásban volt részem. Roppant bosszantó volt, majdnem feladtam a játékot, de aztán éjjel 2-kor meglett az XP és némi aranyváltás után kifejleszthettem és megvettem egyből a PzKpfw III-at, ami a németek legkisebb közepes hk-ja, aztán elhúztam aludni, még egy métert sem próbáltam ki, az majd ma sorra kerül. De ha ezzel is így járok, hogy most már Tigrisekkel meg 100mm-es ágyús szörnyekkel rak szembe, akkor tuti megy az uninstall.
Másik kérdésem, hogy meddig tart a béta időszak Európa ezen felén, amíg van ingyen aranyeső? -
Az sg-és fórumok általában mindig olyan "füstös kocsma" jellegüek, szal itt mindenki kisírhatja magát, és szükség is van erre hogy elmond valakinek azt ami felbasz, vagy ha valami nagy dolgot tettél, vagy láttál bla bla.
Vannak páran mint pl Jeff és Cifu akik elfelejtik ezt, és komolyabb témákat várnának, de nem az ő hibájuk, mert nincs hova menjenek ahol "komolyan" lehetne beszélni a játékról, pl hogy lesz a klánharc, (ugye úgynéz ki hogy pár magyar klán egyesülni fog hogy elérjék a 100 fős létszámot) ki kívánna valamilyen pozíciót betölteni, milyen pozicióra kéne ember, milyen weboldal kellene, stb szal sok kérdés van amit tudjuk hogy választ vár, és nincs hol ezeket kitárgyalni, itt nem lehet sőt nem is szabad mert azért oks hogy magyar fórum de ha valakinek sérelme lesz nincs kizárva hogy majd adatokat ad ki csak bosszúból (lásd travian).
Szal mindenképpen kellene egy fórum ahol ezeket kilehetne tárgyalni. -
davidbog #23252 OFF
Gondolom a Tigris célkeresztjére gondoltál, amit akkor látott a lövész ha belenézett. Hát az tényleg f*sza. Én is ezt és az orosz/amerikai változatokat hiányolom és persze az ehhez tartozó célzást. Amúgy a régi Panzer Elitben ilyen volt a német célkereszt, az usákoknál természetesen a sajátjuk volt. A németeknél szinte azonnal egyértelmű volt hogyan is kell célozni és mi a lényeg. Míg az amerikainál jó 10 percig nézegettem hogy most mi is van, mert elég kuszán néz ki. Nagyon megdobta a játék hangulatát a különböző célzás. -
SirArcheer #23251 Mentem két pályát németekkel, aztán az orosszal párat.
Végül orosznál maradtam. Chaten a T54et ajánlották hogy arra érdemes fejleszteni kezdőként.(USSR kezdő, USA közép, GER haladó) -
Renegade #23250 én ezt értem, de ez itt egy topik, esetenként vitafórum, nem magyar óra, líra: a balladai homály bemutatása :-)
Némi tipródás után, két jószándékú érv jut csak eszembe
azért nem osztod meg velünk a véleményed, mert:
neked valamilyen kellemetlenséged származhat abból
az imidzsed része a titokzatosság
-
pz6 #23249 Üdv az Uraknak!
Kb 1 hónapja nem játszottam a játékkal,tegnap mentem pár kört.
Valamit tényleg beleturkálhattak szerintem is.Iszonyú sok lepattanó,és célt vesztett lövés.Nem emlékszem,h ennyire gáz lett vna.
-
Neutralpoint #23248 SU-85-öm van perpill csak, de KV 107-essel felér egy TD-vel:D -
Keresnék platoonba egy TD beállítottságú emberkét. Javarészt de. játszom. Lehetőleg ne PzJager I-el. -
Akik ismernek tudják ,hogy miről beszélek de egyébként továbbra is tartom azt ,hogy TS en szívesen beszélek bárkivel a véleményéről. -
Renegade #23245 hát, itt szeretünk páran képbe kerülni az adott technikák tulajdonségaival, hova tovább, még olyanok is vannak páran, akik elkezdik test battle-ban tesztelni a kütyüket, és ha jön egy újonc aki kérdez, hogy melyik a jobb, akkor az összegyűjtött információk és tapasztalatok fényében (az adott patchet figyelembevéve) egyértelműen meg tudjuk mondani, hogy ez azért mert, az mag amazért meg.
Természesen nem kizárt, hogy meghamisítjuk a teszt eredményeket, hova tovább fegyvert fogtunk néhány dev fejéhez, hogy hivatalos fórumra kiírják: bizonyos járművek szándékosan erősebbek mint a tier társai
Az, hogy ezen adatokra nem mindenki tud kúltúráltan reagálni (pl én) az egy dolog, na de ez semmit nem változtat azok tényszerűségén.
Egy kis retorika: a 23234-es postod maga a flém keltés, ráadásul a huncutabbik fajtából, mert tények nélküli általánosítás keretében vádolod meg az itt lebzselő társaság egy részét
-
TDantes #23244 Tudod, csak annyi nem szeretem a nagy pofájú és lekezelő stílust. Csak annyi. Az kissé felbassz. Lehetne enélkül is. Vagy nem, nem vagyunk egyformák, van aki legendákat gyárt, van aki meg...na mindegy. -
nem fogok flamebe belemenni értelmezd ahogy akarod. TS en élőszóban szívesen válaszolok bárkinek de itt flamewart nem fogok indítani.
-
Renegade #23242 csak, hogy jól értem-e?
Azt sugallod ezzel, hogy minden tank ki van balancolva és aki sír, hogy erősebb/láthatatlanabb az adott tierű szovjet tank, az csak bebeszéli magának? -
még mielőtt nagyon hülyének néznél, úgy tudtam, lesznek éjjeli pályák. (legalábbis, szó van róla) ugyanakkor irónia is akart lenni, elnézést. -
Sztem is a játék a hibás. Ferdiben Porsche motor van mégsem éri el a 100km/h sebességet, felháborító!
-
kinek nem inge..... -
Iron Hawk #23238 Bocs UE 28 -
Iron Hawk #23237 UF 28 ez milyen mód?Írjál már róla valamit! -
TDantes #23236 Már bocs, csak két dolgot fűznék hozzá. Szerintem senki nem mondta, hogy mindig a játék a felelős.
Talán ne mondj úgy valamit, hogy nem nézel utána. Én például csak egy elméletet vetettem fel, ami szerintem igaz lehet. Vagy nem, néha úgy tűnik hogy igen, igaz.
Az orosz tankok meg, persze nem erősebbek, csak jobban lepattantak róluk a lövések, jobb az álcázásuk, és erősebb az ágyújuk. De nem jobbak egyáltalán, csak ostobák szerint jobbak.
De persze ez nem igaz, csak az olyan hülye kis tapasztaltan pöcsök mint én, találják ki.
Na mindegy, csak tudod azért az már durva, hogy ha valaki a tényeket sem hajlandó elfogadni, és másokat nevez kishíján valami hülye képzelgő hazugnak, akik legendákat találnak ki, mert olyan bénák, hogy csak így képesek elviselni a vereséget.
Hát tisztelettel, menj a francba.
De ne vedd sértésnek.
-
Milyen nemzetet kezdtél?