banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Na pont ez a problémám, hogy kötelező átesni a scoutolós bujkálós mizérián, holott én alapvetően nem ilyen beállítottságú emberke vagyok, de mégis rákényszerülök és mire eljutok egy Tiger-ig vagy Pz. IV-ig, addig
    1, elmegy a kedvem az egésztől
    2, a végén már minden más harckocsival is így fogok játszani, hogy becampelek egy bokorba, mert csak így tudok majd játszani. Az SPG way nagyon hidegen hagy, a TD-ken gondolkoztam egy ideig, de megint vissza kéne mennem kb. a nullára vele. Már bánom, hogy a németekkel kezdtem, nem néztem meg a tech tree-t mikor belevágtam, valszeg átigazolok a végleges verzióban az oroszokhoz, ott korábban el lehet indulni a Heavy és Medium vonalon, sokkal korábban, de az amcsiknál is, de az ő járgányaik nem jönnek be. Érdekes, hogy TD-jük sincs, pedig simán behazudhattak volna oda is valamit a dev-ek, hiszen németeknél is annyi nem létező harckocsi van, amik rajzasztalig jutottak maximum, jó esetben pár protóig, közepes tankjaik fele ilyen.