banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Már bocs, csak két dolgot fűznék hozzá. Szerintem senki nem mondta, hogy mindig a játék a felelős.

Talán ne mondj úgy valamit, hogy nem nézel utána. Én például csak egy elméletet vetettem fel, ami szerintem igaz lehet. Vagy nem, néha úgy tűnik hogy igen, igaz.

Az orosz tankok meg, persze nem erősebbek, csak jobban lepattantak róluk a lövések, jobb az álcázásuk, és erősebb az ágyújuk. De nem jobbak egyáltalán, csak ostobák szerint jobbak.

De persze ez nem igaz, csak az olyan hülye kis tapasztaltan pöcsök mint én, találják ki.

Na mindegy, csak tudod azért az már durva, hogy ha valaki a tényeket sem hajlandó elfogadni, és másokat nevez kishíján valami hülye képzelgő hazugnak, akik legendákat találnak ki, mert olyan bénák, hogy csak így képesek elviselni a vereséget.

Hát tisztelettel, menj a francba.

De ne vedd sértésnek.