418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Ilyen T-34-es papucsot vajon honnan lehet szerezni?
  • kissrac
    Csak azért ragadtam meg mert már páran "beszóltak" meccs közben hogy ott van az akinek a CSATORNÁJÁN vagyunk, mire gyorsan közöltem velük hogy nem az enyém hanem a mienk, csak én voltam a leggyorsabb a nyári SW után és én indítottam el akkor egyébként Torzonborz csatornája (most meg már Grippiné is, mióta visszatértünk újra az EU szerverre).

Mint mondtam tényleg nem tartom magam túl jó játékosnak, viszont rossznak se, szerintem közepesen elvagyok, a statisztikát nem nézem senkinél mert az erősen csapatfüggő, persze aki nagyon jó az felfele tudja húzni, de nem nagyon...

Ellenben én az IS-7-emet nem az 5x szorzó alatt szereztem úgyhogy ha más nem tapasztalatom van, láttam már pár csatát... :)
  • Tuvok #24712
    Majd néha küldünk hírlevelet meg vazelint ;)
  • Wlanseraf
  • lammaer
    Ha tudom hogy igy megragadsz a Hsz-em első szavánál akkor inkább nem használom.

IRL általában melóhelyen mindenkit "mester" ill "főnök" megszólítással illetek. Itt is ilyen értelemben használtam (nem bámulgattam a statjaidat :) )

Azé tegyük hozzá, úgy vettem észre hogyha kis hazánk képviselői értelmesebben és vérmesebben tolják a játékot mint az átlag. De lehet csak hazabeszélek :D
  • lammaer
    Mennyi leszigorúbban őrzött seggbekúrós fegyvházzal lehetnek kiváltani?
    Inkább azt választanám...
  • Renegade
    ég és föld

kimaxolt GWP: közepesen gyors, nagy szögben kitéríthető ágyú, pontosabb sokkal, meg egy kicsit jobban sebez korrekt ROF-al, 10 NAE-esből (Német Artisok Egyesülete) 9 ezt ajánlja. ;)
  • kissrac
    nem vagyok én mester :) tegnap is simán szarrá lőttetek, de hát nem vagyok egy kempelős típus én sem :) néha szeretek egy-két kört menni a Hummellel, de ha városi pályára betesz akkor szidom saját magam hogy megint minek jöttem el :) Viszont mindig plusszos a kör...
    Tegnap volt egy-két jó köröm vele, egyszer 5 egyszer meg 7 kill, de kellett hozzá a csapat...és általában a felét csak kevés 10-20%ról lőttem ki (de ahogy a fociban is mondják fekvő ember nem rúg gólt... itt is csak a kilőtt tank nem lő rád)
  • Wlanseraf
    1 év Leezésre ítéllek:)
  • lammaer
    Ne ne, csak a Lee-t neeeeeeee /sikoly
  • stoppos
    Ahh, ok. Bár néha érdemes bent maradni.

Tegnap mikor kilőttek a vadi új PzIV-esemben - mivel azt hittem könnyű tankban ülök és úgy is játszottam - bent maradtam megnézni egy amcsi M3 Lee-t, mert kíváncsi voltam, hogy azzal az elég szarnak tűnő konstrukcióval hogyan is kell játszani. Erre a csávókám beszorult egy törmelékhalomba és szép lassan leamortizálta egy light tank oldalról.
  • Tuvok #24703
    Nem, mindent megkapsz amit addig teljesítettél, ha élve, ha halva lépsz ki .
  • stoppos
    Ha kilőttek és exit battle, akkor is gyengébben muzsikál a tp?
  • erdos
    Apropó, a Hummel után mekkora előrelépés a GW panther? Sokkal jobb, gyorsabban céloz vagy ilyesmi?
  • erdos
    Na én mindent megtettem de rájöttem hogy én és a TD nem illünk össze. Jártunk párterápiára meg minden de nem segített, nem vagyunk egymáshoz valók, csak a Hetzerke marad meg
  • Eagle16
    Az exit battle 0 kredit és 0 xp. Ennél jóval többet kapok ha elbújok, akkor meg végképp ha átkapcsolok kamikaze üzemmódba és nekimegyek 5 tanknak :D

(abban az utcában egyébként 2 tank is könnyen feltarthat 5-öt is akár, mert addig nem támadnak míg rá nem jönnek hogy ők itt most hatalmas fölényben vannak. Az okosabbak erre rájönnek 30 mp alatt, a gyengébbek inkább biztosra mennek és megvárják míg a hegyről jövők hátba támadják őket :D)
  • lammaer
    Tudtommal Exit battléval nem spórolsz javítást... felrobban, azt fizethetsz érte egy rakás zsét, 0 közeli bevétel mellett.
  • Eagle16
    Emlékszem olyan körre én is :D

Majdnem az összes tank felment a hegyre, lent meg kóborolt egy-két magányos farkas :D Azt hinné az ember hogy pff, 10-12 tank a hegyen, ezt buktuk, erre meglát szintén 10-12 db piros pöttyöt a hegyen és utána vidáman megy SPG-t irtani / bázist foglalni :D
  • lammaer
    mester, a konkrét oldal a részeges overlordnak a blogja. Általában pár nap eltéréssel ugyanezek az infók jelennek meg a hivatalos fórumon is.

http://overlord-wot.blogspot.com/
  • Tono34
    Exit battle, egy csomó pénzt spórolsz a javításon :)
  • stoppos
    Nekem még egy gyorssal is sok időnek tűnik, mire felér. Addig be lehet barangolni a fél környéket.
  • Eagle16
    Azért mert tudják hogy mindig marad lent egy-két hülye aki szétlöveti magát, ők meg jobb esetben megússzák lőszer és javítási költségek nélkül. Nem nyertünk, de nem lőttek és nem kell javítani -->profit (még ha kevés is)

Az nem zavar ha valami gyors felmegy és LE IS JÖN UTÁNA. Az már igen, ha felmegy és ottmarad. El lehet ereszteni egy két jobb lövést onnan, ha van lent valaki aki felderít, ha meg nincs akkor csak állnak fent és nézik ahogy betelik a piros csík.

Mondjuk manapság már mintha nem ragadna fönt senki, szépen lejönnek hátul és ha elég gyorsak akkor segítenek lent az utcában.
  • lammaer
    Azé mennek föl, mert onnan büntetlenül lehet lőni a keresztutcákat illetve a közepén lévő teret, addig amig van vki aki feltartja az ellent.

Csak arra nem jönnek rá soha, hogy ha ő, mint top tank felmegy, ki tartja fel az ellent?

Eddig csak néhány esetben láttam értelmét hogy felment a top tank:

- amikor az ellenségs csapatban volt :D
    - amikor mindkét oldalon egyformán hülyék voltak, és felmentek a top tankok egymást lőni.
  • egonn
    XD sose értettem meg miért mennek fel oda a hevi tankok!
  • Eagle16
    Hányszor megfogadtam már, hogy ha Himmelsdorfon még egyszer azt látom, hogy a fél csapat megy fel a várba, akkor fogom magam és elmegyek a pálya egyik sarkába ahol nem vesznek észre és ott maradok míg el nem foglalják a bázisunkat...de áhh, sosem tartom be, mindig Rambo-zok abban a hosszú utcában :D (vicces helyzet, 2-en védjük az utcát, szemben minimum 5 ellenséges tank, és a sok kis zöld pötty még fel sem ért a hegy tetejére...ilyenkor tudom hogy nemsokára vége)
  • Eagle16
    Meg lesz az is, de először a Tier 8-as SPG-k kellenek, hogy még többet lehessen miattuk anyázni. Az orosz szerveren sem vettem SPG-t, és itt sem fogok többet, engem nem szórakoztat. Nem tudom hogy a GW-E milyen lesz, gondolom ilyen 750 HP, 2-es ROF, 210mm Mrs. ágyú, meg valami vékonyka páncélzat...az amcsi már érdekes lesz, 3k sebez, de milyen ROF-ja lesz annak úristen...már a GW Tigrissel is szétunom a fejem mire betölt, nézem a csatát felülről, kilövik a nagy tankjainkat, jé ott egy ellenséges SPG, álló T-54-esek...ééés még 25mp mire lőhetek :D
  • egonn
    Sose lessz usa TD-m:(((((
  • Eagle16
    Egész jövőhéten is jöhet még, de igen, akár holnap is :D De nem valószínű.
  • Wlanseraf
    szerintem a launcher basztattak:) pre-orderre
  • egonn
    Ha jól értelmezem akk még holnap jöhet a peccs?
  • stoppos
    Tényleg tegnap elméletileg update-elgettek valamit. Észrevett bárki bármi változást?
  • stoppos
    Én meg sem próbálok csúcsidőben játszani. Olyankor konstans 999 a pingem. Megpingeltem néha pár egyszerűbb oldalt (google.co.uk, stb) Olyan ping változást még életemben nem láttam. Az első 36ms a második 278, a harmadik 50. Meglepően szar ebben az országban a net.
  • Achmed927
    Viszont. ;) Én is örülök hogy találkoztunk.

Hell
  • Renegade
    szerintem:

elméletileg buksz 10%-ot, de kapsz egy neked tetsző tankot + szabad felhasználású aranyat

ha kasu vagy: neked megfelelő időközönként veszel het vagy havi prémiumot, néha konvertálgatsz picit, sok-sok hónapon át prémiummal játszol

hc gamer: a két prémium tankod fossa az xp-t (CB+PO), 1 hét alatt felszintezel T7re, nem szarozol az alpmodelekkel, hanem az arany felét konvertálásra fordítod, így az eredményeid végig jók, és nincs szopó a stock tankkal

szerintem ez elég baráti megoldás, bármelyik halmazba is tartozol

• Wlanseraf
    Ha tényleg ez lesz a pre-order akkor ebben a formában kuka:D
  • kissrac
    Viszont ha jól olvastam akkor az orosz élő és "teljes" játékban így megy, hogy csak goldot kap a pénzért, akkor pedig nem hiszem hogy a többi részen ezt megváltoztatnák...
    csakhogy ennek így sok értelmét nme látom mert hogy azért vegyek egyszerre 10 havi prémiumot mert így spórolok 10%ot az nekem nem éri meg...Ez ugye egy havi plusz ha számszakilag nézem...
    Még a nyáriban is úgy volt, hogy 10 havi prémiumért kaptál volna éves azaz 12 havi prémiumot (akkor 1 hónap=10 dodó, 12 hónap= 100 dodó árat írtak)
    Tehát ha csak ezt nézem akkor is már alapból buktunk 1 hónap prémiumot, nem beszélve az akkor még emlegetett plusz goldról...
  • Tono34
    A fejlesztőknél teljesen mindegy az előre bejelentett dátum. Fél hónapos csúszásokkal általában mindig lehet számolni.
  • kissrac
    én is így értelmeztem, csak a közelgő (pre-order feb. 22-25 - holnap letelik, kiadás március 10-15 haq jól emlékszem) és eddig hivatalosan el nem tolt dátumok miatt kérdeztem :)
  • Tono34
    Eze még igazán képlékeny, még pontosan nem tudni semmit.
  • kissrac
    sziasztok!
    Viszonylag ritkán írok ide, de most megteszem mert egy-két dolgot szeretném ha tisztába tennétek nekem :) (ha tudtok)

Valahol nem is olyan sokkal ezelőtt (pár oldal) írta valaki hogy Február 22-25 a preorder, erről van valami konkrét oldal? láttam a belinkelt képet, de oldalt nem igazán találtam.

Másik hasonló a fizetés (nem a módja egyelőre hanem a tartalma): nyáron még arról volt szó hogy ha éves prémiumot veszek akkor kapok mellé goldot, igazából szerintem ez megérné, viszont ha "csak" goldot kapok a pénzért (amiből vehetek prémiumot is) akkor az legalább kétszeres háromszoros pénzbe kerül az hogy platoonba játszak és esetleg free xp-re konvertáljak. Ha ez így lesz nagyon meg kell gondolnom, lehet hogy csakegy-egy havi prémiumot fogok venni.

Ha valaki már konkrétan tudja hogy mi hogy és esetleg erről linket is tud az légyszí tájékoztasson :)

U.i.: Hell_Girl, Lammaer: jó volt találkozni veletek végre csatában :) (mindkét oldalon :P )