banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kissrac
    Csak azért ragadtam meg mert már páran "beszóltak" meccs közben hogy ott van az akinek a CSATORNÁJÁN vagyunk, mire gyorsan közöltem velük hogy nem az enyém hanem a mienk, csak én voltam a leggyorsabb a nyári SW után és én indítottam el akkor egyébként Torzonborz csatornája (most meg már Grippiné is, mióta visszatértünk újra az EU szerverre).

Mint mondtam tényleg nem tartom magam túl jó játékosnak, viszont rossznak se, szerintem közepesen elvagyok, a statisztikát nem nézem senkinél mert az erősen csapatfüggő, persze aki nagyon jó az felfele tudja húzni, de nem nagyon...

Ellenben én az IS-7-emet nem az 5x szorzó alatt szereztem úgyhogy ha más nem tapasztalatom van, láttam már pár csatát... :)