banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kissrac
    sziasztok!
    Viszonylag ritkán írok ide, de most megteszem mert egy-két dolgot szeretném ha tisztába tennétek nekem :) (ha tudtok)

Valahol nem is olyan sokkal ezelőtt (pár oldal) írta valaki hogy Február 22-25 a preorder, erről van valami konkrét oldal? láttam a belinkelt képet, de oldalt nem igazán találtam.

Másik hasonló a fizetés (nem a módja egyelőre hanem a tartalma): nyáron még arról volt szó hogy ha éves prémiumot veszek akkor kapok mellé goldot, igazából szerintem ez megérné, viszont ha "csak" goldot kapok a pénzért (amiből vehetek prémiumot is) akkor az legalább kétszeres háromszoros pénzbe kerül az hogy platoonba játszak és esetleg free xp-re konvertáljak. Ha ez így lesz nagyon meg kell gondolnom, lehet hogy csakegy-egy havi prémiumot fogok venni.

Ha valaki már konkrétan tudja hogy mi hogy és esetleg erről linket is tud az légyszí tájékoztasson :)

U.i.: Hell_Girl, Lammaer: jó volt találkozni veletek végre csatában :) (mindkét oldalon :P )