418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
+server leállás reggel7ől este 7ig UTC -
HOLNAP PATCH!!! -
Neutralpoint #25272 A T-54-es témához hozzászólva, előző fight úgy nézett ki, én kb 20% VK3601 kb 15% SU-14 mmég 100 de nem sokáig T-54 befekszik a SU mellé
Enemy: VK45 7% köszönhető nekem, pershing kb 50% megintcsak 80-ről köszönhető nekem, T30 10%, plusz T-28 100% és egy SPG. Ebből a pershing és az spg lett volna érdekes, de lehozható, erre a T-54ünk ott ül lapul mint szar a fűben, és egy T-28-TÓL MEGIJED, ismétlem T-28!! Gyakorlatilag 3 tank volt amit simán 1shotolna, de neem ő inkább beül és várja a halált.
Ennyit az értelmi sérültekről, én nemtudom mekkora vérpisti lehetett a srác de hogy egy szobanövény nagyobb agyi tevékenységet mutat mint ez, az is tény. -
Hát majd lesz több is én pl:tegnap egy maustól mert ellőttem előle vmit miközben rusholtam vissza a bázisra segíteni.
Ilyenkor 1printscreent kell nyomni és elküldeni emailben a support.eu-nak így legalább két nap bünti lesz a jutalma a maus-nak is az lett onnantól mert hihetetlen gyorsan működik a bann rendszer
-
Gunslinger #25270 Nem baj, csak azért is némettel fogom újrakezdeni hw után :-) -
malystryx #25269 Ez így igaz, nagyon kevés Ferdit vittek el, de azok is megrekedtek az emelkedőn. De a Stug-ok használhatóak voltak, ha jól emlékszem. -
Renegade #25268 na, ha holnap úgy is patch, gondoltam lötyögök kicsit t-54el, hogy legyen viszonyítási alapom (majdnem elit, csak a lánctalp hiányzik)
hihetetlen, ahhoz hogy ezzel valaki ne legyen sikeres ahhoz valami nagyon súlyos fogyatékosság kell (látás károsult, nincsen keze, stb).
azért szomorú, hogy mennyi fogyatékossággal élő ember van a földön, figyelembe véve a t54esek számát a játékban.
-
stoppos #25267 Meg egyáltalán, rámlőne-e valaki is. Ha meglátnék egy loltraktort valami nagyban, lehet bele sem lőnék. :) -
stoppos #25266 Volt egyszer egy perverz ötletem, hogy kipróbálom a loltraktort valami kemény csatába. Kíváncsi vagyok mennyi TP-t kapnék. Pláne, ha még meg is karcolnék valakit. Vagy, ha spottolnám. :) -
Wlanseraf #25265 Ilyenkor szabad capolni?:D
-
Láttam téma volt a TK, én idáig egyszer kaptam szándékosat, okát nem tudom. Kezdődne a csata, mennék a helyemre, jön egy lövés a lánctalpamra, lebénulok... Mennék tovább, seggbe durrant valaki és meghalok. Aztán mint ha mi sem történt volna, megy tovább.. Nevére nem emlékszem.
Másik ki színes: új csata, nézegetem a résztvevőket. Királytigrisek meg Is-4ek, stb. Sor végén meg egy leichtractor :DD Platonba került és valaki behúzta magával erre a harcmezőre... -
Imation #25263 Hát gondolom úgy hogy itt majd jól kikapnak a T-54 -től, hogyan lenne máshogyan????? -
Wlanseraf #25262 Nem kirívó, de szomorú:) -
Láttátok már -→A legnagyobb tankcsaták című Discovery sorozatot érdekes infók vannak benne pl: kurszkról ahol elsőnek vetteték be a nagyreménységű ferdit meg panthert amik a motorhibájuk miatt kiégtek mint a xar vagy ott maradtak a csatamezőn ajéndéknak kb2-300 panther-ból magmaradt30 amit megtudtak menteni a ferdi nem volt ilyen szerencsés azok mind egy emelkedőn elégtek mikor túlmeklegedett a motorjuk :D kb 4 maradt meg.
Amit még láttam a Yom Kippur háború ahol T-55(54 kiszuperált változata)+T-62 vettetek be nagy számban de csúnyán kikaptak pár brit Centurion-tól igaz azok is fejlesztettek voltak(mk5 mk13) de azért érdekes lesz majd a brit ágat hogyan csinálják meg a játékban csak kár hogy a franciák után. -
Tegnap megpróbáltam rá kérdezni, de ma már itt a válasz a patch bejelentésével csak azt nem fejtettem ki jobban mért van hátrányban a bár ingyen aranyat kapó béta az orosszal - mindösszesen azért, mert ha elfogy az arany nem tudsz gyors venni .
Janos said...
The problem is not that the servers are in different version?
EU / US 6.2.8 6.3.8 RU
EU / US example:
- no map of Westfield
- a different part of the weapons ROF
- T-54 lower
- Hetzer is 220 hp engine
- ....
- EU / US player runs out of gold, you can not take premium ammunition, thus at a disadvantage
February 27, 2011 4:00 PM
Overlord said...
Janos,
EU and US servers will be updated to 0.6.3.8 next week thus becoming on a par with RU server.
EU and US beta testers get 250 gold a day daily which, RU players have no free gold.
So it won't be a disadvantage
-
Kukk -
lammaer #25258 T-44-é is annyi :)
A többié nyilván több, hiszen nem OP orosz tankok :P -
stoppos #25257 :D Be is írok egy ceruzás kisötöst zölddel. :)
A többinek mennyi a lánctalpcsere? Mert hogy nem 3 másodpercig álldogálok, az biztos. De nem is órákat. -
3 másodperc?:O Milyen szemetek ezek a fejlesztők:D -
lammaer #25255 Tanárúr kérem én tudtam én tudtam, de többeket félrevezetett. ;) -
stoppos #25254 Marha sok dolog jön a patchben, némelyik nagyon jól fog jönni.
Azt a sort azért emeltem ki, mert innen jöttem rá, hogy hol is állunk most. :) -
lammaer #25253 Szemetek, megölték a T54-et. Mi az hogy 3 másodpercig kell várnom a lánctalp javításra?????? :D -
Meglestem,rengeteg javítást irkáltak:) -
Itt -
lammaer #25250 A 6.3.8 az egy csomó mindent tartalmaz ha jól emlékszem.
amit stoppos beirt, az csak a v.0.6.3.0 peccs tartalma, mi egybe kapunk meg 2-3 peccset.
Volt már párszor a topikba hogy mi lesz benne, ha érdekel vagy keress rá, vagy nézd meg a hiv fórumot. -
Én ha nem látom, akkor fülelem a környéket. Sajnos a motort nem lehet leállítani, de néha hallod őket, az nem bugos. :) -
Kár h semmi új gép nem jön:( -
Nehéz kivenni a téli extrákat :) -
Gunslinger #25246 Hja, nekem is most jött 20 perce, érdekes, hogy tegnap még 14 óráig volt leállás most már 19 óráig lesz. Ebből még simán lehet március harmadika is. :-) -
stoppos #25245 Ja látom, nevermind. :)
beta v.0.6.2.8 - v.0.6.3.0 patch notes
- Removed festive stuff from maps and hangars. -
stoppos #25244 Nem vagyok a gépem előtt, melyik verziónál járunk most? -
Aham,ezen a poston akkor azután módosítottak hogy én megnéztem.
The maintenance works are scheduled for March 1, 14:00 UTC. The game will be temporary unavailable.
Reason: release of v.0.6.3.8 update.
Estimated downtime: up to 5 hours.
Total projected downtime: 8:00 - 19:00 UTC. -
holnap patch, legalábbis a játékban jött üzi :) Hiszem ha látom.
Tomorrow, March 1, 2011, new v.0.6.3.8 patch is released. Game will be unavailable from 7.00 till 19.00 UTC. Look through forums for patch notes
-
lammaer #25241 A VK45-ben nekem a legfájóbb az oldala. Annyira sebezhető ott, jobban kedvelem helyette az IS4-et. -
lammaer #25240 A futóműért én is nagyon haragszom a WOT-ban, hogy gyakorlatilag végtelen erősségű páncélként viselkedik sok esetben (érdekes módon az US heavyknél nem annyira mint pl az IS4 esetében). -
lammaer #25239 Éppen én is az ISU grindben vagyok, menetelek a BL10 felé.
Alapvetően úgy gondolkodok mint te, de érdemes továbbnézni a ROFon...
122mm BL-9S 390/390/465 225/265/68 7.87
152mm BL-10 750/750/950 286/329/90 3.9
Igaz hogy a BL10 ROF-ja fele a BL9S-nek, a damage viszont 1.92x, tehát ugyanott vagy. A példádat felhozva, amikor belelőttél a csávóba majd hátráltál reloadolni a 2. lövéshez, amikor leadtad a második lövést, akkor tartottál volna ott sebzésben mint a BL10 első lövése után.
Ergó, meglepetéses szitukban amikor te lőhetsz először, jobban jársz a dupla sebzésű BL10-el, mivel jó esetben nem is kell másodikat lőni :D
Márpedig neked kell előbb lőni, mert az ISU ugye elég gyengécske páncélzatilag + nem az a házak közt csikicsukizó fajta (mert hát TD).
Plusz, a penetráció 60mm-el jobb, ami jelentős előny.
Tény, meg kell szokni, de edddig minden ilyen váltáskor (pl US heavyk: 90mm-ről 105-re, orosz heavyk 100mm-ről 122-re, mindkét esetben jelentős ROF csökkenés) utólag azt mondom, jobban jártam a lassabb de nagyobbat ütő ágyúval. -
davidbog #25238 Az IS-4 oldal páncélzata ilyen:
A teknő 160 mm 90°-os. A felépítmény 160 mm 60°-os.
A teknő effekítv vastagsága is 160 mm, de ha 40 fokos szögben lövik akkor már 209 mm-nek felel meg (160/cos40).
A felépítmény 60°-os, de legyen a lövék kompenzáció miatt 70°-os. Ami 170 mm (160/sin60). De ha ezt a 170 mm-es részt lövik 40°-os szögben az már 222 mm effektív páncélzatnak felel meg (170/cos40).
Elég nehéz átütni. Úgy meg főleg, hogy a futómű átlapolt szerkezetként visekedik és sokszor teljesen felfogja a lövedéket. Ezt mindenképpen meg kell változtatni. -
Ma megvettem a VK4502-t.
Motort, rádiót és az ágyút le tudtam cserélni, tehát nem az alappal mentem. 2. v 3. meccsemen 1600 HP-ről égettek le. Mindezt úgy, hogy a legénységből 1 ember elsődleges skillje 100% tűzoltás az össze többi másodlagos skillje 58% tűzoltás. Kicsit igen meglepett. -
davidbog #25236 Az ISU-152-re nem kell a 152 mm BL-10. Ha tudok még játszani a HW előtt, akkor kifarmolom azt az ágyút, de nem az ISU-ra nem rakom fel. Ha elérem az Object 704-et, azon amúgy is két lassú ágyú közül kell választani. Annál majd használom a 152 mm BL-10-et.
A teljes játékban kétséges hogy elkezdem-e a TD-ket. Nem biztos hogy megér nekem annyi szenvedést egy fullos SU-152 vagy ISU-152.
Nekem pont amiatt tetszett az ISU a 122-essel, mert sokszor azt hitték, hogy a lassú 152 mm BL-10-es ágyúm van. Sokszor csinálltam, azt hogy direkt mellé vagy a fedezékbe lőttem és már tolattam is hátra. Azt hitték van 14 másodpercük amíg újra töltök, megpróbáltak lerohanni. Nagy volt az önbizalmuk, mert az oldalukat mutatták, de csak csak 6 másodpercük volt. És kettőt is kaptak amíg lőni tudtak. A kettőből az egyik lánctalpra ment, hátha leszakad nekik.
Nem nagyon fekszik a 4-4,5 körüli tűzgyorsaság, pláne nem gyenge front páncélzatú gépnél. Az IS-4-nél még elviselem, mert a 122 mm BL-9 annyival nem gyorsabb, hogy megérje azt használni. Plusz a 130 mm-es ágyú kicsit jobban néz ki. (Bár ezt sem sikerült jól lemodellezni, mert a csőszájféket így nem alakítják ki. Az IS-4-nél teljesen rossz a 130-as csőszájfék lyukazottsága, az IS-7-nél már jobb, de még ott is hibás.) -
Rue East #25235 de a fórumban azt írják pont, hogy lesz patch