A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #25239 Éppen én is az ISU grindben vagyok, menetelek a BL10 felé.
Alapvetően úgy gondolkodok mint te, de érdemes továbbnézni a ROFon...
122mm BL-9S 390/390/465 225/265/68 7.87
152mm BL-10 750/750/950 286/329/90 3.9
Igaz hogy a BL10 ROF-ja fele a BL9S-nek, a damage viszont 1.92x, tehát ugyanott vagy. A példádat felhozva, amikor belelőttél a csávóba majd hátráltál reloadolni a 2. lövéshez, amikor leadtad a második lövést, akkor tartottál volna ott sebzésben mint a BL10 első lövése után.
Ergó, meglepetéses szitukban amikor te lőhetsz először, jobban jársz a dupla sebzésű BL10-el, mivel jó esetben nem is kell másodikat lőni :D
Márpedig neked kell előbb lőni, mert az ISU ugye elég gyengécske páncélzatilag + nem az a házak közt csikicsukizó fajta (mert hát TD).
Plusz, a penetráció 60mm-el jobb, ami jelentős előny.
Tény, meg kell szokni, de edddig minden ilyen váltáskor (pl US heavyk: 90mm-ről 105-re, orosz heavyk 100mm-ről 122-re, mindkét esetben jelentős ROF csökkenés) utólag azt mondom, jobban jártam a lassabb de nagyobbat ütő ágyúval.